کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-30 ساعت 12:35)nimmaa نوشته:  سلام دوستان...در کمال ناباوری امروز کلیر شدم....امیدوارم هر چه زودتر همه دوستان کلیر بشن

تب_______________ریک این سال نویی اینم عیدی شما دوست عزیزRolleyesSmile
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadoow ، romance33 ، nimmaa
تبریک به همه کسایی که کلیر شدند و امید به کلیر شدن بقیمون در روزهای نزدیک .

بچه ها اگر کسی لینک ثبت نام ptt رو داره بی زحمت برای من بزاره . ممنون .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، yalda91 ، mohamadtj ، shadoow ، kamalir36 ، romance33
(2013-12-30 ساعت 12:35)nimmaa نوشته:  سلام دوستان...در کمال ناباوری امروز کلیر شدم....امیدوارم هر چه زودتر همه دوستان کلیر بشن

مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی خوشحال شدم خدارو شکر که این آخر سالی خبرهای خوب خوب داریم می شنویم و جالبش اینکه از بالای جدولی ها شروع شده

مرسی محمد جان از همدلیت .مرسی بازم دعا کنید اره دارم به چیزهای خوب فکر می کنم که به امید خدا این احرین مراحل هم بگذره

راستی صبر ایوب هم بهم خبر داد که سفارت آنکارا کلیر شدن رو تایید کرده و گفته از 3 ژانویه می تونن به سفارت مراجعه کنن .خیلی براشون خوشحال شدم که دیگه مطمئن شدن وخیالشون راحت شد
بازم تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، MONA FB ، mohamadtj ، shadoow ، azri ، romance33 ، nimmaa
تبرییییییییییییییییک فراوان خیلی خوشحال شدم دومین نفر از ابوظبی سومی دیگه خودم هستم ایشالاSmileSmile امیدوارم همه زودتر کلیر بشن
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، mohamadtj ، yalda91 ، shadoow ، azri ، houmanmir ، romance33 ، nimmaa
(2013-12-30 ساعت 20:49)MONA FB نوشته:  بچه ها اگر کسی لینک ثبت نام ptt رو داره بی زحمت برای من بزاره . ممنون .
لینک زیر رو بخون فارسی
https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservic...nformation
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، shadoow ، romance33
(2013-12-30 ساعت 19:24)SabreAyob نوشته:  عزيزان خبر خوش Big Grin
آنكارا آپديت كرد!!!!كلير شده ها لطفا اعلام كننCool
سفارت ايميل من رو جواب داده و ضمن تاييد كلير بودن بنده ،اشاره كرده كه از 3 ژانويه پذيرش ميكنه.
منتظر خبرهاي خوش هستيم.

سلام ازتون مدرکی نخواسته مثل مالیات جدید2012 یا چیز دیگه ای.3ام که جمعه شما کی میرید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، shadoow ، romance33
)ba arz poozesh font farsi inja nadaram(
nima jan tabrik migam va arezooye roozhaye khoobio barat daram
doostan fargh ptt ba csc chiye?
man ye ja khoondam case haye ghadimi bayad ptt sabtenam konan va case haye jadi csc, doroste?
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، nimmaa
(2013-12-31 ساعت 00:00)Ghormeh Sabzi نوشته:  دوستان فرق PTT با CSC چیه ؟
هر متقاضی باید برای ثبت نام در وبسایت رسمی پست دولتی کشور ترکیه PTTاز وبسایت CSC VISA INFORMATION SERVICES دیدار کنند.
https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservic...nformation
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Ghormeh Sabzi ، MONA FB ، shadoow ، romance33
(2013-12-31 ساعت 00:00)Ghormeh Sabzi نوشته:  )ba arz poozesh font farsi inja nadaram(
nima jan tabrik migam va arezooye roozhaye khoobio barat daram
doostan fargh ptt ba csc chiye?
man ye ja khoondam case haye ghadimi bayad ptt sabtenam ko
nan va case haye jadi csc, doroste?

تا اونجايي كه من مي دونم درسايت csc ثبت نام مي كنيم pttبستهاي تركيه وو مي كن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
(2013-12-30 ساعت 22:51)amirmd1361 نوشته:  
(2013-12-30 ساعت 19:24)SabreAyob نوشته:  عزيزان خبر خوش Big Grin
آنكارا آپديت كرد!!!!كلير شده ها لطفا اعلام كننCool
سفارت ايميل من رو جواب داده و ضمن تاييد كلير بودن بنده ،اشاره كرده كه از 3 ژانويه پذيرش ميكنه.
منتظر خبرهاي خوش هستيم.

سلام ازتون مدرکی نخواسته مثل مال
یات جدید2012 یا چیز دیگه ای.3ام که جمعه شما کی میرید؟

بله با تعجب زياد جمعه هست و كفتن كه مي تونيد از جمعه به بعد مراجعه كنيد .و فقط خواستن مديكال جديد ببرن .البته با اجازه اقا محمد جون من ازشون برسيده بودم جواب دادم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، amirmd1361 ، SabreAyob ، shadoow ، hamed_na ، پدی ، romance33 ، minoo meh
ضمن تبریک به دوستان عزیز کلییر شده
من جدول منتظران خانوادگی را دیدم مدت زمان کلییر خیلی طولانی بوده آیا در مورد کسانی که فرزند خردسال هم دارند همین طور بوده ؟
آیا کسی در میان شما دوستان دارای فرزند هست که زمان کلییرش طولانی بوده
2013AS77## YERAVAN
F2A : تاییدیه  دریافت فرم  I-130 درDEC 2013 , تاریخ اپروو FEB 2014, دریافت کیس نامبر may2014 , پرداخت 120$ در march2015پرداخت 325$ در Apr , ارسال فرم I-864 در 2015 July, ایمیل نقص در 9sep , ایمیل کامپلت 22 oct, ایمیل وقت مصاحبه درNov 13, مصاحبه هفته دوم dec , برگه آبی ،
کلییر july2016 ,
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، پدی ، yalda91 ، romance33 ، nimmaa
(2013-12-31 ساعت 11:59)abtin2015 نوشته:  در مورد کسانی که فرزند خردسال هم دارند همین طور بوده ؟
آیا کسی در میان شما دوستان دارای فرزند هست که زمان کلییرش طولانی بوده
البته همونطور که میبینید اینجا مال ازدواجی و نامزدیاست، تصور هم نمیکنم حالا حالاها قصد بچه دار شدن داشته باشن - مسئولیتش سنگین ، اصولا تربیت فرزند......
داشتن فرزند ولو یه دوجین خردسال گوگولی مگولی هم کمکی به کاهش پروسه کلیرنس نمیکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، پدی ، hamed_na ، romance33 ، minoo meh
samimane tabrik ha va shadbash ha
font farsi nadashtamWink
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، پدی ، yalda91 ، romance33 ، nimmaa ، minoo meh
سلام دوستان
كيا امروز بدون ايميل اپديت شدن اونم روز اخر سال ????????
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Rambod ، kamalir36 ، romance33 ، shadoow
دوستان امیدوارم سال جدید میلادی سالی خوب واسه همتون باشه و تموم شدن تلخی های 2013 با شروع شدن شیرینی سال جدید همراه باشه.سال دیگه لاس وگاس امیدوارمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Rambod ، nilofar72 ، پدی ، romance33 ، houmanmir ، minoo meh ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان