کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻥ ﺁﻳﺎ ankara public iv اﻳﻤﻴﻞ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻛﺮﺩﻥ?
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، moj21 ، smpf
دوستان ِ عزیز به عنوان برادری کوچک توصیه میکنم که قدر امروز خود را بدانید ...باور کنید زندگی از همین" امروزهایی" تشکیل شده که تلخش میکنیم و با اضطراب و غصه میگذرانیمش...فارغ از اینکه فردا چه خواهد شد امروز را تباه نکنید
آنگونه كه بايد و آنگونه كه شايسته ي توست امروزت را سر كن .

آلبر كامو در جايي مفهوم فوق را اينگونه باز مي كند:
فردا و دیروزباهم دست به یکی کردند.
دیروز با خاطراتش مرا فریب داد
فردا با وعده هایش مرا خواب کرد
وقتی چشم گشودم امروز گذشته بود...
به نظر من وقتي كامو مي گويد " تا چشم باز كردم امروز گذشته بود"
يعني زندگي(براي يك روز) از دست رفت
ديگر نامش ديروز است
و از سویی دیگر حکیم خیام نیشابوری در باب شاد زیستن حتی در بدترین شرایط اینگونه می سراید که:
امروز که نوبت جوانی من است
می نوشم از آن که کامرانی من است
عیبم نکنيد گرچه تلخ است خوش است
تلخ است از آن که زندگانی من است

ودر آخر توصيه مي كنم که به دو كلمه ي "امروز "و "زندگي" در اين رباعي خوب توجه كنيد
و بازهم تاكيدي بر گرامي داشتن امروز گو اين كه به سختي سپري گردد
موفقیت همه ی شما دوستان آرزوی من است ....زنده باشيد
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

(2015-07-09 ساعت 18:20)hamid99 نوشته:  امروز تو ceac کیس 5826 issued

دوستان به محض کلیرشدن دقیقا چه پیامی در سی اک میزنه ؟!چه آپی رامتوجه میشوید آپ اصلیه؟! ایشود مثل این مورد که میگه ویزا پرینت شده همین پیام بلافاصله بعد ap اومده؟!
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 17:00)yesorno نوشته:  اینم حال یک سال اخیر من! درسو ول کردم اپلای دکترا رو ول کردم، کارو ول کردمو چون کوه ایستادم اما ...

مـا مـی دويـم و جـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد

قـولـی کـه عـشـق داده بـه جـايـی نـمـی رسـد

چـون کـوه روی حـرفِ خـودم ايـسـتـاده‌ام

کـوهـی کـه ايـسـتـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد!

دريـا هـنـوز هـسـت ولـی مـانـده‌ام چـرا

ايـن رودِ بـی اراده بـه جـايـی نـمـی رسـد

دنـيـا هـمـيـشـه عـرصـه ی پـيـچـيـده بـودن اسـت

آدم کـه صـاف و سـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد

تـاريـخ را ورق زدم و مـطـمـئـن شـدم

هـرگـز کـسـی پـيـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد

مـن حـاضـرم قـسـم بـخـورم مـسـت نـيـسـتـم

ايـن چـنـد جـرعـه بـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد !

خیلی زیبا بود دوست عزیز... اندکی صبر سحر نزدیک است

تشکر کنندگان: yesorno ، bahar101 ، لیدا59 ، 1362amin1362 ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 16:26)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:19)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه
دوستان یه مطلب که حالا متوجه شدم. این جواب حالا مال ایمیلی هستش که تو ۶ جولای فرستادم و مال امروزم رو جواب تمپلت دادن. و نکته بعدیش اینکه اون ایمیلی که جوابش رو بالا گذاشتم جوابش رو همون موقع فرستادن اما به دست من نرسیده

تیچر جان فکر نکنم تفاوت بین کلمات نشونه خاصی باشه.
من review رو یه سرچی کردم توی همین تاپیک خودمون: ۵ ۶ تای اول رو باز کردم به اینا رسیدم:

نمــــونه یک نمــونه دو

موفق باشی.

به این میگن یه جواب حرفه ای و بسیار کامل
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، Iaccept ، bahar101 ، mkamyab ، Aghaman ، 1362amin1362 ، samane1363 ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 19:35)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:26)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:19)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه
دوستان یه مطلب که حالا متوجه شدم. این جواب حالا مال ایمیلی هستش که تو ۶ جولای فرستادم و مال امروزم رو جواب تمپلت دادن. و نکته بعدیش اینکه اون ایمیلی که جوابش رو بالا گذاشتم جوابش رو همون موقع فرستادن اما به دست من نرسیده

تیچر جان فکر نکنم تفاوت بین کلمات نشونه خاصی باشه.
من review رو یه سرچی کردم توی همین تاپیک خودمون: ۵ ۶ تای اول رو باز کردم به اینا رسیدم:

نمــــونه یک نمــونه دو

موفق باشی.

به این میگن یه جواب حرفه ای و بسیار کامل
یه آپ هم تقدیم شد. اما نه بلافاصله . ساعتش رو متوجه نشدم. اما احتمالا اط سفارت بوده باشه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، mkamyab ، Iaccept ، bahar101 ، sadri54 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 19:27)ریحانا نوشته:  

دوستان به محض کلیرشدن دقیقا چه پیامی در سی اک میزنه ؟!چه آپی رامتوجه میشوید آپ اصلیه؟! ایشود مثل این مورد که میگه ویزا پرینت شده همین پیام بلافاصله بعد ap اومده؟!

دوست عزیز شما وقتی که کلیر میشید در CEAC همچنان عنوان کیس نامبرتون ادامه ی مرحله ی APرو نشون میده تا وقتی که پاستون رو ببرید و بعد از پرینت شدن ویزا در سفارت عنوان صفحه ی شما به Issuedتغییر میکنه ....آپ دیت هایی که در فاصله ی زمانی 8شب تا 4 صبح بیاد و فرداش و پس فرداش در طی روز تا عصر تمدید بشه به احتمال خیلی زیاد نوید بخشه

تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، nora-nora ، sadri54 ، 1362amin1362 ، moj21 ، ریحانا ، smpf
(2015-07-09 ساعت 18:36)Aghaman نوشته:  يه چیز عجیب غریب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چرا دوباره تو سی اک آپ خوردم ؟؟؟
امروز ۹ جولای دوباره آپ خوردم
هنوز پاسپورتم نرسیده سفارت ، رفت تا یگشنبه
البته نامه ی سایت ابوظبی کماکان سرجاشه
ما که آخرش نفهمیدیم کی به کیه
لطفا یه راهنمایی سریع ، متشکرم

دوست من، با احترام به همه ی افراد جمع مون، به نظرم یه مشورتی با دوستان صاحب نظر و باتجربه تر در این خصوص مثل بهداد، رادوین، رضا، خلیل خواه و ... داشته باشید. بدون شک در ادامه رویه به شما کمک خواهند کرد.
بهترین ها رو براتون آرزو داریم و میدونید که واقعاً دوست داریم که ویزا رو بگیرید.
موفق باشی دوستِ خوبِ من.
منتظر خبراهای خوبت هستیم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تیچر جان، شما به بنده لطف دارید. دربست در خدمتیم.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، sadri54 ، آزاده_امین ، 1362amin1362 ، Aghaman ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 19:27)ریحانا نوشته:  

آپ فاصله دار بعد از آخرین اپدیت آپ اصلی، آپ طلایی و گاه آپ شبانه هم نامیده می شود . این آپ معمولا 45 روز حداقل و یا 60 روز بعد از آخرین آپدیت است.
2. پیغامی در سیس مشاهده نمیشه تا زمانی که پاس تون تحویل سفارت نشه

تشکر کنندگان: mkamyab ، Iaccept ، bahar101 ، nora-nora ، sadri54 ، آزاده_امین ، 1362amin1362 ، moj21 ، ریحانا ، smpf
من هم امروز ويزا رو استمپ شده توي پاسپورتم گرفتم، بالاخره انتظار يك ساله به پايان رسيد و وارد مرحله جديد شدم ، اميدوارم اين لحظه شيرين رو همتون بزودي تجربه كنيد و زودتر اين تاپيك رو ببنديد و بريد سراغ تاپيك اولين سفر به آمريكا ، تنها نكته استرس زا براي من در پروسه امسال لاتاري ، تاخير در ارسال فرم ds-260 و تاخير در دعوت به مصاحبه بود، مشكلي كه خيلي ها باهاش روبرو شدن كه فكر كنم تجربه خوبي براي برنده هاي ٢٠١٦ باشه، باز هم ممنون از همه شما دوستاني كه در اين يكسال در اين فروم باهاشون در ارتباط بودم و همينطور مديران محترم.
ضمنا به نظر من سرعت كار ابوظبي كاملا خوبه، چون ١ روز بعد تحويل پاسپورت ، ايشود شدم و بعد ٣ روز هم پاسم ، مهمور شده به ويزا به من تحويل داده شد.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
(2015-07-09 ساعت 19:59)rz59 نوشته:  من هم امروز ويزا رو استمپ شده توي پاسپورتم گرفتم، بالاخره انتظار يك ساله به پايان رسيد و وارد مرحله جديد شدم ، اميدوارم اين لحظه شيرين رو همتون بزودي تجربه كنيد و زودتر اين تاپيك رو ببنديد و بريد سراغ تاپيك اولين سفر به آمريكا ، تنها نكته استرس زا براي من در پروسه امسال لاتاري ، تاخير در ارسال فرم ds-260 و تاخير در دعوت به مصاحبه بود، مشكلي كه خيلي ها باهاش روبرو شدن كه فكر كنم تجربه خوبي براي برنده هاي ٢٠١٦ باشه، باز هم ممنون از همه شما دوستاني كه در اين يكسال در اين فروم باهاشون در ارتباط بودم و همينطور مديران محترم.
ضمنا به نظر من سرعت كار ابوظبي كاملا خوبه، چون ١ روز بعد تحويل پاسپورت ، ايشود شدم و بعد ٣ روز هم پاسم ، مهمور شده به ويزا به من تحويل داده شد.

با تشکر از دوست خوبم، بچه ها قضیه تأخیر رو واقعا جدی بگیرین. من هم یکی از کسایی هستم که فرم رو با تأخیر ارسال کردم. چون گفته بودن تا قبل از آغاز پروسه مهم نیست اما امسال مهم بود واقعا.
تشکر کنندگان: rz59 ، mkamyab ، Iaccept ، bahar101 ، SAAM_60 ، Jefferson ، 1362amin1362 ، samane1363 ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 19:59)rz59 نوشته:  من هم امروز ويزا رو استمپ شده توي پاسپورتم گرفتم، بالاخره انتظار يك ساله به پايان رسيد و وارد مرحله جديد شدم ، اميدوارم اين لحظه شيرين رو همتون بزودي تجربه كنيد و زودتر اين تاپيك رو ببنديد و بريد سراغ تاپيك اولين سفر به آمريكا ، تنها نكته استرس زا براي من در پروسه امسال لاتاري ، تاخير در ارسال فرم ds-260 و تاخير در دعوت به مصاحبه بود، مشكلي كه خيلي ها باهاش روبرو شدن كه فكر كنم تجربه خوبي براي برنده هاي ٢٠١٦ باشه، باز هم ممنون از همه شما دوستاني كه در اين يكسال در اين فروم باهاشون در ارتباط بودم و همينطور مديران محترم.

تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم همیشه موفق باشید

تشکر کنندگان: rz59 ، Iaccept ، bahar101 ، hamid99 ، 1362amin1362 ، mohammad384 ، moj21 ، smpf ، mfarazz
دوستان کسی میدونه برای تحویل پاسپورت به سفارت ابوظبی برای صدور ویزا چه روزهایی و چه ساعتهایی تا 30 جولای باید مر اجعه کرد در رمضان و بعد از رمضان
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mohammad384 ، moj21 ، bahar101 ، smpf

ضمن تبریک برای گرفتن ویزاتون و آرزوی موفقیت های آتی..
شما چه روزی پاس رو تحویل دادین و چه روزی تحویل گرفتینش؟
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: rz59 ، 1362amin1362 ، moj21 ، bahar101 ، smpf
تبریک به دوستایی که ویزا گرفتن و کلیر شدن هوررا
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: mkamyab ، آزاده_امین ، rz59 ، لیدا59 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، moj21 ، bahar101 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان