کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-09 ساعت 08:24)moxtar88 نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 03:40)Anamis نوشته:  سلام دوستاي عزيز ، خيلي وقته كه اين تاپيك رو ميخونم اما سعادت فعاليت نداشتم
اينشاالله هركي به خير و صلاحشِ امسال قبول شه ( يني نميشه همه يه بچه هاي مهاجرسرا قبول شن Sad )
فاطيما منم ١٨ سالمه :دي
ديگه نميدونم چي بگم ، صبح ساعت ٨ كلاس دارم ولي تا الان بيدار بودم و كامنتهاي شما رو ميخوندم ديگه بايد برم ، ببخشيد كه پر حرفي كردم ?
به اميد قبوليتون ✌
خداحافظ?

آنامیس و فاطیما خانوم شماها 18 سالتونه به فکر مهاجرتین؟؟؟!!!! ایول دارین بخدا، ما که 18 سالمون بود هنوز داشتیم تو کوچه فوتبال بازی میکردیم بخدا Big Grin
نمیدونم اگه قبول بشین خانواده هاتون میزارن که برین یا نه؟ اصلا تجربه یه همچین سفر دور و درازی رو دارین؟؟!!!
امیدوارم به آرزوهاتون برسین لیدی های عزیز

دوست عزیز تازه من و چند نفر دیگه هم 18 سالمونه!
برامون دعا کنید تا برنده بشیم!
بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه! به نظر من هرچی سن بره بالا مهاجرت سخت تر میشه (البته نظر منه)!
البته زیاد بودن تو مهاجرسرا دوستان 18 ساله که لاتاری برنده شدن و الان تو آمریکان! (شما به تاپیک های سالهای قبل سربزن)
(pouya007 معاون "فسقل مهاجرین" Big Grin )

26 روز و 11 ساعت و 49 دقیقه و 23 ثانیه مانده است
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: mona_ir ، hamid32 ، msr839 ، alireza_guitar ، fatima96 ، 2taha ، puryapurya ، Anamis
(2015-04-09 ساعت 01:10)raymond50 نوشته:  ی سوال دارم? اونایی که دیپلم فنی دارن یعنی 11 ساله افیسر قبول میکنه یا ریجکتشون میکنه

سلام دوست عزیز
منم مثله شما بوذم هرکسی یه حرفی میزد واسترس میداد اما من راحلش رو بهت میگم اولا که فکر نمیکنم که ریجکت بشی چون ندیدم ولی واسه اطمینان میری یه جای پیش دانشگاهی ثبت نام میکنی وتطبیق میدی وخلاصه اشتغال به تحصیل میگیری و بعد ترجمه میکنی با اصلش میبری مصاحبه و اینکه اگه اشنا گیدا کنی پول بدی برگه پیش واست درست کنن هم راهه دوم پس اصلا نگران نباش و از دوستانی که تجربه ندارن لطفا با نظر دادنشون باعث استرس وارد کردن نشوند یه بلد نیستم بهتر از به چاه انداختن دیگرانه
البته خیلی ها واقعا کمک میکنن دستشون درد نکنه
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: mona_ir ، msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، puryapurya
(2015-04-08 ساعت 23:17)pichak333 نوشته:  در مورد "آموزش زبان انگلیسی در خواب" تا حالا چیزی شنیدین؟ من فقط در حد تبلیغات تلویزون شنیدم.
شما تا حالا با کسی که از این سی دی ها استفاده کرده باشه صحبت کردین که راضی بوده یا نه؟
اگر موثر باشه خیلی عالیه ، حتی اگر قرار باشه در کنارش آموزشهای دیگه هم باشه.

پیچک جان،این تبلیغات چیزی جز فزیب مردم نیست... و به هیچ وجه پایه و اساس علمی نداره...
زبان خوندن فقط یه مقدار حوصله و زحمت میخواد.
به دوستان چند اپلیکیشن را معرفی میکنم،البته خیلی ها شاید بشناسند، به راحتی از بازار میتونید نصب کنید.برای حفظ لغت فوق العادست چون کاملا با سیستم لایتنر هستش و شما احتیاجی به فیش نویسی و داشتن جعبه لایتنر ندارید.همه چیز در ای اپلیکیشن طراحی شده و حتی تلفظ ها تا حد قابل قبولی خوب هستن.
اگر سطحتون در حد ابتدا تا پری اینتر مدیت هست اول از فلش های 504 استفاده کنید.و بالاترها هم 1100 وورد تافل خیلی براشون خوبه... چیز های دیگه هم داره که دیگه خودتون تو بازار میتونید ببینید.
توی مترو اتوبوس یا وقت های مرده خیلی خیلی هم کاربرد داره.
نام دقیق:راهکار طلایی 504
1100 لغتی که شما نیاز دارید
راهکار طلایی606 و راهکار طلایی 400..
دوتای اول بیشتر جنبه عمومی دارن و سطح لغات شما را به صورت چشمگیری بالا میبرن.
این بود تجربه منBig Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، mona_ir ، msr839 ، pichak333 ، puryapurya
(2015-04-09 ساعت 02:44)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-08 ساعت 10:50)mona_usa نوشته:  از طريق خواهرم اقدام نكردم چون ميگفتم خيلي طول ميكشه حدود ١٠-١١ سال اما كار اشتباهي كردم چون با اين شانس خوشگلم ١١٠ سال ديگه هم لاتاري نميبرمBig Grin چند ماه ديگه خواهرم داره ميره اگه كسي مي تونه كمكم كنه مخصوصا alireza_guitar Tongue
خسته نباشید!!!!!
شما اصل رو ول کردید چسبیدید به فرع!!!
اگر خواهرتون سیتیزن باشن میتونن برای شما اقدام کنن!
بین 9 تا 13 سال هم طول میکشه!
اما بالاخره زمانش میرسه!
زمزمه ی تغییر این قانون هم چند وقتیه هست! که دیگه خواهر و برادر نتونه برای هم اقدام کنن!
حالا اومدیو لاتری هم سااال ها قبول نشدی! اونوقت چی؟!
بازم میگم که خسته نباشید !
باشه خودم گفتم اشتباه كردم چرا سرزنش مي كنيدSad
تشکر کنندگان: msr839 ، redbull ، puryapurya ، kuwait
(2015-04-09 ساعت 08:37)pouya007 نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 08:24)moxtar88 نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 03:40)Anamis نوشته:  سلام دوستاي عزيز ، خيلي وقته كه اين تاپيك رو ميخونم اما سعادت فعاليت نداشتم
اينشاالله هركي به خير و صلاحشِ امسال قبول شه ( يني نميشه همه يه بچه هاي مهاجرسرا قبول شن Sad )
فاطيما منم ١٨ سالمه :دي
ديگه نميدونم چي بگم ، صبح ساعت ٨ كلاس دارم ولي تا الان بيدار بودم و كامنتهاي شما رو ميخوندم ديگه بايد برم ، ببخشيد كه پر حرفي كردم ?
به اميد قبوليتون ✌
خداحافظ?

آنامیس و فاطیما خانوم شماها 18 سالتونه به فکر مهاجرتین؟؟؟!!!! ایول دارین بخدا، ما که 18 سالمون بود هنوز داشتیم تو کوچه فوتبال بازی میکردیم بخدا Big Grin
نمیدونم اگه قبول بشین خانواده هاتون میزارن که برین یا نه؟ اصلا تجربه یه همچین سفر دور و درازی رو دارین؟؟!!!
امیدوارم به آرزوهاتون برسین لیدی های عزیز

دوست عزیز تازه من و چند نفر دیگه هم 18 سالمونه!
برامون دعا کنید تا برنده بشیم!
بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه! به نظر من هرچی سن بره بالا مهاجرت سخت تر میشه (البته نظر منه)!
البته زیاد بودن تو مهاجرسرا دوستان 18 ساله که لاتاری برنده شدن و الان تو آمریکان! (شما به تاپیک های سالهای قبل سربزن)
(pouya007 معاون "فسقل مهاجرین" Big Grin )

26 روز و 11 ساعت و 49 دقیقه و 23 ثانیه مانده است

اتفاقا خیلی هم خوبه که با سن پائین تصمیم به مهاجرت دارید. شما فکر کنید فردی مثل من که 30 سالش هست موقعیت های کمتری خواهد داشت نسبت به کسی که از 18 سالگی میره. این رو تقریبا همه روش اتفاق نظر دارن.

اما موردی که باید اینجا بهش توجه زیادی بشه تجربه زندگی هستش. بالاخص در یک محیط کاملا متفاوت. اینجاست که برای کسانی که با سن پائین مهاجرت میکنند کار یکمی سخت میشه. (مخصوصا اگر تنها باشن)
مثلا افراد در طول دوران زندگی اجتماعی و بیرون از خانه ( دقیقا از همون 18 سالگی به بعد) کم کم تجربیاتی از روابط و شرایط بدست میارن که میتونه برای اونها در گذر از مراحل زندگی مفید باشه، اما در یک محیط متفاوت شما میتونید خطاهای مهلکی مرتکب بشید. نمیخوام مثال بزنم. اما این تجربیات به کار کردن، درس خواندن و زندگی کردن کمک های شایانی میکنه.

26 روز و 10 ساعت و 33 دقیقه و 50 ثانیه مانده
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، mona_ir ، pouya007 ، fatima96 ، pichak333 ، vashahri ، puryapurya ، Anamis ، moxtar88
(2015-04-09 ساعت 09:22)mona_usa نوشته:  
(2015-04-08 ساعت 10:50)mona_usa نوشته:  از طريق خواهرم اقدام نكردم چون ميگفتم خيلي طول ميكشه حدود ١٠-١١ سال اما كار اشتباهي كردم چون با اين شانس خوشگلم ١١٠ سال ديگه هم لاتاري نميبرمBig Grin چند ماه ديگه خواهرم داره ميره اگه كسي مي تونه كمكم كنه مخصوصا alireza_guitar Tongue
خسته نباشید!!!!!
اما بالاخره زمانش میرسه!
زمزمه ی تغییر این قانون هم چند وقتیه هست! که دیگه خواهر و برادر نتونه برای هم اقدام کنن!

اگه من از نزدیکانت بودم، گوشتو می گرفتم و با دعوا تا الان کارهاتو انجام داده بودم! دختر جان سرزنشت می کنم تا به خودت بیای!!! پاشو همین امروز با خواهرت صحبت کن فرم هاشو از نت بگیر پر کنه بفرسته. البته پول رو 6 می بفرست که جواب ها اومده باشه، به امید خدا برنده بشی نیازی به این راه دراز نباشه.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: mona_ir ، pouya007 ، msr839 ، redbull ، ziba62ka ، 2taha ، puryapurya ، kuwait
سلام به همه دوستان منتظر
برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت دارم
به امید قبولی تک تک شما دوستان(اینم انرژی مثبت من واسه شما )
موفق باشید.
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريلBig Grin/ورود : ٢٢ مي
آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...
تشکر کنندگان: mona_ir ، alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، vashahri ، ziba62ka ، inanna ، .samira ، javadgorgani ، puryapurya ، nima2016 ، kuwait
(2015-04-09 ساعت 10:32)alireza_guitar نوشته:  
خسته نباشید!!!!!
اما بالاخره زمانش میرسه!

اگه من از نزدیکانت بودم، گوشتو می گرفتم و با دعوا تا الان کارهاتو انجام داده بودم! دختر جان سرزنشت می کنم تا به خودت بیای!!! پاشو همین امروز با خواهرت صحبت کن فرم هاشو از نت بگیر پر کنه بفرسته. البته پول رو 6 می بفرست که جواب ها اومده باشه، به امید خدا برنده بشی نیازی به این راه دراز نیست.
پس خدارو شكر از نزديكات نيستمBig Grin
اگه امكانش هست لينك سايت اصلي كه فرما هستو ميشه بديد؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، alireza_guitar ، msr839 ، puryapurya
دوستان يك سوال
كسي كه حذف پسوند شناسنامه انجام داده بايد اين رو توي فرم و جاي خاصي بنويسه؟ و اينكه تو شناسنامه تاريخ حذف پسوند زده شده ايا اين تاريخ توي ترجمه شناسنامه زده ميشه؟
البته بجز شناسنامه از تمامي مدارك هم حذف شده

2012-2017
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، puryapurya
با سلام به دوستان
آیا میدانید نسبت قبولی برای ایرانیان در امسال 1 به دویست می باشد
اینو گفتم خودتون رو آماده کنید اگه خدایی نکرده قبول نشدید زیاد ناراحت نشید
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، mona_ir ، pouya007 ، kuwait ، roadhog
(2015-04-09 ساعت 02:29)alireza_guitar نوشته:  .........
[/color]اینم 300 تا از پر درآمد ترین شغل ها کلیک کنید ←←←♥♡♥♡★☆★☆
Top 300 paying jobs at USA

بسیار جالب و مفید بود.ممنون.
سعی کنید مطالب مفید و به دردبخور ارسال کنید مثل این دوست مجازی ما ،علیرضا گیتار.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: msr839 ، alireza_guitar ، taherifar ، pouya007 ، vashahri ، babak_m ، 2taha ، javadgorgani ، puryapurya ، kuwait
2012-2017
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، pichak333
(2015-04-09 ساعت 10:39)mona_usa نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 10:32)alireza_guitar نوشته:  
خسته نباشید!!!!!
اما بالاخره زمانش میرسه!

اگه من از نزدیکانت بودم، گوشتو می گرفتم و با دعوا تا الان کارهاتو انجام داده بودم! دختر جان سرزنشت می کنم تا به خودت بیای!!! پاشو همین امروز با خواهرت صحبت کن فرم هاشو از نت بگیر پر کنه بفرسته. البته پول رو 6 می بفرست که جواب ها اومده باشه، به امید خدا برنده بشی نیازی به این راه دراز نیست.
پس خدارو شكر از نزديكات نيستمBig Grin
اگه امكانش هست لينك سايت اصلي كه فرما هستو ميشه بديد؟

اینجارو با دقت بخون
خواهرت باید نسبت به جایی که زندگی می کنه فرم I130 رو پر کنه همراه با 420 دلار برای اداره ی مهاجرت(USCIS) با یه سری مدارک بفرسته. توی این صفحه که لینکشو میزارم همه چیش هست. در ضمن توی خود مهاجرسرا هم بگرد مطالب مربوط به این موضوع رو راحت پیدا می کنی

لینک مربوطه ★☆←←←http://www.uscis.gov/i-130
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: mona_ir ، msr839 ، fatima96 ، pouya007 ، 2taha ، puryapurya
(2015-04-09 ساعت 10:46)Richard نوشته:  دوستان يك سوال
كسي كه حذف پسوند شناسنامه انجام داده بايد اين رو توي فرم و جاي خاصي بنويسه؟ و اينكه تو شناسنامه تاريخ حذف پسوند زده شده ايا اين تاريخ توي ترجمه شناسنامه زده ميشه؟
البته بجز شناسنامه از تمامي مدارك هم حذف شده

شما باید نام فامیلی کاملی که (قبل از حذف پسوند) داشتید را بعنوان نام دیگر در بخش Have you used other names در فرم DS-260 وارد کنید

این رو توجه داشته باشید که صفحه توضیحات شناسنامه هم ترجمه میشه و عدم اشاره به اون میتونه براتون دردسر درست کنه
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: msr839 ، fatima96 ، pouya007 ، Richard
(2015-04-08 ساعت 18:48)alireza.esmaili76 نوشته:  دوستان عزیز، کسی میدونه بهترین وجامعترین. CD آموزش زبان انگلیسی چیه که بدون نیاز به کلاس رفتن بخونیم ممنون میشم تجربه هاتونو ذکر کنید

من خودم مجموعه Rosetta stone رو تهيه كردم و دارمش. مجموعه بسيار قوي و كاملي هست.
ضمن اينكه لهجه هاي مختلف رو هم جداگانه داره من لهجه امريكايي رو گرفتم و به نظرم خيلي عاليه... البته اين نظر شخصي منه

(2015-04-08 ساعت 22:30)javadgorgani نوشته:  دوستان لیست تاپیک های این سایت بر اساس عنوان و موضوع رو چجور میشه دید؟ تاپیکی رو میخوام که در مورد روشها و کتابهای آموزش زبان انگلیسی و تجربیات دوستان باشه

از اين لينك ميتونيد به مباحث آموزش زبان دسترسي داشته باشيد :

http://www.mohajersara.com/forum-50.html
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: msr839 ، fatima96 ، pouya007 ، pichak333 ، vashahri ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان