آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
با سلام خدمت شما دوستان عزیز کلیه مباحث درمورد ترجمه را در این تاپیک پیگیری فرمایید .

نرخ نامه رسمی قانونی ترجمه را نیز می توانید از این لیـــــــــنک‎ ملاحظه فرمایید .

دوستان عزیز لطفا قوانین را رعایت فرمایید و این را بدونید که تبلیغ و یا معرفی

مترجم و یا دار الترجمه خلاف قوانین است.

دوستان عزیز برای مصاحبه نیازی نیست مدارک مهر وزارت امور خارجه و یا دادگستری داشته باشه .نشینید به خودتون بگید کار از محکم کاری عیب نمیکنه ‎!!!!!!‎ الکی هزینه درست نکنید برای خودتون . فقط مهر مترجم کافی است. اما اگر کسی تمایل به ادامه تحصیل است پس از قبولی میتونن یک نسخه همراه با مهر ها ترجمه داشته باشند و با خودشون ببرند .

دوستان دقت فرمایید حداقل مدرک تحصیلی قابل قبولی دیپلم 12 ساله می باشد ‎. ((‎ مدرک تحصیلی فقط شخص برنده مهم است ‎))

لینک منبع ‎: http://travel.state.gov/content/visas/en...tml‎


دوستانی که فنی بوده اند اما دانشگاه رفته اند چه کاردانی چه مقاطع بالایی این دوستان هم موردی ندارند و با خیال راحت اقدام فرمایید . یک سری موارد می نویسم با مثال چکیده هایی از ‎2015‎ ها و سال های پیش است .

1. کسی که دیپلم نظام قدیم 12 ساله داره مشکلی نداره
2.کسی که دیپلم 12 ساله نظام جدید که پیش دانشگاهی هم جزء آن هست مشکلی نداره
3. کسی که دیپلم فنی داره اما الان سال اول دانشگاه است ایشون هم مشکلی نداره
4. کسی که بالاتر از دیپلم مدرک دانشگاهی داره ایشون هم مشکلی نداره
5. کسی که دیپلم فنی 11 ساله + پیش دانشگاهی هم جدا گرفته ایشون هم مشکلی ندارن
5. اما کسی که فقط فقط دیپلم فنی 11 ساله داره و دانشجو نیست و پیش دانشگاهی هم نداره ایشون میتونن از طریق نمره کار اقدام کنند از ایــــن سایت

در منو کشویی ‎Find Occupations‎ دنبال ‎Job Family‎ بگردید و روی آن کلیک کنید.

در صفحه جدید زمینه کاری خود را انتخاب کنید برای مثال "مهندسی و معماری ‎Architecture and Engineering"‎ و سپس روی GO کلیک کنید.
لیستی از شغل ها را نمایش میدهد که شما باید شغل خود را از میان انها پیدا کنید. شغل خود را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید.

سپس اگر نمره کار ایشون 7 و یا بالای 7 باشد مورد قبول است


‎=================================‎

موضوعی در مورد آزاد سازی مدارک ( قابل توجه کسانی که نیاز به مدرکشون دارند و میخواهند با خودشون آمریکا ببرند ‎) - (‎ مثال دوستانی که دانشگاه دولتی بودند و تعهد دارن )


جهت آزاد سازی مدرک یا باید پول بدید مدرک را آزاد کنید که بیشتر مواقع این مبلغ متناسب با مدرک شما قیمتش بالا و پایین میشه شاید چندین میلیون ( حالا اگر دوستان پول دارن و تمایل دارن بحثش جداست میتونن خریداری کنن ‎.Wink )‎
حال یه راه دیگر هم است ‎( Tongue )‎ اون هم اینکه شما درخواست کار به شرکت های کاریابی می دهید فقط باید شرایط زیر را داشته باشید )

در زمانی که شما به شرکت های کاریابی میرید باید این شرایط را داشته باشید .

۱. شش ماه باید از زمان فراغت از تحصیل گذشته باشد .
۲. شش ماه باید از زمان پایان خدمت وظیفه یا معافیت دائم گذشته باشد .

برای استفاده از این قانون می تونید به کاریابی مورد تایید وزارت کار مراجعه کنید و تقاضای کار بکنید. بعد از شش ماه عدم کاریابی نامه ای مبنی بر عدم کاریابی در این مدت گرفته و به وزارت کار استان خودتان مراجعه می کنید . وزارت کار نیز نامه ای به دانشگاه محل تحصیل شما مبنی بر آزاد سازی مدارک بدون دریافت هزینه تحصیل رایگان به شما خواهد داد ‎. Cool

‎===============================‎

این هم لیست مواردی که باید ترجمه کنید برای شخص برنده + همراهان

مرحله ترجمه مدارک است که می بایست نسبت به ترجمه مدارکی که در زیر براتون لیست کرده ام برای هر یک از اعضاء خانواده خود که تام آنها در پرونده شما وجود دارد اقدام نمایید:

ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی ( کارت ملی اگه تاریخش گذشته بود مهم نیست )
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی ترجیحا همراه با ریز نمرات (توصیه می شود دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با ریزنمرات آن ها هم ترجمه شود و همراه با اصل دانشنامه ها در روز مصاحبه همراهتان باشد.)
ترجمه سابقه کار و نامه اشتغال به کاری که از محل کارتان دریافت نمودید. (برای دوستانی که دیپلم 12 ساله ندارن و میخواهند از طریق کار اقدام کنند)
ترجمه سند ازدواج (2 سری)
ترجمه طلاق نامه (2 سری)

متقاضیانی که به خاطر یک جرم در دادگاه محکوم شناخته شده اند، حتی اگر هر گونه عفو یا بخشودگی شامل انها شده باید برای مصاحبه باید یک کپی از سابقه دادگاه و زندان به سفارت ارائه کنند، سابقه دادگاه باید شامل:
اطلاعات کامل در مورد نحوه انجام و شرایط مجرم در حین ارتکاب جرم و مجازات تایین شده شامل جریمه ها ومدت زمان حبس تایین شده.

ترجمه کارت معافیت یا پایان خدمت سربازی
ترجمه گواهی فوت پدر/مادر/همسر/فرزند
توصیه می شود دانشجو های مشمول فیش وثیقه و رسید فیش واریزی وثیقه خود را ترجمه و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند.

این موارد اصلشون هم روز مصاحبه به همراه داشته باشد ‎!!!‎


‎===============================================‎


راهنمای دریافت مدرک معادل پیش دانشگاهی برای دوستانی که دیپلم فنی دارند و مدرک بالاتر نیز اخذ کرده اند و یا دارن ادامه تحصیل می دهند ‎.


قبل از هر چیز تشکر میکنم از سینا عزیز ‎( sinamn) ‎ به خاطر آموزشش

خب مراحل کار چیست ‎Wink

آدرس : تهران - میدان فردوسی - خیابان ایرانشهر جنوبی - تقاطع خیابان طالقانی - معاونت آموزش متوسطه
مدارک لازمه : اصل مدرک فوق دیپلم (حتما) - در صورت امکان دیپلم فنی حرفه ای و یا کار و دانش همراهتون باشه

اول که تشریف می برید داخل باید به نگهبانی توضیح بدین که کارتون چیه تا براتون نامه بنویسه : شما بفرمایید قصد دریافت نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی رو دارید .( بهتون می گه برین طبقه فلان پیش خانم اسدی ، شما بگین کارتون طبقه چهارم پیش آقای امیری انجام میشه - چون نامه ای که بهتون میده رو اسم ملاقات شونده رو روش می نویسه و اون باید براتون امضا کنه و ساعت خروج بزنه)
من چون رفته بودم سوال کنم که امکانش هست یا نه .. خیلی منو بالا و پایین کردن ولی شما تشریف می برید طبقه چهارم ،از آسانسور که اومدید بیرون رفتید تو راهرو سمت چپ ، انتهای راهرو خدمت آقای امیری (یه نکته جالب براتون بگم وقتی داخل اتاق تشریف می برید روی میزها اگه دقت کنید نوشته پیش دانشگاهی ‎...‎ برام خیلی جالب بود ) و موضوع رو براش شرح میدین .
من گفتم برای ادامه تحصیل در خارج از ایران می خوام ، پرسید کدوم کشور ، گفتم آمریکا ..(بد نیست شما هم همین رو بگین ) اونم چیزی نگفت .. کلا اداره خوبی بود و برخورد و راهنمایی شون خیلی عالی بود .. فقط یک کم سرعتشون پائین بود .
خلاصه اصل مدرک فوق دیپلم رو ازتون می گیره و با مشخصات روی مدرک براتون نامه می زنه میده بهتون می برید طبقه هشتم (خدمت سرکار خانم مقیس) .. اونجا مهر و امضا می شه و شماره می خوره و دو نسخه میشه . دوباره بر میگردین پیش آقای امیری چند فرم بایگانی هست ، تحویلش میدین و دو نسخه از نامه اصلی رو بهتون میده . تمام

نمونه نامه را در زیر ملاحظه میکنید ‎.


[عکس: 51Ccn.jpg]





در آخر امیدوارم کمی از ابهامات دوستان کمتر شده باشد . آرزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان عزیز

لطفا فقط سوالاتی که مرتبط با این تاپیک می باشد پرسیده شود .
شماره کیس ‎***6.‎ رویت قبولی ‎10May.‎ تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر ‎Big Grin .‎ مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

یافتن نقل قول‌ها
سلام خسته نباشید. نامه های کاری واقعا لازم است. من نمیخوام به شرکتی که دارم توش کار میکنم بگم که لاتاری برنده شدم. این مدارک لازم هستش؟
شماره کیس: ‎2016AS4XXX‎
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به ‎or:‎ روز 4 آگوست
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:31)moh.saee نوشته:  
سلام خسته نباشید. نامه های کاری واقعا لازم است. من نمیخوام به شرکتی که دارم توش کار میکنم بگم که لاتاری برنده شدم. این مدارک لازم هستش؟


اگر فرد برنده کیس دارای دیپلم 12 ساله یا بالاتر است نیازی به گواهی کار یا نامه اشتغال به کار ندارد. بقیه افراد کیس هم که کلا نیاز ندارند
‎2015AS45##‎ ●● ‎Yerevan‎ ●● ‎Interview 20 April
بازمانده ‎2015‎ بجرم خدمت در سپاه ‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام خدمت برندگان ‎2016‎
یه توصیه کوچیک
تاپیک های ‎2015‎ رو بخونین
من خودم ‎2015‎ برنده شدم
تا جایی که بتونم در خدمتتونم اگه سوالی داشتین بفرمائین
اگه خواستیو میتونید پیام خصوصی هم بدین
من ابوظبی مصاحبه رفتم
به قول آقا رضا دوستم از پاسخ دادن به شما شدیداً کیف می کنیم
2015AS32XX*‎ آنکارا ‎->ABU‎ DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 ‎Apr‎
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت ها:
آپریل: ‎26-28‎ (ارسال CV توسط ایمیل)-29
می: 5
جون: 3شبانه-4 ایمیل کلیر بعد ۳۹ روز-7 اعلام کلیر در سایت سفارت-9 رسیدن پاس ها-10 کارهای قبل از صدور-۲۳صدور ویزا
دریافت کلیرنس:۴ جون بعد ۳۹ روز
دریافت ویزا: 28 جون
مقصد: LA
ورود به آمریکا:04 ‎Sep‎
دریافت سوشیال: ‎04 Oct‎ حتماً به اداره سوشیال برید
دریفت گرین کارت: ‎31 Oct‎ خودم

خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست لطفاً بغلم کن
یافتن نقل قول‌ها
با سلام میخواستم بدونم مدت اعتبار ترجمه و مهر ترجمه چه مدت هست از چند دارالترجمه شنیدم که مدت اعتبار شش ماه(۶ماه) است ایا صحت داره یا خیر؟


‎ ‎
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) ‎4-Mar‎
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance‎ به امید خدا ابتدای ‎Sep.2016
سفرنامه ‎
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 2,304)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: lighthouse
(2015-05-19 ساعت 13:32)ho_tasha نوشته:  
با سلام میخواستم بدونم مدت اعتبار ترجمه و مهر ترجمه چه مدت هست از چند دارالترجمه شنیدم که مدت اعتبار شش ماه(۶ماه) است ایا صحت داره یا خیر؟


‎ ‎
نکته ای که باید مد نظر داشته باشی اینه که وقتی میری مصاحبه نباید از زمان ترجمه کردن مدارکت خیلی گذشته باشه .
با توجه به اینکه ترجمه مدارک کمتر از یک هفته اماده میشه ، بلافاصله که زمان مصاحبه رو متوجه شدی برو واسه ترجمه.

‎-->‎ به امید ویزای یکضرب ‎<--‎
بازمانده لاتاری ‎2015‎
امیدوار به آینده ‎...
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: lighthouse ، ho_tasha ، simsim2016 ، matin86 ، j.modarres ، j@vad ، golia
(2015-05-19 ساعت 13:32)ho_tasha نوشته:  
با سلام میخواستم بدونم مدت اعتبار ترجمه و مهر ترجمه چه مدت هست از چند دارالترجمه شنیدم که مدت اعتبار شش ماه(۶ماه) است ایا صحت داره یا خیر؟


‎ ‎
مدارک هویتی بله،تا جایی که من اطلاع دارم ۶ ماه ولی مدارک تحصیلی فکر می کنم تا یکسال.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Mahmood129 ، Nightsky007 ، lighthouse ، ho_tasha ، j.modarres ، j@vad ، golia
سلام
دوستان چه مدارکی باید ترجمه کرد؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 16:42)rezasadeghi نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 13:32)ho_tasha ‎pid='613560 نوشته:  
با سلام میخواستم بدونم مدت اعتبار ترجمه و مهر ترجمه چه مدت هست از چند دارالترجمه شنیدم که مدت اعتبار شش ماه(۶ماه) است ایا صحت داره یا خیر؟


‎ ‎
نکته ای که باید مد نظر داشته باشی اینه که وقتی میری مصاحبه نباید از زمان ترجمه کردن مدارکت خیلی گذشته باشه .
با توجه به اینکه ترجمه مدارک کمتر از یک هفته اماده میشه ، بلافاصله که زمان مصاحبه رو متوجه شدی برو واسه ترجمه.

‎-->‎ به امید ویزای یکضرب ‎<--‎
این داستان دارالترجمه هاست برای درامد بیشتر
مدارکی که تغییر ندارن مثل مدارک تحصیلی که اصلا اهمیت نداره
مدارکی که تغییر می تونن داشته باشن مثل شناسنامه اگه تغییرات نداشتین همون ترجمه قدیمیتون کافیه
آخه مگه ترجمه هم تاریخ انقضا داره


(2015-05-24 ساعت 14:27)admin2016 ‎pid='615767 نوشته:  
سلام
دوستان چه مدارکی باید ترجمه کرد؟

هر مدرکی رو که تو فرمتون نوشتین
مثل:
شناسنامه
کارت ملی
سند ازدواج
مدارک تحصیلی
کارت پایان خدمت
و ‎...‎
2015AS32XX*‎ آنکارا ‎->ABU‎ DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 ‎Apr‎
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت ها:
آپریل: ‎26-28‎ (ارسال CV توسط ایمیل)-29
می: 5
جون: 3شبانه-4 ایمیل کلیر بعد ۳۹ روز-7 اعلام کلیر در سایت سفارت-9 رسیدن پاس ها-10 کارهای قبل از صدور-۲۳صدور ویزا
دریافت کلیرنس:۴ جون بعد ۳۹ روز
دریافت ویزا: 28 جون
مقصد: LA
ورود به آمریکا:04 ‎Sep‎
دریافت سوشیال: ‎04 Oct‎ حتماً به اداره سوشیال برید
دریفت گرین کارت: ‎31 Oct‎ خودم

خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست لطفاً بغلم کن
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: lighthouse ، simsim2016 ، humsun ، matin86 ، j.modarres ، golia
(2015-05-24 ساعت 14:31)varchandi نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 16:42)rezasadeghi ‎pid='613606 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 13:32)ho_tasha ‎pid='613560 نوشته:  
با سلام میخواستم بدونم مدت اعتبار ترجمه و مهر ترجمه چه مدت هست از چند دارالترجمه شنیدم که مدت اعتبار شش ماه(۶ماه) است ایا صحت داره یا خیر؟


‎ ‎
نکته ای که باید مد نظر داشته باشی اینه که وقتی میری مصاحبه نباید از زمان ترجمه کردن مدارکت خیلی گذشته باشه .
با توجه به اینکه ترجمه مدارک کمتر از یک هفته اماده میشه ، بلافاصله که زمان مصاحبه رو متوجه شدی برو واسه ترجمه.

‎-->‎ به امید ویزای یکضرب ‎<--‎
این داستان دارالترجمه هاست برای درامد بیشتر
مدارکی که تغییر ندارن مثل مدارک تحصیلی که اصلا اهمیت نداره
مدارکی که تغییر می تونن داشته باشن مثل شناسنامه اگه تغییرات نداشتین همون ترجمه قدیمیتون کافیه
آخه مگه ترجمه هم تاریخ انقضا داره


(2015-05-24 ساعت 14:27)admin2016 ‎pid='615767 نوشته:  
سلام
دوستان چه مدارکی باید ترجمه کرد؟

هر مدرکی رو که تو فرمتون نوشتین
مثل:
شناسنامه
کارت ملی
سند ازدواج
مدارک تحصیلی
کارت پایان خدمت
و ‎...‎

مدرک موقت چی؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 15:51)admin2016 نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 14:31)varchandi ‎pid='615770 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 16:42)rezasadeghi ‎pid='613606 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 13:32)ho_tasha ‎pid='613560 نوشته:  
با سلام میخواستم بدونم مدت اعتبار ترجمه و مهر ترجمه چه مدت هست از چند دارالترجمه شنیدم که مدت اعتبار شش ماه(۶ماه) است ایا صحت داره یا خیر؟


‎ ‎
نکته ای که باید مد نظر داشته باشی اینه که وقتی میری مصاحبه نباید از زمان ترجمه کردن مدارکت خیلی گذشته باشه .
با توجه به اینکه ترجمه مدارک کمتر از یک هفته اماده میشه ، بلافاصله که زمان مصاحبه رو متوجه شدی برو واسه ترجمه.

‎-->‎ به امید ویزای یکضرب ‎<--‎
این داستان دارالترجمه هاست برای درامد بیشتر
مدارکی که تغییر ندارن مثل مدارک تحصیلی که اصلا اهمیت نداره
مدارکی که تغییر می تونن داشته باشن مثل شناسنامه اگه تغییرات نداشتین همون ترجمه قدیمیتون کافیه
آخه مگه ترجمه هم تاریخ انقضا داره


(2015-05-24 ساعت 14:27)admin2016 ‎pid='615767 نوشته:  
سلام
دوستان چه مدارکی باید ترجمه کرد؟

هر مدرکی رو که تو فرمتون نوشتین
مثل:
شناسنامه
کارت ملی
سند ازدواج
مدارک تحصیلی
کارت پایان خدمت
و ‎...‎

مدرک موقت چی؟


مدرک موقت قابلیت ترجمه نداره
معمولا"
2015AS32XX*‎ آنکارا ‎->ABU‎ DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 ‎Apr‎
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت ها:
آپریل: ‎26-28‎ (ارسال CV توسط ایمیل)-29
می: 5
جون: 3شبانه-4 ایمیل کلیر بعد ۳۹ روز-7 اعلام کلیر در سایت سفارت-9 رسیدن پاس ها-10 کارهای قبل از صدور-۲۳صدور ویزا
دریافت کلیرنس:۴ جون بعد ۳۹ روز
دریافت ویزا: 28 جون
مقصد: LA
ورود به آمریکا:04 ‎Sep‎
دریافت سوشیال: ‎04 Oct‎ حتماً به اداره سوشیال برید
دریفت گرین کارت: ‎31 Oct‎ خودم

خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست لطفاً بغلم کن
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ho_tasha
سلام
من برنده ‎2016‎ هستم.یه سوال از خدمتتون داشتم
شناسنامه همسر من توضیحات داره و نوشته طبق حکم فلان دادگاه فلان تاریخ تولد از .. به ‎...‎ تغییر کرده.آیا ترجمه ی همون کافیه/یا باید حکم دادگاه رو هم بگیریم و ترجمه کنیم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
‎CASE NUM: 2016AS74##‎
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: ‎21june‎
سفارت: ‎Yerevan‎
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام ‎Big Grin‎ بعدش شاید هیوستون
‎...Golden year of lottery, I believe‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 21:02)kone نوشته:  
سلام
من برنده ۲۰۱۶ هستم.یه سوال از خدمتتون داشتم
شناسنامه همسر من توضیحات داره و نوشته طبق حکم فلان دادگاه فلان تاریخ تولد از .. به ‎...‎ تغییر کرده.آیا ترجمه ی همون کافیه/یا باید حکم دادگاه رو هم بگیریم و ترجمه کنیم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

همسر من هم این مشکل رو داشت
با همون ترجمه رفتیم چون هیچ دسترسی نداشتیم که از دادگاه تایید بگیریم
2015AS32XX*‎ آنکارا ‎->ABU‎ DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 ‎Apr‎
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت ها:
آپریل: ‎26-28‎ (ارسال CV توسط ایمیل)-29
می: 5
جون: 3شبانه-4 ایمیل کلیر بعد ۳۹ روز-7 اعلام کلیر در سایت سفارت-9 رسیدن پاس ها-10 کارهای قبل از صدور-۲۳صدور ویزا
دریافت کلیرنس:۴ جون بعد ۳۹ روز
دریافت ویزا: 28 جون
مقصد: LA
ورود به آمریکا:04 ‎Sep‎
دریافت سوشیال: ‎04 Oct‎ حتماً به اداره سوشیال برید
دریفت گرین کارت: ‎31 Oct‎ خودم

خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست لطفاً بغلم کن
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، K.ONE ، matin86 ، j.modarres
من برنده ٢٠١۶ هستم و فرم رو ارسال کردم, چه زمانی مدارک رو پست کنم که مشکلی پیش نیاد, با کیس نامبر٩٠٠. تاریح مصاحبه حدودا کی اعلام میشه و چطوری؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 23:19)sepideh1234 نوشته:  
من برنده ٢٠١۶ هستم و فرم رو ارسال کردم, چه زمانی مدارک رو پست کنم که مشکلی پیش نیاد, با کیس نامبر٩٠٠. تاریح مصاحبه حدودا کی اعلام میشه و چطوری؟


دوست عزیز شما باید صبر کنید تا شماره شما که احتمالآ سری اولم هستی کارنت بشه بعد نامه دوم که به دستتون رسید یعنی جایگزین نامه اول(نامه قبولی) شد و سفارت ‎100%‎ مشخص شد با توجه به اون اقدامات بعدی از قبیل نوبت مدیکال و ارسال مدارک انجام بدین.
(ارسال مدارک به وسیله پست 15 روز قبل از مصاحبه فقط برای سفارت انکاراست)
‎2015AS45##‎ ●● ‎Yerevan‎ ●● ‎Interview 20 April
بازمانده ‎2015‎ بجرم خدمت در سپاه ‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: matin86 ، Sam2008 ، پارسا پوریا




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان