کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
بیشتر با لاتری باید به چشم فان نگاه کرد

از این دید باهاش برخورد کردی و ناز و نوازشش کردی اونم باهات خوبه در غیر اینصورت میزنه دپرست میکنه اساسی

پریروز تو تاکسی یه بابایی نشستم گفت پسر سومم تهران بودش و برای یه سازمانی که وابسته به سازمان ملل در رابطه با آثار تاریخی بود کار میکرد بعد زدن این شرکت رو منحل کردن (by former president ) بعد پسرم هرچی داشت ونداشت زد آب کرد و رفت سرزمین کانگوروها و کوالا ها . سال بعدش لاتری شرکت کرد و قبول شد و رفت اونجا. دکتری شو اونجا خوند و کار ترنگی هم داره الان و کلا زندگی تا حالا بهش باج داده

حالا میگم لاتاری رو با دید فان دید برای همینه . هیچیش حساب کتاب نداره مثل سی یا ست پدر و مادر نداره.

من که خودم این دید و دارم و اینکه اینجا فعالیت دارم دور هم بودن با بچه های مهاجرسراست
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، puryapurya ، battosai ، mona_ir ، faryas ، nima2016 ، msr839 ، alireza_guitar ، rezijon ، bijan9 ، 2taha ، DELPHI5 ، MEHR52
(2015-04-03 ساعت 12:28)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 12:23)puryapurya نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:12)mona_usa نوشته:  سلام
امیدوارم تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه...
ی سوال مهم دارم خواهش می کنم واضح جواب بدید...
قضیه اینکه ویزا نمیرسه چیه ؟؟ سالهای قبل چرا اینطوری نبود؟بود؟
قضیه ویزا هم مثل همون مثالی که پارسال زدمه؟
صف نون !!
یعنی نونوا 10 تا نان داره 10 نفرم تو صف هستند فکر میکنید به همه میرسه اما ممکنه نفر اول 3 تا نون(ویزا) بخواد نفر دوم و سوم هم 3 تا نون نفر چهارم هم مثلا 1 دونه...بعد نون به نفر پنجم تا دهم نمیرسه...

اینجوریه؟!
اینجوری شما فرض کن نونوا 10 تا نون داره ولی 20 نفر تو صفه ممکنه چند نفر از جلویی ها به هر دلیلی خارج بشن از صف به اون آخریها برسه و شایدم هرگز نرسه....پروسه ی لاتری هم اینگونه است دو برابر ظرفیت اعلام میشه ولی نصفش ویزا میگیرن....
به قول دوستی ممکنه تو برندگان کیسی در بیاد که اسم سگ یه شخصی باشه یعنی سگشو ثبت نام کرده باشه و برنده شده باشه که مطمئنا ریجکت میشه....
قصد بی ادبی نداشتم منتها میخواستم واضح توضیح بدم....

نه دایی کسی ناراحت نشد ولی خیلی فنی پروندی تیکه نازتو

Big Grin Big Grin
بابا اینجوری نگو سوء برداشت میشه .....Coolعین واقعیته تیکه نیست....
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar ، javadgorgani ، rezijon
هرکی میخواد بره آمریکا دستشو ببره بالا!

[عکس: m6wwbjabd9vb.jpg]
-
-
Big Grin
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: ostokhan ، aminb ، puryapurya ، mona_ir ، King Eagle ، nima2016 ، msr839 ، javadgorgani ، rezijon ، bijan9 ، tabim4 ، 2taha ، azadeh.mohamad ، Ali.ghz ، DELPHI5 ، karkiaa
(2015-04-03 ساعت 12:44)ostokhan نوشته:  بیشتر با لاتری باید به چشم فان نگاه کرد

از این دید باهاش برخورد کردی و ناز و نوازشش کردی اونم باهات خوبه در غیر اینصورت میزنه دپرست میکنه اساسی

پریروز تو تاکسی یه بابایی نشستم گفت پسر سومم تهران بودش و برای یه سازمانی که وابسته به سازمان ملل در رابطه با آثار تاریخی بود کار میکرد بعد زدن این شرکت رو منحل کردن (by former president ) بعد پسرم هرچی داشت ونداشت زد آب کرد و رفت سرزمین کانگوروها و کوالا ها . سال بعدش لاتری شرکت کرد و قبول شد و رفت اونجا. دکتری شو اونجا خوند و کار ترنگی هم داره الان و کلا زندگی تا حالا بهش باج داده

حالا میگم لاتاری رو با دید فان دید برای همینه . هیچیش حساب کتاب نداره مثل سی یا ست پدر و مادر نداره.

من که خودم این دید و دارم و اینکه اینجا فعالیت دارم دور هم بودن با بچه های مهاجرسراست
منم این حسو دارم واقعا .....لاتری نیست سلکتیوه و همه ی ما سرکاریم...
نمیتونم اثبات کنم نه من نه هیچ شخص دیگه ولی حسی میگم بیانمو.....

(2015-04-03 ساعت 12:30)Aroma نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 12:09)puryapurya نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 10:24)Aroma نوشته:  به ما كه ويزا نرسيد در ٢٠١٤ ولي امسال با انرژي مثبتي كه مي فرستيم هممون برنده ايم
وای چقدر راحت اومدی داری میگیSad....واقعا ما که پشت سیستم نشستیم نمیتونیم به راحتی حرف شما و حس شما رو درک کنیم....
آرزوی موفقیت دوست عزیز امسال و همه ی دوستان....

باورت نميشه دوست عزيز چه روز هايي را گذرونديم دو سال انتظار تمام وقتمون ، فكرمون شده بود مهاجر سرا ولي تجربه خوبي بود تا در رويا نباشيم همش شانس بود . قضاوت ديگران هم برام مهم نيست
واقعا متاسفم و حستو تا حدودی درک میکنم...آرزوی موفقیت فراوان برای شما و هچنین کلیه ی دوستان مهاجرسرا....
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، aminb ، King Eagle ، msr839 ، alireza_guitar ، javadgorgani ، rezijon ، karkiaa
(2015-04-03 ساعت 06:18)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 02:55)fatima96 نوشته:  یی
الفباي اسپانيايي - el alfabeto español

الفباي زبان اسپانيايي از سي حرف تشكيل شده:
.
.
امیدوارم خوب متوجه شده باشید

!Fatima¡
?Tu ablas spañol¿
En esta momenta, ami me gusta hablar spañol, pero prefiero persian.
Gracias para tus pos
و اینکه من فکر میکنم گذاشتن اییین حجم بالا از آموزش زبان اسپانیایی برای دوستان، یه جورایی از حوصلشون خارج باشه.
بهتره که لینکش کنی تا برای همه راحتر باشه
ممنون
fatima خانم لینکی پیدا نکردی برای آموزش زبان اسپانیایی؟محبت میکنی اگه داری برامون بزاری....
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، alireza_guitar ، msr839 ، javadgorgani ، fatima96 ، karkiaa
سبک زندگی امریکایی
قسمت پنجم: دیدارهای اجتماعی

به صورت عمومی، شما تنها زمانی به منظور ملاقات شخصی به خانه او می‌روید که دعوت شده باشید. این دیدار می‌توانید یک دیدار معمولی باشد و یا برای ناهار، شام، یک جشن و یا خوردن یک غذای سبک و دورهمی(snack) باشد(این مورد آخری زیاد تو ایران مرسوم نیست ولی کم و بیش نمونه‌هاش رو دیدیم):

یک میز کاملاً معمولی و کوچک snack:

[عکس: ozh6lr504bpypx59xaf9.jpg]

مرسوم است که هنگام ملاقات میزبان برای او هدیه‌ای ببریم البته نوع این هدیه به نوع مناسبت بستگی دارد و ارزش هدیه به رابطه میان شما و میزبان بستگی دارد.
برخی از میزبانان بلافاصله هدیه خود را باز کرده و ابراز تشکر می‌کنند در حالی که برخی دیگر ممکن هست هدیه خود را بعداً باز نمایند.

اگر برای شام دعوت شده‌اید، ممکن است دوست داشته باشید به منظور گپ و گفت و نوشیدنی(بیــــــــــــــــــب) کمی زودتر به محل بروید. به هیچ عنوان بلافاصله پس از شام محل را ترک نکنید و به جای آن مدت بیشتری را به گپ و گفت بپردازید.

اگر به یک جشن دعوت شدید، مرسوم است که قبل از ترک جشن، میزبان را مطلع سازید.

-----------------
قسمت بعدی: شما بفرمایید(به زودی)
با تشکر از pouya007 برای معرفی مقاله
اگر عجله دارید کل مقاله رو میتونید از این لینک مطالعه بفرمایید
سلام دوستان اينجا كسى هست كه بتونه يه سرى سؤال تخصصى رو جواب بده؟ يه بار رفتم پيش وكيل، ميخوام يه بار ديگه برم ميخوام قبل اينكه برم يه چند تا سؤال بپرسم؟

تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، msr839
البته معذرت ميخوام سوالم ربطى به لاتارى نداره، ببخشيد كه اين جا پرسيدم

تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، msr839
دوستان اگه ممکنه بیشتر عکس بزارید ممنون
تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، aminb
(2015-04-03 ساعت 13:23)SORAYA1368 نوشته:  البته معذرت ميخوام سوالم ربطى به لاتارى نداره، ببخشيد كه اين جا پرسيدم

حالا برسید شاید من یا دوستان تونستیم کمکتون کنیم
تشکر کنندگان: King Eagle ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، aminb
(2015-04-03 ساعت 12:11)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 12:06)mona_usa نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 12:01)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:58)mona_usa نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:56)King Eagle نوشته:  آره دیگه هرچی کیس نامبر پایین تر مصاحبه زودتر میشه و شانس گرفتن میزا افزایش پیدا میکنه. البته همه اینا به شانس طرفم بستگی داره بودا نفراتی که با کیس زیر100نگرفتن ویزا و طرف مثلا با 4000گرفته

چطور زیر 100 نگرفته و بالای 400 گرفته؟
برای اینکه زیر 400 پروندش کامل بوده و چک نخورده ولی زیر 100 برعکس
بله متوجه شدم...مرسی
صبر کنید الان از تب تشکر استفاده می کنمWink
بسیار متشکرم از شما کار پسندیده ای میکنید.
خیلی خوشوقتم از اینکه کمکی بهتون کردم مادام Big Grin
ان شااله همگی تو پرواز لوفت هانزا به سمت دیار موعود همسفر میشیم البته کینگ ایگل رو قالش میزارم دور خودش 6.5 دور تو فرود گاه بزنه تا ما با جان اف کندی برسیم خخخخخخخخخخخ

Big Grin
انشا... همگی با هم میریم
منم با خودم چیپس فلفلی و ماست موسیر و پفک و لواشک میارم تو پرواز بخندیم و بخوریمBig Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، King Eagle ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ، aminb ، rezijon
(2015-04-03 ساعت 13:20)aminb نوشته:  سبک زندگی آمریکایی
قسمت پنجم: دیدارهای اجتماعی

به صورت عمومی، شما تنها زمانی به منظور ملاقات شخصی به خانه او می‌روید که دعوت شده باشید. این دیدار می‌توانید یک دیدار معمولی باشد و یا برای ناهار، شام، یک جشن و یا خوردن یک غذای سبک و دورهمی(snack) باشد(این مورد آخری زیاد تو ایران مرسوم نیست ولی کم و بیش نمونه‌هاش رو دیدیم):

یک میز کاملاً معمولی و کوچک snack:

[عکس: ozh6lr504bpypx59xaf9.jpg]

مرسوم است که هنگام ملاقات میزبان برای او هدیه‌ای ببریم البته نوع این هدیه به نوع مناسبت بستگی دارد و ارزش هدیه به رابطه میان شما و میزبان بستگی دارد.
برخی از میزبانان بلافاصله هدیه خود را باز کرده و ابراز تشکر می‌کنند در حالی که برخی دیگر ممکن هست هدیه خود را بعداً باز نمایند.

اگر برای شام دعوت شده‌اید، ممکن است دوست داشته باشید به منظور گپ و گفت و نوشیدنی(بیــــــــــــــــــب) کمی زودتر به محل بروید. به هیچ عنوان بلافاصله پس از شام محل را ترک نکنید و به جای آن مدت بیشتری را به گپ و گفت بپردازید.

اگر به یک جشن دعوت شدید، مرسوم است که قبل از ترک جشن، میزبان را مطلع سازید.

-----------------
قسمت بعدی: شما بفرمایید(به زودی)
با تشکر از pouya007 برای معرفی مقاله
اگر عجله دارید کل مقاله رو میتونید از این لینک مطالعه بفرمایید
من عاشق این دورهمی هستم
با دوستای صمیمی این دورهمی خیلی خوش میگذره..........راستی من از اون مداد نارنجی پاک کن دار که روی میزه تو عکس کلی تو خونه دارم Big Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، aminb ، rezijon ، redbull ، karkiaa
مهاجرت به پول بیشتر از علم و زبان و هر چیز دیگه نیاز داره
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: faryas ، King Eagle ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، ostokhan ، bijan9 ، DELPHI5 ، karkiaa
به به چه غوغایی.......
بزن لایک قشنگو رو......
منظورم تشکر رو.....Big Grin
.
.
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2taha، alireza_guitar، azimi1368، buttinho، King Eagle، moh1370، ostokhan، parsa_h1، puryapurya، 1 مهمان
تشکر کنندگان: King Eagle ، pouya007 ، msr839 ، ostokhan ، javadgorgani ، aminb ، 2taha
(2015-04-03 ساعت 13:20)SORAYA1368 نوشته:  سلام دوستان اينجا كسى هست كه بتونه يه سرى سؤال تخصصى رو جواب بده؟ يه بار رفتم پيش وكيل، ميخوام يه بار ديگه برم ميخوام قبل اينكه برم يه چند تا سؤال بپرسم؟

سلام دوست خوبم . خوشحال ميشم اگر بتونم كمكتون كنم .
ما وكيل گرفتيم براي بيرنس بعد كه لاتاري برنده شديم بيزنس را كنسل كرديم و گفتيم وكالتمون را براي لاتاري به عهده بگيره كه در آخر مي گفت پنج هزار تا ديگه بدهيد تا در دادگاه ازتون دفاع كنم كه ما قبول نكرديم ، حتي آقاي كاملي در لس آنجلس هم كاري از دستش بر نمي آمد . من بعد از دوم سپتامبر با بقيه بچه هاي مهاجر سرا رفتيم سفارت ولي ويزا تموم شده بود حدوداً چهل نفر بوديم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: faryas ، King Eagle ، msr839 ، pouya007 ، aminb ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان