آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

رفت و آمد به آمریکا
سلام دوستان خوب و عزیز خودم ‎Big Grin
من مدتیه که به علت گرفتاری شخصی خیلی نمیتونم به سایت سر بزنم.
از همه دوستانی که به من نامه زدن و نتونستم جواب بدم عذر خواهی میکنم.
اما لازم دیدم یه بحث خیلی مهم و حیاتی رو اینجا باز کنم که همه مون یه روز گریبان گیرش میشیم. میخوام دوستانی که اینجا مطلب میذارن با دلیل و برهان و ارائه آدرس یا لینک نظراتشون رو بیان کنن تا مانع سردرگمی بقیه بشه. ممنونم.
من در ‎Instruction‎ فرم ‎I-131‎ که مربوط به ‎Re-entry Permit‎ یا دریافت پاسپورت سفید جهت ورود مجدد به آمریکا هست خوندم که :

‎If you stay outside the United States for less tan one‎
year, ‎you are not required to apply for a Re-entry‎
Permit. ‎You may re-enter the United States on your‎
Permanent ‎Resident Card (Form I-551)xxx‎

سه تا ایکس آخر رو خودم زدم. خواستم بگم که ادامه داره. این متن در صفحه دوم فرمی با عنوان ‎Form I-131 Instruction‎ و در پاراگراف چهارم اون نوشته شده. همونطور که خودتون هم ملاحظه میکنید شایعه 6 ماه و غیره منتفیه. حالا از همه دوستای خوبم میخوام اگر چیزی غیر از این رو میخوان بیان کنن رعایت شرایط بالا رو فراموش نکنن. راستی! فرم ویرایش 24 مارس ‎2009‎ هست. پس قدیمی نیست و کاملاً جدید جدیده! منتظر نظرات خوبتون میمونم. ‎Smile
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payman R ، mohsen324 ، Spiritual ، reza22 ، matrix ، M!LAD ، meweadl ، Borqa3 ، kianoush ، farzad24 ، rr9060 ، jan ، afsoun ، California ، Kaveh90 ، Iman-gta ، mitr.p ، samadi2050 ، maryam58 ، SH1A2R3 ، shgh57 ، Rainy ، Afies ، MPU ، Danoosh ، soli asali ، alitab ، Daneshjo ، alirezanz
‎agson‎ عزيز
اولا از حضور مجدد شما بسيار خوشحال شدم.بحث بسيار مفيد و خوبي را شروع كردي ولي چون همه مطالب را با سند و دليل محكم خواستي (و درست هم همين است) كمي به ما زمان بده تا مطالب اصولي را پيدا و جهت اطلاع اعلام كنيم .
موفق باشي
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: afsoun ، Iman-gta ، jan ، SH1A2R3 ، soli asali ، Daneshjo
‎Tara‎ عزیز
ازت صمیمانه خواهه میکنم که شما لطف کن و مدارک اصولی برای رفع مشکل مدت ویزات رو پیدا کن و حلش کن این یکی رو بیخیال شو جون عزیزتTongueBig GrinTongue
Case Number: 2009AS115XX‎
تاریخ مصاحبه: ‎,March 16 , 2009‎
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر ‎: Aug 4, 2009‎
ورود به آمریکا: ‎Sep 7, 2009‎
خروج از آمریکا: ‎Nov, 2009 /‎ با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به آمریکا: ‎2011 , 16, Jul‎
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Iman-gta ، jan ، soli asali
سلام ‎TARA‎ عزیز.
ممنونم از توجهت. فرصت زیاده! من تا عید نمیرم آمریکا! ‎Big Grin
منتظر پاسخهای خوب شما دوستان عزیزم میمونم.
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: afsoun ، Iman-gta ، jan
‎agsone‎ عزيز
ممنون از اظهار لطف شما.در ضمن ‎shadow‎ عزيز بابا بگذار بقيه هم اظهار نظر كنند.شايد بقيه يه چيزايي رو بدونند كه من و شما نميدونيم.
درضمن مشكل اعتبار مديكال و ويزاي من هم كه حالا حالاها (شايد آخر سپتامبر) حل شدني نيست!!!!!
موفق باشيد
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: afsoun ، Iman-gta ، jan ، soli asali
بذارین من نظر کارشناسانه ی خودم رو بیان کنم :دی
الان این تنها مشکل منه و نمی دونم باید درخواست ری اینتری بدم یا نه.
ببینید به نظر من کسی که ایران اقامت داره، همون یک سال یک بار باید بره آمریکا، صریحاً اینو نوشته
اگر مشکلی باشه برای امثال من هست که ایران اقامت ندارند، ما از طرفی ایران اقامت نداریم، از طرفی می خوایم این جا کارهامون رو انجام بدیم و یک سال نریم آمریکا و لی در این یک سال مجبوریم اقامتمون رو هم این جا تمدید کنیم، و این درست نیست از جهت قوانین مهاجرت آمریکا که در حالی که اقامت دائم آمریکا رو داری، خارج از آمریکا باشی و اقامت جای دیگه ای رو هم بگیری.
کسانی که ایران هستند، خب سیتیزن ایرانند و مشکلی نیست، مشکل وقتی پیش می یاد که در این یک سال که خارج از آمریکا هستی، اقامت جای دیگه ای رو هم بگیری ! و نمی دونم آیا تمدیدش هم مشکل سازه یا نه؟ یعنی تمدید اقامت نه گرفتن اقامت.

مدرک: فرم
B5
در ‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=101a597a46f7b110VgnVCM1000004718190aRCRD&vgnextchannel=aab807b03d92b010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD‎



‎Your U.S. permanent residence may be considered as‎
abandoned ‎for absences shorter than 1 year if you take up‎
residence ‎in another country.‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: najibi ، SH1A2R3 ، parastoo mohajer ، soli asali ، justusa ، Daneshjo
با سلام به دوستان عزیز این دریافت پاسپورت سفید یکی از سوالات عمده همه افراد است لطفا اگه هر کسی اطلاعاتی نسبت به مبلغی که باید پرداخت شود ، مقدار زمان استفاده ، طریقه دریافت و ‎...‎ داره در اختیار دوستان قرار بدهند تا این مشکل هم برای اولین با از طریق این سایت در دنیای اینترنت از بین برود.
و در آخر از تمامی دوستان فعال در این سایت که واقعا راهگشایی برای حل مشکلات لاتری بودند صمیمانه تشکر و قدر دانی می کنم
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم ‎08-Jul-2014‎ و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، joseph ، SH1A2R3 ، soli asali
سلام به همه دوستان

اگه اینجور باشه که کلاه من پس معرکستBig Grin‎ ما که هنوز کلیرنسمون نیومده ولی اگه بیاد من حداقل 1 سال احتیاج دارم تا درسم تموم بشه اینجا و بعدش بریم. پس اگه اونها اقامت دانشجویی ما رو ببینن که توی یک کشور دیگه غیر از ایرانه ممکنه همه چی برباد بره؟؟ اگه هر 6 ماه 1 بار بریم چطور؟ بازم گیر میدن؟ امروز ‎120‎ روز از مصاحبه میگذره و یک عالم فکر و خیال داشتیم که ویزا میدن یا نه. این هم اومد روشBig Grin

موفق باشید
شماره کیس: ‎2009AS17XXX‎
نامه قبولی: ‎08 6th May‎
ارسال فرمهای سری اول: ‎9th Jun 08‎
کارنت: ‎9th Feb 09‎
نامه دوم: ‎09 20s Mar‎ از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: ‎09 31st Mar‎
مصاحبه: ‎09 14th April‎
کلیرنس و ویزا: ‎09 31st Aug‎ (پس از ‎130‎ روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: ‎09 16th Nov‎
دریافت گرین کارت: ‎09 22nd Dec‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، jan ، SH1A2R3 ، soli asali ، Daneshjo
من نمی دونم این زمان 6 ماه اصولاً از کجا وارد بحث ها شده! من در هیچ جایی این عدد 6 رو ندیدم! و در خود سایت مهاجرت نوشته یک سال . اگر کسی مرجعی رسمی برای این رقم 6 داره این جا لینکش رو بذاره لطفاً. به هر حال اگر مشکلی باشه برای ما که خارج از ایرانیم، 6ماه و یک سالش فرقی نمی کنه! باید بپرسیم که اصولاً آیا تمدید اقامت به منظور تموم شدن تحصیل در اون کشور مغایرت داره با قانون مهاجرت آمریکا یا نه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، jan ، rira1982 ، soli asali ، Daneshjo
‎agsone‎ جان

بهتر نیست برای سایر دوستان شرح ماوقع و چگونگی گرفتن ‎re-entry‎ تون رو توضیح بفرمایید تا اول یه سری ها(من جمله بنده) تو باغ بیان، بعد... ؟Smile

سوالات مطروحه:
- اول منتظر گرین کارت و ‎SSN‎ موندی، بعد برای ‎re-entry‎ اقدام کردین؟
- مرجع و سازمان مراجعه شده؟
- سوالات و مراحل گردش امور اداری از درخواست تا صدور؟
- شرایط نگهداری و اعتبار re-entry؟
- مدت زمان اقدام تا اتمام کار؟

با سپاس فراوان
راهنمای خرید چمدان

‎10AS6000‎
قبولی:May ‎24, 09‎
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09‎
هزینه:3.800$-یکنفر

‎We The People‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، jan ، reza.aa ، ali.b
دوستان سلام
بحث شش ماه در خصوص شرط حضور پیوسته برای درخواست شهروندی بعد از 5 سال مطرح هست که تو راهنمای ‎M618‎ اومده. البته همونجا هم عنوان شده که اگر کمتر از یک سال هم خارج از آمریکا باشیم ولی ثابت بشه که فرد اقامتی در کشور دیگری غیر ازآمریکا انتخاب کرده میتونه نتیجه از بین رفتن اقامت دائم رو به دنبال داشته باشه. موضوع پرداخت مالیات و ‎...‎ اینجا مهم میشه.

راستی درسته که تو پاسپورت موقع خروج مهر خروج نمیزنن ولی افسر در موقع ورود میتونه خیلی چیزها رو چک کنه از جمله اینکه به محل صدور ویزای سایر کشورها دقت کنه. اگر این ویزا از کشور دیگری غیر از آمریکا صادر شده باشه (مثلا ایران) معنیش میتونه این باشه که تو کشور دیگری زندگی میکنیم. این موضوع برای سمیرا و پرشیا میتونه مهم باشه که اصلا ویزای اقامت یا تحصیل در کشور دیگری رو توی پاسپورتشون دارن. در این موارد ‎reentry permit‎ میتونه کمک کنه چون از قبل این موضوع برای دولت آمریکا اعلام میشه و در حقیقت اجازه بازگشت مجدد گرفته میشه.

(البته این موضوع از اونجا شروع شد که تو فرودگاه از مقیم دائم پرسیده میشه که چند وقت خارج از آمریکا بودی!)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rs232 ، maaref ، jan ، Afies ، Hedieh20
samirapakzad نوشته:

اگر مشکلی باشه برای امثال من هست که ایران اقامت ندارند، ما از طرفی ایران اقامت نداریم، از طرفی می خوایم این جا کارهامون رو انجام بدیم و یک سال نریم آمریکا و لی در این یک سال مجبوریم اقامتمون رو هم این جا تمدید کنیم، و این درست نیست از جهت قوانین مهاجرت آمریکا که در حالی که اقامت دائم آمریکا رو داری، خارج از آمریکا باشی و اقامت جای دیگه ای رو هم بگیری.
کسانی که ایران هستند، خب سیتیزن ایرانند و مشکلی نیست، مشکل وقتی پیش می یاد که در این یک سال که خارج از آمریکا هستی، اقامت جای دیگه ای رو هم بگیری ! و نمی دونم آیا تمدیدش هم مشکل سازه یا نه؟ یعنی تمدید اقامت نه گرفتن اقامت.

.


این طور که شما میگید یعنی داشتن ویزای کشور دیگر مشکل زاست
یا اقدام برای گرفتن پرمنتی کشور دیگر ؟
من و شوهرم با ویرای کار استرالیا هستیم برای پرمنتی اینجا هم اقدام کردیم یعنی اگر جواب مثبت از اینجا بگیریم نمی تونیم برگردیم و برای اقامت اینجا اقدام کنیم یا باید بی خیال آمریکا بشیم؟
شما در مورد اینکه هر کسی نمی تونه یا می تونه سیتیزنی 2 کشور بیشتر را داشته باشد یا نه چیزی می دونید؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، jan ، batis2010
سلام دوستان.
فکر کنم یه مقدار مباحث به هم گره خورد!
راستش من هیچی در مورد داشتن اقامت در کشوری غیر از آمریکا (و البته غیر از کشور مادری) و مشکلاتش نمیدونم.
به نظر میرسه قوانین کشورها در این زمینه خیلی متفاوت باشه. ولی من خودم چیزی نمیدونم.
بحث اصلی ما پیرامون رفت و آمد به آمریکا با فرض داشتن تابعت ایران و نداشتن مشکل تابعیت کشور ثالث بود.
البته من خودم شفاف این رو بیان نکردم. گفتم شاید دوستان این فرض رو کاملاً بدیهی بدونند. ولی خوب اینطور نشد.
حالا از دوستان تقاضا دارم که اینجا روی این مساله تمرکز کنن. میتونیم برای اون مورد هم یک تاپیک جدید بازکنیم.
اینجوری مسائل به هم گره میخورن و به نتیجه نمیرسیم. ممنونم.
راستی در مورد پاسپورت سفید هم چون یکی از دوستان پرسیده بود باید بگم که فرم ‎I-131‎ و راهنمای اون به طور کامل پاسخگوی سولات شماست. اگر هم سوالی بود در تاپیک خودش (که فکر کنم وجود هم داره) مطرح کنید. ممنونم.
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mitr.p ، maaref ، batis2010
agsone نوشته:
سلام دوستان.
فکر کنم یه مقدار مباحث به هم گره خورد!
راستش من هیچی در مورد داشتن اقامت در کشوری غیر از آمریکا (و البته غیر از کشور مادری) و مشکلاتش نمیدونم.
به نظر میرسه قوانین کشورها در این زمینه خیلی متفاوت باشه. ولی من خودم چیزی نمیدونم.
بحث اصلی ما پیرامون رفت و آمد به آمریکا با فرض داشتن تابعت ایران و نداشتن مشکل تابعیت کشور ثالث بود.
البته من خودم شفاف این رو بیان نکردم. گفتم شاید دوستان این فرض رو کاملاً بدیهی بدونند. ولی خوب اینطور نشد.
حالا از دوستان تقاضا دارم که اینجا روی این مساله تمرکز کنن. میتونیم برای اون مورد هم یک تاپیک جدید بازکنیم.
اینجوری مسائل به هم گره میخورن و به نتیجه نمیرسیم. ممنونم.
راستی در مورد پاسپورت سفید هم چون یکی از دوستان پرسیده بود باید بگم که فرم ‎I-131‎ و راهنمای اون به طور کامل پاسخگوی سولات شماست. اگر هم سوالی بود در تاپیک خودش (که فکر کنم وجود هم داره) مطرح کنید. ممنونم.


با اجازه شما ‎134‎ رو کردم ‎131.‎ فکر کنم اشتباه تایپی بود.
کیس نامبر: ‎2009AS3508x‎
تاریخ دریافت نامه اول: ‎May 28 2008‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎Jun 1 2009‎
تاریخ مصاحبه: ‎Jul 13 2009‎
کلیرنس: دیگه منتظر نیستم
کلیرنسم اومد10 ‎Aug‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎Aug 24‎
اعتبار ویزا: 6 ماه تا تاریخ ‎Feb 23 2010‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، jan ، batis2010
به این آدرس که گذاشتم مراجعه کنید. اطلاعات خوبی راجع به ورود و خروج و قوانین مربوطه دارد.

‎http://www.immihelp.com/greencard/reentry-permit.html‎

سایت ‎www.Immihelp.com‎ حاوی اطلاعات جالب و جامعی در خصوص مهاجرت است.
کیس نامبر: ‎2009AS3508x‎
تاریخ دریافت نامه اول: ‎May 28 2008‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎Jun 1 2009‎
تاریخ مصاحبه: ‎Jul 13 2009‎
کلیرنس: دیگه منتظر نیستم
کلیرنسم اومد10 ‎Aug‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎Aug 24‎
اعتبار ویزا: 6 ماه تا تاریخ ‎Feb 23 2010‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، OverLord ، farzad24 ، Farshid22 ، shahramk29 ، maaref ، batis2010 ، reza.aa




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان