آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مهاجرت از طریق بستگان درجه 1
سلام دوستان، سوالی داشتم.
من برادرم شهروند آمریکا است، که من از طریق اون میخواهم اقدام کنم، طبق چیز هایی که خواندم این پروسس حدودا بین 10 تا 14 سال طول میکشه، در قوانین هم خواندم که باید فرزند زیر 21 سال باشه.
پسر من الان 14 سالشه که خوب مطمئنا تا 10 سال دیگه میشه 24 سالش و بالای 21
من نتوانستم مطلبی پیدا کنم که بگه این سن باید موقع دریافت مدارک باشه و یا بعد از طی شدن پروسس
تو بعضی از انجمن های خارجی خواندم که ایالت به ایالت فرق داره
اگه کسی کمکم کنه خیلی ممنون میشم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، msar
وقتی شما برای مصاحبه به سفارت می روید باید فرزندتان بیشتر از 21 سال نداشته باشد .اگر بالای 21 سال بود شما باید برای او اقدام کنید(بعد از دریافت گرین کارتتان) که حدود 5 سال طول می کشد . منوط به اینکه فرزندتان تا آن موقع ازدواج نکرده باشد.به هر حال به نظر می رسد چه 10 سال یا بیشتر فرزتد شما 21 سال را رد می کند .پس بهتر است از حالا به فکر یک دانشگاه و گرفتن پذیرش باشید تا حداقل اگر شما در مریکا هستید فرزندتون در کنارتان باشد واین پروسه گرفته گرین کارت برای شما و خانوادتون به دلخوشی انجام شود.من فکر کنم قانون 21 سال ربطی به ایالت ندارد ویک قانون کلی است ولی با این حال نظر یک وکیل را هم بپرسید بهتر است.که خودتون از اضطراب در بیایید
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: ‎may 27‎
تاریخ کارنت شدن:  بولتن ‎june‎
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎1 june‎
تاریخ مصاحبه کنسل شده: ‎15 july‎  
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 sep‎
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: ‎Dec 2015‎
انگشت نگاری: ‎Feb 2016‎
رسیدن نامه ی مصاحبه: ‎May 14th 2016‎
مصاحبه ‎: Jun 14th 2016‎
مراسم قسم: ‎Jun 16th 2016‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان.
بعد از چند وقت اقامت در آمریکا میشه واسه پدر ومادرمون اقدام کنیم؟ومراحلش به چه صورت است؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
کی میتونه خوب منو راهنمایی کنه؟برادر من سیتیزن است 8ماه پیش برای من و پدر مادرم و برادرم درخواست اقامت کرد در عین ناباوری 2 ماه بعد از من و پدر مادرم مدارک خواستند.(البته من مدارک ورزشی داشتم که قهرمانی جهانی در رشته رزمی دارم و احکام مربیگری ملی و... )همه انها را فرستادم بعد از دو ماه به مرحله f4 رسیدم و یک نامهJanuary ‎14, 2010‎ از ‎NVC‎ برام اومد که شماره...... ‎NVC Case:‎ ANK20105مبنی بر اینکه فعلا اولویت کیس های دیگر است و برای شما ممکن است سالها طول بکشد و از فروش لوازم و ترک کار ممانعت کنید.و...در صورتی که پدر و مادرم برایشان وقت مصاحبه امده.چه مدت طول میکشد تا وقت مصاحبه به من بدهند.امکان دارد بیشتر از 2 سال هم طول بکشد؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
sasanجان اینهمه تاپیک چرا ایجاد کردی ؟ برای کیس تو هم تاپیک هست. ببین تو الان تو ‎category F4‎ هستی یعنی یه نفر که سیتیزن آمریکاست برای خواهر و برادرش درخواست بده. ‎visa bultin‎ رو نگاه کن متاسفانه برای این گروه بیش از 10سال طول میکشه. ولی پدر و مادرت سریعتر کارشون انجام میشه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوستان سلام.
من هنوز به مصاحبه نرفته ام ولي مي خواهم فرايند پرونده ام را تا اين جا به دقت برايتان بازگو كنم.
من از طريق برادرم كه در آمريكا است درخواست گرين كارت دادم. پس من در گروه F4 قرار دارم.
• ژانويه ‎2001 :‎ درخواست گرين كارت.
• ژانويه ‎2001 :‎ تشكيل پرونده ام در ‎USCIS‎ (در واقع اين تاريخ همان ‎Priory Date‎ يا PD من محسوب ميشه).
• دسامبر ‎2006 :‎ پرونده من به واحد كاليفرنياي ‎USCIS‎ ارسال شد.
• آوريل ‎2007 :‎ دريافت نامه اي مبني بر اين كه ما ترجمه رسمي شناسنامه برادرم و خودم را رائه كرده ايم ولي بايد كپي خواناي آن ‎(legible copy)‎ را نيز به واحد كاليفرنياي ‎USCIS‎ ارسال كنيم.
• ژوئن ‎2007 :‎ برادرم نامه تأييد درخواست گرين كارت ما را از واحد كاليفرنياي ‎USCIS‎ دريافت كرد. در اين نامه نوشته شده بود كه پرونده ما به مركز ملي ويزا ارسال شده است.
• ژوئيه ‎2007 :‎ نامه تأييد درخواست گرين كارت و شماره پرونده را دريافت كردم. سفارت آنكارا را براي من انتخاب كرده بودند. در اين نامه تصريح شده بود كه فرايند دريافت ويزا ممكن است چندين سال طول بكشد، بنابراين بايد نه كارم را از دست بدهم و نه مال و اموالم را بفروشم.
در حال حاضر هم با توجه به اين كه ‎Visa Bulletin‎ شماره ماه مي ‎2010‎ ، PD مربوط به F4 ماه مي ‎2000‎ را در دست اقدام يا جاري ‎(Current)‎ اعلام كرده، و باز هم با توجه به اين كه طي تقريباً يك سال نيم اخير PD گروه F4 هر ماه به طور متوسط حدود يك و نيم ماه پيش رفته، به نظر مي رسه كه PD من داره يواش يواش نزديك ميشه و باقي ماجرا ‎...‎



دوست عزیز مگه این نوشته شما نیست؟؟؟!
خوب خود شما هم که سال ‎2001‎ اقدام کردید الان ‎2010‎ هستیم و شما هنوز ویزاتون رو دریافت نکردید .منظور من کل پروسه بود از ابتدا تا دریافت ویزا .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، امیربهادر ، msar
سلام
کسی در این مورد اخباری دارد؟ گرین کارت برای نوه
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-05-10 ساعت 22:22)HASHEM_MAHINI نوشته:  
سلام
کسی در این مورد اخباری دارد؟ گرین کارت برای نوه
ممنون


پدر بزرگ یا مادر بزرگ اول باید برای فرزندشون تقاضا بدن که اگر کسی که تقاضا میده گرین کارت داشته باشه حداقل ‎7-8‎ سال طول میکشه و اگه سیتیزن باشه، خیلی کمتر.

اما تا اینجا پدر یا مادر اون بچه گرین کارت گرفتن. همین مراحل مجددا باید برای بچه ( همون نوه ای که می فرمایید ) توسط پدر یا مادر خودش تکرار بشه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Monica ، megaholding ، msar
کیس من هم شبیه به شماست ولی تاریخ تشکیل پرونده من سال ‎2003‎ هستش که جولای پارسال نامه اول رو دریافت کردم که تمام مراحل فوق شامل حال من هم شده ولی اداره مهاجرت طی مکالمه تلفنی به من گفت منتظر باش و به ویزا بولتن سر بزن تا کارنت شدن کیس شما یکسال و نیم طول میکشه که الان قریب به یکسال هست که گذشته و هر ماه بین 1 تا 3 ماه کیس ها کارنت میشوند و ما هم منتظر نوبت هستیم . هم اکنون تاریخ ‎01SEP00‎ در حال بررسی هستش. (برای ‎F4 )‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، msar
سلام به همه دوستان
من يه سئوالي داشتم من از طريق برادرم که سيتيزن آمريکا هست در سال ‎2006‎ اقدام کردم و حدود 90 روز پيش ايميلي اومد که با در خواست من موافقت شد و وقتي از طريق شماره پروندم وضعيت خودم رو چک کردم با تعجب ديدم که در مرحله ششم قرار دارم و بيصبرانه منتظر وقت مصاحبه در آنکارا هستم و در حال حاضر هم برادرم مشغول کامل کردن مدارک ساپورتم ميباشد در ضمن پدر و مادرم هم در آمريکا زندگي ميکنن

سئوال من اين هست : فکر ميکنيد وقت مصاحبه کي شود؟
در سپتامبر سال ‎2006‎ براي گرين کارت و از طريق برادرم اقدام شد.
در سال ‎2010‎ يه نامه اي اومد و شماره پرونده من نوشته شده بود ولي زياد ازش سردر نياوردم .
يه نامه ديگه اي در سال ‎2012‎ اومد که نوشته بود کار شما در حال انجام شدن هست."خيالم راحت شد چون شبها نميتونستم بخوابمBig GrinSmile"‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوست عزیز اون نامه ای که برای شما اومده ، اگر محل مصاحبتون تعیین شده که حدود یک سال دیگه نوبتتون میشه. اما اگر فقط شماره رسیدگی رو دادن که اگر اشتباه نکنم با ‎WAC‎ یا یه همچین چیزی شروع میشه باید بگم که وب سایت مربوطه اصلا اطلاعات درستی نمیده. شما از طریق این وب سایت ‎https://egov.uscis.gov/‎ می تونید وضعیت پرونده خودتون رو - مثلاً ‎! -‎ چک کنید. اما اگر شما رو در مرحله آخر نشون داد اصلا تعجب نکنید. چون اطلاعاتشون دقیق نیست.

بهترین منبع برای متوجه شدن تاریخ تقریبی کارنت شدن کیستون ، ویزا بولتین هست. شما چون از طریق برادرتون اقدام کردید در گروه چهار قرار می گیرید. طبق شماره این ماه ویزا بولتین الان در گروه شما دارن کیس هایی رو رسیدگی می کنن که پیش از تاریخ اول سپتامبر ‎2000‎ براشون اپلای شده.

در تاپیک دیگری توضیح دادم که طی یکی دو ماه اخیر پرونده های خانوادگی با سرعت زیادی بهشون رسیدگی میشه. اما متاسفانه بعید می دونم به این زودی نوبت شما بشه.

در حالت معمول حدود ‎10-12‎ سال برای کسانی که از طریق خواهر یا برادر می رن طول می کشه . حالا هر چقدر هم که سریع بشه به سه چهار سال نمی رسه.

پیشنهاد می کنم حتما فقط به سایت ویزا بولتین مراجعه کنید. تنها مرجع رسمی و معتبری هست که می تونید زمان تقریبی کارنت شدن کیستون رو پیدا کنید.

البته من نمی دونم چرا از طریق پدر و مادر اقدام نکردید؟ آیا این دو بزرگوار سیتیزن هستند یا گرین کارت دارند؟ چون اگر سیتیزن باشند و برای شما اپلای کنند، برادرتون می تونن اسپانسر بشن و کار شما بسیار سریعتر انجام میشه. یعنی در این صورت به گروه اول ارتقا پیدا می کنید ( اگر مجرد باشید).
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hormoz.farshi ، frozen mind ، msar ، omid311
(2010-05-23 ساعت 12:01)hasti_banoo نوشته:  
دوست عزیز اون نامه ای که برای شما اومده ، اگر محل مصاحبتون تعیین شده که حدود یک سال دیگه نوبتتون میشه. اما اگر فقط شماره رسیدگی رو دادن که اگر اشتباه نکنم با ‎WAC‎ یا یه همچین چیزی شروع میشه باید بگم که وب سایت مربوطه اصلا اطلاعات درستی نمیده. شما از طریق این وب سایت ‎https://egov.uscis.gov/‎ می تونید وضعیت پرونده خودتون رو - مثلاً ‎! -‎ چک کنید. اما اگر شما رو در مرحله آخر نشون داد اصلا تعجب نکنید. چون اطلاعاتشون دقیق نیست.

بهترین منبع برای متوجه شدن تاریخ تقریبی کارنت شدن کیستون ، ویزا بولتین هست. شما چون از طریق برادرتون اقدام کردید در گروه چهار قرار می گیرید. طبق شماره این ماه ویزا بولتین الان در گروه شما دارن کیس هایی رو رسیدگی می کنن که پیش از تاریخ اول سپتامبر ‎2000‎ براشون اپلای شده.

در تاپیک دیگری توضیح دادم که طی یکی دو ماه اخیر پرونده های خانوادگی با سرعت زیادی بهشون رسیدگی میشه. اما متاسفانه بعید می دونم به این زودی نوبت شما بشه.

در حالت معمول حدود ‎10-12‎ سال برای کسانی که از طریق خواهر یا برادر می رن طول می کشه . حالا هر چقدر هم که سریع بشه به سه چهار سال نمی رسه.

پیشنهاد می کنم حتما فقط به سایت ویزا بولتین مراجعه کنید. تنها مرجع رسمی و معتبری هست که می تونید زمان تقریبی کارنت شدن کیستون رو پیدا کنید.

البته من نمی دونم چرا از طریق پدر و مادر اقدام نکردید؟ آیا این دو بزرگوار سیتیزن هستند یا گرین کارت دارند؟ چون اگر سیتیزن باشند و برای شما اپلای کنند، برادرتون می تونن اسپانسر بشن و کار شما بسیار سریعتر انجام میشه. یعنی در این صورت به گروه اول ارتقا پیدا می کنید ( اگر مجرد باشید).


بسيار ممنونم که جواب داديد
ابتدا بايد بگم که من متاهل هستم و يه فرزند 5 ساله دارم
دوما من وکيلي دارم که از شانسم فاميل نزديک من هم هست که دنبال کار من رو گرفته که ايشان به من گفتن که پرونده من به دالاس رفته و به همين خاطر احتمال ميده که نوبت من يک سال ديگه بشه
سوما پدر و مادرم در آستانه سيتيزن شدن هستند و تا دو ماه ديگه بايد امتحان بدن اما پدرم بخاطر کسالتي که داره از طرف بيمه و دولت امريکا منزلي به پدرم دادن که تا آخر عمر در آنجا زندگي کنن
چهارما مهلت قانوني 90 روز تا 2 روز ديگر تمام ميشود و برادرم و وکيلم ميخوان به اداره مهاجرت تلفن بزنن چون بايد مبلغي به حساب اداره مهاجرت بريزن .
ممنون
در سپتامبر سال ‎2006‎ براي گرين کارت و از طريق برادرم اقدام شد.
در سال ‎2010‎ يه نامه اي اومد و شماره پرونده من نوشته شده بود ولي زياد ازش سردر نياوردم .
يه نامه ديگه اي در سال ‎2012‎ اومد که نوشته بود کار شما در حال انجام شدن هست."خيالم راحت شد چون شبها نميتونستم بخوابمBig GrinSmile"‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، msar
(2010-05-13 ساعت 08:52)frozen mind نوشته:  
maymary1220 عزيز ببخشيد كه دير به اين تاپيك سر زدم.
عذر مي خواهم، من متوجه نشدم كه منظور شما كل پروسه از زمان درخواست گرين كارت بود. اگر كل پروسه را در نظر بگيريم حق با شماست.
ساسان گفته بود كه نامه ‎NVC‎ و كيس نامبر رو دريافت كرده، پس اين مرحله رو پشت سر گذاشته، بنابر اين خواستم بگم كه از اين به بعد حدود 5 سال طول مي كشه. من خودم اون نامه رو در سال ‎2007‎ دريافت كردم نه ‎2001.‎

تا اونجایی که من تحقیق کردم گرفتن ‎case number‎ اصلا نشان دهنده مرحله خاصی از زمان پرونده نیست!! بعضی 2 سال بعضی 4 سال و حتی بعضی 6 سال بعد از درخواست اولیه نامه اعلام ‎case number‎ را دریافت کرده اند.اما در همه موارد ملاک همان تاریخ اقدام اول بوده است.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، msar
(2010-05-24 ساعت 14:07)frozen mind نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 17:08)hormoz.farshi ‎pid='51687 نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 12:01)hasti_banoo ‎pid='51628 نوشته:  
دوست عزیز اون نامه ای که برای شما اومده ‎...‎

بسيار ممنونم که جواب داديد
ابتدا بايد بگم که من متاهل هستم و يه فرزند 5 ساله دارم ‎...‎
سلام
در هر صورت، به نظر من هم ويزا بولتن فصل الخطاب است. قلباً دعا مي كنم كارتان زودتر درست شود. ولي با توجه به ويزا بولتن به نظر نمي آيد به اين زوديها راهي آمريكا شويد، هر چند كه ظاهرا كساني كه در سالهاي اخير درخواست داده اند به دليل سرعت عمل مركز ملي ويزا ‎(NVC)‎ در يك سال و نيم اخير، در مقايسه با ما كه زودتر اقدام كرده ايم مدت كمتري انتظار مي كشند.


با تشکر از جواب شما

لطفا سايت ويزا بولتن را بدهيد تا من پوروسه پروندم چک کنم

ممنون
در سپتامبر سال ‎2006‎ براي گرين کارت و از طريق برادرم اقدام شد.
در سال ‎2010‎ يه نامه اي اومد و شماره پرونده من نوشته شده بود ولي زياد ازش سردر نياوردم .
يه نامه ديگه اي در سال ‎2012‎ اومد که نوشته بود کار شما در حال انجام شدن هست."خيالم راحت شد چون شبها نميتونستم بخوابمBig GrinSmile"‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-05-25 ساعت 14:52)hormoz.farshi نوشته:  
(2010-05-24 ساعت 14:07)frozen ‎mind نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 17:08)hormoz.farshi ‎pid='51687 نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 12:01)hasti_banoo ‎pid='51628 نوشته:  
دوست عزیز اون نامه ای که برای شما اومده ‎...‎

بسيار ممنونم که جواب داديد
ابتدا بايد بگم که من متاهل هستم و يه فرزند 5 ساله دارم ‎...‎
سلام
در هر صورت، به نظر من هم ويزا بولتن فصل الخطاب است. قلباً دعا مي كنم كارتان زودتر درست شود. ولي با توجه به ويزا بولتن به نظر نمي آيد به اين زوديها راهي آمريكا شويد، هر چند كه ظاهرا كساني كه در سالهاي اخير درخواست داده اند به دليل سرعت عمل مركز ملي ويزا ‎(NVC)‎ در يك سال و نيم اخير، در مقايسه با ما كه زودتر اقدام كرده ايم مدت كمتري انتظار مي كشند.


با تشکر از جواب شما

لطفا سايت ويزا بولتن را بدهيد تا من پوروسه پروندم چک کنم

ممنون

این سایت ویزا بولتن :
‎http://travel.state.gov/visa/frvi/bulletin/bulletin_1360.html‎
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: ‎Jul-24-2009‎
مصاحبه و دریافت ویزا ‎:Jul‎ 2010، ‎Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San ‎Jose, California‎
تاریخ سیتیزن شدن: ‎Cool
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، hormoz.farshi ، شاهمراد ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان