موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 12:14)mfte.teacher نوشته: این هم جواب ایمیلی که دیروز به سفارت زدم
Thank you for your Email, the case is yet under administrative process. Thanks
پس مشکل فنی نبوده
من که میگم تو سهمیه این دوره نتونستن جات بدن گذاشتن تو سهمیه دوره بعد ویزا اعلامت کنن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال داشتم از دوستان در مورد پاسخ ایمیل و اون هم اینه که اگر پاسخ ایمیل توسط کارکنان سفارت داده بشه و تمپلیت هم نباشه آیا به لحاظ اطلاعاتی که باید به شما بده فرقی داره یا اینکه هر دو حالت از عدم آگاهی سفارت و ادامه مراحل تحقیق شما در USحکایت داره ....آیا موردی داشتیم که شفاف تر پاسخ داده باشند یا اینکه زمان انتظار رو به صاحب کیس گفته باشند ؟
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 19:04)varchandi نوشته: (2015-07-04 ساعت 12:14)mfte.teacher نوشته: این هم جواب ایمیلی که دیروز به سفارت زدم
Thank you for your Email, the case is yet under administrative process. Thanks
پس مشکل فنی نبوده
من که میگم تو سهمیه این دوره نتونستن جات بدن گذاشتن تو سهمیه دوره بعد ویزا اعلامت کنن
تازه اول ماهشون هستش برادر ، سهميه ماه بعد؟؟؟؟
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 19:19)mkamyab نوشته: یک سوال داشتم از دوستان در مورد پاسخ ایمیل و اون هم اینه که اگر پاسخ ایمیل توسط کارکنان سفارت داده بشه و تمپلیت هم نباشه آیا به لحاظ اطلاعاتی که باید به شما بده فرقی داره یا اینکه هر دو حالت از عدم آگاهی سفارت و ادامه مراحل تحقیق شما در USحکایت داره ....آیا موردی داشتیم که شفاف تر پاسخ داده باشند یا اینکه زمان انتظار رو به صاحب کیس گفته باشند ؟
موردي بوده كه ايشون آپ شبانه داشتند و فرداش كه ايميل زدند به سفارت جواب گرفتند كه تا يك هفته ديگه صبر كن. و 2روز بعد ايشون كلير شدند. ولي اگه كسي آپ شبانه نداشته باشه سفارت جواب ميده كيس شما فعلا در حال بررسي ميباشد.
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 13:22)zhila1393 نوشته: سلام دوستان هوووووووووووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا شدم !
12/30 ایمیل اومد !
ارزو میکنم کلیرنس همه شما خوبان هم به همین زودی اعلام شه تا شادیم کامل بشه!
خدایش رو دلم مونده دوستانی مثل سمانه ، لیدا، نگار و بقیه نصفه نیمه ها یا اونایی که مدت هاست در انتظارن ...
اونوقته که از ته قلبم میتونم شاد باشم
حق نگهدارتون
تبريك ميگم خانم دكتر عزيز..اميدوارم در تماميه مراحل زندگيتون موفق باشيد...
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال، وقتی ایمیل پیگیری می زنیم مگه نفر اصلی آپدیت نمیشه؟
ما همه نفرات آپدیت خوردیم.
این یعنی چی؟
کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 20:07)tandis_n_m نوشته: (2015-07-04 ساعت 19:19)mkamyab نوشته: یک سوال داشتم از دوستان در مورد پاسخ ایمیل و اون هم اینه که اگر پاسخ ایمیل توسط کارکنان سفارت داده بشه و تمپلیت هم نباشه آیا به لحاظ اطلاعاتی که باید به شما بده فرقی داره یا اینکه هر دو حالت از عدم آگاهی سفارت و ادامه مراحل تحقیق شما در USحکایت داره ....آیا موردی داشتیم که شفاف تر پاسخ داده باشند یا اینکه زمان انتظار رو به صاحب کیس گفته باشند ؟
موردي بوده كه ايشون آپ شبانه داشتند و فرداش كه ايميل زدند به سفارت جواب گرفتند كه تا يك هفته ديگه صبر كن. و ۲روز بعد ايشون كلير شدند. ولي اگه كسي آپ شبانه نداشته باشه سفارت جواب ميده كيس شما فعلا در حال بررسي ميباشد.
خیلی ممنون . پس به جوابی متفاوت قبل از یک کلیر شبانه امیدی نیست ...
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 21:17)mkamyab نوشته: (2015-07-04 ساعت 20:07)tandis_n_m نوشته: (2015-07-04 ساعت 19:19)mkamyab نوشته: یک سوال داشتم از دوستان در مورد پاسخ ایمیل و اون هم اینه که اگر پاسخ ایمیل توسط کارکنان سفارت داده بشه و تمپلیت هم نباشه آیا به لحاظ اطلاعاتی که باید به شما بده فرقی داره یا اینکه هر دو حالت از عدم آگاهی سفارت و ادامه مراحل تحقیق شما در USحکایت داره ....آیا موردی داشتیم که شفاف تر پاسخ داده باشند یا اینکه زمان انتظار رو به صاحب کیس گفته باشند ؟
موردي بوده كه ايشون آپ شبانه داشتند و فرداش كه ايميل زدند به سفارت جواب گرفتند كه تا يك هفته ديگه صبر كن. و ۲روز بعد ايشون كلير شدند. ولي اگه كسي آپ شبانه نداشته باشه سفارت جواب ميده كيس شما فعلا در حال بررسي ميباشد.
خیلی ممنون . پس به جوابی متفاوت قبل از یک کلیر شبانه امیدی نیست ...
البته یه جا خوندم بیشتر از 6ماه باید جواب درست بدهند.و دوستان هم که گفتند وکیل به افرادی که از ماه های خیلی قبل موندن میتونه کمک کنه..من اگه جای شما بودم الان با یه وکیل صحبت میکردم..یا اگه ایمیل میزدم حتما میگفتم که از 6ماه گذشته و دلیل این کلیرنس طولانی را توضیح بدید..
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 21:09)Iaccept نوشته: باور نميكنم خدا به كسي بگويد "نه"....
خدا فقط سه پاسخ دارد:
١- آری
٢- بله ولي الان نه
٣-پيشنهاد بهتری برايت دارم
فقط صبور باش
همیشه در فشار زندگی اندوهگین مشو...شاید خداست که در آغوشش می فشاردتت ...
برای تمام رنجهایی که میبری صبر کن ،صبر اوج احترام به حکمت خداست.
{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
زندگی زیباست 
خیلی قشنگ بود داداش.ممنون
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 13:22)zhila1393 نوشته: سلام دوستان هوووووووووووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا شدم !
12/30 ایمیل اومد !
ارزو میکنم کلیرنس همه شما خوبان هم به همین زودی اعلام شه تا شادیم کامل بشه!
خدایش رو دلم مونده دوستانی مثل سمانه ، لیدا، نگار و بقیه نصفه نیمه ها یا اونایی که مدت هاست در انتظارن ...
اونوقته که از ته قلبم میتونم شاد باشم
حق نگهدارتون
هوووووووراااااا
خانم دکتر عزیز ومهربون، ژیلای نازنینم، خیلی خیلی خوشحالم که شما این روز براتون خاطره انگیز شد (روز تولد پسر گل تون) خیلی خیلی بهتون تبریک میگم هرچند نشد که ماهم جشن بگیریم ولی از خوشحالی شما خیلی خیلی خوشحالم عزیزم. براتون بهترینهارو در ادامه مسیر آرزو میکنم. ماهم زود بهتون ملحق میشیم هاااااا
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم