برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



سیتیزن شیپ
سلام دوستهای خوبم
یک سوال دارم که هیچ ربطی به ویزای ازدواج و اینجور چیزا نداره ‎Big Grin
برادر شوهر من امسال واسه سیتیزن شدن اقدام کرد در طول این 5 سال که گرین کارت دارشته یک بار بیشتر از 6 ماه بیرون بوده یعنی حدود 11 ماه وقتی برای مصاحبه رفت افیسر ایراد گرفت و کیس سیتیزنیش رد شد حالا میگن 4 سال دیگه بیا ولی خیلی ها میگن 1 سال بعد اگه از آمریکا بیرون نیاد میتونه دوباره اقدام کنه
شماها چیزی در این ارتباط میدونین ؟؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010 ، shkhmo ، mj24sep ، battosai ، mrhj50 ، nika ، payam62 ، afshinghwink ، noobnoobi ، آلیس-1980 ، msar ، Tolu IR ، نخجير ، atlantis770
(2010-07-21 ساعت 10:45)rozollina نوشته:  
سلام دوستهای خوبم
یک سوال دارم که هیچ ربطی به ویزای ازدواج و اینجور چیزا نداره ‎Big Grin
برادر شوهر من امسال واسه سیتیزن شدن اقدام کرد در طول این 5 سال که گرین کارت دارشته یک بار بیشتر از 6 ماه بیرون بوده یعنی حدود 11 ماه وقتی برای مصاحبه رفت افیسر ایراد گرفت و کیس سیتیزنیش رد شد حالا میگن 4 سال دیگه بیا ولی خیلی ها میگن 1 سال بعد اگه از آمریکا بیرون نیاد میتونه دوباره اقدام کنه
شماها چیزی در این ارتباط میدونین ؟؟


این گونه موارد بسیار فنی و پیچیده هستند و پیشنهاد من اینه که به حرف این و اون اقدامی انجام ندین. وکلای مجرب مهاجرت تخصص شون همین چیزهاست که با کار کاملا قانونی به اینگونه افراد کمک کنن که احیانا حقی ازشون ضایع نشه.
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
اگر کسی بیست سال هم گرین کارت داشته باشد و هر شش ماه یک بار به آمریکا بیاید و برگردد سیتیزنشیپی او را قبول نخواهند کرد. شما باید ثابت کنید که در آمریکا زندگی می کنید و مالیات می پردازید.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2010-07-26 ساعت 00:30)rs232 نوشته:  
اگر کسی بیست سال هم گرین کارت داشته باشد و هر شش ماه یک بار به آمریکا بیاید و برگردد سیتیزنشیپی او را قبول نخواهند کرد. شما باید ثابت کنید که در آمریکا زندگی می کنید و مالیات می پردازید.

نه ربطیبه مالیات نداره فقطشما باید هر 6 ماه بیایید و بروید حتا اگر برای 2 روز هم که شده همین
Shyافسوس چقدر زود دیر میشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: jan ، batis2010 ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mrhj50 ، nika ، payam62 ، ojee ، free-tomorrow ، sepideh jan ، noobnoobi ، asal1907 ، kaziar ، msar ، Tolu IR
(2010-07-30 ساعت 01:42)saba1100 نوشته:  
نه ربطیبه مالیات نداره فقطشما باید هر 6 ماه بیایید و بروید حتا اگر برای 2 روز هم که شده همین


برعکس
دوست گرامی لطفا اطلاعات اشتباه ارائه نفرمایید
همان طور که دوستمان آرش اعلام نمودند اولا رفت و آمد به این صورت که میفرمائید باعث میشود به هیچ وجه پروسه سیتی زن شیپی به سرانجام نرسد(چنین رفت و آمد هایی اگر از حد معمول بیشتر شود حتی گرین کارد را نیز به خطر خواهد انداخت)
دوما پرداخت مالیات نقش بسیار مهمی در پروسه فوق دارد

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
فکر کنم به جای حدس و گمان بهتره سری به مراجع رسمی دولت آمریکا در این مورد بزنیم:

A guide to Naturalization‎ راهنمای کامل ای برای سیتیزن شدن و شرایط اون هست که اداره مهاجرت آمریکا منتشر کرده. توجهتون رو به صفحه 18 به بعد اون جلب می کنم که در یک جدول و با ذکر تمام جزئیات شرایط افرادی رو که می خوان سیتیزن بشن شرح داده.

اما اگر به اختصار بخواهیم به این شرایط اشاره کنیم و البته از موارد بسیار استثنائی هم بگذریم ، به روایتی ، شرایط زیر رو هر کسی که بخواد سیتیزن بشه باید داشته باشه. البته این در مورد افرادی هست که از طریق گرین کارت به آمریکا وارد شدند:

1- حداقل 18 سال در زمان تقاضا برای سیتیزن شیپ

2- دارا بودن اجازه اقامت دائم در آمریکا برای 5 سال گذشته ( منهای 90 روز)

نکته: در مورد افرادی که از طریق ازدواج با یک سیتیزن به آمریکا وارد می شوند، چنانچه
الف) سه سال با این فرد سیتیزن در آمریکا زندگی کنند
ب) همسر سیتیزن آنها هم پیش از اقدام برای سیتیزن شیپ همسر ، حداقل سه سال از زمان سیتیزن بودنش گذشته باشد.

مدت 5 سال به 3 سال کاهش می یابد.


3- افرادی که مدت 5 سال برای ایشان ذکر شد باید حداقل 30 ماه از 60 ماه ( یعنی ‎2.5‎ سال ) را در آمریکا باشند.

نکته ‎:‎ اگر در طول 60 ماه ، فرد متقاضی به مدت 6 ماه مداوم یا بیشتر در خارج از آمریکا زندگی کند، واجد شرایط سیتیزن شدن نخواهد بود ‎.‎ در موارد خاص این مدت به یک سال قابل افزایش است.

4- فرد متقاضی باید علاوه بر توانایی صحبت کردن به انگلیسی ، آزمونی را در مورد تاریخ و دولت آمریکا ‎( United States history and government)‎ بگذراند .

نکته:
- از سال ‎1990‎ به بعد استثناهایی هم در این مورد گذاشته شده : افراد مسن بالای 50 سال که حداقل 20 سال در مجموع آمریکا زندگی کرده اند از آزمون زبان انگلیسی معاف هستند و می توانند سوالات تاریخ و .. را به زبان خود پاسخ دهند.

- اگر فردی بالای 55 سال دارد و حداقل 15 سال در مجموع در آمریکا زندگی کرده هم به شیوه فوق از ازمون زبان معاف است.

- اگر فردی بالای 65 سال دارد و 20 سال هم در مجموع آمریکا بوده، علاوه بر معافی زبان، سوالات آزمون تاریخ هم برای وی به صورت گزینشی داده می شود. یعنی سوالات را قبل از آزمون به او می دهند و سپس از بین همان سوالات پرسیده می شود.

( شرایط کاملتر را از ‎pdf‎ رسمی دولت آمریکا که در اول متن آورده ام می توانید مطالعه کنید . صفحه ‎26)‎

فرد متقاضی پس از حضور 4 سال و نه ماهه ( 5سال منهای 90 روز) می تواند در صورت داشتن تمام شرایط فوق برای سیتیزن شدن تقاضا دهد.

افرادی که از طریق ازدواج به آمریکا می روند با شرایط خاصی که در بالا ذکر شد ، هم می توانند 90 روز پیش از سه سال ، تقاضا دهند.

‎---‎

علاوه بر سایتهایی که در بالا معرفی کردم، این سایت هم اطلاعات خوبی در مورد شرایط و نحوه سیتیزن شدن دارد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saba1100 ، online27H ، Hossein81 ، rs232 ، rozollina ، Cruz ، Hojjat ، Toranj ، Bahar JJ ، nicole.gemini ، sib 24 ، alphabeta ، WIKIMAN ، megaholding ، Linspire ، babak2010 ، shaan ، Donkey chance ، amiralid ، mitr.p ، Vahid-DV2011 ، zohreh36 ، anab ، m9780 ، comrun ، free_free ، jan ، behzadb57 ، dreamer60 ، parviz ، afshin sadeghi 2 ، Serendipity ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، Lucky Luke ، tartar ، batis2010 ، sazami ، mom ، Danoosh ، ranebr ، ahmadzareii ، Omidooo ، Saina ، maneia ، shkhmo ، byousefi_p ، mahdi/sh ، nora ، hooman9922 ، saher ، karbar123 ، battosai ، ramo ، danial.ghaedi ، kasra13 ، lilac ، kasrafo ، گل نهال ، enchantress_boy ، ابی هانی ، seperelia ، mrhj50 ، nika ، rahimina ، Ehsan1358 ، sadeghi897 ، peyman1355 ، vah1361 ، mgolchin13 ، gbtm ، Shohreh_b1987 ، شهلا 1346 ، payam62 ، mtcanada ، sami0 ، babak_1363 ، HRSH ، SOROUSHSOFT ، mori ، Alirezaa2013 ، majid194 ، mehdi110 ، hosseinshokri ، safajoo ، ensan ، مانترا ، noobnoobi ، kiasina ، romance33 ، mrpahlevani ، aghaghia ، shahryar7021 ، hossien_501 ، رضا صالحی ، a.behzadi ، rezajoon ، hoseinizadehir ، Persischer ، sammetew ، javadi436 ، lighter ، mr.amir007 ، shahab2000 ، adonis2006 ، Lemony ، mahshid ، mhz_ir ، mehrdad pharm ، yami ، aminsamba ، tapartoor600 ، ffrfar ، kasra ، Alireza 2014 ، Rooz ، shayangh ، edarbandi ، Zoya911 ، behjat ، Mirhosseini ، farmiz ، babak12 ، SOROUSH2013 ، taherifar ، goldfish_729 ، amirdadash ، sami.parsi ، آلیس-1980 ، we are one ، behnam yazdi ، 2taha ، omid2014 ، Abdorrezaa ، cmbt1 ، msar ، pari pariaaa ، farrokh33 ، mel ، ahmad120 ، uranus88 ، Tolu IR ، mmb ، Arshia2000 ، matin.sh ، اميرفاتح ، ali.narooei ، tabrizi ، mojtaba-1989 ، copol ، mfarazz ، tajhizgaran ، behnamelec ، Arash.arezoo ، atlantis770
(2010-07-30 ساعت 04:20)hvm نوشته:  
(2010-07-30 ساعت 01:42)saba1100 ‎pid='65760 نوشته:  
نه ربطیبه مالیات نداره فقطشما باید هر 6 ماه بیایید و بروید حتا اگر برای 2 روز هم که شده همین


برعکس
دوست گرامی لطفا اطلاعات اشتباه ارائه نفرمایید
همان طور که دوستمان آرش اعلام نمودند اولا رفت و آمد به این صورت که میفرمائید باعث میشود به هیچ وجه پروسه سیتی زن شیپی به سرانجام نرسد(چنین رفت و آمد هایی اگر از حد معمول بیشتر شود حتی گرین کارد را نیز به خطر خواهد انداخت)
دوما پرداخت مالیات نقش بسیار مهمی در پروسه فوق دارد


پیرو حرف مدیرمون ‎hvm‎ که گفتن احتمال خط برای گرین کارت هم هست اینم بگم که پارسال به همین طریق یکی از دوستان سایت مهاجر سرا موقع مراجعت به آمریکا بخاطر رفت و آمدهای پشت سر هم و غیر اصولی متاسفانه گرین کارتشو از دست داد ‎...‎ پس تا زمانی که سیتیزن نشدید ترجیحاً از سفرهای بی مورد بپرهیزید تا این نعمتی که خدا نصیبتون کرده رو قدر دانی کرده باشید ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
لطفا متن قانون را با دقت بخوانید تا دچار اشتباه نشوید. تمام مواردی که خانم هستی اشاره کردند واجدالشرایط بودن تقاضای سیتیزین شیپی را مشخص می کند ولی اشاره ای نمی کند به اینکه آیا این تقاضا پذیرفته خواهد شد یا خیر. یکی از آشنایان ما از زمانهای قدیم در آمریکا گرین کارت گرفته بود و از یک زن آمریکایی یک دختر بزرگ داشت ولی آنها را ترک کرده بود و به ایران آمده بود. سپس حدود هشت سال پیش دوباره به آمریکا برگشت و مشکل گرین کارتش را حل کرد و از آن زمان به بعد هر شش ماه یک بار به آمریکا می رود و هر پنج سال برای سیتیزنشیپی اقدام می کند و رد می شود. زیرا به او می گویند که تو حتما باید به ما ثابت کنی که لااقل سه سال متوالی اخیر در آمریکا زندگی کرده ای. اگر کار کرده ای باید تکس ریترن نشان بدهی اگر خرج کرده ای و خورده ای باید تمام ریز حسابهایت را به ما نشان بدهی که ما بفهمیم تو در اینجا بوده ای. در ضمن باید قبض های مختلفی را که ماهانه پرداخت کرده ای باید به ما نشان دهی که مطمئن شویم تو در آمریکا بوده ای. خلاصه اینکه اگر کسی گرین کارت داشته باشد و در آمریکا زندگی نکند به این سادگی ها نمی تواند سیتیزن شود. البته طبق قانونی که خانم هستی زحمت کشیدند و نوشتند شما می توانید تقاضا کنید ولی تقاضا کردن شما با پذیرفته شدن آن متفاوت است. معمولا وقتی که برای مصاحبه می روید از قبل سوشال سکوریتی شما را چک می کنند تا بفهمند که آیا شما مالیات پرداخت کرده اید یا خیر و همچنین بکگراند چک هم می کنند که اگر جرمی مرتکب شده باشید و یا حتی یک بار در حال مستی رانندگی کرده باشید و پلیس شما را گرفته باشد سیتیزن نخواهید شد. البته شما می توانید وکیل بگیرید و طی سالهای طولانی پرونده جرم خود را پاک کنید که باز هم هیچ تضمینی برای سیتیزنشیپی وجود ندارد. امتحان زبان و تاریخ بیشتر فرمالیته است و یک جزوه مسخره است که ده دقیقه ای میشود حفظش کرد.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
خوب از همه ممنون در مورد توضیحاتشون حالا یعنی برادر شوهر من الان که که تقاضاشو رد کردن باید 4 سال دیگه اقدام کنه ؟ اون فقط 11 ماه بیرون بود که بهش گیر دادن حالا اون 11 ماهی که بیرون بوده را پر کرده و اونجاست میتونه دوباره اقدام کنه؟ آخه بعضی ها میگن باید 4 سال و نه ماه دیگه اقدام کنه بهش گفتن ‎2014‎ بیا، اونجا کار میکنه، تازه آفیسر هم گفته بود اگه تو این 11 ماه مدرکی داری که نشون میده اینجا مالیات پرداخت کردی بیار اونم ارائه کرد ولی ردش کردن بهر حال اینها قانون و کاریشم نمیشه کرد
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: jan ، behzadb57 ، SH1A2R3 ، batis2010 ، Omidooo ، 3pideh ، mrhj50 ، peyman1355 ، msar ، Tolu IR
من تصور می‌کنم که ایشون دست کم باید آن قدر آمریکا بمونه که «سه سال آخرش» را کاملاً آمریکا بوده باشه (یا فقط سفرهای کوتاه چند روزه به خارج از آمریکا داشته باشه). در نتیجه جواب سوال شما بستگی داره به این که این ۱۱ ماهی که بیرون بوده کی باشه. اگر همین ۱۱ ماه اخیر باشه، باید سه چهار سالی آمریکا بمونه. اگر ۱۱ ماه اول دوره گرین کارت داشتنش باشه، ممکنه تنها با ۱۱ ماه صبر کردن مشکل حل بشه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: jan ، SH1A2R3 ، batis2010 ، Omidooo ، ابی هانی ، mrhj50 ، payam62 ، peyman1355 ، Lemony ، sib 24 ، msar ، Tolu IR ، maryam.azad
بچه ها یک سوال داشتم برای یکی از دوستام اون سیتیزن هست ومی خواد برای بچه اش گیرین کارت بگیره اگر بچه تو پاس ایرانیش باشه اشکال نداره .کسی در این مورد چیزی میدونه . ممنون
Shyافسوس چقدر زود دیر میشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010 ، mrhj50 ، msar ، Tolu IR
با سلام
دوستان این سوال من شاید مصداق این مثل باشد که لیلی زن بود یا مرد. ولی چه کنیم دوزاری کج است.
و ان این که ایا میشود بعد از 30 ماه اقامت مستمر در آمریکا در خواست سیتیزن شیپ داد ؟یا باید بعد از 5 سال اگر ‎2.5‎ سالش را مستمر اقامت در آمریکا داشتیم انوقت میتوانیم در خواست دهیم.بالاخره کودومشه؟
شماره کیس: ‎2011AS000007xx‎
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت ‎:11 AUG‎
نامه دوم: ‎5 SEP‎
مصاحبه: ‎7 OCT‎
دریافت ویزا: ‎7 OCT‎
GOD ‎BLESS AMERICA
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010 ، Danoosh ، mhr.714 ، mrhj50 ، safajoo ، lighter ، msar ، Tolu IR ، atlantis770
(2010-08-25 ساعت 02:13)kaveh1979 نوشته:  
با سلام
دوستان این سوال من شاید مصداق این مثل باشد که لیلی زن بود یا مرد. ولی چه کنیم دوزاری کج است.
و ان این که ایا میشود بعد از 30 ماه اقامت مستمر در آمریکا در خواست سیتیزن شیپ داد ؟یا باید بعد از 5 سال اگر ‎2.5‎ سالش را مستمر اقامت در آمریکا داشتیم انوقت میتوانیم در خواست دهیم.بالاخره کودومشه؟


دوّمی !
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، kaveh1979 ، Hossein81 ، jan ، batis2010 ، byousefi_p ، nora ، Danoosh ، battosai ، SH1A2R3 ، lilac ، mhr.714 ، maneia ، mrhj50 ، sadeghi897 ، payam62 ، Chosey ، Lemony ، msar ، Tolu IR ، mojtaba-1989 ، atlantis770
اگر فرزندش زير دو سال باشه بايد مدارك را ببره سفارت سوئيس در تهران اون ها براش اقدام مي كنند ولي اگر بچه بالاي دو سال باشه كار سخت ميشه چون بايد از طريق كنسولگري ها پيگير كاراش بشه

(2010-08-04 ساعت 22:55)saba1100 نوشته:  
بچه ها یک سوال داشتم برای یکی از دوستام اون سیتیزن هست ومی خواد برای بچه اش گیرین کارت بگیره اگر بچه تو پاس ایرانیش باشه اشکال نداره .کسی در این مورد چیزی میدونه . ممنون


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3 ، batis2010 ، Danoosh ، mrhj50 ، msar ، Tolu IR
یک سوال هم با توجه به قانونی که ‎hasti_banoo‎ در پست 6 ذکر کردن برای من پیش آمد:

فرض کنید همسر من 1ماه بعد از اینکه خودش سیتی زن آمریکا شد برای گرین کارت من اقدام کرده و من گرین کارتم رو بعد از ‎1.5‎ سال دریافت کردم.
حالا من کی میتونم برای سیتیزن شیپ خودم اقدام کنم؟(من تصورم این هست که 3 سال دیگه میتونم اقدام کنم ولی طبق اون قانونی که بالا نوشتید که اقلا همسرم موقع اقدام برای گرین کارت من(که نوشته اید سیتیزن شیپ!!) باید 3سال هم از سیتیزن شیپ خودش گذشته باشه حالا برام شک ایجاد شد که 5 سال دیگه میتونم اقدام کنم یا 3 سال دیگه!؟)

اگر امکان داره منبع رو بدهید خودم یه نگاه بندازم

ویرایش: طبق سرچی که خودم تو اینترنت انجام دادم به نظر اون 3 سالی که برای سیتیزن شیپ همسرم که برام اقدام کرده باید گذشته باشه از تاریخی محاسبه میشه که من میخوام برم برای سیتیزنی خودم اقدام کنم یعنی با این حساب من بعد از 3 سال از دریافت گرین کارتم میتونم برای سیتیزن شیپ اقدام کنم . اساتید تایید میفرمایید؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010 ، mrhj50 ، rezajoon ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان