کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-05 ساعت 20:27)ostokhan نوشته:  
سلام علیکم Shy
دوستان گرام مهاجرسرایی

خدمتتون عارض شم که من دیگه تا روز اعلام نتایج از گذاشتن هر گونه پستی در این تاپیک خودداری میکنم. متاسفانه علت برخی از اقداماتی که مدیران انجام میدن حتی توضیح داده نمیشه تا من و دیگران توجیه بشیم. دیگه من هم مثل سایر دوستان قدیمی سعی میکنم نظاره گر باشم تا نویسنده و از تجربیات دوستان استفاده ببرم به هر حال چند سالی هست که اینجا فعالیت دارم و در زمانی که عموسعید (saeedv13) و امیر مهاجر و سایر دوستان مدیریت رو بر عهده داشتند، بدین شکل با کاربران برخورد نمیشد و به این اندازه فروم شات داون نمیشد. علی ایحال امیدوارم دوستان دیگه جای خالی من رو با پستهاشون پر کنن و بتونن تازه وارد ها رو راهنمایی. من لیست منتظران لاتری 2016 رو در امضام میزارم و اگرم کسی اسمشو خواست وارد لیست کنه به من پی ام بده تا لینک آپدیت شده فایل رو در امضا قرار بدم. اگرم کسی سوالی داشت از طریق پی ام در خدمتش هستم. نمیخواستم اینجوری تا روز نتایج که تب و تاب کار بالا هستش برم کنار ولی مثل اینکه صلاح اینجوره.ایام بکام.
ارادتمند شما
فرزاد (استخوان)

دوست خوبم اين مسايل تمريني هست براي بالا بردن آستانه تحمل كه انشالله بتوني در آمريكا سختي هاي بزرگتر و سخت تر رو تحمل كني
من يقين دارم شما با اين مشكلات كوچيك جا نمي زنيد و تا آخر راه ما رو از راهنمايي ها و مطالب مفيدتون بي بهره نمي زاريد
متشكرم كه هميشه مطالب عالي و ناب ميزاريد دوست قديمي و خوبم Smile
می گذرد ...
تشکر کنندگان: MEHR52 ، DELPHI5 ، asher ، we are one ، nima2016 ، redbull ، bijan9 ، puryapurya ، 2taha ، pouya007 ، javadgorgani
حالا که کمتر از 30 روز دیگه مانده تا اعلام نتایج ،یه سوالی دارم از دوستان، زمانی که ببنید واقعا قبول شدید و با این واقعیت رو به رو بشید که دیگه از الان باید برید دنبال کاراهایی که باید انجام بدید تا روزی که بلیط پرواز به خاک آمریکا رو تو دستتون دارید .واقعا آماده انجام همه این کار ها هستید؟
میخوام بدونم چند نفر از دوستان خیلی وقت هست که منتظر و آماده هستن ؟ مثلا پولی کنار گذاشتن و یا زبان خوندن و شرایط کاری طوری برنامه ریزی میکنن که هر زمانی بخوان از کار دست بکشن و آماده کردن همسر و خانواده و....
لطفا بگید چه کار هایی انجام داده اید؟
تشکر کنندگان: MEHR52 ، asher ، msr839 ، ziba62ka ، nima2016 ، bijan9 ، fatima96 ، شادی رستگار ، pouya007 ، kuwait
برنده شده در لاتاری میتونه زندگی یه نفر برای همیشه تغییر بده و اصلا مسئله کوچیکی نیست باید خودمون براش آماده کنیم.
نمونشو خیلی هامون دیدیم .دوستی داشتم که با برنده شدن در لاتاری تمام ابعاد زندگیش تغییر کرده از یه آدم ساده با کار و تحصیلات معمولی آدمی شد که الان به واسطه همون برنده شدن ازدواج کرده و سطح زندگی اجتماعیش در آمریکا نسبت به ایران هم بالاتر رفته.در حالی که فقط همون اتفاق ساده اگر اتفاق نمی افتاد الان یه آدم معمولی با یه حقوق مکفی داشت زندگیشو میکرد.
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، asher ، msr839 ، nima2016 ، bijan9 ، puryapurya ، pouya007 ، kuwait ، amin_j
سلام علیکم Shy
دوستان گرام مهاجرسرایی

خدمتتون عارض شم که من دیگه تا روز اعلام نتایج از گذاشتن هر گونه پستی در این تاپیک خودداری میکنم. متاسفانه علت برخی از اقداماتی که مدیران انجام میدن حتی توضیح داده نمیشه تا من و دیگران توجیه بشیم. دیگه من هم مثل سایر دوستان قدیمی سعی میکنم نظاره گر باشم تا نویسنده و از تجربیات دوستان استفاده ببرم به هر حال چند سالی هست که اینجا فعالیت دارم و در زمانی که عموسعید (saeedv13) و امیر مهاجر و سایر دوستان مدیریت رو بر عهده داشتند، بدین شکل با کاربران برخورد نمیشد و به این اندازه فروم شات داون نمیشد. علی ایحال امیدوارم دوستان دیگه جای خالی من رو با پستهاشون پر کنن و بتونن تازه وارد ها رو راهنمایی. من لیست منتظران لاتری 2016 رو در امضام میزارم و اگرم کسی اسمشو خواست وارد لیست کنه به من پی ام بده تا لینک آپدیت شده فایل رو در امضا قرار بدم. اگرم کسی سوالی داشت از طریق پی ام در خدمتش هستم. نمیخواستم اینجوری تا روز نتایج که تب و تاب کار بالا هستش برم کنار ولی مثل اینکه صلاح اینجوره.ایام بکام.
ارادتمند شما
فرزاد (استخوان)

چه بد...آخه اینجوری که نمیشهSad
مدیران محترم چرا حال همگروهیامون را میگیرید..Sad
تشکر کنندگان: DELPHI5 ، asher ، msr839 ، ostokhan ، we are one ، redbull ، puryapurya ، pouya007
سلام به همه دوستان. امیدوارم هرکسی آرزوش رفتنه به آرزوش برسه. منم به آرزوم برسم. به امید قبولی همه
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: piroouz ، DELPHI5 ، asher ، msr839 ، babak_m ، MEHR52 ، payamshad ، nima2016 ، bijan9 ، لیلا... ، شادی رستگار ، puryapurya ، 2taha ، pouya007 ، kuwait
سلام علیکم Shy
دوستان گرام مهاجرسرایی

ارادتمند شما
فرزاد (استخوان)

بنده هم به نوبه خودم از دوستانم حمایت میکنم . فکر میکنم مدیران میبایست آستانه تحملشون رو ببرند بالا . اینجا اسمش شمارش معکوس است نمیشه اوقات فراغتمون رو بیایم اینجا و برعکس بشماریم .
هر مطلبی اینجا گذاشته میشه حذف میشه . مثلا آموزش زبان اسپانیولی چه مشکلی داشت که حذف شد .
مدیر محترم حداقل بیایید رؤس مطالب مورد تاییدتون رو تیتر وار بفرمایید تا دوستان از اون محدوده خارج نشند و اسم تاپیک رو هم عوض کنید .
پیشاپیش گستاخی بنده را به بزرگی خودتان عفو بفرمایید .
به امید تعامل بیشتر
ایام به کام Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
چند روز مونده ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: msr839
اگه برنده بشم هم خوشحال ميشم هم متاسفانه ناراحت
چون ميترسم برم اونجا اواره بشم. كسيو ندارم ، زبان بلد نيستم، تا به حال كشور دوست و همسايه افغانستان هم نرفتم چه برسه امريكاBig Grin
با تمام اينها اگه برنده بشم با تمام وجودم سعي ميكنم كارا رو درست انجام بدم و در اخر هم بايد بگم كه مديون اين سايت هستم ، يعني اگه اين سايت نباشه همه چيز پر

2012-2017
تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، babak_m ، Alirezawee ، fatima96 ، we are one ، nima2016 ، redbull ، DELPHI5 ، bijan9 ، kourosh2011 ، pouya007 ، armin ronaldo
کاربران در حال بازدید این موضوع: babak_m*
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: msr839 ، bijan9 ، asher
من کلا پست کم ميزاشتم و اکثر اوقات خواننده بودم ولى برا حمايت از دوستاى خوب و با سابقه ک اين چند وقت زحمت کشيدن و کلى اطلاعات در اختيارمون گذاشتن منم ديگه پستى نميزارم تا زمان اعلام نتايج... ب اميد موفقيت براى همه از خداى مهربون..[/size]
تشکر کنندگان: asher ، ostokhan ، msr839 ، nima2016 ، bijan9 ، kourosh2011 ، abas_kashan ، someonelikeyou ، pouya007 ، Ali.ghz ، kuwait ، armin ronaldo
سلام دوستان
پیروز عزیز
بعنوان کسی که یکبار برنده شدم 2013 و با کمک همین مهاجر سرا تمام مسیر رو تا انتها ....ارسال مدارک ... معاینه پزشکی ..... مصاحبه ..... سفید شدن تو اف .بی ای چک و ... تا انتها رفتم یک نصیحت کوچولو....
.به چشم خودم دیدم افرادی که کارشون رو ول کرده بودند . خونشون رو فروخته بودند و ..... اما مثل من نتونستند ویزا بگیرند ...
تمام تلاشتون رو برای آمادگی هر چه بیشتر بکنید اما تا لحظه ای که خودتون تو پاس تون ویزا ندیدی پلهای پشت سرتون رو خراب نکنید .
تجربه خیلی از دوستان صدها برابره منه اما حیف ام اومد اینو نگم.
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود

هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
(2015-04-06 ساعت 02:24)siyavash-2 نوشته:  سلام دوستان
پیروز عزیز
بعنوان کسی که یکبار برنده شدم 2013 و با کمک همین مهاجر سرا تمام مسیر رو تا انتها ....ارسال مدارک ... معاینه پزشکی ..... مصاحبه ..... سفید شدن تو اف .بی ای چک و ... تا انتها رفتم یک نصیحت کوچولو....
.به چشم خودم دیدم افرادی که کارشون رو ول کرده بودند . خونشون رو فروخته بودند و ..... اما مثل من نتونستند ویزا بگیرند ...
تمام تلاشتون رو برای آمادگی هر چه بیشتر بکنید اما تا لحظه ای که خودتون تو پاس تون ویزا ندیدی پلهای پشت سرتون رو خراب نکنید .
تجربه خیلی از دوستان صدها برابره منه اما حیف ام اومد اینو نگم.

سلام اقا سياوش چرا ويزا نگرفتين؟
از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان: msr839 ، asher ، piroouz
(2015-04-06 ساعت 00:50)piroouz نوشته:  حالا که کمتر از 30 روز دیگه مانده تا اعلام نتایج ،یه سوالی دارم از دوستان، زمانی که ببنید واقعا قبول شدید و با این واقعیت رو به رو بشید که دیگه از الان باید برید دنبال کاراهایی که باید انجام بدید تا روزی که بلیط پرواز به خاک آمریکا رو تو دستتون دارید .واقعا آماده انجام همه این کار ها هستید؟
میخوام بدونم چند نفر از دوستان خیلی وقت هست که منتظر و آماده هستن ؟ مثلا پولی کنار گذاشتن و یا زبان خوندن و شرایط کاری طوری برنامه ریزی میکنن که هر زمانی بخوان از کار دست بکشن و آماده کردن همسر و خانواده و....
لطفا بگید چه کار هایی انجام داده اید؟

والا من که شرایطم اتوماتیک امادست, زبانم بد نیست اما باز دارم میخونم, کار هم قراردادم تا تیر ماه هستش و قصد تمدید ندارم چون اگه لاتاری برنده نشم تابستون میرم ترکیه واسه چند سال, پول هم اماده تو حساب دارم یه 50 تومنی میشه, واسه من که مجردم کافیه, من همه چیز رو اماده کردم حالا اگه لاتاری شد که خدا رو شکر و دست دولت یو اس درد نکنه, اگه هم نشد میرم ترکیه , به هر حال امسال حتما میرم, به شما توصیه میکنم تا قبول نشدی هیچ فکری نکن چون حتی اگه جز سری اول کارنتی ها هم بشی یه سه یا چهار ماهی فرصت داری واسه اماده شدن
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: msr839 ، vashahri ، nima2016 ، bijan9 ، asher ، tabim4 ، pouya007 ، armin ronaldo ، piroouz
مدیری که پست بچه ها رو حالا با هر دلیلی پاک میکنی حداقل یه بیا یه توضیح کوچیک بده بگو از چی تخطی کردن که پستشون پاک کردی این طوری هم برا وجهه ی خودت خوبه هم این همه اعتراض به وجود نمیاد.
منم یه پست انگلیسی گذاشتم سریع پاک شد ولی اگه چند صحفه برگردید عقب تر یکی از مدیران پست انگلیسی گذاشته هنوزم هستش
شاید قوانین فقط برا کاربرا هست.

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: vashahri ، nima2016 ، msr839 ، bijan9 ، pouya007 ، DELPHI5
(2015-04-05 ساعت 18:51)Ali_Hunter نوشته:  اقا nima2016 و اقای vashahri خیلی ممنون به خاطر رتبه ببخشید نتونستم از خجالتون در بیام اخه نمیتونم رتبه بدم. منم برا شما دو دوست عزیز و بقیه بچه های مهاجرسرا ارزوی موفقیت دارم 3>
دوست عزیز خواهش میکنم این چه حرفیه قابل شما رو نداشتCool
ضمننا من آقا نیستم خانم هستم با اجازتونBig Grin
Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، bijan9 ، Ali_Hunter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان