##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل!
یعنی با این مسئله پیش امده کسی که در لاتاری شرکت میکنه نمیتونه نه برای ویزای توریستی ونه اسکیلورکر برای کانادا؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام. من دانشجوی ارشد حقوق جزا هستم. معدل لیسانسم 18 و خورده ای بود. معدل ترم 1 ارشدم هم بالای 18 شده میتونم بالتر هم ببرمش. موضوع پایان نامم رو هم یه چیزی انتخاب می کنم که توی آمریکا به درد بخوره. قصد دارم توی یک سال اینده هم ایلتس بگیرم.
میخواستم ببینم این شرایط برای گرفتن بورسیه خوبه و امکانش هست بتونم از یه دانشگاه خوب آمریکایی بورسیه بگیرم؟ از چه طریقی باید اقدام کنم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2012-03-06 ساعت 13:42)شیدا.ش نوشته:  سلام. من دانشجوی ارشد حقوق جزا هستم. معدل لیسانسم 18 و خورده ای بود. معدل ترم 1 ارشدم هم بالای 18 شده میتونم بالتر هم ببرمش. موضوع پایان نامم رو هم یه چیزی انتخاب می کنم که توی آمریکا به درد بخوره. قصد دارم توی یک سال اینده هم ایلتس بگیرم.
میخواستم ببینم این شرایط برای گرفتن بورسیه خوبه و امکانش هست بتونم از یه دانشگاه خوب آمریکایی بورسیه بگیرم؟ از چه طریقی باید اقدام کنم؟

در مورد رشتتون چون اطلاعی ندارم نمی خوام اطلاعات غلط بدم..اما معدلتون خوبه و می تونید روی کمک هزینه گرفتن کمی حساب باز کنید...پیشنهاد میکنم حتما به سایت applyabroad یه سر بزنید اونجا خیلی اطلاعات مفید می تونید بدست بیارید...اینکه از کجا باید شروع کنید هم...اول از همه باید فکر زبان باشید...تافل بدید و نمره بالا بگیرید...برای رشته شما رو نمی دونم اما مثلا رشته های فنی باید امتحان gre هم بدن باید ببینید اگر برای رشته شما هم چیزهایی شبیه این هست امتحاناش رو بدید...بعد باید بگردید و چند دانشگاه که با شرایطتون جور باشه پیدا کنید و با استاد ها مکاتبه کنید ..می تونید برای پیدا کردن دانشگاه با رنک بالا به سایت usnews.com برید...
باز هم می گم به سایت applyabroad حتما سر بزنید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به آمریکا: 11 آگوست 2012
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، شیدا.ش ، ابی22 ، battosai
باسلام...من لیسانس معماری هستم.زبانم ضعیفه...یک شرکت معماری هم به نام خودم به ثبت رسوندم...البته سابقه کاری ندارم...اکثر بستگانم هم در نیویورک و ...هستن...آیا امکانش هست من برای ادامه تحصیل و کار به آمریکا برم؟زبان اونجا به ایرانیا برای ادامه تحصیل اموزش میدن؟هدفم دانشگاه های نیویورک هستن...لطفا راهنماییم کنید...
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2012-04-23 ساعت 14:56)حسین جوون نوشته:  باسلام...من لیسانس معماری هستم.زبانم ضعیفه...یک شرکت معماری هم به نام خودم به ثبت رسوندم...البته سابقه کاری ندارم...اکثر بستگانم هم در نیویورک و ...هستن...آیا امکانش هست من برای ادامه تحصیل و کار به آمریکا برم؟زبان اونجا به ایرانیا برای ادامه تحصیل اموزش میدن؟هدفم دانشگاه های نیویورک هستن...لطفا راهنماییم کنید...

درود بر شما ...
دوست گرامی برای پذیرش از دانشگاههای آمریکا نیاز به مدرک زبان تافل دارید و البته برخی دانشگاهها هم مدرک آیلتس را قبول می کنند ...
برای کار شما باید از دانشگاه مورد نظر ÷ذیرش بگیرید بدین صورت که مدارک لازم + مدرک زبان را ارائه دهید و نامه پذیرش و مابقی مدارک را به سفارت آمریکا برده و با ارائه تمکن مالی مطمئن و قوی از سفارت ویزای تحصیلی دریافت کنید ...

دوست گرامی لطفا برای راهنمایی بیشتر انجمن ویزای دانشجویی را جستجو کنید تا به جواب سوالهایتان برسید ... سوالی اگر بود فقط در تایپک مربوطه مطرح کنید ...
موفق باشید ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: smith ، ParsTrader
با سلام
من دانشجوی ترم 4 رشته مهندسی مواد هستم(دانشگاه آزاد-علوم و تحقیقات)
خواستم بدونم میتونم با مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی که دارم درخواست تحصیل تو مقطع کارشناسی کنم؟شانسی دارم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2012-03-06 ساعت 13:42)شیدا.ش نوشته:  سلام. من دانشجوی ارشد حقوق جزا هستم. معدل لیسانسم 18 و خورده ای بود. معدل ترم 1 ارشدم هم بالای 18 شده میتونم بالتر هم ببرمش. موضوع پایان نامم رو هم یه چیزی انتخاب می کنم که توی آمریکا به درد بخوره. قصد دارم توی یک سال اینده هم ایلتس بگیرم.
میخواستم ببینم این شرایط برای گرفتن بورسیه خوبه و امکانش هست بتونم از یه دانشگاه خوب آمریکایی بورسیه بگیرم؟ از چه طریقی باید اقدام کنم؟

ادامه تحصیل در رشته حقوق کاملا متفاوت از رشته های دیگه است. نمی خوام نا امیدتون کنم ولی حقوق خواندن برای غیر آمریکایی ها بسیار مشکله.

اول از همه اینکه برای حقوق کمک هزینه وجود نداره پس باید با خرج خودتون بیاید.
دوم اینکه برای حقوق خواندن اول باید امتحان LSAT بدین که فکر نمی کنم خارج از آمریکا برگزار بشه پس باید اول پات برسه به آمریکا.
سوم اینکه بعد از اینکه امتحان رو دادین مسایل خیلی زیادی مثل تجربه کار در آمریکا، دانشگاهی که لیسانس گرفتین ازش و .... تو پذیرفته شدنتون موثر.
چهارم برای حقوق و وکالت زبانتنون باید خیلی فراتر از خوب باشه، یعنی باید بتونی مثل یه آمریکایی حرف بزنی و بخونی و بنویسی.
(بصورت کلی برای آمریکا تافل بدی بهتره همچنین به GRE هم احتیاج داری)

اینها فقط چند تا از مشکلاتش بود، البته این هایی که من گفتم مربوط به خواندن law هستش که منجر به گرفتن JD می شه که بعدش می تونی وکیل، قاضی با مدعی العموم بشی. من دقیقا نمی دونم که چیز جدایی به نام حقوق داشته باشن (من نشنیدم تا حالا)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: smith ، sohi

salam. man dar hale hazer mikham paziresh az daneshgah haye amrica begiram.
vali yek soal inja daram ke aya daneshgah haye dolati ba khosusi farghi dare? dar ayandeye man tu amrica moasere?
va aya in doroste ke age az daneshgah dolati paziresh dashte bashi va behet ehtemale inke visa bedan kame?
age intorie mishe az ye private pazireshgereft bad unja be rahati move kard tu dolati?
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2012-07-14 ساعت 17:21)sk8erdude نوشته:  inja kesi javabgu nistesh. behar hal mer30

دوست عزیز، لطفاً پینگیلیش ننویسید و قوانین سایت رو رعایت کنید. یکی از دلایلی که هنوز پست شما پاک نشده اینه که اینجا تاپیک کم رفت و آمدیه و هنوز مدیران سایت متوجه این پست که خلاف قوانین سایت ارسال شده، نشده اند.

ثانیاً، همونطور که عرض کردم، این تاپیک بیننده زیادی نداره. مهاجرسرا عموماً به موضوع مهاجرت می پردازه و در مراحل بعد، ادامه تحصیل مهاجران در کشور مقصد؛ به همین دلیل کسی که تجربه مشابهی برای ویزاهای دانشجویی داشته باشه، کمتر به سراغ مهاجرسرا میاد. شما با سر زدن به applyabroad موضوعات مرتبط بیشتری پیدا خواهید کرد.

تفاوت اصلی دانشگاه های خصوصی و دولتی در میزان شهریه اونهاست. چه دانشگاه های دولتی و چه خصوصی، میزان شهریه در سال به علاوه هزینه زندگی، از 25 تا 30 هزار دلار کمتر نخواهد بود. به همین دلیل، انتخاب دانشگاهی که کمک هزینه بیشتری به شما بده، در اولویت هست. در صورت یکسان بودن همه شرایط مالی، دانشگاهی که رتبه بالاتری داشته باشه، فارغ از خصوصی یا دولتی بودن، گزینه بهتری هست.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، sohi
سلامن علیک
من فعلا 16 سالمه ، دوم دبیرستان رشته ی ریاضی رو تموم کردم و سوم به زودی شروع میشه ، میخواستم برای مقطع لیسانس رشته ی Game Design برم آمریکا که از مسئله ی عدم تایید مدرک لیسانس خارجی توی ایران مطلع شدم و حالا تمام تلاشم برای رفتن واسه مقطع فوق لیسانسه

تجربه ی برنامه نویسی ربات به زبان C و همچنین برنامه نویسی و طراحی فلش رو دارم به اضافه یک عدد سرتیفیکیشن شرکت در مسابقات رباتیک که طی سال های آینده از نظر تعداد و تجربه افزایش خواهد یافت

با توجه به زمان زیادی که دارم و اینکه هنوز معلوم نیست لیسانس چه دانشگاهی قبول شم و عرایض بالا واسه زندگی خوب توی آمریکا و اینکه یک دانشگاه خوب پذیرش بگیرم چه پیش نیازاتی وجود داره و شما چه پیشناهاداتی دارید؟

از نوشته های سابق شما هم که به نظر رسید واسه موندن نمیشه روی ویزای تحصیلی زیاد حساب کرد ، واسه گرفتن ویزای کار چه ویژگی هایی رو باید داشته باشم و همچنین داشتن پارت تایم جاب واسه ی یک دانشجوی اینترنشنال امکان پذیره یا خیر؟

دیگه اینکه با داشتن کار نیمه وقت میشه هزینه های زندگی رو تا چه حدّ از دوش والدین برداشت؟ امکان کار کردن برای خود دانشگاه هست مثل مقطع دکترا؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind
نقل قول:
(2012-07-25 ساعت 22:48)Ho30 نوشته:  سلامن علیک
من فعلا 16 سالمه ، دوم دبیرستان رشته ی ریاضی رو تموم کردم و سوم به زودی شروع میشه ، میخواستم برای مقطع لیسانس رشته ی Game Design برم آمریکا که از مسئله ی عدم تایید مدرک لیسانس خارجی توی ایران مطلع شدم و حالا تمام تلاشم برای رفتن واسه مقطع فوق لیسانسه

تجربه ی برنامه نویسی ربات به زبان C و همچنین برنامه نویسی و طراحی فلش رو دارم به اضافه یک عدد سرتیفیکیشن شرکت در مسابقات رباتیک که طی سال های آینده از نظر تعداد و تجربه افزایش خواهد یافت

با توجه به زمان زیادی که دارم و اینکه هنوز معلوم نیست لیسانس چه دانشگاهی قبول شم و عرایض بالا واسه زندگی خوب توی آمریکا و اینکه یک دانشگاه خوب پذیرش بگیرم چه پیش نیازاتی وجود داره و شما چه پیشناهاداتی دارید؟

از نوشته های سابق شما هم که به نظر رسید واسه موندن نمیشه روی ویزای تحصیلی زیاد حساب کرد ، واسه گرفتن ویزای کار چه ویژگی هایی رو باید داشته باشم و همچنین داشتن پارت تایم جاب واسه ی یک دانشجوی اینترنشنال امکان پذیره یا خیر؟

دیگه اینکه با داشتن کار نیمه وقت میشه هزینه های زندگی رو تا چه حدّ از دوش والدین برداشت؟ امکان کار کردن برای خود دانشگاه هست مثل مقطع دکترا؟

دوست من بهترین کار در حال حاضر برای شما اینه که به طور جدی رو زبانت کار کنی چون هرچقدر که زبانت بهتر باشه درصد موفقیتتم بیشتره پس جدیش بگیری اما مورد بعدی این که بهتره در مورد رشتت بیشتر اطلاعات جمع کنی فکر نمیکنم ایران توی این رشته زیاد حرفی داشته باشه و بهترین جا برای ادامه تحصیل این رشته ایالات متحده هست البته از نظر من بهتر تمام سعیت رو کنی و لیسانست رو از آمریکا بگیری که خیلی خیلی بهتره پس بازم میگم سعی کن زبانت رو عالی کنی تا تافل ( نیاز داری ) با نمره بالا قبول شی البته اینم بگم که تحصیل در آمریکا هزینه هاش واقعا بالاس با توجه به اینم که یه فرد خارجی دانشجو در ایالات متحده حق کار کردن خارج از محیط دانشگاه رو نداره ! پس زیاد روی کار کردن خودت حساب باز نکن اگه با ویزای دانشجوی رفتی ! و اما در مورد موندنم بگم که اگه بتونی سری استخدام شی صاحب کارت میتونه برات درخواست گرین کارت بکنه

موفق باشی
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ابی22 ، Ho30 ، frozen mind
داداش ممنون بابت جواب ، رشته ای که میخوام برم زیر مجموعه ی اینفورمیشن توری هست و تا جایی که اطلاع دارم ایران نداره در نتیجه رشته ی لیسانس رو بالاجبار رشته ای مثل نرم افزار در نظر گرفتم.

در مورد تغییر رشته توی مقطع لیسانس چه احتمالاتی رو در نظر میگیرید؟ احتمال اینکه امتیاز منفی برای رفتن باشه یا مثبت یا بی تاثیر؟

در مورد کار توی محیط دانشگاه منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم چون چند حالت رو شامل میشه:
1- کار نیمه وقت توی امکانات خدماتی دانشکاه مثل کافه یا رستوران.
2- کار تحقیقاتی برای دانشگاه که احتمالا از طرف دانشگاه حقوق داده بشه.
3- مورد سوم که میشه کار مثل پرسنل دانشگاه که به طور قطع همچین موردی رو باید محال در نظر گرفت.

و این ممنوعیّت کار خارج از دانشگاه شامل کار های نیمه وقت هم میشه یا نه رو به طور دقیق متوجه نشدم.

مورد بعد اینکه زود استخدام بشم ، اگر اجازه ی کار با ویزای دانشجویی رو ندارم چطور استخدام بشم؟ بعد از اتمام مدّت ویزا باید استخدام بشم یا قبلش؟

تا الان نمرات معدلم کل مقطع ابتدایی 20 - راهنمایی نوبت های اوّل و دوّم بالای 19.60 - دبیرستان نوبت اوّل سال اول بالای 18.50 ( اگر اشتباه نکنم 18.64) - نوبت دوّم سال اوّل بالای 17.60 (اگر اشتباه نکنم 17.80 و خورده ای) - نوبت اول سال دوّم 17.54 - نوبت دوم سال دوّم 16.19

با توصیفات بالا چند درصد امکان دریافت پذیرش از یک دانشگاه توی آمریکا وجود داره و این دانشگاه توی چه بازه ای از رنکینگ دانشگاه های جهان جا میگیره؟

دوستانی که اطلاعات دارن اگر پست قبلی من رو دیدن بهش جواب بدن از نظراتشون بهرمند بشم و همچنین این پست رو
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind
(2012-07-26 ساعت 23:01)Ho30 نوشته:  داداش ممنون بابت جواب ، رشته ای که میخوام برم زیر مجموعه ی اینفورمیشن توری هست و تا جایی که اطلاع دارم ایران نداره در نتیجه رشته ی لیسانس رو بالاجبار رشته ای مثل نرم افزار در نظر گرفتم.

در مورد تغییر رشته توی مقطع لیسانس چه احتمالاتی رو در نظر میگیرید؟ احتمال اینکه امتیاز منفی برای رفتن باشه یا مثبت یا بی تاثیر؟

در مورد کار توی محیط دانشگاه منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم چون چند حالت رو شامل میشه:
1- کار نیمه وقت توی امکانات خدماتی دانشکاه مثل کافه یا رستوران.
2- کار تحقیقاتی برای دانشگاه که احتمالا از طرف دانشگاه حقوق داده بشه.
3- مورد سوم که میشه کار مثل پرسنل دانشگاه که به طور قطع همچین موردی رو باید محال در نظر گرفت.

و این ممنوعیّت کار خارج از دانشگاه شامل کار های نیمه وقت هم میشه یا نه رو به طور دقیق متوجه نشدم.

مورد بعد اینکه زود استخدام بشم ، اگر اجازه ی کار با ویزای دانشجویی رو ندارم چطور استخدام بشم؟ بعد از اتمام مدّت ویزا باید استخدام بشم یا قبلش؟

تا الان نمرات معدلم کل مقطع ابتدایی 20 - راهنمایی نوبت های اوّل و دوّم بالای 19.60 - دبیرستان نوبت اوّل سال اول بالای 18.50 ( اگر اشتباه نکنم 18.64) - نوبت دوّم سال اوّل بالای 17.60 (اگر اشتباه نکنم 17.80 و خورده ای) - نوبت اول سال دوّم 17.54 - نوبت دوم سال دوّم 16.19

با توصیفات بالا چند درصد امکان دریافت پذیرش از یک دانشگاه توی آمریکا وجود داره و این دانشگاه توی چه بازه ای از رنکینگ دانشگاه های جهان جا میگیره؟

دوستانی که اطلاعات دارن اگر پست قبلی من رو دیدن بهش جواب بدن از نظراتشون بهرمند بشم و همچنین این پست رو

1. تا جایی که من شنیدم، اجازه خروج افراد مشمول به قصد تحصیل در مقطع لیسانس داده نمی شه. اما اگه معاف هستید، میشه امکان تحصیل در مقطع لیسانس، با هزینه شخصی، رو بررسی کرد.

2. تأثیر عدم تأیید لیسانس خارجی بر روی زندگی آینده شما اینه که در هر زمانی برای زندگی دانشجویی شما مشکلی پیش بیاد و قصد برگشت به ایران و ادامه تحصیل یا زندگی در ایران رو داشته باشید، با سیستم تأیید مدارک فعلی به مشکل خواهید خورد. امکان تأیید مدرک لیسانس، در صورت داشتن فوق لیسانس یا بالاتر رو از وزارت علوم بپرسید.

3. بسیاری از ویزاهای دانشجویی برای بچه های ایرانی در آمریکا به صورت single صادر میشه و متأسفانه اجازه خروج از آمریکا و شرکت در سمیناری مثلاً در کانادا رو هم نخواهید داشت، و باید حتی امکان سر زدن به ایران به خاطر دلتنگی یا مشکلات خانوادگی رو فراموش کنید. اگه قصد شما ادامه تا مقطع دکتراست، این زمان حدود 10 سال خواهد بود. برای 10 سال باید امکان شرکت در کلیه مراسم های خانوادگی از شادی و خدای ناکرده عزا رو منتفی بدونید. تنها امکانی که دارید اینه که چند باری فقط پدر و مادرتون رو با ارسال دعوت نامه مورد تأیید دانشگاه، برای مدت کوتاهی به آمریکا بیارید و دیداری تازه کنید.

4. در زمانی که در مقطع لیسانس هستید، همه هزینه های تحصیل و زندگی رو خودتون باید بدید؛ مگر اینکه به علت نمرات بسیار درخشان و درخشیدن در فعالیت های فوق برنامه یا ورزشی، مقداری scholarship دریافت کنید که در بهترین شرایط 50% هزینه های شما رو پوشش می ده. اگر هم فامیل و دوست بسیار نزدیکی در آمریکا دارید که حاضر باشد ضامن شما در بانک یا مؤسسه مالی ای در آمریکا شود، می توانید از وام تحصیلی، البته با سود بالاتری نسبت به سود وام های فدرال، استفاده کنید تا پس از فارغ التحصیلی پس بدید.

5. اگر پس از پایان لیسانس علاقه داشتید که وارد مقطع دکترا بشید، در بسیاری از دانشگاه ها امکان دریافت پذیرش برای direct phd (دکترای پیوسته) وجود داره و الزاماً نیاز نیست که حتماً از فوق شروع کنید.

6. با توجه به معدل لیسانس، نمره تافل و نمره امتحان جی آر ای، در دوره های دکترا و در مواردی در دوره فوق لیسانس، امکان دریافت fund از دانشگاه وجود داره که شهریه و مقدار زیادی از هزینه زندگی شما رو پوشش می ده.

7. هر گونه کار خارج از دانشگاه ممنوعه و هرگونه کار در داخل دانشگاه مجاز. ولی تا جایی که من دستم اومده و خودم برای چند تا شغل دستیار اداری در دانشگاه اقدام کردم، چه مشاغل اداری و چه مشاغل غیراداری، متقاضی بسیار زیادی داره و خیلی رقابتیه و هر کسی هم که یکی اش رو بدست می آره، محاله تا آخرین روز فارغ التحصیلی اون کار رو ترک کنه و شانس خیلی کمی برای افراد جدید وجود داره.

8. در زمان اقدام برای دریافت ویزای دانشجویی، باید به سفارت گواهی تمکن مالی ارائه کنید و به صورت سپرده بانکی نشون بدید که حداقل به میزان شهریه و هزینه زندگی سال اول، پول در حساب دارید.

9. در پذیرش در مقطع فوق و دکترا، به نمرات دو امتحان جی آر ای و تافل نیاز دارید. از همین حالا به فکر خواندن زبان باشید که حتی اگر تا آخر عمر هم در ایران بمانید، همین دانستن زبان انگلیسی، در هر زمینه ای برایتان امتیاز چشمگیری دارد.

10. راحت ترین روش در حال حاضر برای شما، برنده شدن در لاتاری گرین کارته. در اینصورت همه هزینه تحصیلتون رو از لیسانس تا دکترا می تونید وام فدرال بگیرید و هر جای این مملکت که بخواید، می تونید کار کنید و در رفت و آمد به ایران هم مشکل نخواهید داشت. مصرانه هر سال در قرعه کشی گرین کارت شرکت کنید.

11. در زمانی که هنوز ویزای دانشجویی F1 معتبر هست، کارفرما برای کسی که به صورت دانشجوی بین المللی وارد آمریکا شده، می تواند درخواست ویزای کار H1 بدهد که اونطور که من از چند تا از بچه های ایرانی شنیدم، مستلزم گرفتن وکیل و هزینه ای در حدود 5000 دلاره؛ که خیلی از دانشجوها در مصاحبه شغلی اعلام می کنن که این هزینه رو حاضرن خودشون بدن. بعد از تبدیل ویزای دانشجویی به ویزای کار، سریعاً از پایان نامه اشون دفاع می کنن و می رن سر کار.

قانونی هم وجود داره که اگر برای آگهی استخدام خاصی در یک زمان مشخص هیچ فرد آمریکایی ای وجود نداشت، استخدام خارجی بلامانعه. البته در خیلی از شرکت ها یا بسیاری از آگهی های استخدام هم اعلام می کنند که این شغل تنها برای شهروندان آمریکایی یا افراد دارای گرین کارت هست؛ ولی من تا به حال نشنیدم که از بچه های ایرانی کسی کار پیدا نکنه و مجبور شه برگرده ایران.

12. به سایت applyabroad هم سر بزنید تا موضوع ادامه تحصیل در خارج از ایران رو تخصصی تر پیگیری کنید.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، ابی22 ، vroom ، faraz_k ، Linspire ، maral-map
سلام من 17 سالمه و مدرک دیپلم رشته تجربی دارم و میخوام برای تحصیل به آمریکا برم منو راهنمایی کنین لطفا این ایمیل من هستش piroze.sajjad@yahoo.com
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2012-07-27 ساعت 03:39)sajjadpirozi نوشته:  سلام من 17 سالمه و مدرک دیپلم رشته تجربی دارم و میخوام برای تحصیل به آمریکا برم منو راهنمایی کنین لطفا این ایمیل من هستش piroze.sajjad@yahoo.com

سلام.
خب اول شما بگید از چه راهی میخواهید به آمریکا برید و شرایط خودتون رو بگید تا ببینیم میشه راهنمایی کرد یا نه!
گرین کارت دارید؟
شرایط گرفتن ویزا دارید؟
و ......
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان