کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-06 ساعت 16:59)pouya007 نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 00:50)piroouz نوشته:  حالا که کمتر از 30 روز دیگه مانده تا اعلام نتایج ،یه سوالی دارم از دوستان، زمانی که ببنید واقعا قبول شدید و با این واقعیت رو به رو بشید که دیگه از الان باید برید دنبال کاراهایی که باید انجام بدید تا روزی که بلیط پرواز به خاک آمریکا رو تو دستتون دارید .واقعا آماده انجام همه این کار ها هستید؟
میخوام بدونم چند نفر از دوستان خیلی وقت هست که منتظر و آماده هستن ؟ مثلا پولی کنار گذاشتن و یا زبان خوندن و شرایط کاری طوری برنامه ریزی میکنن که هر زمانی بخوان از کار دست بکشن و آماده کردن همسر و خانواده و....
لطفا بگید چه کار هایی انجام داده اید؟

بنده زبانم بد نیست(با یکم کار کردن بهترم میشه)! پولم مطمئنم میتونم به اندازه نیاز جور کنم! خودمم که جوونم و مجرد و آمادگی کامل برای جدایی از خانواده (خانواده کاملا توجیه شدن)! دنبال کردن کارای گرین کارت رو هم میدونم که میتونم انجام بدم. تخصص برای کار پیدا کردن هم طراحی وب و گرافیک + پیش زمینه ای از آهنگسازی و چند تا کار دیگه هم بلدم(حتی اگه لازم باشه بازم یاد میگیرم) ولی وقتی رفتم آمریکا حتما باید دوره همشونو بگذرونم چون اولا مدرک اینجا به درد نمیخوره و همچنین ممکنه اونجا متد آموزشی کمی متفاوت و یا به روز تر باشه!
خب حالا میمونه یه ویزای خوشگل تو پاسپورتم که اونم حسابی امیدوارم(اما میدونم که خیلی نباید به لاتاری دل ببندم)!
آقا دیگه آمریکا واس ماس... Big Grin (اعتماد به نفسو دیدی؟؟؟؟)

ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که هر روزی که به اعلام نتایج نزدیک میشیم بیشتر سردرگم و بی حوصله میشم نمیدونم واسه لاتاریه یا کنکور یا موضوع دیگه... آیا شما هم اینجوری هستین؟؟!!Sad
آره آقا پویا منم مثل شما میشم بی حوصله ،افسرده تر میشم ،یا ما درمیایم یا نه که اینجوری هستیم ،

(2015-04-06 ساعت 00:50)piroouz نوشته:  حالا که کمتر از 30 روز دیگه مانده تا اعلام نتایج ،یه سوالی دارم از دوستان، زمانی که ببنید واقعا قبول شدید و با این واقعیت رو به رو بشید که دیگه از الان باید برید دنبال کاراهایی که باید انجام بدید تا روزی که بلیط پرواز به خاک آمریکا رو تو دستتون دارید .واقعا آماده انجام همه این کار ها هستید؟
میخوام بدونم چند نفر از دوستان خیلی وقت هست که منتظر و آماده هستن ؟ مثلا پولی کنار گذاشتن و یا زبان خوندن و شرایط کاری طوری برنامه ریزی میکنن که هر زمانی بخوان از کار دست بکشن و آماده کردن همسر و خانواده و....

بنده زبانم بد نیست(با یکم کار کردن بهترم میشه)! پولم مطمئنم میتونم به اندازه نیاز جور کنم! خودمم که جوونم و مجرد و آمادگی کامل برای جدایی از خانواده (خانواده کاملا توجیه شدن)! دنبال کردن کارای گرین کارت رو هم میدونم که میتونم انجام بدم. تخصص برای کار پیدا کردن هم طراحی وب و گرافیک + پیش زمینه ای از آهنگسازی و چند تا کار دیگه هم بلدم(حتی اگه لازم باشه بازم یاد میگیرم) ولی وقتی رفتم آمریکا حتما باید دوره همشونو بگذرونم چون اولا مدرک اینجا به درد نمیخوره و همچنین ممکنه اونجا متد آموزشی کمی متفاوت و یا به روز تر باشه!
خب حالا میمونه یه ویزای خوشگل تو پاسپورتم که اونم حسابی امیدوارم(اما میدونم که خیلی نباید به لاتاری دل ببندم)!

ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که هر روزی که به اعلام نتایج نزدیک میشیم بیشتر سردرگم و بی حوصله میشم نمیدونم واسه لاتاریه یا کنکور یا موضوع دیگه... آیا شما هم اینجوری هستین؟؟!!Sad
آره آقا پویا منم مثل شما میشم بی حوصله ،افسرده تر میشم ،یا ما درمیایم یا نه که اینجوری هستیم ،
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839

منمممم همین طور خب چه وضعیتیه این حس لعنتی اصلا تمام نمیشه. من میدونم اگر تا آخر عمرمم لاتاری قبول نشم یا نتونم برم همیشه جسمم اینجاست و روحم اونجا و همیشه ساکم آماده هست واسه رفتن
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pouya007 ، payamshad ، asher ، saidoo ، msr839 ، vashahri
(2015-04-06 ساعت 18:15)fatima96 نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 17:04)armin ronaldo نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 12:51)fatima96 نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 00:50)piroouz نوشته:  
یعنی الان چند سالت؟ چجوری تا الان دووم آوردی؟ من جای تو بودم تا الان چهل و پنج بار مرده بودم
فاطیما تو الان تو اوج هیجانات و درنهایت بی طاقتی هستی. هر سنی شرایط خودشو داره. منم سن تو بودم دیدن خونسردی و بی تفاوتی آدمها نسبت به برخی مسائل دیوونم میکرد. البته همه ی جور نیستن ولی خیلی از آدمها جوانیی مشابه من و تو دارند. به مرور که سن زیاد میشه آدم دقیقا شبیه همون چیزی میشه که اصلا نمیخواسته بشه :-)))))))
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: fatima96 ، asher ، msr839 ، amin_j
(2015-04-06 ساعت 18:20)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 00:50)piroouz نوشته:  
یعنی الان چند سالت؟ چجوری تا الان دووم آوردی؟ من جای تو بودم تا الان چهل و پنج بار مرده بودم
فاطیما تو الان تو اوج هیجانات و درنهایت بی طاقتی هستی. هر سنی شرایط خودشو داره. منم سن تو بودم دیدن خونسردی و بی تفاوتی آدمها نسبت به برخی مسائل دیوونم میکرد. البته همه ی جور نیستن ولی خیلی از آدمها جوانیی مشابه من و تو دارند. به مرور که سن زیاد میشه آدم دقیقا شبیه همون چیزی میشه که اصلا نمیخواسته بشه :-)))))))

برادر من عزیز من هم وطن مهندس دکتر، ای هلو ای شفتالو ای لاتاری ای گیرین کارد شما هییییییییچ وقت روانشناس نشینا قول میدم تمام بیمار هاتون بعد از ملاقات اول خودکشی میکنن. الان شما داشتی امید میدادی به من؟ سرطان خون گرفتم برادر
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، saidoo ، msr839 ، hameddjj ، vashahri
(2015-04-06 ساعت 18:25)fatima96 نوشته:  
برادر من عزیز من هم وطن مهندس دکتر، ای هلو ای شفتالو ای لاتاری ای گیرین کارد شما هییییییییچ وقت روانشناس نشینا قول میدم تمام بیمار هاتون بعد از ملاقات اول خودکشی میکنن. الان شما داشتی امید میدادی به من؟ سرطان خون گرفتم برادر
درستش مهندسه، ولی دکترم زیاد میگن. Cool روانشناسیمم خدایی خیلی خوبه Cool
من پستهای تورو زیاد خوندم، خلاصه بخوام بگم که بحث خصوصی نشه تو مکان عمومی اینه که "خیلی سخت میگیری"به خودت. این جمله داخل گیومه رو شخصا بین 18 تا 23 سال مکررا از آدمهای دوروبرم می شنیدم، ولی اون موقع نمیفهمیدم شل گرفتن یا راحت بودن چیه، یا اصلا چرا باید راحت گرفت. و فقط سخت گیری و گیر بودن بلد بودم. . . . . . . الان 29 سالمه و همه چی برام شله شله حتی سختی ها.
SELECTED 2015
تشکر کنندگان: fatima96 ، saidoo ، msr839 ، vashahri
سلام منم معتاد كرديد ولي باز خوبه هر دقيقه نميام . من امسال كادوي چهل سالگيم و از خدا مي گيرم . امسال خودم برنده ميشم حداقل به من يه ضرب ويزا ميدن بعد شوهرم اف بي اي چك بخوره
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، alireza_guitar ، rezijon ، msr839 ، javadgorgani ، puryapurya ، vashahri ، tabim4 ، ziba62ka
(2015-04-06 ساعت 19:24)Aroma نوشته:  سلام منم معتاد كرديد ولي باز خوبه هر دقيقه نميام . من امسال كادوي چهل سالگيم و از خدا مي گيرم . امسال خودم برنده ميشم حداقل به من يه ضرب ويزا ميدن بعد شوهرم اف بي اي چك بخوره

ایشاالله..... به امید قبولی بچه های مهاجر سرا
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، Alirezawee ، ostokhan ، rezijon ، msr839 ، nima2016 ، puryapurya ، saidoo
(2015-04-06 ساعت 18:37)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 18:25)fatima96 نوشته:  
درستش مهندسه، ولی دکترم زیاد میگن. Cool روانشناسیمم خدایی خیلی خوبه Cool
من پستهای تورو زیاد خوندم، خلاصه بخوام بگم که بحث خصوصی نشه تو مکان عمومی اینه که "خیلی سخت میگیری"به خودت. این جمله داخل گیومه رو شخصا بین 18 تا 23 سال مکررا از آدمهای دوروبرم می شنیدم، ولی اون موقع نمیفهمیدم شل گرفتن یا راحت بودن چیه، یا اصلا چرا باید راحت گرفت. و فقط سخت گیری و گیر بودن بلد بودم. . . . . . . الان 29 سالمه و همه چی برام شله شله حتی سختی ها.

آقا من آمریکا میخوام فقط. نه میخوام سخت بگیرم نه شل. بعدشم این که سخت میگیرم به خاطر این که خودم با دختر خاله هام مقایسه نمیکنم خودم با یه دختر موفق آمریکایی مقایسه میکنم و میدونم ممکن بد باشه گاهی اوقات از این که تمام عمرم اینجا بمونم میترسم
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، msr839 ، javadgorgani ، tabim4 ، saidoo
اقا این استرس ما رو کشت
خدایا هممون رو بروسون به اون امریکای جهان خوار
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: fatima96 ، Alirezawee ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، tabim4 ، ziba62ka ، armin ronaldo ، saidoo
اومدم یه حاضری بزنم برم
وی لاو یو لاتری
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: DELPHI5 ، payamshad ، rezijon ، 2taha ، pouya007 ، msr839 ، hameddjj ، javadgorgani ، puryapurya ، vashahri ، tabim4 ، saidoo ، کوهنورد
(2015-04-06 ساعت 19:48)payamshad نوشته:  اقا این استرس ما رو کشت
خدایا هممون رو بروسون به اون آمریکای جهان خوار

نگید اینجوری به عشقم خخخخ
تشکر کنندگان: payamshad ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، javadgorgani ، armin ronaldo
تجربه نشون داده این افرادی که پست میذارن اینجا لاتاری برنده نمیشن . Smile)
فاطیما جان اصلاحش میکنم الان
خدایا برای تمام بچه های این فروم . استرس قبل از لاتاری رو به استرس بعد از لاتاری ( بعد از قبولی ) تبدیل بفرما
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: rezijon ، 2taha ، pouya007 ، fatima96 ، DELPHI5 ، msr839 ، nima2016 ، tabim4 ، ziba62ka
(2015-04-06 ساعت 21:03)babak_m نوشته:  راه حل فوری دانشمند روسی برای نابودی آمریکا
من پارسال یجا خوندم دارند رو یک نوع بمب کار می کنند که پس از انفجار یخهای قطبی رو آب کنه آمریکا و کانادا غرف شن.
SELECTED 2015
تشکر کنندگان: fatima96 ، rezijon ، babak_m ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، armin ronaldo
(2015-04-06 ساعت 21:03)babak_m نوشته:  راه حل فوری دانشمند روسی برای نابودی آمریکا

یک دانشمند روس، طرحی به منظور نابودی کل ...

آقا نمیخوام بیخودی جو بدم یا بحث 30 یا C کنم اینجا فقط باید گفت در بین کشمکش های این قدرت ها کسی جز مردم آسیب نمی بینه!
الان با این کارشون چیو درست می کنن؟ یعنی خودشون پاک پاکن و صـ.ـلـ.ـح طلب؟
من که دیگه خسته شدم از بس دیدم اینا تو کار هم دخالت میکنن،به هم گیر میدن و با هم بحث میکنن(البته فقط درباره آمریکا و روسیه صدق نمیکنه، منظورم اینه که فقط کشورها نیستن حتی مردم هم همینجوری شدن)!!!!Sad

خدایا خودت کمک کن هیچ اتفاق بدی واسه هیچ کشوری و انسانی به خاطر این بحث و جدل های الکی رخ نده.
و اینکه ما رو روز 5 می یادت نره!!!!! ما مهاجرسرایی ها حسابی منتظر برنده شدن هستیم!!
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: babak_m ، DELPHI5 ، msr839 ، nima2016 ، fatima96 ، armin ronaldo ، کوهنورد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان