کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-30 ساعت 12:35)nimmaa نوشته:  سلام دوستان...در کمال ناباوری امروز کلیر شدم....امیدوارم هر چه زودتر همه دوستان کلیر بشن

تبریک نیما جان
امیدوارم در همه مراحل زندگی بدون کلیر شدن موفق و پیروز باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، nimmaa ، yalda91 ، minoo meh ، shadoow
دوستانی که در مورد CSC و PTT سئوال کرده بودن. CSC سیستم یا به عبارت دیگه سایتی هستش که باید توش برای تغیین محل دریافت پاسپورت ثبت نام کنین و PTT هم اداره پست ترکیه هستش که دوستانی که در آنکارا کارشون انجام میشه باید در CSC دفتر PTT رو انتخاب کنن.
محمد فضلی عزیز توضیحات کاملی اینجا دادن و لینکهای لازم رو در امضاشون دارن. مطالب ایشون برای لاتاریهای نوشته شده و برای ما هم قابل استفاده هستش.
و دوستانی که مثل من قبلاً در CSC آدرس دفتر پست تعیین کردن، نیازی به تعیین مجدد نیست و همون قبلی رو چاپ کنن ببرن سفارت.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، yalda91 ، Saeedv13 ، aghaghia ، minoo meh ، shadoow ، MONA FB
کاربران در حال بازدید این موضوع: k1_cid، nimmaa، omnia، romance33، پدی
مخلص همه پیشکسوت هایی که اینجا هستن.
@ دکتر پدی عزیز افتخار میدین که امضاتون پایین پست دوستانهBig Grin
@ برادر امنیا عزیز حالتون چطوره؟Big Grin
@ کیوان و نیما عزیز شما خوبین؟Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: nimmaa ، omnia ، mohamadtj ، shadoow
[quote='itex' pid='453756' dateline='1388503312']
دوستانی که در مورد CSC و PTT سئوال کرده بودن. CSC سیستم یا به عبارت دیگه سایتی هستش که باید توش برای تغیین محل دریافت پاسپورت ثبت نام کنین و PTT هم اداره پست ترکیه هستش که دوستانی که در آنکارا کارشون انجام میشه باید در CSC دفتر PTT رو انتخاب کنن.
محمد فضلی عزیز توضیحات کاملی اینجا دادن و لینکهای لازم رو در امضاشون دارن. مطالب ایشون برای لاتاریهای نوشته شده و برای ما هم قابل استفاده هستش.
و دوستانی که مثل من قبلاً در CSC آدرس دفتر پست تعیین کردن، نیازی به تعیین مجدد نیست و همون قبلی رو چاپ کنن ببرن سفارت.
[/quotn,
دوستای که قبلا ثبت نام کردن هم مجدد ثبت نام کنن چون قبلی را سایت باز نمی کنه ینی با account قبلی نمی تونین برید داخل سایت و تازه یه pttجدید گفته که ایرانیها باید اونا انتخاب کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
ممکن بفرمائید " ptt گفته " رو از کجا نقل میکنید؟؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
سلام
مساله ای هست که مدتی ذهن من مشغول کرده از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن
من الان کمی بیش تر از ۶ ماه هست که مراحل اداری طی می کنم
پاسپورتم سال ۲۰۱۰ صادر شده و حدود ۲ سالم تا انقضا وقت داره. از یه جایی شنیدم که سفارت پاسپورت هایی که دیجیتال باشن را قبول میکنه
میخوستم بپرسم کسی در مورد دیجیتال بودن پاسپورت اطلاع داره ؟
پاسخ
(2013-12-31 ساعت 22:18)amjad نوشته:  ممکن بفرمائید " ptt گفته " رو از کجا نقل میکنید؟؟

از و خود سایت csc
پاسخ
به نظرم سایت دو مرکز پستی رو در آنکارا و استانبول تنها پیشنهاد کرده نه اجبار!! در ضمن به راحتی میشه وارد اکانت پستی شد
شما هم دوباره سعی کنید در صورت درستی عرض من پست خودتون رو اصلاح کنید - متشکرم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، shadoow ، romance33
(2013-12-31 ساعت 22:33)amjad نوشته:  به نظرم سایت دو مرکز پستی رو در آنکارا و استانبول تنها پیشنهاد کرده نه اجبار!! در ضمن به راحتی میشه وارد اکانت پستی شد
شما هم دوباره سعی کنید در صورت درستی عرض من پست خودتون رو اصلاح کنید - متشکرم

مال من که نشد و دوباره ساختم
پاسخ
فکر میکنم هر متقاضی اصلی فقط یکبار میتونه اکانت بسازه ! برای ساخت اکانت جدید شماره پاس، تاریخ تولد میخواد که شما قبلا با این اطلاعات اکانت ساختین ! اینا چیزائی نیستند که بشه تغیرش داد ؟
در صفحه ورود به اکانت دواشکال ممکن بگیره :
1- حساب یافت نشد - ناشی از اشتباه در وارد کردن اطلاعات خودتون -حتی اشتباه در روز تولد یا حروف لاتین شماره پاسپورت
2-خطا در وارد کردن کد امنیتی
اگر بدون بررسی جامع و بدون ذکر منبع موثق ، مطلبی رو در تاپیکها عنوان کنیم جز ایجاد موج نگرانی و تشویش نتیجه دیگه ای در بر نداره -لطفا بیشتر همکاری کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، nimmaa ، omnia ، shadoow ، MONA FB ، romance33
(2013-12-31 ساعت 22:26)Clearance نوشته:  سلام
مساله ای هست که مدتی ذهن من مشغول کرده از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن
من الان کمی بیش تر از ۶ ماه هست که مراحل اداری طی می کنم
پاسپورتم سال ۲۰۱۰ صادر شده و حدود ۲ سالم تا انقضا وقت داره. از یه جایی شنیدم که سفارت پاسپورت هایی که دیجیتال باشن را قبول میکنه
میخوستم بپرسم کسی در مورد دیجیتال بودن پاسپورت اطلاع داره ؟

سلام
من در این مورد قبول کردن یا نکردن سفارت چیزی نشنیدم ولی پاسپورت شما اگه سال 2010 صادر شده 100% دیجیتاله خیالتون راحت
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Clearance ، aghaghia ، denag ، shadoow ، الی1 ، romance33
(2013-12-31 ساعت 21:28)romance33 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: k1_cid، nimmaa، omnia، romance33، پدی
مخلص همه پیشکسوت هایی که اینجا هستن.
@ دکتر پدی عزیز افتخار میدین که امضاتون پایین پست دوستانهBig Grin
@ برادر امنیا عزیز حالتون چطوره؟Big Grin
@ کیوان و نیما عزیز شما خوبین؟Big Grin

Romance عزيز ما جز انتظار كاري بلد نيستيم ، شما در چه حالي ؟ Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
دوستان تو برگه آبي كه به من دادن جلوي پاسپورت رو تيك زده كه جزو نواقص هست . پاسپورت من 6 ماه ديگه اعتبار داره. فكر مي كنيد به اين علت تيكش زده باشه؟برم عوض كنم بعداً مشكلي پيش نمياد؟بايد بهشون ايميل بزنم بگم كه شماره پاسپورتم عوض شده؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، shadoow
(2014-01-01 ساعت 09:13)azri نوشته:  دوستان تو برگه آبي كه به من دادن جلوي پاسپورت رو تيك زده كه جزو نواقص هست . پاسپورت من 6 ماه ديگه اعتبار داره. فكر مي كنيد به اين علت تيكش زده باشه؟برم عوض كنم بعداً مشكلي پيش نمياد؟بايد بهشون ايميل بزنم بگم كه شماره پاسپورتم عوض شده؟

اين سوال منم هست!!!اگه پاسپورت رو تمديد کنيم مشکلي پيش نمياد؟چون وقتي در سايت جهت اداره پست ثبت نام کرديم، همين شماره پاسپورت فعلي رو بهشون اعلام کرديم
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
دوستان عزیز سال نو میلادی 2014 مبارکتون باشه
با امید اینکه تو سال جدید سالی پر از سلامتی شادی موفقیت و پول واستون باشه و مریدان به مراد دلشون هر چه زودتر برسند Smile
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، k1_cid ، taghi1311 ، amjad ، navidshii ، nilofar72 ، houmanmir ، romance33 ، minoo meh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان