موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 12:29)رضا2015 نوشته: خوب فکر کنم امروز دوستان اگر ایمیلی به سفارت ابوظبی داده باشن جواب بگیرن.
امروز یکی جواب ایمیلش رو گرفته که گفته بود سایت نمیشناستش ، اسمش به تاریخ امروز تو سایت ابوظبی درج شده
جالبه که سیس ایشون ۱ هفته بعد از مصاحبه همچنان در حالت ready مونده
ظاهرا دوستان ابوظبی امروز هم دارن کار میکنن.
انشاله در هفته آینده دوستان اپریلی و مارچ رو بفرستیم برن دیگه . 
ممنون اقا رضا. ایشالله
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 14:19)Iaccept نوشته: (2015-07-04 ساعت 13:19)aria802 نوشته: (2015-07-04 ساعت 12:14)mfte.teacher نوشته: این هم جواب ایمیلی که دیروز به سفارت زدم
Thank you for your Email, the case is yet under administrative process. Thanks
پس مشکل فنی نبوده
سلام من همین الان ایمیل زدم که وضعیت ap من چیه سایت شما منو نمیشناسه ، بهم دقیقا همین جواب را دادن!! به نظرم inquery را بد پر کردم، نوع سوال را باید چی انتخاب میکردم؟
مطمعنا جواب اتوماتیک هس که تا سابمیت شد این جواب برام اومد، دقیقا همون لحظه سایت سیس هم به تاریخ امروز آپدیت شد.
آقای لکسپت عزیز شما نوع سوالت را چی انتخاب کرده بودی که بگی سایت ابوظبی منو نمیشناسه؟
کیستونو سفارت نمیشناسه!؟
ایمیل زدین!؟
جواب دادن!؟
بیا خصوصی 
سلام دوست عزيز،منم ده روز پيش مصاحبه داشتم تا امروزم كيسمو نميشناخت چند روز پيش ايميل زدم
همين جواب شما را بهم ايميل زدند و امروز بالاخره كيسمو شناخت ،ولي تو سايت ceac هنوز ready هستم، نگران نباش ايميلت كه جواب دادند كيستم ميشناسه
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
درود بی کران بر همه دوستان عزیز....لازم دونستم از همه ی دوستانی که من رو درجمع خودشون پذیرفتن و حقیر رو با رتبه و مهر ِ بی نظیرشون شرمنده کردن تشکر کنم .
منطق حکم می کنه یک صفحه با موضوع کلیرنس مملو از نگرانی تشویش و دلهره باشه ولی من چیزی جزبردباری ، امید و مهر از شما ندیدم ....از اونجایی که میدونم مهاجرت پدیده ی دشواریه و به صبر و امید فراوان احتیاج داره و نیک میدانم که همه ی شما بزرگترین سرمایه های مهاجرت یعنی صبر ،بردباری و امید رو دارید پس براین باورم که این مرحله نعمتیست از برای چون منی تا مهربانی و صبر را از شما بیاموزم تا در روزهای سخت هجرت اگر قسمت بود بکار بندم .
مهرتان فزون و عبورتان آسون.
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 13:22)zhila1393 نوشته: سلام دوستان هوووووووووووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا شدم !
12/30 ایمیل اومد !
ارزو میکنم کلیرنس همه شما خوبان هم به همین زودی اعلام شه تا شادیم کامل بشه!
خدایش رو دلم مونده دوستانی مثل سمانه ، لیدا، نگار و بقیه نصفه نیمه ها یا اونایی که مدت هاست در انتظارن ...
اونوقته که از ته قلبم میتونم شاد باشم
حق نگهدارتون
تبريك خيلي زياد براي شما همكار خوبم. اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد. تقارن ايميل و تولد فرزندتون هم به فال نيك مي گيريم، چون برنده اصلي فرزندتون هست. هوررررررررررراااااااااااااااااااا........
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود.ما امروز یک ایمیل به سفارت ارسال کردیم.بلافاصله جواب دادن با این مضمون:Thank you for your Email, the case is yet under administrative process. Thanks
نکته جالب اینه که در سایت سیس کیس همسرم که قبلا ویزا رو گرفته مشمول یک اپدیت به تاریخ امروز شده ولی کیس من هنوز آپدیت 17 آپریل رو داره. مفهوم این قضیه چیه؟
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
فرصت را اگر بگذاری که بگذرد ،
این زمان ، میشود آن زمان ...
می شود بسان چای یخ کرده ی روی میز ...
که با عشق ،دم کرده بودی و یادت رفته ،
و حالا با هیچ قند و شکلاتی
به مذاق هیچ طبعی خوش نمی آید ...
خورده نمی شود که نمی شود ،
فرصت
را که بگذاری بگذرد
می شود مثل آب تنگ ماهی
که به وقتش عوض نشود
آنوقت دیگر آن ماهی هم ، ماهی نمی شود ...
قدر لحظات را بدانیم
زندگی منتظر هیچکس نمی ماند ...
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.