کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-03 ساعت 12:00)King Eagle نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:58)mona_usa نوشته:  چطور زیر 100 نگرفته و بالای 400 گرفته؟

زیر1000طرف یه مورد مشکوک توی پروندش بوده مثلا سربازیش یه جایی بوده که مورد دار بوده و رفته تو پروسه کلیرنس و کلیر هم نشده یا طرف سرباز بوده نتونسته از کشور خارج بشه ویزاش پریده اما اون بالای 4000 هیچ موردی توی پروندش نبوده و یک ضرب ویزا رو گرفته

یه مشکل لوپی بود منظورم زیر 1000 بود نه زیر 100 Big Grin

خوب اون دیگه مشکل خودش بوده نه شانس و ...
تشکر کنندگان: King Eagle ، ostokhan ، aminb ، puryapurya ، msr839
(2015-04-03 ساعت 12:04)ostokhan نوشته:  ایگل این موردا کجا هستن؟؟؟
چطور تو رونده اینو اون هستو ولی برای من مورد نداره. یکی دو مورد مورد نام ببر Big Grin

بابا مثال زدم دادا خوب امکان پذیره دیگه Sad Tongue
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: ostokhan ، aminb ، puryapurya ، msr839
(2015-04-03 ساعت 12:01)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:58)mona_usa نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:56)King Eagle نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:51)mona_usa نوشته:  ربطی به کیس نامبر داره؟ یعنی هرکی دیرتر مصاحبه بشه ممکنه بهش ویزا نرسه؟ تاریخ مصاحبه به کیس نامبره؟

آره دیگه هرچی کیس نامبر پایین تر مصاحبه زودتر میشه و شانس گرفتن میزا افزایش پیدا میکنه. البته همه اینا به شانس طرفم بستگی داره بودا نفراتی که با کیس زیر100نگرفتن ویزا و طرف مثلا با 4000گرفته

چطور زیر 100 نگرفته و بالای 400 گرفته؟
برای اینکه زیر 400 پروندش کامل بوده و چک نخورده ولی زیر 100 برعکس
بله متوجه شدم...مرسی
صبر کنید الان از تب تشکر استفاده می کنمWink
تشکر کنندگان: King Eagle ، ostokhan ، aminb ، puryapurya ، msr839 ، javadgorgani
(2015-04-03 ساعت 10:24)Aroma نوشته:  به ما كه ويزا نرسيد در ٢٠١٤ ولي امسال با انرژي مثبتي كه مي فرستيم هممون برنده ايم
وای چقدر راحت اومدی داری میگیSad....واقعا ما که پشت سیستم نشستیم نمیتونیم به راحتی حرف شما و حس شما رو درک کنیم....
آرزوی موفقیت دوست عزیز امسال و همه ی دوستان....
تشکر کنندگان: King Eagle ، payamshad ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar ، javadgorgani ، rezijon ، 2taha
(2015-04-03 ساعت 12:06)mona_usa نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 12:01)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:58)mona_usa نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:51)mona_usa نوشته:  ربطی به کیس نامبر داره؟ یعنی هرکی دیرتر مصاحبه بشه ممکنه بهش ویزا نرسه؟ تاریخ مصاحبه به کیس نامبره؟

آره دیگه هرچی کیس نامبر پایین تر مصاحبه زودتر میشه و شانس گرفتن میزا افزایش پیدا میکنه. البته همه اینا به شانس طرفم بستگی داره بودا نفراتی که با کیس زیر100نگرفتن ویزا و طرف مثلا با 4000گرفته

چطور زیر 100 نگرفته و بالای 400 گرفته؟
برای اینکه زیر 400 پروندش کامل بوده و چک نخورده ولی زیر 100 برعکس
بله متوجه شدم...مرسی
صبر کنید الان از تب تشکر استفاده می کنمWink
بسیار متشکرم از شما کار پسندیده ای میکنید.
خیلی خوشوقتم از اینکه کمکی بهتون کردم مادام Big Grin
ان شااله همگی تو پرواز لوفت هانزا به سمت دیار موعود همسفر میشیم البته کینگ ایگل رو قالش میزارم دور خودش 6.5 دور تو فرود گاه بزنه تا ما با جان اف کندی برسیم خخخخخخخخخخخ
تشکر کنندگان: King Eagle ، payamshad ، aminb ، puryapurya ، msr839 ، alireza_guitar ، kuwait
(2015-04-03 ساعت 11:59)payamshad نوشته:  

Cool ای بابا چقدر باید شانس بیاریم Big Grin

کلا لاتری یعنی یه قله اورست خودت شانس داشته باشی بعد بیای برای در و همسایه هم قرض بگیری ببینی چی میشه
مثل من
تشکر کنندگان: King Eagle ، payamshad ، aminb ، puryapurya ، msr839 ، alireza_guitar ، kuwait
(2015-04-03 ساعت 12:11)ostokhan نوشته:  بسیار متشکرم از شما کار پسندیده ای میکنید.
خیلی خوشوقتم از اینکه کمکی بهتون کردم مادام Big Grin
ان شااله همگی تو پرواز لوفت هانزا به سمت دیار موعود همسفر میشیم البته کینگ ایگل رو قالش میزارم دور خودش 6.5 دور تو فرود گاه بزنه تا ما با جان اف کندی برسیم خخخخخخخخخخخ

داداش من قراره با پرواز مستقیم برم JFK با American airline با پرواز بیزینس Tongue
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: ostokhan ، aminb ، puryapurya ، mona_ir ، msr839 ، tabim4 ، satin ، kuwait
(2015-04-03 ساعت 11:12)mona_usa نوشته:  سلام
امیدوارم تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه...
ی سوال مهم دارم خواهش می کنم واضح جواب بدید...
قضیه اینکه ویزا نمیرسه چیه ؟؟ سالهای قبل چرا اینطوری نبود؟بود؟
قضیه ویزا هم مثل همون مثالی که پارسال زدمه؟
صف نون !!
یعنی نونوا 10 تا نان داره 10 نفرم تو صف هستند فکر میکنید به همه میرسه اما ممکنه نفر اول 3 تا نون(ویزا) بخواد نفر دوم و سوم هم 3 تا نون نفر چهارم هم مثلا 1 دونه...بعد نون به نفر پنجم تا دهم نمیرسه...

اینجوریه؟!

سلام
بله دقیقا
تشکر کنندگان: King Eagle ، ostokhan ، aminb ، puryapurya ، mona_ir ، msr839
صف نون !!
یعنی نونوا 10 تا نان داره 10 نفرم تو صف هستند فکر میکنید به همه میرسه اما ممکنه نفر اول 3 تا نون(ویزا) بخواد نفر دوم و سوم هم 3 تا نون نفر چهارم هم مثلا 1 دونه...بعد نون به نفر پنجم تا دهم نمیرسه...

اینجوریه؟!
اینجوری شما فرض کن نونوا 10 تا نون داره ولی 20 نفر تو صفه ممکنه چند نفر از جلویی ها به هر دلیلی خارج بشن از صف به اون آخریها برسه و شایدم هرگز نرسه....پروسه ی لاتری هم اینگونه است دو برابر ظرفیت اعلام میشه ولی نصفش ویزا میگیرن....
به قول دوستی ممکنه تو برندگان کیسی در بیاد که اسم سگ یه شخصی باشه یعنی سگشو ثبت نام کرده باشه و برنده شده باشه که مطمئنا ریجکت میشه....
قصد بی ادبی نداشتم منتها میخواستم واضح توضیح بدم....
تشکر کنندگان: King Eagle ، ostokhan ، aminb ، mona_ir ، msr839 ، alireza_guitar ، javadgorgani
والا من کاربرایی رو میبینم تو مهاجرسرا که اسمشون پایین پیج هست ولی نه اثری ازشون هست نه بویی نه مزه ای!!!!!

خدا میدونه چکار میکنند اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا ستون پنجم یا نفوذی هستن!!!!!!!

بابا یه اهمی اوهومی عرض اندامی چیزی آخه

خرزو خان تو برره از شما بیشتر فعال بود. با کیا شدیم 80 میلیون
تشکر کنندگان: King Eagle ، nima2016 ، aminb ، pouya007 ، puryapurya ، someonelikeyou ، msr839 ، alireza_guitar ، rezijon ، 2taha
(2015-04-03 ساعت 12:23)puryapurya نوشته:  
صف نون !!

اینجوریه؟!
اینجوری شما فرض کن نونوا 10 تا نون داره ولی 20 نفر تو صفه ممکنه چند نفر از جلویی ها به هر دلیلی خارج بشن از صف به اون آخریها برسه و شایدم هرگز نرسه....پروسه ی لاتری هم اینگونه است دو برابر ظرفیت اعلام میشه ولی نصفش ویزا میگیرن....
به قول دوستی ممکنه تو برندگان کیسی در بیاد که اسم سگ یه شخصی باشه یعنی سگشو ثبت نام کرده باشه و برنده شده باشه که مطمئنا ریجکت میشه....
قصد بی ادبی نداشتم منتها میخواستم واضح توضیح بدم....

نه دایی کسی ناراحت نشد ولی خیلی فنی پروندی تیکه نازتو

Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ، rezijon ، DELPHI5
(2015-04-03 ساعت 11:39)faryas نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:31)almascanada نوشته:  بزنه امسال دربیام یعنی پوز همشونو بزنم زمین وای چقدر خراب میشن اینا یعنی هر موقع ببینمشون میرم رو مغزشون ،میگم چی شد ها شما میگفتی حرف هست همش چرت و پرت هستش مسخرم میکردین ،،،،،،،،،،

Sent from my Lenovo A3000-H
حس انتقام ...والله هر موقع من حس انتقام داشتم کارم جور نمیشد...ولی شمارو نمیدونم
یه جور گفتی والله که من فکر کردم........Big GrinBig Grin
امان از دست تو فریاس.....
پستات ترکوندهWink
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، faryas ، msr839 ، alireza_guitar ، javadgorgani
(2015-04-03 ساعت 12:09)puryapurya نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 10:24)Aroma نوشته:  به ما كه ويزا نرسيد در ٢٠١٤ ولي امسال با انرژي مثبتي كه مي فرستيم هممون برنده ايم
وای چقدر راحت اومدی داری میگیSad....واقعا ما که پشت سیستم نشستیم نمیتونیم به راحتی حرف شما و حس شما رو درک کنیم....
آرزوی موفقیت دوست عزیز امسال و همه ی دوستان....

باورت نميشه دوست عزيز چه روز هايي را گذرونديم دو سال انتظار تمام وقتمون ، فكرمون شده بود مهاجر سرا ولي تجربه خوبي بود تا در رويا نباشيم همش شانس بود . قضاوت ديگران هم برام مهم نيست
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: ostokhan ، aminb ، pouya007 ، puryapurya ، msr839 ، alireza_guitar ، rezijon ، 2taha
(2015-04-03 ساعت 11:42)amino نوشته:  سلامی پس از نزدیک به یک سال
دلم برا همتون تنگ شده بود
تبریک برا سال نو
و یه جمله ی پر انرژی برا هممون

تموم میشن این روزای لعنتی
ممنون ازت amino جان به امید قبولی شما و تمام دوستان مهاجرسرا...
آرزوی موفقیت...
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ، javadgorgani ، rezijon
(2015-04-03 ساعت 11:50)King Eagle نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:46)mona_usa نوشته:  یعنی شده نصف برنده ها ریجکت بشن که از اول 2 برابر ظرفیت قبول میکنند؟!!

سلام خدمت مونا خانوم
پیرو توضیحات عمو استخون اگر 500000نفر فقط قبول لاتاری قبول کنن که مجبورن به همشون ویزا بدن اون وقت policy خودشون زیر سوال میره اما اینطوری دستشون بازه برای اینکه سد غیرقابل عبورینگ کنن نفراتی رو که قراره ویزا بگیرن
به قول دوستی قبول میشی تازه 50 درصد راهو رفتی و 50 درصد باقی می مونه تا رسیدن ویزا و گرفتن ویزا....
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، aminb ، mona_ir ، msr839 ، alireza_guitar ، rezijon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان