آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ‎
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
‎https://telegram.me/pariztravel

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12 ، shanks ، حاجی واشنگتن ، King Eagle
با سلام .
من ديپلم فني دارم و در واقعع 11 سال تحصيلي درس خوندم .
الان ترم 3 دانشگاهي رو دارم شروع ميكنم ، بايد توي فرم ثبت نام كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟
و مدرك ديپلمم در صورت قبولي دردسر ساز نميشه ؟!
و احيانا در صورت ميتونم اونجا ادامه بدم تحصيلاتم رو ؟
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2014-09-17 ساعت 13:05)S0SHiANT نوشته:  
با سلام .
من ديپلم فني دارم و در واقعع 11 سال تحصيلي درس خوندم .
الان ترم 3 دانشگاهي رو دارم شروع ميكنم ، بايد توي فرم ثبت نام كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟
و مدرك ديپلمم در صورت قبولي دردسر ساز نميشه ؟!
و احيانا در صورت ميتونم اونجا ادامه بدم تحصيلاتم رو ؟

سلام دوست عزیز
اگر شما در حال حاضر شما دانشجو مقطع فوق دیپلم یا لیسانس هستید
باید گزینه ‎some university‎ course(دانشجوی مقطع فوق دیپلم یا لیسانس ) را باید انتخاب کنید
ضمنا من یک توصیه به شما می کنم با توجه به داشتن مدرک دیپلم 11 ساله ،حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید تا به امید خدا در صورت قبولی بتونید مدرک دیپلم 12 ساله هم ارائه بدید
در صورتی که شما توصیه بالا اقدام کنید مشکلی پیش نخواهد آمد و می تونید برای ادامه تحصیل هم اقدام کنید
‎2015/Abu Dhabi‎
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shanks ، HERMES7 ، A_A ، King Eagle ، S0SHiANT ، hamedrouhi
سلام
من فوق دیپلم دارم ولی به دلایلی نمیتونم اصلش رو بگیرم...ایا در صورت برنده شدن گواهی موقت پایان تحصیلی کافی هست یا حتما باید اصلا مدرک باشه؟
اگر حتما باید اصل مدرک باشه و من نتونم بگیرم بهتر نیست کلا مدرکم رو دیپلم بنویسم؟؟؟دیپلم من فنی حرفه ای هست و پیش دانشگاهی نخوندم.
با تشکر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2014-09-17 ساعت 18:47)shanks نوشته:  
سلام
من فوق دیپلم دارم ولی به دلایلی نمیتونم اصلش رو بگیرم...ایا در صورت برنده شدن گواهی موقت پایان تحصیلی کافی هست یا حتما باید اصلا مدرک باشه؟
اگر حتما باید اصل مدرک باشه و من نتونم بگیرم بهتر نیست کلا مدرکم رو دیپلم بنویسم؟؟؟دیپلم من فنی حرفه ای هست و پیش دانشگاهی نخوندم.
با تشکر

دوست عزیز باید اصل مدرک شما باشه
چون گواهی موقت قابل ترجمه نیست
البته بهترین مرجع برای اگاهی از این که مدرک کواهی شما قابل ترجمه است یا نه مراجعه دالترجمه رسمی است
البته من چند جایی خوندم که بعضی سفارتها گواهی موقت قبول ندارن ولی مطمئن نیستم
شما اگر اعلام کنید که فارق التحصیل هستید باید حتما مدرک ارائه بدین
من بالا هم اشاره کردم الان شما مدرک دیپلم 11 ساله دارید که باید حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید که پس از تهیه نامه مذکور دیپلم شما 12 خواهد شد و می تونید در فرم مدرک دیپلم اعلام کنید
یک نکته بسیار مهم متذکر بشم :
برای شرکت در لاتاری و تایید صلاحیت شما برای گرفتن ویزا ،می بایست حداقل دیپلم 12 ساله به بالا و یا 2 سال سابقه و تجربه کار مورد تایید یو ایس اس داشته باشید که می تونید از این سایت ‎www.onetonline.org‎ بررسی کنید
دوست عزیز صداقت برای پر کردن فرمها فراموش نشود
‎2015/Abu Dhabi‎
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shanks ، HERMES7 ، A_A ، 327 ، King Eagle ، bijan9 ، Hamidrs
(2014-09-17 ساعت 19:17)babak12 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 18:47)shanks ‎pid='550618 نوشته:  
سلام
من فوق دیپلم دارم ولی به دلایلی نمیتونم اصلش رو بگیرم...ایا در صورت برنده شدن گواهی موقت پایان تحصیلی کافی هست یا حتما باید اصلا مدرک باشه؟
اگر حتما باید اصل مدرک باشه و من نتونم بگیرم بهتر نیست کلا مدرکم رو دیپلم بنویسم؟؟؟دیپلم من فنی حرفه ای هست و پیش دانشگاهی نخوندم.
با تشکر

دوست عزیز باید اصل مدرک شما باشه
چون گواهی موقت قابل ترجمه نیست
البته بهترین مرجع برای اگاهی از این که مدرک کواهی شما قابل ترجمه است یا نه مراجعه دالترجمه رسمی است
البته من چند جایی خوندم که بعضی سفارتها گواهی موقت قبول ندارن ولی مطمئن نیستم
شما اگر اعلام کنید که فارق التحصیل هستید باید حتما مدرک ارائه بدین
من بالا هم اشاره کردم الان شما مدرک دیپلم 11 ساله دارید که باید حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید که پس از تهیه نامه مذکور دیپلم شما 12 خواهد شد و می تونید در فرم مدرک دیپلم اعلام کنید
یک نکته بسیار مهم متذکر بشم :
برای شرکت در لاتاری و تایید صلاحیت شما برای گرفتن ویزا ،می بایست حداقل دیپلم 12 ساله به بالا و یا 2 سال سابقه و تجربه کار مورد تایید یو ایس اس داشته باشید که می تونید از این سایت ‎www.onetonline.org‎ بررسی کنید
دوست عزیز صداقت برای پر کردن فرمها فراموش نشود

مرسی
گرفتن نامه معادل سازی معنیش اینه که من فوق دیپلم دارم؟؟؟
والا من هم میخوام صداقت داشته باشم ولی بر طبق قانونی که گذاشتن نمیتونم اصل مدرک رو بگیرم و اگر برنده هم بشم به مشکل بر میخورم
راستی این نامه معادل سازی رو کجا باید اقدام کنم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2014-09-17 ساعت 19:33)shanks نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 19:17)babak12 ‎pid='550628 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 18:47)shanks ‎pid='550618 نوشته:  
سلام
من فوق دیپلم دارم ولی به دلایلی نمیتونم اصلش رو بگیرم...ایا در صورت برنده شدن گواهی موقت پایان تحصیلی کافی هست یا حتما باید اصلا مدرک باشه؟
اگر حتما باید اصل مدرک باشه و من نتونم بگیرم بهتر نیست کلا مدرکم رو دیپلم بنویسم؟؟؟دیپلم من فنی حرفه ای هست و پیش دانشگاهی نخوندم.
با تشکر

دوست عزیز باید اصل مدرک شما باشه
چون گواهی موقت قابل ترجمه نیست
البته بهترین مرجع برای اگاهی از این که مدرک کواهی شما قابل ترجمه است یا نه مراجعه دالترجمه رسمی است
البته من چند جایی خوندم که بعضی سفارتها گواهی موقت قبول ندارن ولی مطمئن نیستم
شما اگر اعلام کنید که فارق التحصیل هستید باید حتما مدرک ارائه بدین
من بالا هم اشاره کردم الان شما مدرک دیپلم 11 ساله دارید که باید حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید که پس از تهیه نامه مذکور دیپلم شما 12 خواهد شد و می تونید در فرم مدرک دیپلم اعلام کنید
یک نکته بسیار مهم متذکر بشم :
برای شرکت در لاتاری و تایید صلاحیت شما برای گرفتن ویزا ،می بایست حداقل دیپلم 12 ساله به بالا و یا 2 سال سابقه و تجربه کار مورد تایید یو ایس اس داشته باشید که می تونید از این سایت ‎www.onetonline.org‎ بررسی کنید
دوست عزیز صداقت برای پر کردن فرمها فراموش نشود

مرسی
گرفتن نامه معادل سازی معنیش اینه که من فوق دیپلم دارم؟؟؟
والا من هم میخوام صداقت داشته باشم ولی بر طبق قانونی که گذاشتن نمیتونم اصل مدرک رو بگیرم و اگر برنده هم بشم به مشکل بر میخورم
راستی این نامه معادل سازی رو کجا باید اقدام کنم؟

این نامه برای افراد دارای دیپلم فنی و حرفه ای و یا کاردانش که بدون گذراندن پیش دانشگاهی به مراتب بالاتر فوق دیپلم میرسند . بعد از اتمام تحصیل با اصل مدرک فوق دیپلم به معاونت تحصیلات متوسطه در خیابان طالقانی مراجعه میکنند و مدرک معادل پیش دانشگاهی رو با ارایه اصل مدرک فوق دیپلم دریافت کنند.
دوستانی که دیپلم معمولی دارند نمیتوانند این مدرک را دریافت کنند.
کلیر ‎Smile‎ مقصد: بولدر كلورادو
کیس نامبر ‎: 2K‎ ->مصاحبه : اپریل ابوظبی ‎->‎ کلیر سپتامبر
ورود به آمریکا انشاالله : دسامبر ‎2015

.Believe ‎you deserve it, and the universe will serve it
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12 ، shanks ، A_A ، 327 ، King Eagle ، hamedrouhi
ماشاالله به بروبچ ‎2016‎ چه پر شور.موفق باشید
کیس نامبر:2015as3xx
‎California‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12 ، lighter ، A_A ، S0SHiANT ، King Eagle ، miss hoseini ، ALI alizad
(2014-09-17 ساعت 16:48)babak12 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 13:05)S0SHiANT ‎pid='550544 نوشته:  
با سلام .
من ديپلم فني دارم و در واقعع 11 سال تحصيلي درس خوندم .
الان ترم 3 دانشگاهي رو دارم شروع ميكنم ، بايد توي فرم ثبت نام كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟
و مدرك ديپلمم در صورت قبولي دردسر ساز نميشه ؟!
و احيانا در صورت ميتونم اونجا ادامه بدم تحصيلاتم رو ؟

سلام دوست عزیز
اگر شما در حال حاضر شما دانشجو مقطع فوق دیپلم یا لیسانس هستید
باید گزینه ‎some university‎ course(دانشجوی مقطع فوق دیپلم یا لیسانس ) را باید انتخاب کنید
ضمنا من یک توصیه به شما می کنم با توجه به داشتن مدرک دیپلم 11 ساله ،حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید تا به امید خدا در صورت قبولی بتونید مدرک دیپلم 12 ساله هم ارائه بدید
در صورتی که شما توصیه بالا اقدام کنید مشکلی پیش نخواهد آمد و می تونید برای ادامه تحصیل هم اقدام کنید


اين نامه معادل سازي دقيقا كارش چيه و از ديد بازرس آمريكايي اگه داشته باشمش چي رو ميرسونه بهش ؟
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2014-09-18 ساعت 11:47)S0SHiANT نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 16:48)babak12 ‎pid='550601 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 13:05)S0SHiANT ‎pid='550544 نوشته:  
با سلام .
من ديپلم فني دارم و در واقعع 11 سال تحصيلي درس خوندم .
الان ترم 3 دانشگاهي رو دارم شروع ميكنم ، بايد توي فرم ثبت نام كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟
و مدرك ديپلمم در صورت قبولي دردسر ساز نميشه ؟!
و احيانا در صورت ميتونم اونجا ادامه بدم تحصيلاتم رو ؟

سلام دوست عزیز
اگر شما در حال حاضر شما دانشجو مقطع فوق دیپلم یا لیسانس هستید
باید گزینه ‎some university‎ course(دانشجوی مقطع فوق دیپلم یا لیسانس ) را باید انتخاب کنید
ضمنا من یک توصیه به شما می کنم با توجه به داشتن مدرک دیپلم 11 ساله ،حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید تا به امید خدا در صورت قبولی بتونید مدرک دیپلم 12 ساله هم ارائه بدید
در صورتی که شما توصیه بالا اقدام کنید مشکلی پیش نخواهد آمد و می تونید برای ادامه تحصیل هم اقدام کنید


اين نامه معادل سازي دقيقا كارش چيه و از ديد بازرس آمريكايي اگه داشته باشمش چي رو ميرسونه بهش ؟

با این نامه معادل در اصل شما نشان می دهید که شما پیش دانشگاهی دارید یعنی دیپلم شما 12 ساله است نه 11 ساله
و از دید افیسر هم دیپلم 12 ملاک عمل می باشد در غیر این صورت شانسی برای کرفتن ویزا نخواهید داشت و ریجکت می شوید
پس حتما اطلاعاتی که برای ثبت نام ارائه می دهید بر پایه صداقت و درستی باشه دوست عزیز
این قسمت هم مطالعه بفرمایید
‎2015/Abu Dhabi‎
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: S0SHiANT ، hamid32 ، King Eagle
(2014-09-18 ساعت 11:59)babak12 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 11:47)S0SHiANT ‎pid='550764 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 16:48)babak12 ‎pid='550601 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 13:05)S0SHiANT ‎pid='550544 نوشته:  
با سلام .
من ديپلم فني دارم و در واقعع 11 سال تحصيلي درس خوندم .
الان ترم 3 دانشگاهي رو دارم شروع ميكنم ، بايد توي فرم ثبت نام كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟
و مدرك ديپلمم در صورت قبولي دردسر ساز نميشه ؟!
و احيانا در صورت ميتونم اونجا ادامه بدم تحصيلاتم رو ؟

سلام دوست عزیز
اگر شما در حال حاضر شما دانشجو مقطع فوق دیپلم یا لیسانس هستید
باید گزینه ‎some university‎ course(دانشجوی مقطع فوق دیپلم یا لیسانس ) را باید انتخاب کنید
ضمنا من یک توصیه به شما می کنم با توجه به داشتن مدرک دیپلم 11 ساله ،حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید تا به امید خدا در صورت قبولی بتونید مدرک دیپلم 12 ساله هم ارائه بدید
در صورتی که شما توصیه بالا اقدام کنید مشکلی پیش نخواهد آمد و می تونید برای ادامه تحصیل هم اقدام کنید


اين نامه معادل سازي دقيقا كارش چيه و از ديد بازرس آمريكايي اگه داشته باشمش چي رو ميرسونه بهش ؟

با این نامه معادل در اصل شما نشان می دهید که شما پیش دانشگاهی دارید یعنی دیپلم شما 12 ساله است نه 11 ساله
و از دید افیسر هم دیپلم 12 ملاک عمل می باشد در غیر این صورت شانسی برای کرفتن ویزا نخواهید داشت و ریجکت می شوید
پس حتما اطلاعاتی که برای ثبت نام ارائه می دهید بر پایه صداقت و درستی باشه دوست عزیز
این قسمت هم مطالعه بفرمایید


دانشگاه بدون مشكل اين مدرك رو ميده به من ؟!
يعني من كه پيش دانشگاهي نرفتم اگه اين مدرك رو از دانشگاه داشته باشم معادل همون 12 سال ميشه حداقل تحصيلاتم ؟
اين مدرك براي وقتي هست كه قبول شدم ديگه ؟
چون معمولا اين مدل نامه ها اعتبار دارن .
ممنون از راهنماييت داداش ‎...‎
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2014-09-18 ساعت 13:11)S0SHiANT نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 11:59)babak12 ‎pid='550774 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 11:47)S0SHiANT ‎pid='550764 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 16:48)babak12 ‎pid='550601 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 13:05)S0SHiANT ‎pid='550544 نوشته:  
با سلام .
من ديپلم فني دارم و در واقعع 11 سال تحصيلي درس خوندم .
الان ترم 3 دانشگاهي رو دارم شروع ميكنم ، بايد توي فرم ثبت نام كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟
و مدرك ديپلمم در صورت قبولي دردسر ساز نميشه ؟!
و احيانا در صورت ميتونم اونجا ادامه بدم تحصيلاتم رو ؟

سلام دوست عزیز
اگر شما در حال حاضر شما دانشجو مقطع فوق دیپلم یا لیسانس هستید
باید گزینه ‎some university‎ course(دانشجوی مقطع فوق دیپلم یا لیسانس ) را باید انتخاب کنید
ضمنا من یک توصیه به شما می کنم با توجه به داشتن مدرک دیپلم 11 ساله ،حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید تا به امید خدا در صورت قبولی بتونید مدرک دیپلم 12 ساله هم ارائه بدید
در صورتی که شما توصیه بالا اقدام کنید مشکلی پیش نخواهد آمد و می تونید برای ادامه تحصیل هم اقدام کنید


اين نامه معادل سازي دقيقا كارش چيه و از ديد بازرس آمريكايي اگه داشته باشمش چي رو ميرسونه بهش ؟

با این نامه معادل در اصل شما نشان می دهید که شما پیش دانشگاهی دارید یعنی دیپلم شما 12 ساله است نه 11 ساله
و از دید افیسر هم دیپلم 12 ملاک عمل می باشد در غیر این صورت شانسی برای کرفتن ویزا نخواهید داشت و ریجکت می شوید
پس حتما اطلاعاتی که برای ثبت نام ارائه می دهید بر پایه صداقت و درستی باشه دوست عزیز
این قسمت هم مطالعه بفرمایید


دانشگاه بدون مشكل اين مدرك رو ميده به من ؟!
يعني من كه پيش دانشگاهي نرفتم اگه اين مدرك رو از دانشگاه داشته باشم معادل همون 12 سال ميشه حداقل تحصيلاتم ؟
اين مدرك براي وقتي هست كه قبول شدم ديگه ؟
چون معمولا اين مدل نامه ها اعتبار دارن .
ممنون از راهنماييت داداش ‎...‎
بله دوست عزیز معادل همون دیپلم 12 ساله است
شما به همون ادرسی که داخل اون لینک است بالا من اشاره کردم مراحعه کنید
تمام مراحل کارو به شما توضیح میدن
حتما قبل از ثبت نام مراجعه کنید و تطلاعات لازم کسب کنید
حتما باید مدرک فوق داشته باشید
‎2015/Abu Dhabi‎
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: S0SHiANT
(2014-09-18 ساعت 13:29)babak12 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 13:11)S0SHiANT ‎pid='550802 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 11:59)babak12 ‎pid='550774 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 11:47)S0SHiANT ‎pid='550764 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 16:48)babak12 ‎pid='550601 نوشته:  
سلام دوست عزیز
اگر شما در حال حاضر شما دانشجو مقطع فوق دیپلم یا لیسانس هستید
باید گزینه ‎some university‎ course(دانشجوی مقطع فوق دیپلم یا لیسانس ) را باید انتخاب کنید
ضمنا من یک توصیه به شما می کنم با توجه به داشتن مدرک دیپلم 11 ساله ،حتما نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی را تهیه کنید تا به امید خدا در صورت قبولی بتونید مدرک دیپلم 12 ساله هم ارائه بدید
در صورتی که شما توصیه بالا اقدام کنید مشکلی پیش نخواهد آمد و می تونید برای ادامه تحصیل هم اقدام کنید


اين نامه معادل سازي دقيقا كارش چيه و از ديد بازرس آمريكايي اگه داشته باشمش چي رو ميرسونه بهش ؟

با این نامه معادل در اصل شما نشان می دهید که شما پیش دانشگاهی دارید یعنی دیپلم شما 12 ساله است نه 11 ساله
و از دید افیسر هم دیپلم 12 ملاک عمل می باشد در غیر این صورت شانسی برای کرفتن ویزا نخواهید داشت و ریجکت می شوید
پس حتما اطلاعاتی که برای ثبت نام ارائه می دهید بر پایه صداقت و درستی باشه دوست عزیز
این قسمت هم مطالعه بفرمایید


دانشگاه بدون مشكل اين مدرك رو ميده به من ؟!
يعني من كه پيش دانشگاهي نرفتم اگه اين مدرك رو از دانشگاه داشته باشم معادل همون 12 سال ميشه حداقل تحصيلاتم ؟
اين مدرك براي وقتي هست كه قبول شدم ديگه ؟
چون معمولا اين مدل نامه ها اعتبار دارن .
ممنون از راهنماييت داداش ‎...‎
بله دوست عزیز معادل همون دیپلم 12 ساله است
شما به همون ادرسی که داخل اون لینک است بالا من اشاره کردم مراحعه کنید
تمام مراحل کارو به شما توضیح میدن
حتما قبل از ثبت نام مراجعه کنید و تطلاعات لازم کسب کنید
حتما باید مدرک فوق داشته باشید


داداش من تا 1 سال و نيم ديگه مدرك فوق ديپلم رو ميگيرم !
يعني شركت كردن امسال من بي فايدس ؟!Sad
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2014-09-21 ساعت 13:35)S0SHiANT نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 13:29)babak12 ‎pid='550810 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 13:11)S0SHiANT ‎pid='550802 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 11:59)babak12 ‎pid='550774 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 11:47)S0SHiANT ‎pid='550764 نوشته:  

اين نامه معادل سازي دقيقا كارش چيه و از ديد بازرس آمريكايي اگه داشته باشمش چي رو ميرسونه بهش ؟

با این نامه معادل در اصل شما نشان می دهید که شما پیش دانشگاهی دارید یعنی دیپلم شما 12 ساله است نه 11 ساله
و از دید افیسر هم دیپلم 12 ملاک عمل می باشد در غیر این صورت شانسی برای کرفتن ویزا نخواهید داشت و ریجکت می شوید
پس حتما اطلاعاتی که برای ثبت نام ارائه می دهید بر پایه صداقت و درستی باشه دوست عزیز
این قسمت هم مطالعه بفرمایید


دانشگاه بدون مشكل اين مدرك رو ميده به من ؟!
يعني من كه پيش دانشگاهي نرفتم اگه اين مدرك رو از دانشگاه داشته باشم معادل همون 12 سال ميشه حداقل تحصيلاتم ؟
اين مدرك براي وقتي هست كه قبول شدم ديگه ؟
چون معمولا اين مدل نامه ها اعتبار دارن .
ممنون از راهنماييت داداش ‎...‎
بله دوست عزیز معادل همون دیپلم 12 ساله است
شما به همون ادرسی که داخل اون لینک است بالا من اشاره کردم مراحعه کنید
تمام مراحل کارو به شما توضیح میدن
حتما قبل از ثبت نام مراجعه کنید و تطلاعات لازم کسب کنید
حتما باید مدرک فوق داشته باشید


داداش من تا 1 سال و نيم ديگه مدرك فوق ديپلم رو ميگيرم !
يعني شركت كردن امسال من بي فايدس ؟!Sad
دوست عزیز شما فوق دیپلم بگیری یعنی دیپلم 12 ساله داری .
مشکلی نیست
شماره کیس ‎***6.‎ رویت قبولی ‎10May.‎ تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر ‎Big Grin .‎ مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12
(2014-09-21 ساعت 15:17)Mahmood129 نوشته:  
(2014-09-21 ساعت 13:35)S0SHiANT ‎pid='550967 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 13:29)babak12 ‎pid='550810 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 13:11)S0SHiANT ‎pid='550802 نوشته:  
(2014-09-18 ساعت 11:59)babak12 ‎pid='550774 نوشته:  
با این نامه معادل در اصل شما نشان می دهید که شما پیش دانشگاهی دارید یعنی دیپلم شما 12 ساله است نه 11 ساله
و از دید افیسر هم دیپلم 12 ملاک عمل می باشد در غیر این صورت شانسی برای کرفتن ویزا نخواهید داشت و ریجکت می شوید
پس حتما اطلاعاتی که برای ثبت نام ارائه می دهید بر پایه صداقت و درستی باشه دوست عزیز
این قسمت هم مطالعه بفرمایید


دانشگاه بدون مشكل اين مدرك رو ميده به من ؟!
يعني من كه پيش دانشگاهي نرفتم اگه اين مدرك رو از دانشگاه داشته باشم معادل همون 12 سال ميشه حداقل تحصيلاتم ؟
اين مدرك براي وقتي هست كه قبول شدم ديگه ؟
چون معمولا اين مدل نامه ها اعتبار دارن .
ممنون از راهنماييت داداش ‎...‎
بله دوست عزیز معادل همون دیپلم 12 ساله است
شما به همون ادرسی که داخل اون لینک است بالا من اشاره کردم مراحعه کنید
تمام مراحل کارو به شما توضیح میدن
حتما قبل از ثبت نام مراجعه کنید و تطلاعات لازم کسب کنید
حتما باید مدرک فوق داشته باشید


داداش من تا 1 سال و نيم ديگه مدرك فوق ديپلم رو ميگيرم !
يعني شركت كردن امسال من بي فايدس ؟!Sad
دوست عزیز شما فوق دیپلم بگیری یعنی دیپلم 12 ساله داری .
مشکلی نیست


تا وقتي كه نتايج بدن و اگه من قبول شده باشم بازم مدركم رو نگرفتم كه ارائه بدم !
پس يعني شركت نكنم امسال ؟؟؟؟ ‎SadSadSadSadSadSadSadSadSad
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان