کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-30 ساعت 13:26)k1_cid نوشته:  امیدوارم این جمعه روز خوبی برای هممون باشه

تو رو خدا همیشه همینطوری مثبت بمونین !Smile+++++++++++++++++++++++Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، mordadi ، k1_cid ، zaniar_tnt ، romance33 ، taghi1311 ، yalda91 ، shadoow ، hamed_na
(2014-04-30 ساعت 12:54)piboo نوشته:  امام باقر(ع):اگرمومنى رادوست داريداو رااز آمدن ماه مبارك رجب باخبرنماييد.پنج شنبه روز اول ماه مبارك رجب است وشب جمعه اول رجب شب ليلة الرغائب.(شب آرزوها).
یاعلي مدد، التماس دعا دوستان

شما امتحان کن اگه جواب داد به ما هم اطلاع بدید واسه بعدها استفاده کنیم از این شب... با احترام به مطلبت و نیتی که داری ولی به نظر من این چیزا فقط خرافات و داستانهایی ساختگی است که به خورد ملت دادن... آرزوی من هم برآورده شدن آرزوی همه منتظران استShy
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، romantic ، georgia1 ، hamed.us ، romance33 ، behnam7 ، amjad ، HPATIMAR ، alitg ، hamed_na
تا حالا شده ایمیل بزنید به سفارت ولی اون Auto-Response رو دریافت نکنید و بعد سفارت جواب هم بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-30 ساعت 19:23)everwaiting_sam نوشته:  تا حالا شده ایمیل بزنید به سفارت ولی اون Auto-Response رو دریافت نکنید و بعد سفارت جواب هم بده؟

ما که به ارمنستان ایمیل میزنیم اتو ریپلی نداره و تا ظهر همون روز جواب میدن !!ا
پاسخ
تشکر کنندگان: everwaiting_sam ، zaniar_tnt ، shadoow
(2014-04-30 ساعت 19:23)everwaiting_sam نوشته:  تا حالا شده ایمیل بزنید به سفارت ولی اون Auto-Response رو دریافت نکنید و بعد سفارت جواب هم بده؟

اینها سیستم پاسخ خودکار ندارن و معمولاً خودشون جواب رو کپی میکنن. بعضی وقتا هم خلاقیت به خرج میدن و جوابهای تاره میدن. Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، zaniar_tnt ، shaya ، hamed_na ، yalda91 ، فری خانم
(2014-05-01 ساعت 13:35)itex نوشته:  

اینها سیستم پاسخ خودکار ندارن و معمولاً خودشون جواب رو کپی میکنن. بعضی وقتا هم خلاقیت به خرج میدن و جوابهای تاره میدن. Wink

دیشب یه خواب خنده دار دیدم Smileخواب دیدم عروسیم بود با شخص اول یو اس !!!!ای بابا من به همون نومزدنگ خودم راضیم Smileفقط زیاد طولش ندین !!Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، kamalir36 ، romance33 ، hamed_na ، فری خانم
(2014-05-02 ساعت 09:47)shaya نوشته:  دیشب یه خواب خنده دار دیدم Smileخواب دیدم عروسیم بود با شخص اول یو اس !!!!ای بابا من به همون نومزدنگ خودم راضیم Smileفقط زیاد طولش ندین !!Big Grin

ایشالله امروز خبرهای خوبی میگیریم.
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، kamalir36 ، romance33 ، k1_cid ، kanan
بازم آنکارا بی برنامگی خودشو داره نشون میده!!!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، jafarpourmh ، romance33 ، taghi1311 ، houmanmir ، فری خانم ، hamseda
(2014-05-02 ساعت 18:33)k1_cid نوشته:  بازم آنکارا بی برنامگی خودشو داره نشون میده!!!

از چه لحاظ؟
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid
(2014-05-02 ساعت 18:41)zaniar_tnt نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 18:33)k1_cid نوشته:  بازم آنکارا بی برنامگی خودشو داره نشون میده!!!

از چه لحاظ؟
از این لحاظ که احتمال داره امروز اصلا سایت آپدیت نشه!!!!!!
قبلا به وفور دیده شده !!!!
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2014-05-02 ساعت 18:44)k1_cid نوشته:  

از چه لحاظ؟

معمولا ساعت 19:15 آپدیت میکنن. باید یه نبم ساعت صبر کرد، من فکر میکنم یه چند نفری راهی بشن
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid
(2014-05-02 ساعت 18:50)zaniar_tnt نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 18:44)k1_cid نوشته:  

از چه لحاظ؟

معمولا ساعت 19:15 آپدیت میکنن. باید یه نبم ساعت صبر کرد، من فکر میکنم یه چند نفری راهی بشن

امیدوارم
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt
احتمالا همونطور كه قبلا گفتم اين هفته درگير اعلام لاتاري ٢٠١٥ بودن پرونده هاي ما رو بررسي نكردن. همونطور كه ميدونيد مرداد و شهريور هم فورس ماژور ويزاي دانشجويي و لاتاري ٢٠١٤ رو دارن و ما ميريم تو قفسه بايگاني . شانس ما تا آخر تير هست.
اگر به جدول منتظران هم نگاه كنين معمولن كلير ها تو يه ماهاي خاصي هستن و پراكندگي كلير ها به طور مساوي توي همه ماهها نيست. اگرچه جدول منتظران مجموعه آماري كوچكي هست و خيلي نميشه روش تكيه كرد.
به هر حال من اين روزا دارم سريال homeland رو ميبينم تا با بچه هايي كه دارن رو كلير ما كار ميكنن بيشتر آشنا بشم.Big Grin
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، hamed_na ، shaya ، romance33 ، taghi1311 ، smpf ، فری خانم
ظاهراً آنكارا رفته تو بازى ، دو هفته هستش كه هيچ فعاليته خاصى انجام نميدن، امروز هم كه تا حالا از آپديت خبرى نيست... Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، smpf
(2014-05-02 ساعت 19:54)jafarpourmh نوشته:  احتمالا همونطور كه قبلا گفتم اين هفته درگير اعلام لاتاري ٢٠١٥ بودن پرونده هاي ما رو بررسي نكردن. همونطور كه ميدونيد مرداد و شهريور هم فورس ماژور ويزاي دانشجويي و لاتاري ٢٠١٤ رو دارن و ما ميريم تو قفسه بايگاني . شانس ما تا آخر تير هست.
اگر به جدول منتظران هم نگاه كنين معمولن كلير ها تو يه ماهاي خاصي هستن و پراكندگي كلير ها به طور مساوي توي همه ماهها نيست. اگرچه جدول منتظران مجموعه آماري كوچكي هست و خيلي نميشه روش تكيه كرد.
به هر حال من اين روزا دارم سريال homeland رو ميبينم تا با بچه هايي كه دارن رو كلير ما كار ميكنن بيشتر آشنا بشم.Big Grin

سریالشو کدوم کانال نشون میده ؟منم ببینم بلکه کمی دلم قرار بگیره!!Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان