آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
‎2015/Abu Dhabi‎
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
با سلام
مدرک تحصیلی من فوق دیپلم ( کاردانی پیوسته ) است. در فرم ثبت نام مدرکمو چی انتخاب کنم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
سلام
تا آنجایی که من میدونم باید ‎University Degree‎ بزنید (اگر کاردانی را کامل تمام کردید و مدرکش رو دارید)
کیس نامبر: ‎*** |‎ تاریخ رویت قبولی: ‎... |‎ تعداد افراد کیس: خودم ، وسایم | ارسال فرمهای اولیه: ‎... |‎ سفارت: ‎... |‎ کارنت: ‎... |‎ نامه دوم: ‎... |‎ مصاحبه: ‎... |‎ دریافت کلیرنس: ‎... |‎ دریافت ویزا: ‎...‎
‎HAS NOT BEEN SELECTED << 2017‎

تمام آدرس‌ها و شماره‌های تماس مورد نیاز   |   ‎Compare USA Cities

کانادا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51 ، اتیلا ، pishtaz611
سلام دوستان من دیپلم فنی و حرفه ای دارم و آخرین مدرکم فوق دیپلم هست و از این موضوع 10 ساله که می گذره حالا باید توی فرم ثبت نام دقیقا چی رو انتخاب کنم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
من دانشجوی کارشناسی هستم و مدرک کاردانی هم گرفتم در فرم ثبت نام ‎some university courses‎ را انتخاب کردم . درست؟
واسه داداشم هم که فقط مدرک کاردانی گرفته ‎university degree‎ انتخاب کردم . درست ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
سلام و با آرزوی بهترین ها به دوستان
من در مقطع فوق لیسانس هستم و دفاع کردم ولی هنوز مراحل فارغ التحصیلی را انجام ندادم و مدرکم صادر نشده است، ار آنجایی که تاریخ فارغ التحصیلی من روز دفاع می باشد و هنوز مدرک را نگرفته ام باید چه چیزی در سایت ثبت کنم؟ فوق لیسانس آیا؟!!
ممنونم بشابیش از جواب شما
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
کارهای فارغ التحصیلی که زیاد طول نمیکشه. پس تا نتایج رو اعلام کنن و اگر انشالا برنده شده باشید مدرک ارشدتون رو تا اون موقع گرفتید. پس همون ارشد رو بزنید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا ‎. . .‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
سلام
امیدوارم برنده لاتاری امسال باشید
من الان ترم 7 لیسانسم. وضعیت تحصیلی رو چی بزنم؟
ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
(2015-10-02 ساعت 00:21)LifeIsStrange نوشته:  
سلام
امیدوارم برنده لاتاری امسال باشید
من الان ترم ۷ لیسانسم. وضعیت تحصیلی رو چی بزنم؟
ممنون


‎some university courses‎
‎CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK‎ --  ‎Enter US:March- 11 - 2016‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: LifeIsStrange ، alireza51
دوستان تجربه کاری بیش از دو سال ، مثلا کار ازاد قبوله ؟ صرافی یا تو این مایه ها
ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
(2015-10-02 ساعت 02:00)bigjust نوشته:  
دوستان تجربه کاری بیش از دو سال ، مثلا کار ازاد قبوله ؟ صرافی یا تو این مایه ها
ممنون


٢سال تجربه کاری طی ۵سال گذشته در زمینه مشاغلی که انجام آنها نیازمند حداقل دو سال کارآموزی و یا تجربه میباشد، داشته باشید. برای تصمیم گیری در زمینه صلاحیت تجربه کاری، مرجع ذیصلاح ‎O*Net OnLine‎ وزارت کار آمریکا است. و میتونید به سایتش مراجعه کنید و باید نمره اون شغل در لیست حداقل 7 باشد. موفق باشید.Cool
‎4XXX -‎ جولای ابوظبی ‎- AP -‎ ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا ‎Ohio - WestLake‎
In GOD We Trust
Cool
I'm ‎agent of this case. It doesn't belong to me‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: bigjust ، alireza51 ، j@vad
(2015-10-02 ساعت 02:00)bigjust نوشته:  
دوستان تجربه کاری بیش از دو سال ، مثلا کار ازاد قبوله ؟ صرافی یا تو این مایه ها
ممنون


اگر دیپلم دارین احتیاجی به دو سال سابقه کار نیست
یا دیپلم یا سابقه کار یکیش کافیه
ولی اگر دیپلم ندارین دقیقا همینی که دوستمون ‎sunnyday‎ گفتن درسته
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: bigjust ، alireza51
با سلام
توی فرم ثبت نام شماره 12 که مربوط به مدرک تحصیلی هست متن زیر رو نوشته
‎(vocation schools or equivalency degrees are not acceptable)‎
خب این یعنی مدرک فنی و حرفه ای قبول نیست چون 11 ساله هست. اما نوشته که مدرک معادل هم مورد قبول نیست ‎! equivalency degrees‎ منظورش دقیقا چیه ؟ مدرک معادل تو ایران به کدوم مدرکی میگن؟
[عکس: vbw97yypxllh51tqlod2.png]
‎2012-2017‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51 ، j@vad
(2015-10-02 ساعت 03:23)Richard نوشته:  
با سلام
توی فرم ثبت نام شماره 12 که مربوط به مدرک تحصیلی هست متن زیر رو نوشته
‎(vocation schools or equivalency degrees are not acceptable)‎
خب این یعنی مدرک فنی و حرفه ای قبول نیست چون 11 ساله هست. اما نوشته که مدرک معادل هم مورد قبول نیست ‎! equivalency degrees‎ منظورش دقیقا چیه ؟ مدرک معادل تو ایران به کدوم مدرکی میگن؟
[عکس: vbw97yypxllh51tqlod2.png]

سلام
مدرک دیپلم به شرطی قبوله که دوره ۱۲ ساله گذرونده باشین یعنی یا دیپلم نظام قدیم که ۱۲ ساله بود یا مدرک پیش دانشگاهی فعلی.
متاسفانه فنی حرفه ای که ۱۱ ساله س و پیش دانشگاهی نداره قبول نمیکنن مگر اینکه ادامه داده باشین و فوق دیپلم گرفته باشین.
مدرک معادل نمیدونم چی داریم ولی شاید منظورشون دیپلم آشپزی و بنجق دوزی اینجور چیزاس ‎Smile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
من واحدهای درسی فوق لیسانس رو گذروندم و فقط پایان نامه مونده که احتمالاً تا تابستان ‎1395‎ طول بکشه و اون موقع فارغ التحصیل شم. کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم موقع ثبت نام؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان