کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
خداي من كار ما را به آنچه عاقبتش پسنديده تر و موجب خير گردد پايان بخش كه تو عطاي نفيس مرحمت ميكني ونعمتهاي بزرگ مي بخشي و هر چه ميخواهي آن كني و بر هر چيز قدرت داري...
ماروهم تو لحظه های ناب الفت با خدا تو این شبا یاد کنید تا تو همین شبا شاهد شادی همدیگه باشیم

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، لیدا59 ، Jefferson ، M.d ، sadri54 ، mfte.teacher ، arash56 ، SAMBAR ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، mkamyab
(2015-07-09 ساعت 18:47)mamal amrikaei نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه

دوست عزیز من یکماه پیش ایمیل زدم عین جواب شمارو برام فرستادن. فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه. اما بازم شما استاد زبان هستید . بنظر شما فرقی داره ؟

تيچر جان اين لينك رو يه نگاهي بنداز. ظاهرا فرقي بين ريويو و پروسس نيست، ولي صحبت اصلي در مورد كيس تو اين هست كه اول اعلام كليري شدي و بعد پس گرفتن. اين نشون مي ده كه احتمالا يه چك كوچيك يا يه نقص جزيي در پروسس پرونده داشتي كه احتمالا با يه استعلام ، زود حل ميشه.
https://answers.yahoo.com/question/index...813AA0vECw

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، sadri54 ، AliReza.Sh ، samane1363 ، bahar101 ، 1362amin1362
سلام خدمت دوستان دیگه امروز گرفتیم ویزارو از ابوضبی
دوستان هر وقت تو سایت ایشود شدین حتما روزه بعدش برین سفارت ویزا حاظره منتظر تاریخه سفارت نشین.
ایشالا همه دوستان موفق باشن
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
(2015-07-09 ساعت 22:10)p00ya2001 نوشته:  بابا این حرفها چیه دوست عزیز شما بازم خانوادتون ویزا دارن خیلی از بچه ها همشون تو apهستن زندگیمونم داریم میکنیم امیدوارم هستیم ویزامونم میگیریم هورررا میکشیم

درسته،توكل كن به خدا خودش همه چيز را درست ميكنه،كاري به ابوظبي و ديگر كشورها و رابطه و .... نداشته باشيد فقط به خدا تركل كنيد،دوست من هنوز كلي وقت مونده،انشالله همه ويزا ميگيريم هوووررااا ميكشيم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: sinapco ، sadri54 ، لیدا59 ، arash56 ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، 1362amin1362 ، mkamyab
(2015-07-09 ساعت 22:44)M.d نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 22:10)p00ya2001 نوشته:  بابا این حرفها چیه دوست عزیز شما بازم خانوادتون ویزا دارن خیلی از بچه ها همشون تو apهستن زندگیمونم داریم میکنیم امیدوارم هستیم ویزامونم میگیریم هورررا میکشیم

درسته،توكل كن به خدا خودش همه چيز را درست ميكنه،كاري به ابوظبي و ديگر كشورها و رابطه و .... نداشته باشيد فقط به خدا تركل كنيد،دوست من هنوز كلي وقت مونده،انشالله همه ويزا ميگيريم هوووررااا ميكشيم

درسته،توكل كن به خدا خودش همه چيز را درست ميكنه،كاري به ابوظبي و ديگر كشورها و رابطه و .... نداشته باشيد فقط به خدا توكل كنيد،دوست من هنوز كلي وقت مونده،انشالله همه ويزا ميگيريم هوووررااا ميكشيم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: bahar101 ، moj21 ، Memolk ، 1362amin1362 ، mkamyab
(2015-07-09 ساعت 16:34)smhh7441 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 15:13)aria802 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 13:48)smhh7441 نوشته:  دوستان، همراهان و عزیزان

ما باز هورا.......................................................................
شدیم.............................................

روز ۷ جولای خانمم یه آپ شبانه داشت و دیروز با ایمیل سفارت ابوظبی(در ساعت دو و نیم ظهر ) خوشبختانه کلیییییییییییییییییییییییییییییییر شد.SmileSmile

هورا.......................................................Smile

از هم دوستان، مدیران و پیشکسوتان، خانم‌ها، آقایون و بخصوص همشهریان عزیز شیرازی که اینجا هستند تشکر میکنم. بخصوص از آقا رضای گل و گلاب(مدیر عزیز)، رادوین عزیز، آقا پویا، دوست عزیز ورچندی و تک تک دوستان دیگری که با اطلاع رسانی، راهنمایی و شادی آفرینی این دوره رو برای ما آسان کردند صمیمانه تشکر میکنم.

برای همه دوستان مصاحبه شده و مصاحبه نشده و دوستانی که مثل من نصف و نیمه کلیر شده بودند از ته دل و صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم. .....

و اینکه علیرغم کلیر شدن فکر نکنم بتونم از این تاپیک و دوستان عزیزی که اینجا هستن دل بکنم. ولی امیدوارم همه با ویزا از این تاپیک به سلامتی برن و جاهای خوب خوب همدیگه رو باز ببینیم

مخلص همگیSmileSmileSmileSmile
حسین

سلام مبارک باشه به سلامتی
تا کی وقت دادن بری ویزا را بگیری؟
ممنون از لطفتان
تا 26 جولای
البته من امروز پاسپورت رو پیکاپ کردم
بسیار زیاد مبارک باشه ..... ممکنه لطفا بگین کدوم آژانس ویزارو واسه پیکاپ دادین؟
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، 1362amin1362 ، mkamyab
ميشه بگين قيمتش هم چقدر شده؟

تشکر کنندگان: moj21 ، 1362amin1362
خدایا این تاپیک داره تبدیل به تاپیک ماتم زده ها میشه!
خدایا خودت یه روح تازه به این تاپیک ببخش طوری که صدای هوووووررررررااااا کشیدن بچه ها همه جا بپیچه.
آمین
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: sinapco ، arash56 ، rbrb-2015 ، p00ya2001 ، ریحانا ، moj21 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، Memolk ، 1362amin1362 ، لیدا59 ، mkamyab ، M.d ، lotttery2015
(2015-07-09 ساعت 21:32)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 21:02)Shaft نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 20:46)Aghaman نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 19:54)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 18:36)Aghaman نوشته:  يه چیز عجیب غریب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چرا دوباره تو سی اک آپ خوردم ؟؟؟
امروز ۹ جولای دوباره آپ خوردم
هنوز پاسپورتم نرسیده سفارت ، رفت تا یگشنبه
البته نامه ی سایت ابوظبی کماکان سرجاشه
ما که آخرش نفهمیدیم کی به کیه
لطفا یه راهنمایی سریع ، متشکرم
دوست من، با احترام به همه ی افراد جمع مون، به نظرم یه مشورتی با دوستان صاحب نظر و باتجربه تر در این خصوص مثل بهداد، رادوین، رضا، خلیل خواه و ... داشته باشید. بدون شک در ادامه رویه به شما کمک خواهند کرد.
بهترین ها رو براتون آرزو داریم و میدونید که واقعاً دوست داریم که ویزا رو بگیرید.
موفق باشی دوستِ خوبِ من.
منتظر خبراهای خوبت هستیم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تیچر جان، شما به بنده لطف دارید. دربست در خدمتیم.
ممنونم علیرضای عزیز
ظاهرا همین الان مشکل حل شد
از دبی بهم اس ام اس زدن که ظهر پاسپورتم رو تحویل دادن
اون آپ هم بخاطر همینه
تا دیشب طرف مربوطه میگفت که یکشنبه پاس ها رو میبره و سفارت فقط یکشنبه و سه شنبه تحویل میگیره ولی من انقدر غر زدم که بنده ی خدا امروز بدون اینکه به من بگه پاسپورتم رو برده بود ، پس ظاهرا مشکلی نیست ، از لطف شما هم ممنون
اما نتیجه ی اخلاقی :
پاسپورتها رو حداقل تو ماه رمضان هر روز تحویل میگیرند و احتیاجی نیست یکشنبه و سه شنبه مراجعه شود
موفق باشید
نتیجه اخلاقی دوم :
اگر ویزام تا یکَشنبه بخوره تو پاسپورت یکشنبه تو اهواز شام میدم ، اهوازی ها جایی قرار نذارن لطفا
اين سري من خدمتتم ، ما كه نمكت رو خورديم داداش

داداش گلم، جداً با خبرت شادم کردی.
ممنون از اطلاع رسانی سریعت.
امیدوارم خیلی زود ویزا توی دستات باشه که این ویزا واقعاً دیدن داره و تا توی دستت نباشه خیالت راحت نیست ... Big Grin
یه توصیه به دوستان و زحمت برای Aghaman عزیز و شرمندگی من برای پیشنهادم: اگه آژانسی که کار پیکاب ویزای ایشون رو انجام داده به همین سرعت هم ویزا رو به دستشون برسونه احتمالاً آژانس قابل اعتماد با عملکردی خوب و زمان تحویل دهی مناسب هست. میتونید به ایشون پیام بزنید و مشخصات آژانس رو ازشون بگیرید.

توی پرانتز:
آقا ما هم شام دعوتیم؟ CoolBig Grin
Shaft عزیز، اگه برنامه م جور بشه این دفعه منم پایه ی دعوت کردنم حاجی.

Aghaman دوست داشتنی، ما هم با شما انتظار میکشیم واسه ویزاتون. بی خبرمون نذار.
اتفاقا شام اين دفعه خوردن داره !!
شام ویزاست ، نخورین از دستتون در رفته ، یعنی نخورین اصلا کلیر نمیشین ، حالا من گفته باشم
این دفعه میریم رودکنار!!
ما وظیفمون رو انجام میدیم ، هر کی نیاد هم کلیر نمیشه ، تازه خودم نیمساعت پیش با بچه های بالا صحبت کردم گفتن هر کی اومد شام خورد تا قبل از آگست ویزا تو پاسشه ، حالا من گفته باشم !!!!Big GrinCoolCoolCoolCool
این عینک ری بن هم ماله آبادانی هاست

این ها رو گفتم یه کوچولو بخندین ، نمیدونم چرا انقدر بی حس و حال شده این تاپیک
من جای دیگه هم گفتم مگه تا اینجای کار رو خودتون اومدین که حالا برای خودتون تصمیم میگیرید ؟؟ تا اینجای کار رو یه نفر آورده تون که در کسری از ثانیه میتونه همتون رو کلیر کنه !! قطع به یقین همه ی دوستان صلاحیت و لیاقت گرفتن این ویزا رو دارن و تا اینجا هم مثل یک معجزه کارهاشون انجام شده
پس برید چشماتون رو ببندید و ایمان داشته باشید که بزودی خبرهای خوبی میشنوید ، فقط بهتر گوش کنید ، خبر های خوب در راهند
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: sadri54 ، AliReza.Sh ، arash56 ، samane1363 ، Shaft ، p00ya2001 ، bahar101 ، moj21 ، Memolk ، 1362amin1362 ، m.ghoreishi
(2015-07-09 ساعت 22:17)2015reza نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 18:47)mamal amrikaei نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه

دوست عزیز من یکماه پیش ایمیل زدم عین جواب شمارو برام فرستادن. فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه. اما بازم شما استاد زبان هستید . بنظر شما فرقی داره ؟

تيچر جان اين لينك رو يه نگاهي بنداز. ظاهرا فرقي بين ريويو و پروسس نيست، ولي صحبت اصلي در مورد كيس تو اين هست كه اول اعلام كليري شدي و بعد پس گرفتن. اين نشون مي ده كه احتمالا يه چك كوچيك يا يه نقص جزيي در پروسس پرونده داشتي كه احتمالا با يه استعلام ، زود حل ميشه.
https://answers.yahoo.com/question/index...813AA0vECw

رضا جان بی نهایت ممنون از لینکی که پیدا کردی و گذاشتی. فرق آنچنانی نیست ولی شرایط از administrative process بهتر هستش. چون به قول شما تو این حالت به نتیجه گیری اجمالی رسیدن حداقل در حالت کیس من اما هنوز کاملا مطمئن نیستن و بین 8-4 هفته وقت نیاز دارن به بررسی دقیق تر بک گراند چک و یا استعلام اسم در این حالت همون طور که از لینک ما بر میاد موضوع در وهله اول بعهده سفارت هستش اما اداره خدمات ویزایی وزارت امور خارجه هم میتونه در مورد کیس هایی به صورت غیر عادی به تاخیر افتادن برای حل موضوع کمک کنه. بازم ممنون این بخودی خود خبر مثبتی هستش حداقل برای کیس هایی مثل من که یک بار کلیر شدن شون اعلام شده و باز وارد حالت پندینگ شدن. در نهایت یا تو این چند وقته کلیرم می کنن یا باز دعوت به مصاحبه میشم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، پرسپولیس6 ، 2015reza ، p00ya2001 ، bahar101 ، moj21 ، Memolk ، 1362amin1362
(2015-07-09 ساعت 22:54)sadri54 نوشته:  خدایا این تاپیک داره تبدیل به تاپیک ماتم زده ها میشه!
خدایا خودت یه روح تازه به این تاپیک ببخش طوری که صدای هوووووررررررااااا کشیدن بچه ها همه جا بپیچه.
آمین
آمیننننننننننننننننننننننننننننن
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: sadri54 ، p00ya2001 ، bahar101 ، moj21 ، 1362amin1362 ، mfte.teacher ، hilda60
(2015-07-09 ساعت 22:23)rasoul3711 نوشته:  سلام خدمت دوستان دیگه امروز گرفتیم ویزارو از ابوضبی
دوستان هر وقت تو سایت ایشود شدین حتما روزه بعدش برین سفارت ویزا حاظره منتظر تاریخه سفارت نشین.
ایشالا همه دوستان موفق باشن

دوست عزیز، مبارک باشه.
چه مظلومانه و بی صدا ... Wink
از توضیه تون هم ممنون، جدی بگیرید دوستان.
موفق باشید. راجع به کیس تون کمی واسمون بگید و بازم تبریککککک ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Aghaman ، p00ya2001 ، bahar101 ، moj21 ، Memolk ، 1362amin1362 ، لیدا59 ، mkamyab ، آزاده_امین
تبریک به دوستانی که ویزا گرفتن و دوستانی که کلیر شدن
نا امید نباشید امیدوار باشید به گرفتن ویزا هنوز زمان داریم تا اخر سپتامبر نا امید زنده نیست امید رنگارنگه انسان با امید زنده است
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: 2015reza ، p00ya2001 ، bahar101 ، moj21 ، Memolk ، 1362amin1362 ، mkamyab ، M.d ، rz59
دوستان عزیز تنها کاری ک الان میتونین بکنین روحیه دادن و انرژی + هست
و ۲آ تو این شبای عزیز برای عاقبت ب خیری دوستانتون و خودتون
در ضمن با توجه ب اتفاقات بد پارسال تو ماههای آخر کلا بعضی دوستان بدبین شدن
شما یه نگاهی ب تاپیک ۲۰۱۳ بندازین اکثرا توی آگوست و سپتامبر کلیر شدن
هر چند امسال سرعت خیلی بالا نیست ولی با توجه ب تعدا. کارنتی ها ب نظر من وضعیت خیلی بهتر از پارسال هست
یا علی
در ضمن ۲آ برا دوستانو بنده حقیر فراموش نشهSmile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-07-09 ساعت 22:56)Aghaman نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 21:32)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 21:02)Shaft نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 20:46)Aghaman نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 19:54)AliReza.Sh نوشته:  دوست من، با احترام به همه ی افراد جمع مون، به نظرم یه مشورتی با دوستان صاحب نظر و باتجربه تر در این خصوص مثل بهداد، رادوین، رضا، خلیل خواه و ... داشته باشید. بدون شک در ادامه رویه به شما کمک خواهند کرد.
بهترین ها رو براتون آرزو داریم و میدونید که واقعاً دوست داریم که ویزا رو بگیرید.
موفق باشی دوستِ خوبِ من.
منتظر خبراهای خوبت هستیم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تیچر جان، شما به بنده لطف دارید. دربست در خدمتیم.
ممنونم علیرضای عزیز
ظاهرا همین الان مشکل حل شد
از دبی بهم اس ام اس زدن که ظهر پاسپورتم رو تحویل دادن
اون آپ هم بخاطر همینه
تا دیشب طرف مربوطه میگفت که یکشنبه پاس ها رو میبره و سفارت فقط یکشنبه و سه شنبه تحویل میگیره ولی من انقدر غر زدم که بنده ی خدا امروز بدون اینکه به من بگه پاسپورتم رو برده بود ، پس ظاهرا مشکلی نیست ، از لطف شما هم ممنون
اما نتیجه ی اخلاقی :
پاسپورتها رو حداقل تو ماه رمضان هر روز تحویل میگیرند و احتیاجی نیست یکشنبه و سه شنبه مراجعه شود
موفق باشید
نتیجه اخلاقی دوم :
اگر ویزام تا یکَشنبه بخوره تو پاسپورت یکشنبه تو اهواز شام میدم ، اهوازی ها جایی قرار نذارن لطفا
اين سري من خدمتتم ، ما كه نمكت رو خورديم داداش
داداش گلم، جداً با خبرت شادم کردی.
ممنون از اطلاع رسانی سریعت.
امیدوارم خیلی زود ویزا توی دستات باشه که این ویزا واقعاً دیدن داره و تا توی دستت نباشه خیالت راحت نیست ... Big Grin
یه توصیه به دوستان و زحمت برای Aghaman عزیز و شرمندگی من برای پیشنهادم: اگه آژانسی که کار پیکاب ویزای ایشون رو انجام داده به همین سرعت هم ویزا رو به دستشون برسونه احتمالاً آژانس قابل اعتماد با عملکردی خوب و زمان تحویل دهی مناسب هست. میتونید به ایشون پیام بزنید و مشخصات آژانس رو ازشون بگیرید.

توی پرانتز:
آقا ما هم شام دعوتیم؟ CoolBig Grin
Shaft عزیز، اگه برنامه م جور بشه این دفعه منم پایه ی دعوت کردنم حاجی.

Aghaman دوست داشتنی، ما هم با شما انتظار میکشیم واسه ویزاتون. بی خبرمون نذار.
اتفاقا شام اين دفعه خوردن داره !!
شام ویزاست ، نخورین از دستتون در رفته ، یعنی نخورین اصلا کلیر نمیشین ، حالا من گفته باشم
این دفعه میریم رودکنار!!
ما وظیفمون رو انجام میدیم ، هر کی نیاد هم کلیر نمیشه ، تازه خودم نیمساعت پیش با بچه های بالا صحبت کردم گفتن هر کی اومد شام خورد تا قبل از آگست ویزا تو پاسشه ، حالا من گفته باشم !!!!CoolBig Grin
این عینک ری بن هم ماله آبادانی هاست

این ها رو گفتم یه کوچولو بخندین ، نمیدونم چرا انقدر بی حس و حال شده این تاپیک
من جای دیگه هم گفتم مگه تا اینجای کار رو خودتون اومدین که حالا برای خودتون تصمیم میگیرید ؟؟ تا اینجای کار رو یه نفر آورده تون که در کسری از ثانیه میتونه همتون رو کلیر کنه !! قطع به یقین همه ی دوستان صلاحیت و لیاقت گرفتن این ویزا رو دارن و تا اینجا هم مثل یک معجزه کارهاشون انجام شده
پس برید چشماتون رو ببندید و ایمان داشته باشید که بزودی خبرهای خوبی میشنوید ، فقط بهتر گوش کنید ، خبر های خوب در راهند

خواستم به احترام شما که همیشه به تاپیک احترام میذارید و سعی میکنید صحبت های در این سطح رو بیرون از تاپیک مطرح کنید پاسخ ندم، ولی بعد با خودم فکر کردم خب این تاپیک علاوه بر آمارگیری و قیاس و تجربه واسه همینه که حس و حال و غم و شادی دوستان رو به تصویر بکشه. و اینم قسمتی از شادی شماست که ما هم خودمون رو توش شریک میدونیم.
شام ویزا گرفتن شما که خوردن داره اساسی. قصد و غرض دور هم جمع شدنه، و راجع به تقسیم اراضی بعد باید پای میز مذاکره صحبت کنیم. Big Grin
که اونجا هم من عینک ریبون م رو میذارم روی میز و همه ی گزینه های روی میز میرن کنار ... Cool
داداش، ریورساید هم دیگه از ریور دور شده که ...
صحبت های دلگرم کننده شما رو در تاپیک بولتن خونده بودم و قبلاً هم عرض کردم که مثل همیشه واقعاً لذت بردم. به دوستان هم توصیه میکنم مطالعه بفرمایند.
آقا اگه تا آگوست مصاحبه نرفته باشیم هم ویزا رو میدن بهمون؟ Big Grin شما سفارش کرده باشی ردخور نداره ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Aghaman ، p00ya2001 ، bahar101 ، moj21 ، ARSAMNEW ، SAAM_60 ، Memolk ، 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان