کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
عجب گيرى افتاديم با ايناااااا ايها الناس من و يكى ديگه از دوستان ٢٠١٣ با ديپلم ١١ ساله اومديم يكى كه ريجكت شده رو معرفى كنيد اگه ج غير منطقى ميخاين بدين لطفا ندين و منم بعد از دو سال كه اومدم اينجا كمك كنم ديگه نميام والا نميدونم اينا چطور واس خودشون نظر ميدن من متاسفم كه يه سرى بخاطر بزرگ نشون دادن خودشون حرف ب سند ميزنن

تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: pouya007 ، taherifar ، vashahri ، rezijon ، javadgorgani ، puryapurya
(2015-04-09 ساعت 12:56)ali heydari نوشته:  عجب گيرى افتاديم با ايناااااا ايها الناس من و يكى ديگه از دوستان ٢٠١٣ با ديپلم ١١ ساله اومديم يكى كه ريجكت شده رو معرفى كنيد اگه ج غير منطقى ميخاين بدين لطفا ندين و منم بعد از دو سال كه اومدم اينجا كمك كنم ديگه نميام والا نميدونم اينا چطور واس خودشون نظر ميدن من متاسفم كه يه سرى بخاطر بزرگ نشون دادن خودشون حرف ب سند ميزنن

دوست عزیز در فایل پی دی اف راهنمای ثبت نام دی وی 2016 که در سایت وزارت امور خارجه آمریکا گذاشته شده نوشته شد که
Requirement #2: Each applicant must meet the education/work experience requirement of the DV program by having either:
a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of formal elementary and secondary education;
OR
two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. The U.S. Department of Labor’s O*Net Online database will be used to determine qualifying work experience.
این دوستان هم این فایل رو خوندن که میگن تحصیل 12 ساله مورد نیازه حالا اگه شما بدون سابقه 12 ساله تحصیلی رفتید یا سابقه کار داشتید و یا اون آفیسر محترم قانونی که خودشون وضع کردن رو بهش توجه نکرده پس خواهشادوستان و هموطنان خودتون رو محترمانه تر و دوستانه تر مخاطب قرار بدین
می گذرد ...
(2015-04-09 ساعت 12:56)ali heydari نوشته:  عجب گيرى افتاديم با ايناااااا ايها الناس من و يكى ديگه از دوستان ٢٠١٣ با ديپلم ١١ ساله اومديم يكى كه ريجكت شده رو معرفى كنيد اگه ج غير منطقى ميخاين بدين لطفا ندين و منم بعد از دو سال كه اومدم اينجا كمك كنم ديگه نميام والا نميدونم اينا چطور واس خودشون نظر ميدن من متاسفم كه يه سرى بخاطر بزرگ نشون دادن خودشون حرف ب سند ميزنن

آقای علی حیدری فکر کنم تا حالا یه 10 12 پستی در این زمینه گذاشتی و همه گفتن 12 ساله می خواد که با دیپلم میشه 11 سال با پیش دانشگاهی میشه 12 سال.من نمی دونم چرا هی داری در این زمینه بحث می کنید عزیز برادر.خب شما می خواین همه بگن دیپلم 11 ساله قبوله تا شما بی خیال بشی که اینهمه داری سوال میکنی.اگه فکر می کنی بقیه اشتباه می کنند خب برید شما تحقیق کنید در این زمینه به جای اینکه اینجارو پست بارون می کنید.اینجا اسمش تاپیک شمارش معکوسه و همه چشم انتظار نتایج نه سوال پرسیدن در مورد مدرک تحصیلی.لطفا در این مورد از تاپیک مربوطه استفاده کنید چون در اون تاپیک بچه هایی که قبول شدن در جریان کارها هستند و در این مورد شمارو بهتر راهنمایی می کنند.اینکه میگین یکی معرفی کنید که 11 ساله باشه و ریجکت شده باشه غیر منطقی است شما باید بگردی ببینی چند نفر از برنده ها دیپلم 11 ساله داشتند و چیکار کردند آیا رفتن پیش دانشگاهی برای خودشون جور کردند یا همیجوری رفتند؟فکر نکنم همینجوری برن چون اینجا بهشون گفته شده ریجکت میشن و طبیعیه که همجین ریسکی مرتکب نشن و به هر قیمتی که شده این مشکلو حلش می کنند.
افرادی که به شما جواب میدن هم فقط به خاطر کمک به شما است و وظیفه ای در این قبال ندارند پس در مورد اونا با احترام حرف بزنید لطفا
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: babisondes ، vashahri ، pichak333 ، msr839 ، pouya007 ، Richard ، alireza_guitar ، we are one ، puryapurya ، rezijon
(2015-04-09 ساعت 13:12)msr839 نوشته:  

دوست عزیز در فایل پی دی اف راهنمای ثبت نام دی وی 2016 که در سایت وزارت امور خارجه آمریکا گذاشته شده نوشته شد که
Requirement #2: Each applicant must meet the education/work experience requirement of the DV program by having either:
a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of formal elementary and secondary education;
OR
two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. The U.S. Department of Labor’s O*Net Online database will be used to determine qualifying work experience.
این دوستان هم این فایل رو خوندن که میگن تحصیل 12 ساله مورد نیازه حالا اگه شما بدون سابقه 12 ساله تحصیلی رفتید یا سابقه کار داشتید و یا اون آفیسر محترم قانونی که خودشون وضع کردن رو بهش توجه نکرده پس خواهشادوستان و هموطنان خودتون رو محترمانه تر و دوستانه تر مخاطب قرار بدین

دقیقا مثل زمانی که دوستی می گفت ازشون ریز نمرات رو هم خواستن و دوست دیگری گفت از من نخواستن و همه حرفها این بود که شما تمام مدارک رو کامل ببرید حالا اگه نخواستن هم که اتفاقی نیافتاده اما بهتر از اینه که آفیسر بگه مدارکتون ناقصه هزار تا استرس هم به استرس های قبلی اضافه بشه باورتون نمیشه که دوست من سال2012 نامه تمکن مالیش کمتر از مقدار قانونی بود البته کمی آفیسر هم بهش گفت برو حسابتو درست کن نامه جدید بگیر و هفته بعد بیا پاستو تحویل بگیر یعنی بهش یکضرب داد ... حالا نمیشه اونو واسه همه تعمیم داد .... ببخشید نظر من بود دیگهShy
Big Grin
تشکر کنندگان: taherifar ، msr839 ، asher ، pouya007 ، we are one ، puryapurya ، rezijon ، kuwait
انشاالله سال دیگه این روزها هممون یه دونه از اینا داریم 3>
[عکس: 5d680452dea9.jpg]

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
همانطوري كه ما با آداب و رسوم جاهاي ديگه دنيا شوخي ميكنيم، اونا هم بيكار نميشينن و دست رو دست نميزارن تا مضحكه دست ما بشن!
در اين روزهاي انتظار، يه ويديوي كوتاه براتون ميزارم از چندتا جوون امريكايي كه بعضي از آداب و رسوم ما ايرونيها رو بصورت طنز درآوردن و در واقع فيلممون كردن! حتي مكالماتشون هم به زبون فارسي شكسته هست!!
البته لازم به ذكره كه در هيچ جاي اين ويديو نشاني از توهين ديده نميشه و هرچي هست شوخيه... اميدوارم كه اقدامات ما هم در همين سطح بمونه و از خطوط قرمز هيچ فرهنگي، عبور نكنيم ...

لينك يوتيوب براي ايرانيان مقيم خارج
لينك پيكوفايل براي ايرانيان مقيم ايران
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
(2015-04-09 ساعت 14:12)taherifar نوشته:  همانطوري كه ما با آداب و رسوم جاهاي ديگه دنيا شوخي ميكنيم، اونا هم بيكار نميشينن و دست رو دست نميزارن تا مضحكه دست ما بشن!
در اين روزهاي انتظار، يه ويديوي كوتاه براتون ميزارم از چندتا جوون امريكايي كه بعضي از آداب و رسوم ما ايرونيها رو بصورت طنز درآوردن و در واقع فيلممون كردن! حتي مكالماتشون هم به زبون فارسي شكسته هست!!
البته لازم به ذكره كه در هيچ جاي اين ويديو نشاني از توهين ديده نميشه و هرچي هست شوخيه... اميدوارم كه اقدامات ما هم در همين سطح بمونه و از خطوط قرمز هيچ فرهنگي، عبور نكنيم ...

هزار تا لاييييك
خيلي جالب بود
براي من بيشتر از همه اين جالب بود كه احساس ميكردم معني كلمات را ميفهميدن
اينا احتمالا يه سفر به ايران داشتن و اين كارها را به طور زنده ديدن ، توي اتوبوس تور احتمالا
و به يه كاري اشاره كردند كه من هم هيچ وقت خوشم نيومده؛ پاشدن توي اتوبوس ر ق ص ي د ن
اخه يعني هيچ جاي ديگه اي واسه ر ق ص ي د ن نيست عايا؟ درسته كه جاي عمومي و قانوني وجود نداره ولي توي خونه و مهموني جاي اين كار هست. البته اونا نميتونن درك كنن چون ما اين امكانو نداريم جاي قانوني داشته باشيم براي ر ق ص از هر ازادي كوچيك و پنهاني ميخايم استفاده كنيم و اين كاملا طبيعيه.
در كل ويديوي جالبي بود. ممنون
تشکر کنندگان: taherifar ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، reza12 ، Fifi2015
این پول برا چیه ؟ چه موقع باید بریزیم ؟ چرا !؟

نحوه پرداخت 165 دلار سایت ELIS
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon
(2015-04-09 ساعت 14:12)taherifar نوشته:  همانطوري كه ما با آداب و رسوم جاهاي ديگه دنيا شوخي ميكنيم، اونا هم بيكار نميشينن و دست رو دست نميزارن تا مضحكه دست ما بشن!

باحال بود ممنون ....
تشکر کنندگان: taherifar ، msr839 ، rezijon ، pouya007
(2015-04-09 ساعت 14:59)یاغی نوشته:  این پول برا چیه ؟ چه موقع باید بریزیم ؟ چرا !؟

نحوه پرداخت 165 دلار سایت ELIS

بعد از دريافت ويزاي ورود به USA براي صدور گرين كارت مي بايست 165 دلار بحساب دولت فخيمه واريز بفرماييد Cool
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: یاغی ، msr839 ، amir_ebrahimi99 ، pichak333 ، rezijon ، pouya007 ، alireza_guitar ، Fifi2015 ، puryapurya ، hamid32 ، kuwait
چقدر زود گذشت

امسال ببینیم نتیجه چی میشه Smile
همچنان امیدوارم....
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، pichak333 ، rezijon ، pouya007 ، reyhaneh_h ، msr839
(2015-04-09 ساعت 11:17)armin ronaldo نوشته:  
(2015-04-08 ساعت 16:14)ارسلان66 نوشته:  ی بار دیگه واسه مطمئن شدن میپرسم مدارک لازم چیا هستن ؟
منم از فسقلی های اینجام Smile 18 سالمه P:

من فسقلی تر از شمام12سالهTongueTongueTongue

ایول داریی باو Smile
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839
سلام دوستان
میلاد حضرت زهرا را به همه تبریک میگم
امشب فراموش نشه یه عرض ادبی به مادران گرامیتون داشته باشید
اونایی که مثل من به دعای مادر اعتقاد دارن حتما از مادراشون بخوان براشون دعا کنن
اونایی هم که متاسفانه مادراشون در قید حیات نیستن همینجا براشون طلب آمرزش می کنم
دوستتون دارم
به نظر دانشجوهای زبان فارسی میان که سر کلاسشون گفتن ی کار جالب انگیز کنیم.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: pouya007 ، javadgorgani ، msr839 ، rezijon
ببینین این چند وقت اینجا چقدرررررررررر خلوت. اگر گروپ فسقلیان مهاجرین نبود تا الان همه افسردگی گرفته بودن (پویا بزن زنگو خخخخ) به فسقلی های جدید خوش آمد میگم. روز مادرم به همههههه مامان ها تبریک میگم انشاءالله سال دیگه اونور دور همی های مادر و دختری بگیریم با لباس صورتی. البته شامل پسرا نمیشه. اگرم مادر کسی در قید حیات نیستند انشاالله خدا بیامرزتشون
.
.
.

معاونم هم که همش آنلاين شبانه روز داره کار میکنه این بچه. اصلا به درد کار توی آمریکا میخوره فقط
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pouya007 ، mona_ir ، pichak333 ، msr839 ، rezijon ، hamid32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان