کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
من هنوز دارم آپدیت میشم. دیروز دوباره آپدیت شدم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، hamidiri ، behnam7 ، yalda91 ، alitab ، kian88 ، hamed_na ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم
(2014-03-22 ساعت 18:45)itex نوشته:  من هنوز دارم آپدیت میشم. دیروز دوباره آپدیت شدم.

سلام
بالاخره چه کار کردی ؟ بلیط ، تور ؟ قیمت چند بود؟
جواب سفارت اومد ، نگفتن فرم 260 رو پرکنید؟ نگفتن ترجمه ها تجدیدبشه؟
فقط آزمایشات رو تجدید میکنید؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، kian88 ، romance33 ، فری خانم
(2014-03-22 ساعت 19:00)amjad نوشته:  
(2014-03-22 ساعت 18:45)itex نوشته:  من هنوز دارم آپدیت میشم. دیروز دوباره آپدیت شدم.

سلام
بالاخره چه کار کردی ؟ بلیط ، تور ؟ قیمت چند بود؟
جواب سفارت اومد ، نگفتن فرم 260 رو پرکنید؟ نگفتن ترجمه ها تجدیدبشه؟
فقط آزمایشات رو تجدید میکنید؟

جواب سفارت رو صفحه قبلی گذاشتم. فقط گفتن که مدیکال تجدید بشه و اگر چیزی دیگه ای نیاز بود اومدین اینجا بهتون میگیم!!

بلیط و هتل 7 شب و... 2میلیون تومن شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، hamidiri ، kian88 ، amjad ، hamed_na ، behnam7 ، romance33 ، فری خانم
بچه‌ها سلام سال نو تون مبارک. نامزد من یک هفته بعد از مصاحبه آپدیت شده ( K1- ارمنستان). این ساین چیه؟ یعنی‌ اینکه یه نفر پرونده ما رو دستش گرفته و دارن شروع می‌کنن؟Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: kian88 ، taghi1311 ، romance33
(2014-03-22 ساعت 23:47)Reflection نوشته:  بچه‌ها سلام سال نو تون مبارک. نامزد من یک هفته بعد از مصاحبه آپدیت شده ( K1- ارمنستان). این ساین چیه؟ یعنی‌ اینکه یه نفر پرونده ما رو دستش گرفته و دارن شروع می‌کنن؟Shy

عيد تو هم مبارك ...ايشالا كه سال خوبي داشته باشي!
اولش كه مصاحبه ميشي زود زود 2 3 بار آپديت ميشي!... حالا نميدونم فكر كنم تو سيني آبدارچيه ميره اين اتاق اون اتاق :دي.....ولي بعدش لامصطب يكم كند ميشه .....البته ايشالا كه واسه شما مثل ما نشه و زود كارتون را بيفته
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، alitab ، romance33
(2014-03-22 ساعت 23:47)Reflection نوشته:  بچه‌ها سلام سال نو تون مبارک. نامزد من یک هفته بعد از مصاحبه آپدیت شده ( K1- ارمنستان). این ساین چیه؟ یعنی‌ اینکه یه نفر پرونده ما رو دستش گرفته و دارن شروع می‌کنن؟Shy

آپدیت شدن متعدد بعد از مصاحبه طبیعه مثلاً من خودم سه روز متوالی بعد از مصاحبه آپدیت شدم و نشانه ثبتهای اولیه پرونده هستش. امید به خدا زود کلیر میشن ایشون.
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، taghi1311 ، behnam7 ، alitab ، romance33 ، Saeedv13
دوستان من از ديروز نتونستم سايت سيس رو باز كنم و هر چه ايميل هم ميفرستم كانفرميشن ايميل برام نميياد ؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، alitab
(2014-03-24 ساعت 12:37)piboo نوشته:  دوستان من از ديروز نتونستم سايت سيس رو باز كنم و هر چه ايميل هم ميفرستم كانفرميشن ايميل برام نميياد ؟؟

برای من هم بعضی وقتا باز نمیشه,با ف ی ل ت ر شکن ولی راحت میرم..شما هم امتحان کن با ف ی ل ت رشکن برو احتمال زیاد باز میشه
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، piboo
سلام دوستان من jun 27 ,2013 مصاحبه داشتم. اولش چند بار آپدیت شد .ولی دیگه تغییر نکرد تا 45 روز پیش که مرتب داره آپدیت میشه. از روی ترتیب کلیر شده ها ظاهرا اونایی که تا 20 jun مصاحبه داشتن اکثرا کلیر شدن و شاید این جمعه اسم ما رو بزنن.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، romantic ، behnam7 ، alitab ، Rambod ، پدی ، hamed_na ، romance33 ، denag
(2014-03-24 ساعت 16:07)jafarpourmh نوشته:  سلام دوستان من jun 27 ,2013 مصاحبه داشتم. اولش چند بار آپدیت شد .ولی دیگه تغییر نکرد تا 45 روز پیش که مرتب داره آپدیت میشه. از روی ترتیب کلیر شده ها ظاهرا اونایی که تا 20 jun مصاحبه داشتن اکثرا کلیر شدن و شاید این جمعه اسم ما رو بزنن.
خدا از دهنت بشنوه .دوست عزیز!
ما که تو یه ماه پیش 7 بار آپدیت شدیم و دیگه هیچ !
شما هنوزم آپدیت میشین ؟منظورم آخرین آپدیتتون واسه چه تاریخیه؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، alitab ، پدی ، romance33 ، denag
(2014-03-24 ساعت 16:37)k1_cid نوشته:  
(2014-03-24 ساعت 16:07)jafarpourmh نوشته:  سلام دوستان من jun 27 ,2013 مصاحبه داشتم. اولش چند بار آپدیت شد .ولی دیگه تغییر نکرد تا 45 روز پیش که مرتب داره آپدیت میشه. از روی ترتیب کلیر شده ها ظاهرا اونایی که تا 20 jun مصاحبه داشتن اکثرا کلیر شدن و شاید این جمعه اسم ما رو بزنن.
خدا از دهنت بشنوه .دوست عزیز!
ما که تو یه ماه پیش 7 بار آپدیت شدیم و دیگه هیچ !
شما هنوزم آپدیت میشین ؟منظورم آخرین آپدیتتون واسه چه تاریخیه؟

ما آخرین بار 14 march آپدیت شدیم ولی پسرم 12 march آپدیت شده. بنظر میرسه آپدیتی که مربوط به ارسال کلیر به سفارت باشه هنوز انجام نشده ولی از روی تاریخ هایی که تو سایت زده میشه فهمید که کسایی که تا 20 jun مصاحبه داشتن اکثرن اسماشونو زدن و بعدشم یه تعداد محدودی زدن.حال ببینیم این هفته سفارت چه میکنه.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، alitab ، kamalir36 ، پدی ، romance33
(2014-03-26 ساعت 04:00)ehsan1900 نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 10:52)piboo نوشته:  No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد من تقريبا يك ماه از مصاحبم ميگذره اما هنوز سايت رو كه چك ميكنم اين پيغام رو ميده ، براشون ايميل هم زدم اما جواب ندادن كسي ميدونه چطور پيگيري كنم.

Salam , man ham daghighan hamin peyghamo migiram ro case number am .
March 5 th vaghte mosahebe bod vali az ooon moghe hanoz hamin peyghame va negaranam ke yani chi , chon nemifahmam ke key update mishe va email zadam beheshon va javabi nadadn hanoz

دوست عزيز چه كيس هستي؟؟؟نامزدي يا ازدواجي؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان كسي به تازگي به سفارت ابوظبي ايميل داده كه جواب گرفته باشه؟ من هر چي ايميل ميدم جواب نميدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
به نظر میاد سفارت هم در تعطیلات نوروز کارو تعطیل کردن. به هر صورت تا جمعه باید یک خبرایی بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behnam7
آقا من دوباره دیروز بروز شدم.... این شد 4 دفعه که دودفعش ایمیل بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، k1_cid ، hamed_na ، behnam7 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان