کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-05 ساعت 13:22)سپیده زمان نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 10:58)yesorno نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 02:32)Aghaman نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 02:21)Iaccept نوشته:  سلام دوستان
شرمنده اینجا میپرسم!؟
آیا غیر از دو تا پاکت زرد nmc سی دی ام میداد!!!؟؟؟

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

شما که ابوظبی بودید سی دی ندارید
سی دی رو فقط آنکارا میده ( ارمنسان رو نمیدونم )
یکی از اون پاکتها همین عکس فقسه سینه است که تو آنکارا اون رو روی سی دی میدهند
ولی خداییش جای این سوال و جواب من هم اینجا نبود ها
من شخصا به اشتباه خودم اعتراف میکنم

دو تا پاکت زرد به شما تحویل داده میشه که یکی از اونها رو سفارت تحویل میدین که هیچ. پاکت دوم که عکس قفسه سینه هستش، داخلش یک عدد سی دیه که اون پاکت طبق گفته دوستان اونطرف ایشالا ازتون تحویل می گیرن.

کاش دوستان جای گاهی از شوخی ها جواب سؤالا رو هم هر از گاهی می دادن.

من دوباره سؤالی که صفحه 945 گذاشتم رو اینجا میزارم شاید بعدش شوخی نذارین یه نفر بتونه جواب سؤالم رو بده. موندم واقعاً چرا جواب اکثر سؤالای بچه ها با اینکه ساده میشه توضیح داد پاسخی داده نمیشه.

یه سؤال، اعتبار پاسم داره تموم میشه. یعنی ۴ ماه دیگه مونده که باهاش خارج از کشور دیگه نمیشه رفت. الان پاسپورت رو تمدید کنم و بعد ایمیل بزنم به سفارت که تعویض کردم؟

اگه این کارو باید بکنم بی زحمت متن ایمیل رو واسم بدین تا دست به کار بشم تا تنور ابوظبی داره ویزا پخت می کنه منم ی حرکتی بزنم خدا رو چه دیدی شاید ایمیل دادم کلیر شدم!!
ب سفارت کجاباید تحویل داد؟؟؟؟

یکی از مدارکی که توی سفارت ازتون می خوان همینه دیگه. وقتی میگه مدارکتون از جمله عکس ترجمه ها و فیش پرداخت 330 دلار و ... رو بدین جواب MMC رو هم میخوان ازتون. اگه تحویل ندادین اصلا استرس نداشته باشین.
اگه چک AP نخوردین که هیچ میرین ویزا رو بگیرین تحویل بدین. اگه AP خوردین و توی برگه ی AP که ابوظبی آبی رنگه نقص پرونده زده، بعداً تحویل میدین.
و در نهایت اگه هیچ کدوم هم نبود، لازم دونستن بهتون ایمیل می دن که بهشون تحویل بدین. به همین راحتی.
اون پاکت سی دی دار رو هم توی اولین سفر به امریکا (ایشالا به سلامتی) تحویلش می دین.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، Iaccept ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 15:41)behjat نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 15:39)mkamyab نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 15:15)h_researcher نوشته:  150 روز پیش این موقع از سفارت اومدم بیرون...

طاقت بیار ...چیزی نمونده

دوست عزیز از صمیم قلب دعا میکنم که شما و بقیه دوستان تو همین روزها کلیر بشید ،الهی آمین
سپاسگذارم از امیدها و دعاهای شما عزیزان
موفق و شاد باشید
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
تشکر کنندگان: mkamyab ، 1362amin1362 ، Iaccept ، p00ya2001 ، bahar101 ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 15:55)sadri54 نوشته:  دوستان یه سوال
کسانی که جدیدا ایمیل پیگیری به ابوظبی زدند که جواب ایمیل کوتاه دادند با این مضمون :
Thank you for your Email, the case is yet under administrative process. Thanks
و به تاریخ ۴ جولای آپدیت شدند، آیا همه نفرات کیس آپدیت شدند یا فقط نفر اصلی؟

صدری عزیز جوابتان اینست که مشخص نیست ولی عقلانیش اینست که کل کیس آپدیت بشوند ولی در کیس شما چون نفر دوم کیس یعنی خود شما کلیر شده اید آنهم در چهارم جولای به نظر من این آپدیت شدن ناشی از ایمیل نیست و ضمنا احتمال کلیر شدن نفر اضلی کیس هم بالاست کمااینکه من موارد زیادی دیده ام که به همین شکل کیس شما بودند و آخرینشان لیلی مهاجر عزیز بود که دقیقا شرایط آپدیتش مثل کیس شما بود.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: mkamyab ، 1362amin1362 ، arash56 ، sadri54 ، p00ya2001 ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، nora-nora ، moj21 ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 13:16)Aghaman نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 09:45)َalikh نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 01:52)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 00:02)Shaft نوشته:  دوستان جاتون خالي، امشب من ، قريشي ، آقاي خليل خواه به دعوت آقامان يك شب خوبي رو داريم ميگذرونيم . جاتون خالي

آقاي خليل خواه كلي آمار داد

aghaman عزیز ممنون بابت همه چیز.
راستی دوستان اقای خلیلخواه عزیز بجز امارهای دقیقش خیلی جنتلمن و دوست داشتنیه. امشب افتخار اشنایی از نزدیک رو با ایشون داشتیم
تنها خوری ؟!!!! مگه دارم ؟!!! مگه میشه؟!!!
آقا خلیل خواه قبلا ها آمارا رو خالصا مخلصه فی سبیل ا... میدادی جدیدا شده منبع در آمد ؟SmileSmileBig Grin
کلا عزیزی خلیل خواه جان
آقامن در ضمن قرار بود به ماهم شیرینی بدیا چرا short list شیرینی دادی ؟!Smile
اقا ما مخلص همه ي دوستان هستيم
تمام سعيم رو كردم كه اين موضوع بحث تاپيك رو عوض نكنه ولي اگر پاسخ نميدادم ممكن بود حمل بر بي ادبي شود
اولا كه من هنوز سر حرفم هستم و در خدمت تمام دوستان
ولي ديشب اين دوستان عزيز بودند كه بنده را مجذوب و شرمنده ي مهمان نوازي و روحيه ي خوبشان كردند و طبعا هميشه شرمنده ي انان خواهم بود
انشالله در ادامه ي سفرهاي استاني ( اين تيكه ماله دوستمون اسمشو نبر بود ) به همه ي دوستان سر خواهم زِد و انشالله شرمنده حضور همه ي دوستان خواهيم بود ( خداييش اين تيكه شما رو ياد كي ميندازه )
به هر حال به جهت منحرف نشدن اين تاپيك من در تاپيك سؤالات غير مرتبط پستي گذاشتم و پيشنهادم اين بود كه دوستان بتوانند قبل از رفتن با هم ارتباط بهتري داشته باشند
ضمنا شما تشريف نداشتي ولي صادقانه صحبتت زياد بود
موفق باشيد

دوست گرامی تکلیف ما که آمریکاییم چی میشه؟ رسیدی اینجا باید در خدمتتون باشیم اساسیBig Grin
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Nima4185 ، tandis_n_m ، Iaccept ، Shaft ، p00ya2001 ، bahar101 ، nora-nora ، moj21 ، khalilkhah ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 02:28)mkamyab نوشته:  
شرمنده اینجا میپرسم!؟

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
بله یک سی دی که عکس ایکس ری قفسه ی سینه است و باخودتون میبرید و توی فرودگاه مقصد به مامور مهاجرت تحویل میدید.
من فضولیم گل کرد بعد از مصاحبه پاکت عکس قفسه سینرو باز کردم، مشکلی پیش میاد تو فرودگاه مقصد؟ باید چیکار کنم؟؟؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، p00ya2001 ، bahar101 ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 15:02)s.zare نوشته:  دوستان یه جا خوندم که :
"FB: شاید خنده دارتر از این نباشد که برخی افراد به دلیل FB رد درخواست شده اند. افسرهای مصاحبه کننده نسبت به برخی افرادی که پیج FB ندارند شک می کنند و پروسه آنها وارد مراحل امنیتی می شود! "
به نظر شما میتونه درست باشه ؟

دوستان گرامی به هیچوجه این داستانها نمیتواند صحیح باشد و این شبکه های اجتماعی از نظر هیچ عقل سلیمی نمیتوانند در کلیرنس نقشی داشته باشند چون سرویسهای امنیتی یک کشوری مثل ایالات متحده اصلا نیازی به شبکه های اجتماعی ندارند و دیتابیسهای آنها قطعا خیلی قویتر است. بدون علت به خودتان استرس اضافی وارد نکنید چون بر عکس اینکه میگویند، کلیرنس پروسه ای کاملا حساب شده و دقیق است فقط علت اینکه ما هرکدام به نظرمان خلاف این می اید اینست که ما مواردیکه برای آفیسر و دولت آمریکا شبهه برانگیز است نمیدانیم و علت اینکه در مصاحبه توصیه میشود که از حاشیه روی و توضیح زیاد و به اصطلاح کلاس گذاشتن پرهیز شود و فقط واقعیات درحد سوال آفیسر پاسخ داده شود همین است چون در حرف زدن زیاد حرف درمی آید و ممکن است آفیسر را به شک بیندازد.
(2015-07-05 ساعت 16:52)behzadsh نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 02:28)mkamyab نوشته:  
شرمنده اینجا میپرسم!؟

Smile زندگی زیباست Smile
بله یک سی دی که عکس ایکس ری قفسه ی سینه است و باخودتون میبرید و توی فرودگاه مقصد به مامور مهاجرت تحویل میدید.
من فضولیم گل کرد بعد از مصاحبه پاکت عکس قفسه سینرو باز کردم، مشکلی پیش میاد تو فرودگاه مقصد؟ باید چیکار کنم؟؟؟

شما باید دوباره به دکتر مراجعه کنین تا عکس رو به صورت پلمپ در بیاره.در غیر اینصورت براتون مشکل ساز میشه.
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، Shaft ، پرسپولیس6 ، smpf ، bahar101 ، p00ya2001 ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 16:56)Radwin نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 15:02)s.zare نوشته:  دوستان یه جا خوندم که :
"FB: شاید خنده دارتر از این نباشد که برخی افراد به دلیل FB رد درخواست شده اند. افسرهای مصاحبه کننده نسبت به برخی افرادی که پیج FB ندارند شک می کنند و پروسه آنها وارد مراحل امنیتی می شود! "
به نظر شما میتونه درست باشه ؟

دوستان گرامی به هیچوجه این داستانها نمیتواند صحیح باشد و این شبکه های اجتماعی از نظر هیچ عقل سلیمی نمیتوانند در کلیرنس نقشی داشته باشند چون سرویسهای امنیتی یک کشوری مثل ایالات متحده اصلا نیازی به شبکه های اجتماعی ندارند و دیتابیسهای آنها قطعا خیلی قویتر است. بدون علت به خودتان استرس اضافی وارد نکنید چون بر عکس اینکه میگویند، کلیرنس پروسه ای کاملا حساب شده و دقیق است فقط علت اینکه ما هرکدام به نظرمان خلاف این می اید اینست که ما مواردیکه برای آفیسر و دولت آمریکا شبهه برانگیز است نمیدانیم و علت اینکه در مصاحبه توصیه میشود که از حاشیه روی و توضیح زیاد و به اصطلاح کلاس گذاشتن پرهیز شود و فقط واقعیات درحد سوال آفیسر پاسخ داده شود همین است چون در حرف زدن زیاد حرف درمی آید و ممکن است آفیسر را به شک بیندازد.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

تشکر کنندگان: Iaccept ، لیدا59 ، hamid99 ، smpf ، bahar101 ، nora-nora ، moj21 ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، APOLO5321 ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 16:46)Radwin نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 01:52)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 00:02)Shaft نوشته:  دوستان جاتون خالي، امشب من ، قريشي ، آقاي خليل خواه به دعوت آقامان يك شب خوبي رو داريم ميگذرونيم . جاتون خالي

آقاي خليل خواه كلي آمار داد

aghaman عزیز ممنون بابت همه چیز.
راستی دوستان اقای خلیلخواه عزیز بجز امارهای دقیقش خیلی جنتلمن و دوست داشتنیه. امشب افتخار اشنایی از نزدیک رو با ایشون داشتیم
آقا خلیل خواه قبلا ها آمارا رو خالصا مخلصه فی سبیل ا... میدادی جدیدا شده منبع در آمد ؟SmileSmileBig Grin
کلا عزیزی خلیل خواه جان
تمام سعيم رو كردم كه اين موضوع بحث تاپيك رو عوض نكنه ولي اگر پاسخ نميدادم ممكن بود حمل بر بي ادبي شود
ولي ديشب اين دوستان عزيز بودند كه بنده را مجذوب و شرمنده ي مهمان نوازي و روحيه ي خوبشان كردند و طبعا هميشه شرمنده ي انان خواهم بود
انشالله در ادامه ي سفرهاي استاني ( اين تيكه ماله دوستمون اسمشو نبر بود ) به همه ي دوستان سر خواهم زِد و انشالله شرمنده حضور همه ي دوستان خواهيم بود ( خداييش اين تيكه شما رو ياد كي ميندازه )
به هر حال به جهت منحرف نشدن اين تاپيك من در تاپيك سؤالات غير مرتبط پستي گذاشتم و پيشنهادم اين بود كه دوستان بتوانند قبل از رفتن با هم ارتباط بهتري داشته باشند
موفق باشيد

دوست گرامی تکلیف ما که آمریکاییم چی میشه؟ رسیدی اینجا باید در خدمتتون باشیم اساسیBig Grin
اقا ما كه هميشه إبراز ارادت كرديم
انشالله اگر خدا بخواد در سفرهاي استاني ( يادگار بنده ي خدا ) كمتر از دو ماه ديگه در كاليفرنيا هم در خدمت شما عزيز دل هستيم
اينجا همه به شما مديونند
ايضا بنده
خدا پشت و پناهت برادر عزيز
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
٢٧٠ روز.....

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
تشکر کنندگان: Iaccept ، arash56 ، Nima4185 ، p00ya2001 ، tandis_n_m ، smpf ، bahar101 ، sosol ، 1362amin1362 ، h_researcher ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 17:15)negarpak نوشته:  ٢٧٠ روز.....

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October

من پيشنهاد ميكنم با يه وكيل صحبت كنيد. چون ٩ ماه يه كم مشكوكه!!!

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mkamyab ، smpf ، bahar101 ، 1362amin1362 ، بابراس ، lotttery2015
كي فردا شب ميشه؟؟؟؟؟
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: sinapco ، smpf ، satanicboy1 ، bahar101 ، Aghaman ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، hilda60 ، khalilkhah ، بابراس
(2015-07-05 ساعت 17:14)Aghaman نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 16:46)Radwin نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 01:52)m.ghoreishi نوشته:  aghaman عزیز ممنون بابت همه چیز.
کلا عزیزی خلیل خواه جان
موفق باشيد

اقا ما كه هميشه إبراز ارادت كرديم
انشالله اگر خدا بخواد در سفرهاي استاني ( يادگار بنده ي خدا ) كمتر از دو ماه ديگه در كاليفرنيا هم در خدمت شما عزيز دل هستيم
اينجا همه به شما مديونند
ايضا بنده
خدا پشت و پناهت برادر عزيز

انشاء الله در خدمتتان خواهم بود مخصوصا اینکه هم ایالتی هم هستیم بالاخره حق همسایگی را باید بجا اورد. ولی اینکه آمریکا و کالیفرنیا را هم استانی از استانهای ایران حساب کردید ممنونم چون رفت و آمد ما راحتتر میشه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، AliReza.Sh ، smpf ، bahar101 ، Aghaman ، nora-nora ، 1362amin1362 ، khalilkhah ، بابراس

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October

دوست عزیز البته شما خودتان شرایط کیستان را بهتر میدانید ولی هرچه زودتر از طریق تماس تلفنی یا راههای دیگر شرایط خودتان را پیگیر باشید چون نه ماه در 2014 هم وجود نداشته و این کیس شما خیلی طول کشیده و دولت آمریکا در برابر کلیرنس بیش از شش ماه خودش را پاسخگو میداند ولی به نظر من به ایمیل پیگیری اکتفا نکنید مگر اینکه شرایطی باشد که خودتان میدانید.
(2015-07-05 ساعت 17:35)Radwin نوشته:  

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October

دوست عزیز البته شما خودتان شرایط کیستان را بهتر میدانید ولی هرچه زودتر از طریق تماس تلفنی یا راههای دیگر شرایط خودتان را پیگیر باشید چون نه ماه در ۲۰۱۴ هم وجود نداشته و این کیس شما خیلی طول کشیده و دولت آمریکا در برابر کلیرنس بیش از شش ماه خودش را پاسخگو میداند ولی به نظر من به ایمیل پیگیری اکتفا نکنید مگر اینکه شرایطی باشد که خودتان میدانید.
رادوین جان بیشترین انتظار برای کلیر در سال 2014 چند ماه بوده ؟
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: smpf ، bahar101 ، moj21 ، 1362amin1362 ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان