کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-05 ساعت 16:14)پرنیان90 نوشته:  دوستان یکی که با میل جواب کلییرشُ گرفته میشه لطفا میلش رو بذاره ببینم چی جواب میدند؟ ممنونــــــــــــــم

Dear Sir/Madam,

Administrative processing for your case has been completed. You may now come to our office to receive your visa Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، پرنیان90 ، honey62 ، alis60
بچه ها الان جواب ایمیل من را هم دادند. نمی دونم همچنان باید امیدوار باشم یا نه؟
Dear xxxxxxxx ,According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html ). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number.
We hope this information is helpful to you.Sincerely,Immigrant Visa Unit
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، tiba ، پرنیان90 ، honey62 ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1
دوستان قول میدم تا جمعه این هفته یه طوفان اساسی راه میفته و باز مثل طوفان قبلی بهتون خواهم گفت که " گففففتتتممم یااا نگگگگفففتتتممم؟؟؟؟؟؟"
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: loveusa ، daria ، honey62 ، tiba ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، sam11
(2012-09-05 ساعت 16:53)mojtaba_k نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 16:39)skyramis نوشته:  سلام دوستان من قبل از ظهر ایمیل زدم و الان جواب من را دادند با این مضمون
The administrative processing on your husband’s case has not been completed, yet. As soon as it is complete, your case number, will be announced in our web page
و این قسمتش از همه جالب تر بود البته قبلا هم که خودشان ایمیل زده بودن این مطلب را بیان کرده بودن
Since you are the principal applicant and your case does not need administrative processing, you may come to our office to bring your passport and missing document any time within the hours specified above. You do not need to wait for your husband’s processing
من برنامه ام این است که برای هفته اینده برم انکارا با این ایمیل و ویزای همسرم را بگیرم امیدوارم که تا اون زمان هم ویزای من حاضر شده باشه
به نظرتون فکر خوبی هست یا نه ؟ یا اصلا میشه با این نوشته رفت و ویزا گرفت ؟

بله میشه با این رفت و ویزا گرفت منهم اگر بودم می رفتم ویزا را می گرفتم انشاله وقتی رفتی ویزا ی خودت هم حاضر باشه
به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر ما که ویزاهامون را گرفتیم دلمون با شماست و برای همه دعا می کنم هر چه زودتر کلیر بشن این هفته کلی هورا تو راه داریم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ممنونم دوست عزیز از راهنمایی شما
امید وارم که تا اونموقع ویزای خودم هم حاضر شده باشه
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: honey62 ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy
(2012-09-05 ساعت 16:57)leila20 نوشته:  
(2012-09-05 ساعت 16:14)پرنیان90 نوشته:  دوستان یکی که با میل جواب کلییرشُ گرفته میشه لطفا میلش رو بذاره ببینم چی جواب میدند؟ ممنونــــــــــــــم

Dear Sir/Madam,

Administrative processing for your case has been completed. You may now come to our office to receive your visa Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

مرسی leila جان، آخه برای یکی از دوستام مثل همین جواب دادند، فقط ادامش نوشته :You can come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible. الان میترسه که مشکلی باشه...... به نظرتون این قسمت راهنمایی کلی نیست؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: daria ، honey62 ، behina ، bakhshandehgy ، leila20 ، H-K
ای میل 1 هفته پیش منو جواب دادن خسته نباشنSmileDear Madam,
You do not need to wait to see your case number. We encourage that you come to our office as soon as possible.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: daria ، پرنیان90 ، sweety.alireza ، tiba ، hadiseh.t ، MPU ، ozr ، bakhshandehgy ، sam11 ، behina
(2012-09-05 ساعت 16:21)mojtaba_k نوشته:  هر روز اخر وقت از ۵ بعد از ظهر تا ۷ سایت ups اپدیت میشه اگر تا ۷ خبری نشد باید تا روز بعد صبر کنی
مجتبی خان، آخرش گرفتی ویزا روTongue
ولی یادت باشه شیرینی ندادی
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy
سرنوشت گاهی همچون درخت میوه ایست در زمستان...خشک،سرد،بدون بار...کافیست به انتظار بهار بمانی!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: daria ، tiba ، به گل ، bakhshandehgy ، leila20 ، honey62 ، Leila12020
دوستان عزیز ، سلام
از خوندن مطالب شما حالم بهتر شد. اگه اون غربتی ها میدونستند چه افراد خونگرمی مثل شما منتظرشون هستند ، زودتر سایت رو آپدیت میکردند. آنچه که روشن و مبرهن است ، منهم به هرچی اگست و 17 ام و سپتامبر حساسیت پیدا کردم . دیروز و امروز اونها جواب 2 تا ایمیل من را دادند ، تا فردا فکر کنم 2 تا دیگه را هم با همین مضمون دومی جواب بدهند.
ولی حالا یک سوال از اونهایی که ویزا را گرفتند : آیا ups روزهای جمعه تا یکشنبه کار میکنه ؟
مثلا" اگه ویزا پنجشنبه صادر بشه ، پاسپورت در روزهای تعطیل مثلا شنبه یا یکشنبه به دست شما میرسد یا نه ؟باتشکرTongueTongue
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، tiba ، frz61 ، sam11 ، opayamani
(2012-09-05 ساعت 17:43)marjan_fath نوشته:  دوستان عزیز ، سلام
از خوندن مطالب شما حالم بهتر شد. اگه اون غربتی ها میدونستند چه افراد خونگرمی مثل شما منتظرشون هستند ، زودتر سایت رو آپدیت میکردند. آنچه که روشن و مبرهن است ، منهم به هرچی اگست و 17 ام و سپتامبر حساسیت پیدا کردم . دیروز و امروز اونها جواب 2 تا ایمیل من را دادند ، تا فردا فکر کنم 2 تا دیگه را هم با همین مضمون دومی جواب بدهند.
ولی حالا یک سوال از اونهایی که ویزا را گرفتند : آیا ups روزهای جمعه تا یکشنبه کار میکنه ؟
مثلا" اگه ویزا پنجشنبه صادر بشه ، پاسپورت در روزهای تعطیل مثلا شنبه یا یکشنبه به دست شما میرسد یا نه ؟باتشکرTongueTongue

اگه پنجشنبه تحویل UPS بشه جمعه میرسه یه دستتون.
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، tiba ، arman_m ، opayamani
(2012-09-05 ساعت 17:43)marjan_fath نوشته:  دوستان عزیز ، سلام

UPS در ترکیه تا شنبه ظهر کار می کنه اما یکشنبه تعطیله. بقیه روزها هم در ساعت اداری کار می کنه.

موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، a.r.a.s.h1 ، daria ، tiba ، arman_m ، etefag ، bakhshandehgy ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 21:50)IMMI نوشته:  دوستان بهتره خودتون ایمیل بزنین هر هفته و وضعیتتون رو چک کنین. اینجوری استرس اضافی متحمل نمیشین. من چندتا متن اینجا مینویسم شاید به دردتون بخوره.

اول از همه باید تو سایت http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html برین. قسمت های مختلف فرم رو پر کنین. قسمت subject رو متن دوم انتخاب کنید. یعنی: ?what is the status of my immigrant visa case
در قسمت بعد هم متن سوالتون رو مینویسین.

1-

Dear Sir/Madam

We had an Interview on ---- , and I got the blue paper. The embassy officer told me to check the website for the Administrative Process , and I am doing it, but you havent announced our case number yet.
So, as the program will end on 30th Sep I would appreciate it if you could kindly let us know about my case.

2-
Dear Sir/Madam

My interview was on --- at your office.Your officer said that I must check your website after than 3 weeks later.But you don't announce our case number in your website,yet.
I want to know about accomplishment of my administrative process?

Sincerely,

3-متنی که a.r.a.s.h1 گذاشته بود.

---- Could you please let me know about the status of my visa case? My interview was on
I hope that you have good news for me

4-
Dear Sir/Madam

My interview was on --- at your office.and I got blue paper.But since 17 august,your website didn't update.
I want to know about status of my administrative process?

Sincerely

5- متن etefag با اندکی تغییر برای استفاده همگان

To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
My interview was on --- , and I got blue paper for administrative process.
so my status remains unclear yet and I'm really concerned about it.
I hope you have some good news for me about my last status.
Thanks a lot.
Regards

دوستان متن های دیگه شونم اینجا اضافه کنن که هرکسی خواست استفاده کنه
قبلا دوست عزیزمون زحمتشو کشیده!Wink
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: arman_m ، asxz ، sam11 ، opayamani
سلام ، چقدر زود پاسخ دادید . مرسسسسسسسسسسسسسسسسSmileSmile
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy ، sam11 ، opayamani ، funnybluesolea
18:02 91/06/15
22220 دلار-بازار

http://www.tala.ir
آیا بالاتر هم میره؟
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: opayamani
دوستان عزیز من از ساعت 4 به وقت ترکیه دو بار تماس گرفتم ولی جواب نداند کسی از دوستان بوده که امروز تماس گرفته باشد.
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: etefag ، arman_m ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: