موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-07 ساعت 23:21)houshym نوشته: (2015-07-07 ساعت 23:00)arash56 نوشته: (2015-07-07 ساعت 22:49)houshym نوشته: (2015-07-07 ساعت 22:20)houshym نوشته: دوستان
در سایت ارمنستان جلو کیس ها یا ستاره خورده یا علامت # و یا هر دو هست معنی این علامت ها چیست ؟ مخصوصا اونهایی که هر دو علامت را دارند مثلا یک # و دو تا ستاره
دوستان
لطفا پاسخ بدهند مخصوصا ارمنستانی ها. ضمنا چه موقع در صفحه مذکور شماره کیس میاید. یعنی فقط کیسهایی که کلیر میشوند لیست میشوند یا همه کیسها ؟
سلام
دوست عزیز یه ستاره یعنی اینکه شما یه سری مدارکی رو باید آماده کنین که وقتی آفیسر برگه آبی بهتون داده توش علامت زده که باید اونارو وقتی کلیر میشین با خودتون ببرید سفارت.
دو تا ستاره یعنی هنوز خانواده یا نفرات زیر مجموعه شما کلیر نشدن.
مربع هم یعنی اینکه کلیر شدین.که یه توضیحم داره که میگه اگر تاریخ مدیکالتون تموم شده با مدیکال جدید برای دریافت ویزا برید سفارت.
موفق باشین.
یک مربع و دو ستاره یعنی چی؟
گفتم دوست عزیز مربع یعنی فرضاً شما کلیر شدی اما ستاره یعنی بقیه اعضای کیس کلیر نشدن.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يه سوال دارم
وقتي ويزارو از سفارت گرفتين چقدر وقت داريم وارد امريكا بشيم؟؟ شنيدم ٦ ماه، درسته؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امروز صبح انکارا بهمراه خانواده مصاحبه داشتم.
و همانطور که انتظار داشتیم برگه صورتی دریافت کردیم ومشمول پروسه اداری شدیم. امروز بعداز ظهر جلوی شماره خودم در فایل سیس ap و جلو اسم بقیه اعضای خانواده ready خورده. معنیش چی میتونه باشه.ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
منظور من اعتبار ويزاي صادر شده ست. وقتي صادر بشه چقدر وقت داريم بريم امريكا. بدون در نظر كرفتن مديكال. با علم به اينكه اكه مديكالمونم منقضي شد ميتونيم دوباره بريم ازمايشارو بديم
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
تقديم به همه دوستان منتظرم
قصه به سر نمیرسد و طِی نمیشود
هِی خواستم که دل بکنم، هِی نمیشود
پرسیدهای که کی دل من تنگ میشود
خندیدهام، عزیز! بگو کی نمیشود؟
تقویمِ مهرِ تو صفحاتش بهاری است
پاییز نیست در دلِ من، دِی نمیشود
دستِ مرا بگیر و بگو یا علی مدد!
تا کی نشستن و غم و، تا کی «نمیشود»؟
راهیست راه عشق که باید به سر دوید
با سرسری دویدن و لِی لِی نمیشود
در داستانِ عشق نباید کلاغ بود
با قیل و قالهای پیاپی نمیشود
حالا خلافِ قصة تلخِ کلاغ ها
ما میرسیم، قصه ولی طی نمیشود
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي ممنون بچه ها از راهنماييتون
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
امین جان اقامان راست میگه ما چرا باید سوالای تکراری دوستان رو برای بار چندم جواب بدیم در حالیکه یه کم وقت بزارن صفحات رو مطالعه کنن کلی مطلب جدید بدست میارن جوابشونم میبینن
منم از جواب دادن به دوستان لذت میبرم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-07 ساعت 23:37)gonbad61 نوشته: سلام دوستان
من امروز صبح انکارا بهمراه خانواده مصاحبه داشتم.
و همانطور که انتظار داشتیم برگه صورتی دریافت کردیم ومشمول پروسه اداری شدیم. امروز بعداز ظهر جلوی شماره خودم در فایل سیس ap و جلو اسم بقیه اعضای خانواده ready خورده. معنیش چی میتونه باشه.ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
اگه شما برنده اصلی هستید یعنی شما وارد پروسه کلیرینس شدید ولی خانواده مشکلی ندارند ولی چون شما برنده اصلی هستید تا شما کلیر نشید و ویزا براتون صادر نشه به خانواده هم ویزا تعلق نمی گیره
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.