موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-08 ساعت 01:12)satanicboy1 نوشته: 231 روز بلاتکلیفی ... !
دوست عزیز براتون بهترینها رو آرزو میکنم ...امیدوارم که تو همین هفته با یه خبر خوب خوشحالمون کنید ...چیزی نمونده
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
خدایا زمانیکه هیچکدوممون فکر نمیکردیم اسممون رو تو سایت لاتاری ببینیم خودت خوشحالمون کردی حالا هم همه چی رو میسپریم به خودت که ناامیدمون نکنی ولی قبل اون سلامتی رو نصیب خودمون و خانوادمون کن.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
شب بخير دوستان همراه!
همسر من كه برنده اصلي بود امروز بلاخره يه ap از سيس خورد ! ولي من و پسرم همون ٢٨ مي مونديم ، بدونه ap!
خيلي نگران بودم كه از روز مصاحبه يه اپ هم نخورده بوديم و الان خيلي خوشحالم كه فايلمون گم نشده و پشت شوفاژ نيست!
خدايا شكرت!
با آرزوي كلير شدن همه دوستان همراه !
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا تورو قسم به این شب عزیز
دست این بچه هارو از درگاهت خالی پایین نیار .
من که در مقابل عظمتت هیچم ولی عاجزانه ازت خواهش میکنم دل این بندگانت رو تو چندشب آینده شاد کن تا غم غربت بچه های امیرت تسلی پیدا کنه . آخه اینام یه جورایی اینجا دیگه غریبن .
تو این مدتی که من با این بچه ها بودم شاهدم که اینا همه ی امیدشون به توست و لاغیر .....................................................................
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
میدونید که من 2016 ی هستم ولی تو همین مدت کوتاه که در خدمتتون بودم با شادیاتون شاد شدم و با غمهاتون غصه دار .
همینطور متوجه شدم که همه تون به فکر کمک به همدیگه هستین . فعلا تنها کمکی که ازم برمیاد براتون تو این شب عزیز فقط دعاست . تو این شب از خدا چیزی نمیخوام جز موفقیت تک تک دوستان .
برای تمام دوستان (نصفه نیمه ها کامل ها تکی ها ) آرزوی ویزا دارم......
آ
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-08 ساعت 01:26)لیدا59 نوشته: پس چرا از 22june تکون نمیخوره . بابا یه تکون به خودت بده خو .....یکمم بهمون انرژی بده لطفا
. فک کنم رفته تو کما این کیس ما
کیس ما هم از ۲۶ جون رفته تو کما
انشاالله به حق امشب این کیس ها به زودی زود کلیر بشن
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-08 ساعت 04:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-08 ساعت 04:22 توسط sara mohajer.)
امشب هم تو حرم امام رضا جاي همه دوستان خالي بود
به اطلاع دوستاني كه منتظر صدور ويزا هستن ميرسونم كه همسرجان ديروز (٢شنبه) آخر وقت پاسها رو تحويل سفارت دادن. همون روز يه آپديت و آپ دوم رو هم امروز داشتيم. خوشبختانه عصر امروز issued شديم. هوررراااااااا
همسرجان هم تشريف بردن پست و بهش گفتن چهارشنبه ١١ به بعد بيا.
اين درحالي بود كه خانم بداخلاقه دم در بهش گفته بود جمعه به بعد آماده اس ولي مهدي جان ريسك كرد و بليط ٥شنبه رو عقب ننداخت. اين بود گزارش من....
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روز
اولين ورود ٣٠ آگوست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من بلد نیستم رتبه بدم ، و بعد از یکسال الان دیدم چند نفر از دوستان به من رتبه دادن ممنونم از شما
فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-08 ساعت 05:53)azad229 نوشته: ببخشید من بلد نیستم رتبه بدم ، و بعد از یکسال الان دیدم چند نفر از دوستان به من رتبه دادن ممنونم از شما
فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk
تو پیام خصوصی کاملا توضیح دادم براتون
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه