کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-05 ساعت 08:15)sadri54 نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 02:32)Radwin نوشته:  sadri54 عزیز نفر دوم کیس شما یعنی شما کلیر شده اید خدمت شما تبریک میگویم با توجه به آپدیت نفر اصلی به نظرم کیس اصلی هم خیلی سریع کلیر شوند. در ضمن این آپدیتی که کل کیس شده ناشی از ایمیل نیست.

رادوین جان من به همه تحلیل ها و خبرهاتون اعتقاد کامل دارم،امیدوارم درست باشه. ولی نه آپدیت دارم نه ایمیلی چیزی !
ایمیل پیگیری زده بودم. چطوری این آپدیت مال پیگیری نیست؟
وای رادوین جان الان واقعا یه حس عجیبی دارم ،یعنی واقعا کلیری نزدیکه؟

دوست گرامی شما که کلیر شده اید ولی به نظر من کلیر کیس اصلیتان هم نزدیک است. به نظر من این آپدیت مربوط به ایمیل پیگیریتان نیست چون با این آپدیت شما کلیر شدید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: r.bazargan ، AliReza.Sh ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، SAAM_60 ، mkamyab ، sadri54
(2015-07-05 ساعت 09:09)حاجی واشنگتن نوشته:  صفحه 1000 در راه است...

....وتا اون موقع بسیاری تقریبا همه! کلیر شدن و از این تاپیک رفتن!
ببخشید که جمله مدیر رو ادامه دادم ! آخه گویا عجله داشتن نیمه تموم مونده بود Big Grin
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
(2015-07-05 ساعت 01:52)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 00:02)Shaft نوشته:  دوستان جاتون خالي، امشب من ، قريشي ، آقاي خليل خواه به دعوت آقامان يك شب خوبي رو داريم ميگذرونيم . جاتون خالي

آقاي خليل خواه كلي آمار داد

aghaman عزیز ممنون بابت همه چیز.
راستی دوستان اقای خلیلخواه عزیز بجز امارهای دقیقش خیلی جنتلمن و دوست داشتنیه. امشب افتخار اشنایی از نزدیک رو با ایشون داشتیم
تنها خوری ؟!!!! مگه داریم ؟!!! مگه میشه؟!!!
آقا خلیل خواه قبلا ها آمارا رو خالصا مخلصه فی سبیل ا... میدادی جدیدا شده منبع در آمد ؟SmileSmileBig Grin
کلا عزیزی خلیل خواه جان
آقامن در ضمن قرار بود به ماهم شیرینی بدیا چرا short list شیرینی دادی ؟!Smile
(2015-07-05 ساعت 08:20)p00ya2001 نوشته:  صبح زيباتون بخير دوستان
فردا ميشه 120 روز
خدايا شكرت

من امروز شدم صدو بیست روز! خدا دست من و شما و تمام دوستان منتظرو در این شبهای قدر بگیره انشاالله.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
(2015-07-04 ساعت 17:31)رضا2015 نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 15:25)AliReza.Sh نوشته:  
Thank you for your Email, the case is yet under administrative process. Thanks

خب به نظر میرسه دوستان اونورآبی دست به دامان ایمیل Template شدن و هرکی ایمیل میزنه رو این مدلی پاسخ میدن.
یا لاقل اغلب ایمیل ها رو اینجوری جواب میدن!!
حسم در مورد این ایمیل تمپلت میگه یعنی اوکی باباجون میدونیم داریم کار میکنیم به زودی میگیم بهتون وگرنه از اون ایمیل ۶ خطی ها میفرستادن! Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

کلا من فهمیدم که ما ها اصلا بابت دوران کلیرنس، افسردگی نگرفتیم که هیچ، یه جورایی انگار شاداب تر هم شدیم. نمونه اش همین کنسرت ها و وعده های قورمه سبزی و یا مثلا الان مدتها از آخرین آپمون میگذره اما به همین که یه ایمیل تمپلیت هم در جواب کلی کبری صغری که براشون نوشتیم، میدن هم کلی خوشحال میشیم.
تازه الان فهمیدم که چقدر خوبه که ایمیل من رو تو همون یه خط جواب دادند ، نه تو 6 خط !
پس ایشالله همونطور که آقا رضا پیش بینی کردند ، به زودی برای همه کلی خبر خوب توی راهه! Smile
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
تشکر کنندگان: r.bazargan ، hamid99 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، SAAM_60 ، mkamyab ، بابراس ، 2015reza ، sadri54
دوستان عزیزی که کلیر شدن سفارت 5 جولای و از 19 تا23 جولای تعطیله رسما یک هفته تعطیلی + روزهای جمعه وشنبه

ما تا 26 جولای فرصت دادن که پاسپورت و تحویل سفارت بدیم فکر میکنم بهترین زمان برای رفتن به امارات و گرفتن ویزا خوشگله هفته آینده باشه که تعصیل نیست به نظرتون یکشنبه 12 جولای پاس و تحویل بدیم تا پنجشنبه تحویل میدن؟ والا میخوریم به یک هفته تعطیلی

من برای تاریخ 12 جولای تا 16 جولای هتل 4 ستاره با صبحانه + پرواز فلای دبی + ویزا و بیمه از الی گشت گرفتم 1400 . تو ماه رمضون هتل ها آف های خوبی دارند
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mkamyab ، بابراس ، 2015reza ، hilda60
(2015-07-05 ساعت 10:38)r.bazargan نوشته:  دوستان عزیزی که کلیر شدن سفارت ۵ جولای و از 19 تا23 جولای تعطیله + روزهای جمعه وشنبه

ما تا 26 جولای فرصت دادن که پاسپورت و تحویل سفارت بدیم فکر میکنم بهترین زمان برای رفتن به امارات و گرفتن ویزا خوشگله هفته آینده باشه که تعصیل نیست به نظرتون یکشنبه 12 جولای پاس و تحویل بدیم تا پنجشنبه تحویل میدن؟ والا میخوریم به یک هفته تعطیلی

من برای تاریخ 12 جولای تا 16 جولای هتل ۴ ستاره با صبحانه + پرواز فلای دبی + ویزا و بیمه از الی گشت گرفتم 1400 . تو ماه رمضون هتل ها آف های خوبی دارند
اگه قصد سفر هم دارین که خوب هیچ
وگرنه پیکاپ هم راحته
البته من سر خودم خیلی استرس داشتم و رفتم و سر شوهرم چون هیچکدوم موقعیت رفتن نداشتیم بناچار پیکاپ کردم که الان خیلی راضیم و خوشحالم اینکار رو کردم هم بی دردسر هم هزینه اش هیچ بودBig Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، پرسپولیس6
(2015-07-05 ساعت 10:45)laleht نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 10:38)r.bazargan نوشته:  دوستان عزیزی که کلیر شدن سفارت ۵ جولای و از 19 تا23 جولای تعطیله + روزهای جمعه وشنبه

من برای تاریخ 12 جولای تا 16 جولای هتل ۴ ستاره با صبحانه + پرواز فلای دبی + ویزا و بیمه از الی گشت گرفتم 1400 . تو ماه رمضون هتل ها آف های خوبی دارند
وگرنه پیکاپ هم راحته
البته من سر خودم خیلی استرس داشتم و رفتم و سر شوهرم چون هیچکدوم موقعیت رفتن نداشتیم بناچار پیکاپ کردم که الان خیلی راضیم و خوشحالم اینکار رو کردم هم بی دردسر هم هزینه اش هیچ بودBig Grin

ما هم استرس داشتیم که مشکلی پیش بیاد ترجیح دادیم خودمون بریم.لاله جان کدام آژانس کار پیکاب و انجام داد؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 10:48)r.bazargan نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 10:45)laleht نوشته:  

وگرنه پیکاپ هم راحته

ما هم استرس داشتیم که مشکلی پیش بیاد ترجیح دادیم خودمون بریم.لاله جان کدام آژانس کار پیکاب و انجام داد؟
چک یور پیام خصوصی پلیز Tongue
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، پرسپولیس6
(2015-07-05 ساعت 02:32)Aghaman نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 02:21)Iaccept نوشته:  سلام دوستان
شرمنده اینجا میپرسم!؟
آیا غیر از دو تا پاکت زرد nmc سی دی ام میداد!!!؟؟؟

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

شما که ابوظبی بودید سی دی ندارید
سی دی رو فقط آنکارا میده ( ارمنسان رو نمیدونم )
یکی از اون پاکتها همین عکس فقسه سینه است که تو آنکارا اون رو روی سی دی میدهند
ولی خداییش جای این سوال و جواب من هم اینجا نبود ها
من شخصا به اشتباه خودم اعتراف میکنم

دو تا پاکت زرد به شما تحویل داده میشه که یکی از اونها رو سفارت تحویل میدین که هیچ. پاکت دوم که عکس قفسه سینه هستش، داخلش یک عدد سی دیه که اون پاکت طبق گفته دوستان اونطرف ایشالا ازتون تحویل می گیرن.

کاش دوستان جای گاهی از شوخی ها جواب سؤالا رو هم هر از گاهی می دادن.

من دوباره سؤالی که صفحه 945 گذاشتم رو اینجا میزارم شاید بعدش شوخی نذارین یه نفر بتونه جواب سؤالم رو بده. موندم واقعاً چرا جواب اکثر سؤالای بچه ها با اینکه ساده میشه توضیح داد پاسخی داده نمیشه.

یه سؤال، اعتبار پاسم داره تموم میشه. یعنی ۴ ماه دیگه مونده که باهاش خارج از کشور دیگه نمیشه رفت. الان پاسپورت رو تمدید کنم و بعد ایمیل بزنم به سفارت که تعویض کردم؟

اگه این کارو باید بکنم بی زحمت متن ایمیل رو واسم بدین تا دست به کار بشم تا تنور ابوظبی داره ویزا پخت می کنه منم ی حرکتی بزنم خدا رو چه دیدی شاید ایمیل دادم کلیر شدم!!
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، پرسپولیس6
(2015-07-05 ساعت 10:58)yesorno نوشته:  
شرمنده اینجا میپرسم!؟

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

دو تا پاکت زرد به شما تحویل داده میشه که یکی از اونها رو سفارت تحویل میدین که هیچ. پاکت دوم که عکس قفسه سینه هستش، داخلش یک عدد سی دیه که اون پاکت طبق گفته دوستان اونطرف ایشالا ازتون تحویل می گیرن.

من دوباره سؤالی که صفحه 945 گذاشتم رو اینجا میزارم شاید بعدش شوخی نذارین یه نفر بتونه جواب سؤالم رو بده. موندم واقعاً چرا جواب اکثر سؤالای بچه ها با اینکه ساده میشه توضیح داد پاسخی داده نمیشه.

یه سؤال، اعتبار پاسم داره تموم میشه. یعنی ۴ ماه دیگه مونده که باهاش خارج از کشور دیگه نمیشه رفت. الان پاسپورت رو تمدید کنم و بعد ایمیل بزنم به سفارت که تعویض کردم؟

اگه این کارو باید بکنم بی زحمت متن ایمیل رو واسم بدین تا دست به کار بشم تا تنور ابوظبی داره ویزا پخت می کنه منم ی حرکتی بزنم خدا رو چه دیدی شاید ایمیل دادم کلیر شدم!!

دوست عزیز
باتوجه به اینکه شما مصاحبه رفتید من جای شما بودیم سریعا قبل از کلیر شدنم پاسپورت و تعویض میکردم و ایمیل میزدم و فقط اطلع میدادم.چون ایشااله کلیر بشید و ویزا بخوره تو پاستون باز برای خروج و سفر به آمریکا به همین مشکل برمیخورین با این تفاوت که ویزا هم تو پاستونه و مطمئنا استرس هم داره تعویضش
تشکر کنندگان: yesorno ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، پرسپولیس6
(2015-07-05 ساعت 10:38)r.bazargan نوشته:  دوستان عزیزی که کلیر شدن سفارت ۵ جولای و از 19 تا23 جولای تعطیله رسما یک هفته تعطیلی + روزهای جمعه وشنبه

امارات دو روز در هفته رو تعیین کرده واسه تحویل گرفتن پاسپورت و دو روز در هفته رو واسه ی تحویل دادن ویزا (تا اونجایی که سفارت بهم گفتن) روزهاش خاطرم نیست اما فاصله ی تحویل پاس تا گرفتن ویزا سه روز تا چهار روز بود.
شما ببین چند شنبه ها پاس رو تحویل میگیرن همون روز بری که هزینه هات کمتر بشه.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mkamyab ، بابراس ، پرسپولیس6
(2015-07-05 ساعت 11:02)r.bazargan نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 10:58)yesorno نوشته:  
شرمنده اینجا میپرسم!؟

Smile زندگی زیباست Smile

دوست عزیز
باتوجه به اینکه شما مصاحبه رفتید من جای شما بودیم سریعا قبل از کلیر شدنم پاسپورت و تعویض میکردم و ایمیل میزدم و فقط اطلع میدادم.چون ایشااله کلیر بشید و ویزا بخوره تو پاستون باز برای خروج و سفر به آمریکا به همین مشکل برمیخورین با این تفاوت که ویزا هم تو پاستونه و مطمئنا استرس هم داره تعویضش

مرسی دوست خوبم.
اگه متن ایمیل رو هم دارین واسم بزارین. خودم بخوام بنویسمش طولانی می نویسم و خسته کننده
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 11:02)yesorno نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 10:38)r.bazargan نوشته:  دوستان عزیزی که کلیر شدن سفارت ۵ جولای و از 19 تا23 جولای تعطیله رسما یک هفته تعطیلی + روزهای جمعه وشنبه

امارات دو روز در هفته رو تعیین کرده واسه تحویل گرفتن پاسپورت و دو روز در هفته رو واسه ی تحویل دادن ویزا (تا اونجایی که سفارت بهم گفتن) روزهاش خاطرم نیست اما فاصله ی تحویل پاس تا گرفتن ویزا سه روز تا چهار روز بود.
شما ببین چند شنبه ها پاس رو تحویل میگیرن همون روز بری که هزینه هات کمتر بشه.

در ایملشان گفتند که در ماه رمضان همه روزه پاسپورت و ساعت 12 تحویل میگیرن
بعد ماه رمضان یکشنبه و سه شنبه ها ساعت 2
تشکر کنندگان: yesorno ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، پرسپولیس6
(2015-07-05 ساعت 02:32)zhila1393()827 نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 22:55)samane1363 نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 13:22)zhila1393 نوشته:  سلام دوستان هوووووووووووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا شدم !
12/30 ایمیل اومد !
ارزو میکنم کلیرنس همه شما خوبان هم به همین زودی اعلام شه تا شادیم کامل بشه!
خدایش رو دلم مونده دوستانی مثل سمانه ، لیدا، نگار و بقیه نصفه نیمه ها یا اونایی که مدت هاست در انتظارن ...
اونوقته که از ته قلبم میتونم شاد باشم
حق نگهدارتون

هوووووووراااااا
خانم دکتر عزیز ومهربون، ژیلای نازنینم، خیلی خیلی خوشحالم که شما این روز براتون خاطره انگیز شد (روز تولد پسر گل تون) خیلی خیلی بهتون تبریک میگم هرچند نشد که ماهم جشن بگیریم ولی از خوشحالی شما خیلی خیلی خوشحالم عزیزم. براتون بهترینهارو در ادامه مسیر آرزو میکنم. ماهم زود بهتون ملحق میشیم هاااااا
سمانه جان گل و دوست داشتنی ممنون از ابراز لطف و محبتت. ما جشن نمیگیریم تا شماها کلیر نشید! تولدت هم مبارک عزیز دل. امیدوارم تا آخر هفته به تمام کیس های نصفه نیمه! یه تبریک جانانه بگم. در پناه حق.
ایشالا عزیزم... :-)
مرسی از تبریک تولد دوست خوبم :-*
من دلم به ۱۴ جولای روشنه ;-)
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، M.d

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان