کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2012-12-12 ساعت 23:19)sgkco24 نوشته:  با سلام

بچه ها دقت کردين اين صفحه وب سايت به206 ( پژو 206 ) رسيد فکر کنم تا ما بخواهيم کارنت شيم از پژو 307 و 405 هم بگذره پژو 504 ( از اين قديمیا که پيرمرد ا سوار می شدند دندش رو فرمونش بود ) تازه شايد اون موقع صدا هورای ما دراد.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

عزیزم در عوض پژو 504 اصالت داره اینا 206 ،307، 405 همشون تازه به دوران رسیدن.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: گل نهال ، nika ، payampars
5900 کسی نبود من تنهایی باید برممممممممممممممممم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: mehdiii ، nika ، farshadsh
(2012-12-13 ساعت 17:06)escutcheon نوشته:  بچه ها دارم خواب میبینم؟ بچه ها؟ یعنی ما 6000 تایی ها ، مارچ ، یعنی 3 ماه دیگه مصاحبه میشیم؟؟ یعنی من از این ترک زبان ها خلاص میشم؟ اگه این فقط یه خوابه، تا ابد بذار بخوابم..

شما رو چه حساب اینطوری پیشبینی کردی که 3 ماه دیگه مصاحبه میشی؟
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: nika ، farshadsh
(2012-12-13 ساعت 18:34)taha_jam_co نوشته:  5900 کسی نبود من تنهایی باید برممممممممممممممممم

تنهایی کجا میخوای بری اونم این وقت شب !!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: ASALI ، امیر مهاجر ، el333 ، afs ، Saeedv13 ، nika ، itsmasoud ، farshadsh ، sadeghi897
چقدر دیر میگذره ؟؟ چرا امسال اینقدر دیر شماره ها کارنت میشن !؟ فکر میکردم تا آخر سال دیگه اینجا نباشم ولی با این روندی که داره پیش میره خیلی زود بتونم برم میشه اردیبهشت یا شاید بعدش !!

امیدوارم یکی از این روزا چشمامو ببندم و وقتی چشمامو باز میکنم یکی با انگلیسی بگه گود مورنینگ !!! Wink)))
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
(2012-12-13 ساعت 22:17)arash_r15 نوشته:  چقدر دیر میگذره ؟؟ چرا امسال اینقدر دیر شماره ها کارنت میشن !؟ فکر میکردم تا آخر سال دیگه اینجا نباشم ولی با این روندی که داره پیش میره خیلی زود بتونم برم میشه اردیبهشت یا شاید بعدش !!

امیدوارم یکی از این روزا چشمامو ببندم و وقتی چشمامو باز میکنم یکی با انگلیسی بگه گود مورنینگ !!! Wink)))

برای اینکه کمتر گذر زمان رو حس کنی به این تاپیک سر بزن.
در ضمن تعداد پستهات که رسید به ۱۰ تا امضاتو طبق توضیحی که تو جملهٔ ارغوانی داخل امضای من هست کامل کن تا بیشتر باهم آشنا بشیم. Wink
تشکر کنندگان: alirezass ، گل نهال ، nika ، mohajer13 ، farshadsh ، fereydoooon ، ابی هانی
(2012-12-12 ساعت 15:28)Gerdoo نوشته:  دوستان به همه کسانی که نوبتشون مشخص شد تبریک میگم. امروز نوبت ما هم مشخص شد.
معمولاً چه مدت زمان قبل مصاحبه، ایمیل میزنن؟

ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ .... ﺣﺪﻭﺩ ۴۵ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ، ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺭ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺑﺠﺎﯼ ﻧﺎﻣﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ ۲ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﻪ ﺍﻧﮑﺎﺭﺍ ، ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ..... ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺼﻮﺭﺕ ﺑﻮﺩ. ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: asal1907 ، nika ، Saeedv13 ، amirhr123 ، farshadsh ، Soap McTavish ، Gerdoo ، ابی هانی
(2012-12-13 ساعت 19:23)sepand88 نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 17:06)escutcheon نوشته:  بچه ها دارم خواب میبینم؟ بچه ها؟ یعنی ما 6000 تایی ها ، مارچ ، یعنی 3 ماه دیگه مصاحبه میشیم؟؟ یعنی من از این ترک زبان ها خلاص میشم؟ اگه این فقط یه خوابه، تا ابد بذار بخوابم..

والا طبق جدول آقا افشین، واسه مارچ تا 6300 کارنت میشن.مارچ هم یعنی نیمه ی دوم اسفند و نیمه ی اول فروردین. این چیزیه که بزرگترا میگن.حالا خوشحال میشم نظر حضرتعالی رو هم بدونم.
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: asal1907 ، nika ، گل نهال ، farshadsh ، ابی هانی
سلام دوستان.شنیدین میگن 21 دسامبر آخر دنیاست.
خدا کنه اینجوری نباشه اگر نه باید آرزوی کارنت شدن رو به ...............ببرم.

(خدایا تن سالمم را سپاس)
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: گل نهال ، ALI_AGHA ، alirezass ، ابی هانی ، farshadsh
سلام دوستان
نامه دوم چقدر بعد از اعلام کارنت شدن میادو آیا تاپیک مخصوصی اینجا داره؟
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، nika ، farshadsh
سلام دوستان..نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم..واسه همین اینجا میپرسم.!!
تا اونجا ک میدونم بعد از کارنت شدن باید مدارکی رو فرستاد که جز اونها مدرک تحصیلی هم هست..آیا مثلن کسی که لیسانس داره نیاز به ترجمه ی دیپلمش هم هست یا خیر؟اگر هست !! آیا ریز نمرات دیپلم هم لازمه ؟؟
ممنونم
.
Smile
شماره کیس:2013AS40xx
رویت قبولی : 15 جون
ارسال مدارک : 26 جون
کارنت : دسامبر2012
مصاحبه: فوریه
تشکر کنندگان: payampars ، nika ، farshadsh
(2012-12-14 ساعت 12:13)omidian نوشته:  سلام دوستان..نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم..واسه همین اینجا میپرسم.!!
تا اونجا ک میدونم بعد از کارنت شدن باید مدارکی رو فرستاد که جز اونها مدرک تحصیلی هم هست..آیا مثلن کسی که لیسانس داره نیاز به ترجمه ی دیپلمش هم هست یا خیر؟اگر هست !! آیا ریز نمرات دیپلم هم لازمه ؟؟
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز
شما تنها برای مدارک ارسالیتون ترجمه آخرین مدرک تحصیلیتون رو میفرستید، اگه مثلا لیسانس دارید دیگه احتیاجی به فرستادن مدرک لیسانستون نیست اما باید دیپلمتون رو که حداقل شرایط برای ثبت نام در لاتاری هست رو ترجمه و به همراه خودتون ببرید در روز مصاحبه تا اگه آفیسر خواست بتونید به اون ارائه کنید. در ضمن ریزنمرات لیسانستون رو در روز مصاحبه همراه داشته باشید اما به ریزنمرات دیپلم احتیاجی ندارید.

(2012-12-14 ساعت 10:00)Championking نوشته:  سلام دوستان

یه زمان مشخص نداره اما تا به حال از یه هفته تا چند هفته ( برای خود من چند هفته طول کشید ....البته چون ما سری اول کارنتی بودیم و سفارت آنکارا کلی تاخیر داشت در روند کارنت شدن و اعلام نامه های دوم ) میتونه طول بکشه....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
(2012-12-14 ساعت 12:37)achi686 نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 12:13)omidian نوشته:  سلام دوستان..نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم..واسه همین اینجا میپرسم.!!
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز
شما تنها برای مدارک ارسالیتون ترجمه آخرین مدرک تحصیلیتون رو میفرستید، اگه مثلا لیسانس دارید دیگه احتیاجی به فرستادن مدرک لیسانستون نیست اما باید دیپلمتون رو که حداقل شرایط برای ثبت نام در لاتاری هست رو ترجمه و به همراه خودتون ببرید در روز مصاحبه تا اگه آفیسر خواست بتونید به اون ارائه کنید. در ضمن ریزنمرات لیسانستون رو در روز مصاحبه همراه داشته باشید اما به ریزنمرات دیپلم احتیاجی ندارید.

(2012-12-14 ساعت 10:00)Championking نوشته:  سلام دوستان

یه زمان مشخص نداره اما تا به حال از یه هفته تا چند هفته ( برای خود من چند هفته طول کشید ....البته چون ما سری اول کارنتی بودیم و سفارت آنکارا کلی تاخیر داشت در روند کارنت شدن و اعلام نامه های دوم ) میتونه طول بکشه....

با سلام،

به نظر من نهایتاً تا 2 هفته دیگه تمام نامه های دوم می آد،سری اول کارنتی ها به دلیل اینکه دو ماه این ادونس اعلام شدن (یعنی تو آگوست و سپتامبر سال قبل لاتری) به این دلیل نامه های دومشون طول کشیده، اما برای سری های بعدی باید با سرعت بیشتری نامه دومشون رو اعلام کنن.به طور متوسط باید هر مصاحبه شونده ای یک ماه قبل از وقت مصاحبش مطلع شده باشه تابتونه برنامه ریزی درستی داشته باشهSmile این نظر من بر اساس شرایط اعلام کارنتی ها و زمان مصاحبشونهSmile دوستان نظری دارن اضافه کنن؟Smile
ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: bardia9 ، nika ، enchantress_boy ، farshadsh ، Saeedv13 ، Championking ، roeentan ، fereydoooon
(2012-12-13 ساعت 23:38)escutcheon نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 19:23)sepand88 نوشته:  

والا طبق جدول آقا افشین، واسه مارچ تا 6300 کارنت میشن.مارچ هم یعنی نیمه ی دوم اسفند و نیمه ی اول فروردین. این چیزیه که بزرگترا میگن.حالا خوشحال میشم نظر حضرتعالی رو هم بدونم.
جدول آقا افشین حرفی توش نیست اما به نظر من بازم مشخص نمیکنه چون هنوز بعضیا هستن که با کیس نامبرای 2000 که 2 ماه پیش کارنت شدن اما هنوز نامه دومشون نیومده به هرحال امیدوارم که همونطوری که میخوای زودتر مصاحبه شی ما ایرانیا دیگه حوصله انتظارو نداریم
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: nika ، escutcheon ، asal1907 ، farshadsh
چرا با اینکه درحال حاضر یک سفارت (ایروان) نسبت به پارسال اضافه شده اما سرعت کارنت شدن فرقی نکرده؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nika ، payampars ، Hoormazd ، itsmasoud ، kavirr ، jazirehh ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: