کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام دوستان
به نظرتون امکان داره بازمانده های لاتاری 2014 که کلیرنسشون طولانی شد و نتونستن ویزا دریافت کننن امسال کلیر شن و ویزاشون بیاد؟؟؟SadSadSad

سلام دوستان
به نظرتون امکان داره بازمانده های لاتاری 2014 که کلیرنسشون طولانی شد و نتونستن ویزا دریافت کننن امسال کلیر شن و ویزاشون بیاد؟؟؟SadSadSad

سلام دوستان
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، 1362amin1362
(2015-07-05 ساعت 10:58)yesorno نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 02:32)Aghaman نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 02:21)Iaccept نوشته:  سلام دوستان
شرمنده اینجا میپرسم!؟
آیا غیر از دو تا پاکت زرد nmc سی دی ام میداد!!!؟؟؟

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

شما که ابوظبی بودید سی دی ندارید
سی دی رو فقط آنکارا میده ( ارمنسان رو نمیدونم )
یکی از اون پاکتها همین عکس فقسه سینه است که تو آنکارا اون رو روی سی دی میدهند
ولی خداییش جای این سوال و جواب من هم اینجا نبود ها
من شخصا به اشتباه خودم اعتراف میکنم

دو تا پاکت زرد به شما تحویل داده میشه که یکی از اونها رو سفارت تحویل میدین که هیچ. پاکت دوم که عکس قفسه سینه هستش، داخلش یک عدد سی دیه که اون پاکت طبق گفته دوستان اونطرف ایشالا ازتون تحویل می گیرن.

کاش دوستان جای گاهی از شوخی ها جواب سؤالا رو هم هر از گاهی می دادن.

من دوباره سؤالی که صفحه 945 گذاشتم رو اینجا میزارم شاید بعدش شوخی نذارین یه نفر بتونه جواب سؤالم رو بده. موندم واقعاً چرا جواب اکثر سؤالای بچه ها با اینکه ساده میشه توضیح داد پاسخی داده نمیشه.

یه سؤال، اعتبار پاسم داره تموم میشه. یعنی ۴ ماه دیگه مونده که باهاش خارج از کشور دیگه نمیشه رفت. الان پاسپورت رو تمدید کنم و بعد ایمیل بزنم به سفارت که تعویض کردم؟

اگه این کارو باید بکنم بی زحمت متن ایمیل رو واسم بدین تا دست به کار بشم تا تنور ابوظبی داره ویزا پخت می کنه منم ی حرکتی بزنم خدا رو چه دیدی شاید ایمیل دادم کلیر شدم!!

دوست من همین آلان پاستون رو تعویض کنید
تعویض پاس یه امر عادیه
بعد از تعویض پاس به سفارت اطلاع بدید که پاستون رو تعویض کردید.
موقع صدور ویزا هم هر دو پاس همراه تون باشه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، yesorno ، bahar101 ، mkamyab ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، nora-nora ، samane1363 ، Iaccept
(2015-07-05 ساعت 11:55)sara 85 نوشته:  سلام دوستان
به نظرتون امکان داره بازمانده های لاتاری ۲۰۱۴ که کلیرنسشون طولانی شد و نتونستن ویزا دریافت کننن امسال کلیر شن و ویزاشون بیاد؟؟؟SadSadSad

سلام دوستان
به نظرتون امکان داره بازمانده های لاتاری ۲۰۱۴ که کلیرنسشون طولانی شد و نتونستن ویزا دریافت کننن امسال کلیر شن و ویزاشون بیاد؟؟؟SadSadSad

سلام دوستان

دوست من ببخشید صریح پاسختون رو میدم
100% نه
پرونده لاتاری هر سال تو 30 سپتامبر همون سال بسته میشه
یعنی پرونده لاتاری 2014 در تاریخ 30 سپتامبر 2014 بسته شده و دیگه باز نخواهد شد
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-07-05 ساعت 11:06)yesorno نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 11:02)r.bazargan نوشته:  
شرمنده اینجا میپرسم!؟

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

دو تا پاکت زرد به شما تحویل داده میشه که یکی از اونها رو سفارت تحویل میدین که هیچ. پاکت دوم که عکس قفسه سینه هستش، داخلش یک عدد سی دیه که اون پاکت طبق گفته دوستان اونطرف ایشالا ازتون تحویل می گیرن.

من دوباره سؤالی که صفحه 945 گذاشتم رو اینجا میزارم شاید بعدش شوخی نذارین یه نفر بتونه جواب سؤالم رو بده. موندم واقعاً چرا جواب اکثر سؤالای بچه ها با اینکه ساده میشه توضیح داد پاسخی داده نمیشه.

یه سؤال، اعتبار پاسم داره تموم میشه. یعنی ۴ ماه دیگه مونده که باهاش خارج از کشور دیگه نمیشه رفت. الان پاسپورت رو تمدید کنم و بعد ایمیل بزنم به سفارت که تعویض کردم؟

اگه این کارو باید بکنم بی زحمت متن ایمیل رو واسم بدین تا دست به کار بشم تا تنور ابوظبی داره ویزا پخت می کنه منم ی حرکتی بزنم خدا رو چه دیدی شاید ایمیل دادم کلیر شدم!!

دوست عزیز
باتوجه به اینکه شما مصاحبه رفتید من جای شما بودیم سریعا قبل از کلیر شدنم پاسپورت و تعویض میکردم و ایمیل میزدم و فقط اطلع میدادم.چون ایشااله کلیر بشید و ویزا بخوره تو پاستون باز برای خروج و سفر به آمریکا به همین مشکل برمیخورین با این تفاوت که ویزا هم تو پاستونه و مطمئنا استرس هم داره تعویضش

مرسی دوست خوبم.
اگه متن ایمیل رو هم دارین واسم بزارین. خودم بخوام بنویسمش طولانی می نویسم و خسته کننده

نیازی به اطلاع به سفارت هم نیست اگر میخواهید محکم کاری کنید ایمیل بزنید. فقط موقع دریافت ویزا باید پاس قدیمی و جدید رو با هم ارائه بدید بهشون .

البته حتما میبایست تمدید کنید چون اگر کلیر شدید با این وضعیت راهی جز پیکاپ ندارید و بعدش هم که پیکاپ کردید باید بدید برای تمدید پاس رو
البته تمدید پاس هیچ استرسی نداره و جلوی چشمتون پلیس +10 فقط 2-3 صفحه اول رو پانچ میکنه و پاسپورت منقضی شده با ویزا رو به شما تحویل میده که موقعی که وارد خاک آمریکا میشید باز پاسپورت جدید و قدیم (که ویزا توشه) رو به آفیسر تحویل میدید و براتون در ویزای جدید مهر ورود میزنه.
پروسه دریافت ویزا هم در تهران 5 تا 6 روزه که برای خانم ها معمولا 5 روزه و برای آقایون 6 روزه میاد . البته ما سه شنبه ظهر دادیم چهارشنبه برای هر دو صادر شده بود. برای از ما بهتران یکشنبه ساعت 10 صبح اومد و برای خودم دوشنبه ساعت 11.
فکر میکنم علت تاخیر یکروزه آقایان هم استعلام سربازی باشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
ممنون از همه ی دوستان گلم که جواب دادن.

خواستم تا اوضاع ابوظبی کلیر تو کلیره!! به بهونه ی تعویض پاس بهشون ایمیل بزنم شاید به سرشون بزنه و کلیر بشم!! Big Grin

بازم ممنون.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mkamyab ، بابراس ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، Iaccept ، moj21
سلام.
با مقایسه فایلهای سیمون در سال 2014 حدود 58 کیس ( یا بیشتر )توی ابوظبی مصاحبه داشتند که به جز 3 کیس همه کلیر شدند.
قسمت جالبش اینه که این 3 کیس : جناب bidadd آقای mohammadjavad-sheikhi و همسر من .
( اگه آمار اشتباه میدم دوستان راهنمایی کنند )
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

تشکر کنندگان: بابراس ، mkamyab ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، Iaccept ، moj21
(2015-07-05 ساعت 09:00)hadir نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 14:10)Aliz12363 نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 13:34)hadir نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 12:08)Aliz12363 نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 11:10)hadir نوشته:  سلام دوست عزیز میشه شرایط کیستون رو بگید چرا انقدر طول کشیده؟

سلام.
Case no: 3xxx
Embassy: Ankara
Interview : ۹-Feb-۲۰۱۵
Up: 19-Feb
فوق لیسانس هوافضا هستم خانمم هم لیسانس کامپیوتر. نیروی انتظامی خدمت کردم. خدمتم هم ترجمه مجله و کتاب بوده.
مرسی
امیدوارم به زودی کلیر بشید برای ما هم که امسال قبول شدیم دعا کنید مخصوصا برای سربازی س ..

مرسی. شما مگه سربازیتون چیه؟ سربازی آخه خیلی تعیین کننده نیست تو ویزا ایشالا مشکلی پیش نمیاره براتون

من سربازی ب س ی ج دا نش جویی بودم از این بابت خیلی استرس دارم نمیدونم چون نظامی نبوده نکته مثبت هست یا منفی کارم هم دفتری بوده هشت سال از سربازیم گذشته و تو شرکت خصوصی کار می کنم

ایشالا مشکلی پیش نمیاد مخصوصا اینکه کار دفتری انجام می دادید. کی مصاحبه رفتید؟
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، p00ya2001
شرمنده اینجا میپرسم!؟

Smile زندگی زیباست Smile

ب سفارت کجاباید تحویل داد؟؟؟؟
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362
(2015-07-05 ساعت 12:45)s.zare نوشته:  سلام.
با مقایسه فایلهای سیمون در سال ۲۰۱۴ حدود 58 کیس ( یا بیشتر )توی ابوظبی مصاحبه داشتند که به جز ۳ کیس همه کلیر شدند.
قسمت جالبش اینه که این ۳ کیس : جناب bidadd آقای mohammadjavad-sheikhi و همسر من .
( اگه آمار اشتباه میدم دوستان راهنمایی کنند )

امیدوارم کلیرهای سری بعدی حتما شما و دوستانی باشند که بیش از 6 ماه انتظار کشیده اند
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

امين جان اوضاع احوال چه خبر
امروز سوت و كوره
از فردا شب كلير ها شروع ميشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: mkamyab ، Shaft ، ALISHARIFI ، بابراس ، پرسپولیس6 ، 1362amin1362 ، arezoue ، moj21
(2015-07-05 ساعت 13:57)p00ya2001 نوشته:  امين جان اوضاع احوال چه خبر
امروز سوت و كوره
از فردا شب كلير ها شروع ميشه

پویا جان سلام. هستیم برادر. می دونم سوت و کوره. اما بالقوه منتظر مجوزیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: mehrdad_123 ، p00ya2001 ، tandis_n_m ، moj21
دوستان یه جا خوندم که :
"فیس بوک: شاید خنده دارتر از این نباشد که برخی افراد به دلیل فیس بوک رد درخواست شده اند. افسرهای مصاحبه کننده نسبت به برخی افرادی که پیج فیس بوک ندارند شک می کنند و پروسه آنها وارد مراحل امنیتی می شود! "
به نظر شما میتونه درست باشه ؟
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، p00ya2001 ، bahar101
گمان مبر که به پایان رسید کار مغان
هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است
چمن خوش است ولیکن چو غنچه نتوان زیست
قبای زندگیش از دم صبا چاک است
اگر ز رمز حیات آگهی مجوی و مگیر
دلی که از خلش خار آرزو پاک است
به خود خزیده و محکم چو کوهساران زی
چو خش مزی که هوا تیز و شعله بی‌باک است
(اقبال لاهوری)

تشکر کنندگان: لیدا59 ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21
(2015-07-05 ساعت 01:59)Marmad نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 17:50)hilda60 نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 16:18)varchandi نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 15:51)hilda60 نوشته:  

هیلدا جان امروز که ارمنستان تعطیله
دنبال چی هستی
دوست من تا دوشنبه صبر کن ان شا ا... خبرای خوبی در راه خواهد بود

کلا میگم Sad
آخه ابوظبی کم کم مارچی ها رو داره تموم میکنه
ولی ارمنستان همچنان مونده
خدا جونم با همین دهان روزه ام خودت به هممون رحم کن به من و همسرم هم همینطور . نذار از هم جدا بشیم Sad
ان شا الله که تا آخر همین ماه رمضون هممون که منتظریم و طاقتمون کمه کلیر بشیم
الهی آمینSmile

ان شاءالله واقعا... SmileSmile
به امید خدا هممون کلییر میشیم هیلدا جان نگران نباش
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: mkamyab ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، arash56 ، hilda60 ، bahar101 ، moj21
(2015-07-05 ساعت 15:02)s.zare نوشته:  دوستان یه جا خوندم که :
"FB: شاید خنده دارتر از این نباشد که برخی افراد به دلیل FB رد درخواست شده اند. افسرهای مصاحبه کننده نسبت به برخی افرادی که پیج FB ندارند شک می کنند و پروسه آنها وارد مراحل امنیتی می شود! "
به نظر شما میتونه درست باشه ؟
میشه بگید منبع این خبر از کجاست؟

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان