موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سایت آنکارا آپدیت شده
دوستان اعلام وضعیت قرمز
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
سایت آنکارا آپدیت شد با ۲ شماره:
ANK2012582010, ANK2013752003
من مسافرت بودم ۱ ساعت طول کشید تا لگین کنم این پست رو بزارم ;-)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام واقعا خوشحالم كه ديگه به اين راحتي كسي نميتونه بره امريكا مني كه كيسم ازدواجي با يه سيتيزن خاك زاده امريكاست بايد دو سال منتظر بشينم كه ويزام دراد بد بعضيا كه تا ديروز كيش واسشون ميامي بود از طريق لاتاري شتره شتره ميرن امريكا
خوب شد فهميدن ديگه هرصنفيو را نميدن بدشم به نظر من رفتن به كشوري كه ارزوي همس و فقط ده درصد از اونايي كه دستشون نميرسه ميگن پيف پيف و يا ديگه نه تنها امريكا بلكه هر كشوري به غير از ايران واسه زندگي بهتر،١٠٠٪ بايد براش تلاش كرد نه به همين راحتي با يه لاتاري برسن به ارزويي كه نبايد ميرسيدن از دستم ناراحت نشين ولي واقعا اين كار خوردن حق من و امسال من محسوب ميشه هميشه يه تبعيض وجود داشته اينجاي كار نوبت به ما كه رسيده وا رسيده من نظرم رو گفتم و هركي جايزه نظرشو بگه قصدمم بي احترامي نيست بلكه كاش ميشد ميفهميدن كسي كه ازدواج كرده با كسي كه ميخواد ازدواج كنه يا پدر مادري كه بعد سالها منتظر ديدن بچشونن هميشه ارجع تر به بقيه هستن نه بعضيا رو همين جوري رو هوا بيارن تازه جالبيش واسه من داشتن دو تا اسپانسره كه ازون جالب تر زنم سيتيزنه و داره ماليات ميده به امريكا بعد يه خر شانس بذون اسپانسر يهو تو عسل فرو ميره
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من هم به پیام و همه کسایی که تو این پروسه لعنتی گیر افتادن از جمله خودم حق میدم که که از کوره در بریم هیچ کسی جای ما نیست . هیچ کسی نمیتونه درک کنه چون در تمام کیس های دیگه پای آرزو یا رسیدن به موقعیت بهتر در میونه نه مثل ماها که انگار نصف جونمون اونور دنیاست .
همسر منم سیتیزنه سالها تو اون مملکت لعنتی کار کرده و تکس داده اما نزدیکه 3 ساله کار ما طول کشیده .
این روزا که اونجا همش جشن و مراسم های شادیه طفلک حوصله نداره جایی بره .
وقتی هم بهش میگم برو میگه این خوشیا یا جای مجرداست که برن خوش بگذرونن یا متاهلی که با زنش پاشه بره بگرده . نه اینوری نه اونوری .
اگه هر کی لاتاری برده نوش جونش ولی اینو بدونه که تو تمام مراحل همسرش کنارش بوده و کل خانواده با هم بودن و نهایتا این پروسه واسشون 1 ساله تموم میشده .
هر کی کیسش خانوادگیه هم همینطور ،
اینو اون بیشعوری باید بفهمه که نشسته اونجا میگه برید تو سایت شمارتونو چک کنید .
آحه آدم دردشو به کی بگه ؟
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-02 ساعت 19:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-02 ساعت 20:04 توسط پيام.)
بازم سلام
لامصب پنجشنبش از غروب جمعش بدتر شده خيلي دلگيره جمعه هاشم كه ديگه نگووووووووو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز اگه به حقوق بشر باشه اون افريقايي كه ٧٠ بچه پس انداخته فكر اينده نبوده فكر نسل كشيدن بوده كه با حيوون برابري ميكنه شمام اگه واقعا به فكر برابري هستي چرا تشريف نيارين همين دهاتي كه ميگين تو ايران زندگي نكنين بعدشم اوني كه لاتاري مينويسه بايد همه چيش مثل ما باشه بلكه سختر به قول شما همه باهم برابرن پس مثل من دو سال لنگ در هوا باشه چرا كه نه بره مصاحبه ويزا ندن بهش چرا كه نه بگن دو سال ديگه صبر كن چرا كه نه
شمام كه اونجا به دنيا اومدي خوشا به حالت كه اگه تصميم به زندگي تو اون دهاته كه گفتي گرفتي فقط خودت و اينده فرزندتو خراب كردي چه بسا كه الان موده همه گوسفند ميفروشن تهران خونه ميخرن كاش بابام چوپون بود ولي منم با لاتاري به سرعت ميرفتم باز با اين حال قصدم توهين نيست نارحتم نشو تقصير كار من و شما نيستيم تقصير كار به قول ابجي مونا كسايي هستن كه اين قانونو تراشيدن اونان كه بايد جوابگو باشن ارجع تر واسه رفتن اول كيس ازدواج بعد خانوادگي بعد فيونسه بعد كاري و دانشجويي اخر اگه ديگه چيزي از قلم نيوفتاده باشه لاتاري كه اونم فقط شد واسه دكتر مهندسا خوشحالم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
آی ای هل الناس
درد و دل منم گوش کنید
یک ساله که روز و شب نداریم کارمون شده چک کردن این سیس لعنتی و اون سایت کذایی
من نمیگم لاتاریها نباشن یا کارشون چرا زود انجام میشه، حرف من اینه چرا اینقدر کار ما با تاخیر انجام میشه،
رفتن به آمریکا برای ایرانیها ی آرزوست، یکم دیر یا زودش شاید برای رفتن به آمریکا مهم نباشه اما برای ما نامزدیها و ازدواجیها قضیه فرق میکنه
نه تنها زندگی من و نامزدم ، بلکه زندگی خانواده هامون و چند تا خانواده دیگه تحت تاثیر این قضیه است، هر صبح که شب میشه خیلی ها منتظرن که خبر کلیر شدنمو بشنون،
چون بلاتکلیفی من اونارم بلاتکلیف کرده، بجای اینکه یکی سنگ صبورم باشه من باید سنگ صبور مادر خودمو نامزدم باشم،
دعام چند وقته عوض شده، خدایا به خاطر دل این دوتا مادرم شده کارم مارو زودتر راه بنداز