کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-09 ساعت 23:30)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 22:56)Aghaman نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 21:32)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 21:02)Shaft نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 20:46)Aghaman نوشته:  ممنونم علیرضای عزیز
ظاهرا همین الان مشکل حل شد
از دبی بهم اس ام اس زدن که ظهر پاسپورتم رو تحویل دادن
اون آپ هم بخاطر همینه
تا دیشب طرف مربوطه میگفت که یکشنبه پاس ها رو میبره و سفارت فقط یکشنبه و سه شنبه تحویل میگیره ولی من انقدر غر زدم که بنده ی خدا امروز بدون اینکه به من بگه پاسپورتم رو برده بود ، پس ظاهرا مشکلی نیست ، از لطف شما هم ممنون
اما نتیجه ی اخلاقی :
پاسپورتها رو حداقل تو ماه رمضان هر روز تحویل میگیرند و احتیاجی نیست یکشنبه و سه شنبه مراجعه شود
موفق باشید
نتیجه اخلاقی دوم :
اگر ویزام تا یکَشنبه بخوره تو پاسپورت یکشنبه تو اهواز شام میدم ، اهوازی ها جایی قرار نذارن لطفا
اين سري من خدمتتم ، ما كه نمكت رو خورديم داداش
داداش گلم، جداً با خبرت شادم کردی.
ممنون از اطلاع رسانی سریعت.
امیدوارم خیلی زود ویزا توی دستات باشه که این ویزا واقعاً دیدن داره و تا توی دستت نباشه خیالت راحت نیست ... Big Grin
یه توصیه به دوستان و زحمت برای Aghaman عزیز و شرمندگی من برای پیشنهادم: اگه آژانسی که کار پیکاب ویزای ایشون رو انجام داده به همین سرعت هم ویزا رو به دستشون برسونه احتمالاً آژانس قابل اعتماد با عملکردی خوب و زمان تحویل دهی مناسب هست. میتونید به ایشون پیام بزنید و مشخصات آژانس رو ازشون بگیرید.

توی پرانتز:
آقا ما هم شام دعوتیم؟ CoolBig Grin
Shaft عزیز، اگه برنامه م جور بشه این دفعه منم پایه ی دعوت کردنم حاجی.

Aghaman دوست داشتنی، ما هم با شما انتظار میکشیم واسه ویزاتون. بی خبرمون نذار.
اتفاقا شام اين دفعه خوردن داره !!
شام ویزاست ، نخورین از دستتون در رفته ، یعنی نخورین اصلا کلیر نمیشین ، حالا من گفته باشم
این دفعه میریم رودکنار!!
ما وظیفمون رو انجام میدیم ، هر کی نیاد هم کلیر نمیشه ، تازه خودم نیمساعت پیش با بچه های بالا صحبت کردم گفتن هر کی اومد شام خورد تا قبل از آگست ویزا تو پاسشه ، حالا من گفته باشم !!!!CoolBig Grin
این عینک ری بن هم ماله آبادانی هاست

این ها رو گفتم یه کوچولو بخندین ، نمیدونم چرا انقدر بی حس و حال شده این تاپیک
من جای دیگه هم گفتم مگه تا اینجای کار رو خودتون اومدین که حالا برای خودتون تصمیم میگیرید ؟؟ تا اینجای کار رو یه نفر آورده تون که در کسری از ثانیه میتونه همتون رو کلیر کنه !! قطع به یقین همه ی دوستان صلاحیت و لیاقت گرفتن این ویزا رو دارن و تا اینجا هم مثل یک معجزه کارهاشون انجام شده
پس برید چشماتون رو ببندید و ایمان داشته باشید که بزودی خبرهای خوبی میشنوید ، فقط بهتر گوش کنید ، خبر های خوب در راهند

خواستم به احترام شما که همیشه به تاپیک احترام میذارید و سعی میکنید صحبت های در این سطح رو بیرون از تاپیک مطرح کنید پاسخ ندم، ولی بعد با خودم فکر کردم خب این تاپیک علاوه بر آمارگیری و قیاس و تجربه واسه همینه که حس و حال و غم و شادی دوستان رو به تصویر بکشه. و اینم قسمتی از شادی شماست که ما هم خودمون رو توش شریک میدونیم.
شام ویزا گرفتن شما که خوردن داره اساسی. قصد و غرض دور هم جمع شدنه، و راجع به تقسیم اراضی بعد باید پای میز مذاکره صحبت کنیم. Big Grin
که اونجا هم من عینک ریبون م رو میذارم روی میز و همه ی گزینه های روی میز میرن کنار ... Cool
داداش، ریورساید هم دیگه از ریور دور شده که ...
صحبت های دلگرم کننده شما رو در تاپیک بولتن خونده بودم و قبلاً هم عرض کردم که مثل همیشه واقعاً لذت بردم. به دوستان هم توصیه میکنم مطالعه بفرمایند.
آقا اگه تا آگوست مصاحبه نرفته باشیم هم ویزا رو میدن بهمون؟ Big Grin شما سفارش کرده باشی ردخور نداره ...
ما خدمت هر چي بچه آبودان هستيم
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: Aghaman ، AliReza.Sh ، p00ya2001 ، bahar101 ، moj21 ، 1362amin1362
(2015-07-09 ساعت 23:09)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 22:23)rasoul3711 نوشته:  سلام خدمت دوستان دیگه امروز گرفتیم ویزارو از ابوضبی
دوستان هر وقت تو سایت ایشود شدین حتما روزه بعدش برین سفارت ویزا حاظره منتظر تاریخه سفارت نشین.
ایشالا همه دوستان موفق باشن

دوست عزیز، مبارک باشه.
چه مظلومانه و بی صدا ... Wink
از توضیه تون هم ممنون، جدی بگیرید دوستان.
موفق باشید. راجع به کیس تون کمی واسمون بگید و بازم تبریککککک ...
دیگه شب احیا بود گفتیم سنگین باشه.
کیسه من 2 نفر بودیم برنده خودم تقریبا100روز کلیرنس سفارت از انکارا به ابو ضبی شد سربازی ارتش مهارت لایسنسه لاگچری پایه 1
و نمایندگی بیمه و سابقه کار فرودگاه قسمت کانتر بعد دوستان اگر میدونین ویزا امریکانزدیکه اونایی که ابوضبی هستن ویزا امارت بگیرن چون واسه من اول میل اومد بیا 2تا 26 جولای پاسو بده بعد من واسه 20تیر بیلیط گرفتم باز 2روز بعد سفارت ایمیل مشکوکی زد تو مایه های اینکه دیر بیاین ویزا سهمیه ماه تمومه ناراحت نشین چون تو سایت ویزا بلتن دوستم خوند که سهمیه کم شده بیشتر افریقا دادن بعد دیگه مجبور شدم کنسلی بدم زودتر برم ورفتم پاسو دادم سفارت 6 جولای بود گفت 13 جولای حاظرمیشه منم خورد تو پرم چون بیلیط و هتلم تا9جولای بود هیچی نگفتم اومدم بعد باز تغییر تاریخه بیلیط و جریمه اینا خلاصه گفتم برم امروز 9تیر شانسو امتحان کنم چون 6جولای پاسو دادم بعد7 جولای سایت ایشود شد دیگه دل زدیم به دریا رفتم سفارت و برگه دوسته خوبم نوید جان که اشنا شده بودیم سفارت قبلش گرفتم اماره اونم بگیرم دیدم که ویزا جفتمون ردیفه گرفتمو از سفارت زدم بیرون باز بیلیط پروازمو چنج کردمو باز جریمه رسیدم به پرواز این داستان ما بود
و الان رسیدم خونه تمام دوستان ایشالا هرچی قسمت باشه
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
راستی من تو فرودگاه هرچی جای بازرسی به ماموره گفتم این پاکت نباید بره تو ایکس ری قبول نکرد گرفت انداخت تو سبد داد ایکس ری مشکلی پیش میاد چیزی جز کاغذ نیست توش البته پلمه
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ریحانا ، bahar101 ، moj21 ، Memolk ، 1362amin1362 ، mkamyab ، sadri54
(2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه

دوست عزیز، ماهم که هنوز کلیر نشدیم در جواب اولین وتنها ایمیلی که زده بودیم از همین عبارت reviewاستفاده کرده بودند ودقیقا مشابه متن شمارو بعدازچهارروزفرستاده بودند.
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، Memolk ، 1362amin1362
با سلام وعرض تبریک خدمت تمام همراهان کلیر شده وویزا گرفته

اانشالا مبارکتون باشه وهمیشه دلتون شاد ولبتون خندون باشه ودر ادامه مسیرمهاجرت هم اوضاع بر وفق مرادتون باشه.واقعا برای تک تک دوستان خوشحال شدم وامیدوارم بقیه یاران منتظر گرامی هم بزودی از انتظار رها بشوند وخیالشون آسوده از سرچ کردن مداوم بشه.
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، mkamyab ، sadri54 ، Aghaman
با درود به دوستان عزیزم
امیدوارم توی این شبا همتون از خدای نازنین آرزو ها و حاجاتتون رو گرفته باشین .خدایا امشب همه بچه های منتظر این تاپیک رو به آرزوشون برسون .آمین
دوستانی که برای مصاحبه ارمنستان -ایروان تشریف برده اند لطف کنند عکسی که میذارم رو یه آنالیز بکنند .ببینیم این افراد رو می شناسن یا دیدن توی سفارت یا اینکه آفیسر ها توی این عکس هستند ؟ http://armenia.usembassy.gov/news051915.html
البته با قند و گردو شکن وارد شید .ممنونم ما رو هم تو این شبا دعا کنید .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، لیدا59 ، bahar101 ، smpf ، mkamyab ، sadri54 ، ARSAMNEW
(2015-07-10 ساعت 01:03)moj21 نوشته:  با سلام وعرض تبریک خدمت تمام همراهان کلیر شده وویزا گرفته

اانشالا مبارکتون باشه وهمیشه دلتون شاد ولبتون خندون باشه ودر ادامه مسیرمهاجرت هم اوضاع بر وفق مرادتون باشه.واقعا برای تک تک دوستان خوشحال شدم وامیدوارم بقیه یاران منتظر گرامی هم بزودی از انتظار رها بشوند وخیالشون آسوده از سرچ کردن مداوم بشه.

از آپدیتاتون مشخصه که ایشالا همین روزا کلیر میشین
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
تشکر کنندگان: moj21 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، SAMBAR ، mkamyab ، sadri54 ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 01:15)mehdiyk نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 01:03)moj21 نوشته:  با سلام وعرض تبریک خدمت تمام همراهان کلیر شده وویزا گرفته

ممنون دوست عزیز ،خدا از دهنتون بشنوه! خودم که خیلی امیدوار نیستم چون اپدیت آخری به نظرم مربوط به ایمیل باشه وقبل از اون مال24مارچ هستش! 15جولای ،چهار ماه از مصاحبه مون گذشته!!!
امیدوارم همه عزیزان دست پر وخوشحال از این تاپیک برن وهیچکس خیلی اینجا موندگار نباشه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، لیدا59 ، bahar101 ، smpf ، SAMBAR ، mkamyab ، sadri54 ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 01:13)Alex 2014 نوشته:  با درود به دوستان عزیزم
امیدوارم توی این شبا همتون از خدای نازنین آرزو ها و حاجاتتون رو گرفته باشین .خدایا امشب همه بچه های منتظر این تاپیک رو به آرزوشون برسون .آمین
دوستانی که برای مصاحبه ارمنستان -ایروان تشریف برده اند لطف کنند عکسی که میذارم رو یه آنالیز بکنند .ببینیم این افراد رو می شناسن یا دیدن توی سفارت یا اینکه آفیسر ها توی این عکس هستند ؟ http://armenia.usembassy.gov/news051915.html
البته با قند و گردو شکن وارد شید .ممنونم ما رو هم تو این شبا دعا کنید .

سلام
اون کروات قرمزه که سفیر یو اس در ارمنستان هست
http://armenia.usembassy.gov/ambassador.html
بعدشم دوست عزیز این عکس از دیدار جناب سفیر هست با نماینده (LGBT) که خوب خودتون ترجمش کنید چی میشه
که البته فکر نمیکنم دوستای آفیسر جزء اینا باشن خخخخخخ
موفق باشید.
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، m.ghoreishi ، hamid99 ، moj21 ، AliReza.Sh
(2015-07-10 ساعت 01:27)moj21 نوشته:  

ممنون دوست عزیز ،خدا از دهنتون بشنوه! خودم که خیلی امیدوار نیستم چون اپدیت آخری به نظرم مربوط به ایمیل باشه وقبل از اون مال24مارچ هستش! 15جولای ،چهار ماه از مصاحبه مون گذشته!!!
امیدوارم همه عزیزان دست پر وخوشحال از این تاپیک برن وهیچکس خیلی اینجا موندگار نباشه.

ایشالا
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، hamid99 ، moj21
(2015-07-10 ساعت 01:53)mehdiyk نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 01:27)moj21 نوشته:  

ایشالا
آمیییین یا رب العالمین
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: bahar101 ، smpf ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-07-09 ساعت 21:48)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 21:30)Jefferson نوشته:  دوستان عزیز وچشم انتظار با سلام وعرض ادب.امیدوارم که همگی شما عزیزان ویزای ثروتمندترین ونیرومندترین کشوردنیا رو درپاسپورتهایتان دریافت نمائید.
این مساله ای رو که میگم مربوط به خودمه واصلا قصد ناامیدنمودن بقیه دوستان رو ندارم،بنده با مطالعه تاپیک ها ودیدن انتظارهای ۴،۵،۶ وحتی ۷ ماهه!!! عطای ویزا رو به لقایش بخشیدم بنده که 21 جون مصاحبمون بود 99% تا آخرسپتامبرویزائی بهم نخواهد رسید فقط دلم میخواست یکی ازدولتمردان آمریکا را رو در رو ببینم و بگم چرا با سرنوشت بسیاری از ما ایرانیان بازی میکنید کیلو کیلو ویزای لاتاری به این نپالی ها و نیجریه ای ها میدین ولی ایرانی بیچاره رو لای مگنه میذارین،آخه آمریکائی که در۲ تماس موبایلی رد بن لادن میزنه و پیداش میکنه نمیتونه یه برنده لاتاری رو که با هزارامید و آرزو چشم به شروع یه زندگی جدید دوخته رو در کمترازیک هفته کلیرکنه؟ والله میتونن من به این نتیجه رسیدم که دلشون نمیخواد مسلمان های بیشتری وارد آمریکا بشوند.این لابی قدرتمند یهود دست اداره مهاجرت رو هم بسته که ایرانی های زیادی وارد آمریکا نکنند و بقیه سهمیه ها رو هم بدند به بقیه کشورها.لطفا پاسخ سوال بنده رو مرحمت فرمائید:همسرم و فرزندانم که ویزا گرفتن وقتی وارد آمریکا شدند و برای من درخواست کنند بعد ازچه مدتی بهم ویزا خواهند داد؟با آرزوی کلیرشدن همه شما عزیزان و دریافت ویزا برایتان

دوست عزیز من، همه میدونیم فشار زیادی روی شما و دوستانی که ویزای نصفه نیمه گرفتن هست و در این موضوع هیچ شکی نیست و انکارنشدنی ست ...
هنوز برای ناامید شدن تون وقت بسیار است!!
با احترام به نظر شما، کیس شما دقیقاً مثال نقض صحبت خودتون هست.
صحبت شما همون روحیه ایه که بهتره پیش از ورود تک تک مون به آمـ ـریـ ـکا تغییر پیدا کنه. من مدام به همسر خودمم یادآوری میکنم که اونا الزامی برای دادن ویزا به ما ندارن و در بدترین حالت هیچ دلیلی هم وجود نداره که به قول شما عدالت (با معیارهای ما) رو رعایت کنن.
طبعاً هر قانونی در هر کشور برای بهبود اون کشور و در جهت منافع اونا پایه گذاری شده. و نیازی نیست اونا چیزی رو به ما جواب بدن. همونطوری که واقعاً دلیلی نداره مسئولیت برون رفت از اوضاع بد فعلی مون رو به گردن اونا بندازیم.
خوشبختانه در یک مورد منافع اونا با شانس ما همسو شده و اتفاقات خوبی برامون داره رقم میخوره.
شما هم نگران نباشید و امیدورام به زودی کلیر بشید و ویزا بگیرید.
شما که اینطوری میگید پس ما که هنوز حتی شماره مون هم کارنت نشده چی باید بگیم !!
موفق باشید.
دوست عزیز وقوع هرچیزی امکان پذیره ولی وقتی از کنترل ما خارج باشه اینهمه غم و غصه برای چی.... امیدوارم همه ی شما ویزا بگیرید و حتی یک نفر هم بدون ویزا نمونه اما اگه منه دوستتون تو این دنیا هنوز انقدر بزرگ نشدم که بدونم به هیچ چیز این دنیا با قطعیت نمیشه دلباخت و نمیشه دلبرید ....اگه هنوز متوجه نشدم که این زندگی هر روزش و هر دوره ایش به نوعی یه جور لاتاریه که من فقط باید آروم بشینم و منتظر جوابش باشم پس مطمئن باشید شکست همچین برام بد که نه شاید خوب هم باشه چون من باید خوب متوجه بشم که به قول ساموئل بکت اینجا زمینه و دقیقا این همون چیزیه که هیچ علاجی نداره . حضرت حافظ می فرماید :
ما باده می خوریم و حریفان غم جهان ....روزی به قدر همت هر گس مقرر است
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، 2015reza ، Aghaman ، APOLO5321 ، Jefferson ، moj21 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، hamed shayan ، Memolk
صبح آدینه تون بخیر دوستان مهاجر
با ارزوی خبرهای خوش واسه همه دوستان
تو این راه
ممنوعیت ترویج یاس و ناامیدی
ممنوعیت نکشیدن هوررا
و ممنوعیت حضور مستمر در این تاپیک رو داریم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

سلام دوستان صبح آدینه تون بخیر
تو این راه
ممنوعیت نکشیدن هوررا
ممنوعیت عدم حضوردراین تاپیک
رو داریم
با لبخند وارد شوید
همتون تو امریکا میبینم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-07-10 ساعت 08:19)p00ya2001 نوشته:  صبح آدینه تون بخیر دوستان مهاجر
با ارزوی خبرهای خوش واسه همه دوستان
تو این راه
ممنوعیت نکشیدن هوررا
و ممنوعیت حضور مستمر در این تاپیک رو داریم

یعنی ما رو دیگه راه نمیدین اینجا ، پویا جان ؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، p00ya2001 ، moj21 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، mkamyab ، Memolk ، samane1363 ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان