موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
خداي من كار ما را به آنچه عاقبتش پسنديده تر و موجب خير گردد پايان بخش كه تو عطاي نفيس مرحمت ميكني ونعمتهاي بزرگ مي بخشي و هر چه ميخواهي آن كني و بر هر چيز قدرت داري...
ماروهم تو لحظه های ناب الفت با خدا تو این شبا یاد کنید تا تو همین شبا شاهد شادی همدیگه باشیم
خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-09 ساعت 18:47)mamal amrikaei نوشته: (2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته: Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه
دوست عزیز من یکماه پیش ایمیل زدم عین جواب شمارو برام فرستادن. فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه. اما بازم شما استاد زبان هستید . بنظر شما فرقی داره ؟
تيچر جان اين لينك رو يه نگاهي بنداز. ظاهرا فرقي بين ريويو و پروسس نيست، ولي صحبت اصلي در مورد كيس تو اين هست كه اول اعلام كليري شدي و بعد پس گرفتن. اين نشون مي ده كه احتمالا يه چك كوچيك يا يه نقص جزيي در پروسس پرونده داشتي كه احتمالا با يه استعلام ، زود حل ميشه.
https://answers.yahoo.com/question/index...813AA0vECw
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان دیگه امروز گرفتیم ویزارو از ابوضبی
دوستان هر وقت تو سایت ایشود شدین حتما روزه بعدش برین سفارت ویزا حاظره منتظر تاریخه سفارت نشین.
ایشالا همه دوستان موفق باشن
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-09 ساعت 22:10)p00ya2001 نوشته: بابا این حرفها چیه دوست عزیز شما بازم خانوادتون ویزا دارن خیلی از بچه ها همشون تو apهستن زندگیمونم داریم میکنیم امیدوارم هستیم ویزامونم میگیریم هورررا میکشیم
درسته،توكل كن به خدا خودش همه چيز را درست ميكنه،كاري به ابوظبي و ديگر كشورها و رابطه و .... نداشته باشيد فقط به خدا تركل كنيد،دوست من هنوز كلي وقت مونده،انشالله همه ويزا ميگيريم هوووررااا ميكشيم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-09 ساعت 22:44)M.d نوشته: (2015-07-09 ساعت 22:10)p00ya2001 نوشته: بابا این حرفها چیه دوست عزیز شما بازم خانوادتون ویزا دارن خیلی از بچه ها همشون تو apهستن زندگیمونم داریم میکنیم امیدوارم هستیم ویزامونم میگیریم هورررا میکشیم
درسته،توكل كن به خدا خودش همه چيز را درست ميكنه،كاري به ابوظبي و ديگر كشورها و رابطه و .... نداشته باشيد فقط به خدا تركل كنيد،دوست من هنوز كلي وقت مونده،انشالله همه ويزا ميگيريم هوووررااا ميكشيم
درسته،توكل كن به خدا خودش همه چيز را درست ميكنه،كاري به ابوظبي و ديگر كشورها و رابطه و .... نداشته باشيد فقط به خدا توكل كنيد،دوست من هنوز كلي وقت مونده،انشالله همه ويزا ميگيريم هوووررااا ميكشيم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه بگين قيمتش هم چقدر شده؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا این تاپیک داره تبدیل به تاپیک ماتم زده ها میشه!
خدایا خودت یه روح تازه به این تاپیک ببخش طوری که صدای هوووووررررررااااا کشیدن بچه ها همه جا بپیچه.
آمین
کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبر
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-09 ساعت 23:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-09 ساعت 23:09 توسط mfte.teacher.)
(2015-07-09 ساعت 22:17)2015reza نوشته: (2015-07-09 ساعت 18:47)mamal amrikaei نوشته: (2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته: Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه
دوست عزیز من یکماه پیش ایمیل زدم عین جواب شمارو برام فرستادن. فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه. اما بازم شما استاد زبان هستید . بنظر شما فرقی داره ؟
تيچر جان اين لينك رو يه نگاهي بنداز. ظاهرا فرقي بين ريويو و پروسس نيست، ولي صحبت اصلي در مورد كيس تو اين هست كه اول اعلام كليري شدي و بعد پس گرفتن. اين نشون مي ده كه احتمالا يه چك كوچيك يا يه نقص جزيي در پروسس پرونده داشتي كه احتمالا با يه استعلام ، زود حل ميشه.
https://answers.yahoo.com/question/index...813AA0vECw
رضا جان بی نهایت ممنون از لینکی که پیدا کردی و گذاشتی. فرق آنچنانی نیست ولی شرایط از administrative process بهتر هستش. چون به قول شما تو این حالت به نتیجه گیری اجمالی رسیدن حداقل در حالت کیس من اما هنوز کاملا مطمئن نیستن و بین 8-4 هفته وقت نیاز دارن به بررسی دقیق تر بک گراند چک و یا استعلام اسم در این حالت همون طور که از لینک ما بر میاد موضوع در وهله اول بعهده سفارت هستش اما اداره خدمات ویزایی وزارت امور خارجه هم میتونه در مورد کیس هایی به صورت غیر عادی به تاخیر افتادن برای حل موضوع کمک کنه. بازم ممنون این بخودی خود خبر مثبتی هستش حداقل برای کیس هایی مثل من که یک بار کلیر شدن شون اعلام شده و باز وارد حالت پندینگ شدن. در نهایت یا تو این چند وقته کلیرم می کنن یا باز دعوت به مصاحبه میشم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-09 ساعت 22:54)sadri54 نوشته: خدایا این تاپیک داره تبدیل به تاپیک ماتم زده ها میشه!
خدایا خودت یه روح تازه به این تاپیک ببخش طوری که صدای هوووووررررررااااا کشیدن بچه ها همه جا بپیچه.
آمین
آمیننننننننننننننننننننننننننننن
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به دوستانی که ویزا گرفتن و دوستانی که کلیر شدن
نا امید نباشید امیدوار باشید به گرفتن ویزا هنوز زمان داریم تا اخر سپتامبر نا امید زنده نیست امید رنگارنگه انسان با امید زنده است
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه