کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-02 ساعت 11:39)mohamadtj نوشته:  پست ٦٤٤١ فكر كنم مناسب ترين باشه هم خيلي نزديكه كيزيلاي هست و هم شنبه ها كار ميكنن

بله ولی تو موقع ثبت نام از روی شماره نبود باید اسمشو میدونستم .
واسه خودم البته 6441 هست ولی خودم ثبت نام نکرده بودم .

راستی من هم ptt خودم رو چک کردم فعاله . فقط میگه باید وقت تعیین کنی که نمیدونم اون چیه . ولی مشخصاتم رو نوشته
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، hamed_na
(2014-01-02 ساعت 12:15)MONA FB نوشته:  
(2014-01-02 ساعت 11:39)mohamadtj نوشته:  پست ٦٤٤١ فكر كنم مناسب ترين باشه هم خيلي نزديكه كيزيلاي هست و هم شنبه ها كار ميكنن

بله ولی تو موقع ثبت نام از روی شماره نبود باید اسمشو میدونستم .
واسه خودم البته 6441 هست ولی خودم ثبت نام نکرده بودم .

راستی من هم ptt خودم رو چک کردم فعاله . فقط میگه باید وقت تعیین کنی که نمیدونم اون چیه . ولی مشخصاتم رو نوشته
به اون نوشته که میگه باید وقت تعیین کنید توجه نکنید مربوط به ما ها نمیشه فقط لارمه یک پرینت از همون انتخاب ptt داشته باشید و به اون خانمه تحویل بدید

(2014-01-01 ساعت 20:41)romance33 نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 08:52)omnia نوشته:  Romance عزيز ما جز انتظار كاري بلد نيستيم ، شما در چه حالي ؟ Smile

همون طور که در امضای بنده هم مشاهده میفرمایین در بحث شیرین اسپانسر در جا زدم ولی همچنان امیدوارم و خوشحال Big Grin هپی نیو یر برادر امنیاBig Grin
ایشالله مشکل اسپانسرت به زودی حل میشه، منم خیلی سختی کشیدم برای این اسپانسر
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، MONA FB
(2014-01-02 ساعت 13:35)mohamadtj نوشته:  ایشالله مشکل اسپانسرت به زودی حل میشه، منم خیلی سختی کشیدم برای این اسپانسر

ممنونم محمد جان خیلی در گیرم کرده ولی هنوز هم راهی به جایی پیدا نکردم.امیدوارم به زودی حل بشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، پدی ، kamalir36
سایت آنکارا آپدیت شده
دوستان اعلام وضعیت قرمز
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، itex ، پدی ، romance33
سایت آنکارا آپدیت شد با ۲ شماره:
ANK2012582010, ANK2013752003

من مسافرت بودم ۱ ساعت طول کشید تا لگین کنم این پست رو بزارم ;-)
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، navidshii ، mohamadtj ، hamed_na ، teriole ، MONA FB ، denag ، Ghormeh Sabzi ، romance33 ، nilofar72 ، SabreAyob ، shandiz ، shadoow ، minoo meh
(2013-12-12 ساعت 00:29)hamidiri نوشته:  من واقعا درک نمیکنم چطور لاتاریها به ای سرعت کلیر میشن اما این همه عاشق دلشکسته ماهها و بعضیا بیشتر از یک سال تول میکشه تا کلیر بشن
شایدشعورم نمیرسه به این چیزا Sad

من لاتاری نبودم کیسم خانوادگی بود شاید به این دلیل زود کلیر شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، houmanmir ، romance33 ، Rambod ، minoo meh
سلام واقعا خوشحالم كه ديگه به اين راحتي كسي نميتونه بره امريكا مني كه كيسم ازدواجي با يه سيتيزن خاك زاده امريكاست بايد دو سال منتظر بشينم كه ويزام دراد بد بعضيا كه تا ديروز كيش واسشون ميامي بود از طريق لاتاري شتره شتره ميرن امريكا
خوب شد فهميدن ديگه هرصنفيو را نميدن بدشم به نظر من رفتن به كشوري كه ارزوي همس و فقط ده درصد از اونايي كه دستشون نميرسه ميگن پيف پيف و يا ديگه نه تنها امريكا بلكه هر كشوري به غير از ايران واسه زندگي بهتر،١٠٠٪ بايد براش تلاش كرد نه به همين راحتي با يه لاتاري برسن به ارزويي كه نبايد ميرسيدن از دستم ناراحت نشين ولي واقعا اين كار خوردن حق من و امسال من محسوب ميشه هميشه يه تبعيض وجود داشته اينجاي كار نوبت به ما كه رسيده وا رسيده من نظرم رو گفتم و هركي جايزه نظرشو بگه قصدمم بي احترامي نيست بلكه كاش ميشد ميفهميدن كسي كه ازدواج كرده با كسي كه ميخواد ازدواج كنه يا پدر مادري كه بعد سالها منتظر ديدن بچشونن هميشه ارجع تر به بقيه هستن نه بعضيا رو همين جوري رو هوا بيارن تازه جالبيش واسه من داشتن دو تا اسپانسره كه ازون جالب تر زنم سيتيزنه و داره ماليات ميده به امريكا بعد يه خر شانس بذون اسپانسر يهو تو عسل فرو ميره
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، romance33 ، MONA FB ، houmanmir ، nilofar72 ، shandiz ، shadoow ، minoo meh ، hamed_na
من هم به پیام و همه کسایی که تو این پروسه لعنتی گیر افتادن از جمله خودم حق میدم که که از کوره در بریم هیچ کسی جای ما نیست . هیچ کسی نمیتونه درک کنه چون در تمام کیس های دیگه پای آرزو یا رسیدن به موقعیت بهتر در میونه نه مثل ماها که انگار نصف جونمون اونور دنیاست .
همسر منم سیتیزنه سالها تو اون مملکت لعنتی کار کرده و تکس داده اما نزدیکه 3 ساله کار ما طول کشیده .
این روزا که اونجا همش جشن و مراسم های شادیه طفلک حوصله نداره جایی بره .
وقتی هم بهش میگم برو میگه این خوشیا یا جای مجرداست که برن خوش بگذرونن یا متاهلی که با زنش پاشه بره بگرده . نه اینوری نه اونوری .
اگه هر کی لاتاری برده نوش جونش ولی اینو بدونه که تو تمام مراحل همسرش کنارش بوده و کل خانواده با هم بودن و نهایتا این پروسه واسشون 1 ساله تموم میشده .
هر کی کیسش خانوادگیه هم همینطور ،
اینو اون بیشعوری باید بفهمه که نشسته اونجا میگه برید تو سایت شمارتونو چک کنید .
آحه آدم دردشو به کی بگه ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: پيام ، houmanmir ، denag ، nilofar72 ، Ghormeh Sabzi ، romance33 ، SabreAyob ، shandiz ، shadoow ، minoo meh ، hamed_na
بازم سلام
لامصب پنجشنبش از غروب جمعش بدتر شده خيلي دلگيره جمعه هاشم كه ديگه نگووووووووو
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، MONA FB ، shadoow
(2014-01-02 ساعت 18:01)پيام نوشته:  سلام واقعا خوشحالم كه ديگه به اين راحتي كسي نميتونه بره امريكا مني كه كيسم ازدواجي با يه سيتيزن خاك زاده امريكاست بايد دو سال منتظر بشينم كه ويزام دراد بد بعضيا كه تا ديروز كيش واسشون ميامي بود از طريق لاتاري شتره شتره ميرن امريكا
خوب شد فهميدن ديگه هرصنفيو را نميدن بدشم به نظر من رفتن به كشوري كه ارزوي همس و فقط ده درصد از اونايي كه دستشون نميرسه ميگن پيف پيف و يا ديگه نه تنها امريكا بلكه هر كشوري به غير از ايران واسه زندگي بهتر،١٠٠٪ بايد براش تلاش كرد نه به همين راحتي با يه لاتاري برسن به ارزويي كه نبايد ميرسيدن از دستم ناراحت نشين ولي واقعا اين كار خوردن حق من و امسال من محسوب ميشه هميشه يه تبعيض وجود داشته اينجاي كار نوبت به ما كه رسيده وا رسيده من نظرم رو گفتم و هركي جايزه نظرشو بگه قصدمم بي احترامي نيست بلكه كاش ميشد ميفهميدن كسي كه ازدواج كرده با كسي كه ميخواد ازدواج كنه يا پدر مادري كه بعد سالها منتظر ديدن بچشونن هميشه ارجع تر به بقيه هستن نه بعضيا رو همين جوري رو هوا بيارن تازه جالبيش واسه من داشتن دو تا اسپانسره كه ازون جالب تر زنم سيتيزنه و داره ماليات ميده به امريكا بعد يه خر شانس بذون اسپانسر يهو تو عسل فرو ميره

الان من متوجه منظورتون نشدم. یعنی شما میگید من که امریکا به دنیا اومدم اصلا از همون دوران جنینی برتریهایی نسبت به کسی داشتم که توی یک ده تو ایران به دنیا اومده؟ یا شما یا همسر من چون با یک سیتیزن امریکا ازدواج کردین قابلیت ویژه ای داشتین نسبت به کسی که به قول شما کیش براش میامی بوده؟ محل تولد من یا ازدواجی که شما داشتید شاید یک شانس بوده یا لطفی که بهمون شده، حالا چرا این شانس برای دیگران نباشه. من که از روز اول زندگیم امریکایی بودم، انقدر این کشور رو تنگ نمیبینم که جای دیگران توش نباشه! همه این فشارها و انتظارها چه کرده با شما که نمیتونید ببینید دیگرانی که آرزوی رفتن به جایی رو دارن که شما هم قصد رفتن بهش رو دارید، به آرزوشون برسن؟
من همیشه فکر کردم تفاوت من با کسی که مثلا توی سومالی تو یک خانواده فقیر به دنیا اومده فقط محل تولد و خانواده بوده، وگرنه شاید اون میتونست از من بیشتر پیشرفت کنه و زندگی بهتر از من داشته باشه. کاش آرزوی خوب رو برای همه داشته باشیم...
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72 ، Saeedv13 ، amjad ، Ghormeh Sabzi ، navidshii ، romance33 ، SabreAyob ، shandiz ، laili ، teriole ، hamed_na ، pari pariaaa
(2014-01-02 ساعت 19:08)MONA FB نوشته:  من هم به پیام و همه کسایی که تو این پروسه لعنتی گیر افتادن از جمله خودم حق میدم که که از کوره در بریم هیچ کسی جای ما نیست . هیچ کسی نمیتونه درک کنه چون در تمام کیس های دیگه پای آرزو یا رسیدن به موقعیت بهتر در میونه نه مثل ماها که انگار نصف جونمون اونور دنیاست .
همسر منم سیتیزنه سالها تو اون مملکت لعنتی کار کرده و تکس داده اما نزدیکه 3 ساله کار ما طول کشیده .
این روزا که اونجا همش جشن و مراسم های شادیه طفلک حوصله نداره جایی بره .
وقتی هم بهش میگم برو میگه این خوشیا یا جای مجرداست که برن خوش بگذرونن یا متاهلی که با زنش پاشه بره بگرده . نه اینوری نه اونوری .
اگه هر کی لاتاری برده نوش جونش ولی اینو بدونه که تو تمام مراحل همسرش کنارش بوده و کل خانواده با هم بودن و نهایتا این پروسه واسشون 1 ساله تموم میشده .
هر کی کیسش خانوادگیه هم همینطور ،
اینو اون بیشعوری باید بفهمه که نشسته اونجا میگه برید تو سایت شمارتونو چک کنید .
آحه آدم دردشو به کی بگه ؟

مونا جون من هم میفهمم این انتظارها چه قدر سخته. من و همسرم هم منتظریم، با این تفاوت که من اومدم تو این روزهای انتظار کنار همسرم تو ایران، ولی کار و زندگی تو امریکا الان ول شده! یعنی اینورو بچسبیم یه شکل، اونورو بچسبیم یه شکل دیگه داریم اذیت میشیم... . اما این به این معنی نیست که چشم دیدن خوشبختی دیگران رو نداشته باشم. به قول شما این مشکل لاتاریها نیست، مشکل از جای دیگه ست. از اونجایی که نمیفهمه زندگی خانوادگی ما لحظه های طلاییش رو داره پشت این درها میگذرونه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amjad ، romance33 ، teriole ، hamed_na ، pari pariaaa
سلام دوست عزيز اگه به حقوق بشر باشه اون افريقايي كه ٧٠ بچه پس انداخته فكر اينده نبوده فكر نسل كشيدن بوده كه با حيوون برابري ميكنه شمام اگه واقعا به فكر برابري هستي چرا تشريف نيارين همين دهاتي كه ميگين تو ايران زندگي نكنين بعدشم اوني كه لاتاري مينويسه بايد همه چيش مثل ما باشه بلكه سختر به قول شما همه باهم برابرن پس مثل من دو سال لنگ در هوا باشه چرا كه نه بره مصاحبه ويزا ندن بهش چرا كه نه بگن دو سال ديگه صبر كن چرا كه نه
شمام كه اونجا به دنيا اومدي خوشا به حالت كه اگه تصميم به زندگي تو اون دهاته كه گفتي گرفتي فقط خودت و اينده فرزندتو خراب كردي چه بسا كه الان موده همه گوسفند ميفروشن تهران خونه ميخرن كاش بابام چوپون بود ولي منم با لاتاري به سرعت ميرفتم باز با اين حال قصدم توهين نيست نارحتم نشو تقصير كار من و شما نيستيم تقصير كار به قول ابجي مونا كسايي هستن كه اين قانونو تراشيدن اونان كه بايد جوابگو باشن ارجع تر واسه رفتن اول كيس ازدواج بعد خانوادگي بعد فيونسه بعد كاري و دانشجويي اخر اگه ديگه چيزي از قلم نيوفتاده باشه لاتاري كه اونم فقط شد واسه دكتر مهندسا خوشحالم
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، azi_sa ، romance33 ، MONA FB ، shandiz ، shadoow ، hamed_na
شما متوجه منظور من نشدید. من نه راجع به حقوق بشر حرف زدم نه راجع به برابری نه گفتم میخوام جای خاصی زندگی کنم! من میگم برای کسی بد نخوایم، گاهی اونچه که داریم بر اساس استحقاقمون نیست، بر اساس شانسمونه، پس این شانس چرا برای بقیه نباشه. بذارید براتون مثال بزنم من دوستی دارم که همون موقع که من امریکا به دنیا اومدم توی فرانسه به دنیا اومد ولی هیچ وقت فرانسوی نشد، چون قانون فرانسه برای تابعیت به خاک نیست. هر دوی ما توی یک کشور جهان اول به دنیا اومدیم، به نظر شما این شانس من نبود که به جای اون دوستم یا هر کسی که توی همین ایران به دنیا اومد نبودم؟
دوستی دارم که خانمشون ژاپنی هستن. ایشون هیچ وقت تابعیت ژاپن رو نخواهند داشت چون ژاپن به مردی که با یک خانم ژاپنی ازدواج کنه تابعیت نمیده. به نظر شما این شانس شما نیست که همسرتون امریکایی هست و نه ژاپنی یا ایرانی؟ (همسر من الان به شوخی گفت شاید هم بد شانسیWink )
حالا ممکن بود اون کسی که به گفته شما گوسفندهاشو فروخته به جای برنده شدن لاتاری یک چنین ازدواجی میکرد. چرا به جای اینکه برای اون آدم آرزوی خوب کنیم، میگیم بهتر که نره امریکا! به جای این آرزوها کاش آرزو کنیم که اونهایی که نشستند و برای ویزا دادن یا ندادن تصمیم میگیرن سعی کنن شرایط ما رو درک کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، amjad ، navidshii ، romance33 ، SabreAyob ، shandiz ، laili ، teriole ، hamed_na ، pari pariaaa
آی ای هل الناس
درد و دل منم گوش کنید
یک ساله که روز و شب نداریم کارمون شده چک کردن این سیس لعنتی و اون سایت کذایی
من نمیگم لاتاریها نباشن یا کارشون چرا زود انجام میشه، حرف من اینه چرا اینقدر کار ما با تاخیر انجام میشه،
رفتن به آمریکا برای ایرانیها ی آرزوست، یکم دیر یا زودش شاید برای رفتن به آمریکا مهم نباشه اما برای ما نامزدیها و ازدواجیها قضیه فرق میکنه
نه تنها زندگی من و نامزدم ، بلکه زندگی خانواده هامون و چند تا خانواده دیگه تحت تاثیر این قضیه است، هر صبح که شب میشه خیلی ها منتظرن که خبر کلیر شدنمو بشنون،
چون بلاتکلیفی من اونارم بلاتکلیف کرده، بجای اینکه یکی سنگ صبورم باشه من باید سنگ صبور مادر خودمو نامزدم باشم،
دعام چند وقته عوض شده، خدایا به خاطر دل این دوتا مادرم شده کارم مارو زودتر راه بنداز
پاسخ
(2014-01-02 ساعت 20:57)denag نوشته:  شما متوجه منظور من نشدید. من نه راجع به حقوق بشر حرف زدم نه راجع به برابری نه گفتم میخوام جای خاصی زندگی کنم! من میگم برای کسی بد نخوایم، گاهی اونچه که داریم بر اساس استحقاقمون نیست، بر اساس شانسمونه، پس این شانس چرا برای بقیه نباشه. بذارید براتون مثال بزنم من دوستی دارم که همون موقع که من آمریکا به دنیا اومدم توی فرانسه به دنیا اومد ولی هیچ وقت فرانسوی نشد، چون قانون فرانسه برای تابعیت به خاک نیست. هر دوی ما توی یک کشور جهان اول به دنیا اومدیم، به نظر شما این شانس من نبود که به جای اون دوستم یا هر کسی که توی همین ایران به دنیا اومد نبودم؟
دوستی دارم که خانمشون ژاپنی هستن. ایشون هیچ وقت تابعیت ژاپن رو نخواهند داشت چون ژاپن به مردی که با یک خانم ژاپنی ازدواج کنه تابعیت نمیده. به نظر شما این شانس شما نیست که همسرتون آمریکایی هست و نه ژاپنی یا ایرانی؟ (همسر من الان به شوخی گفت شاید هم بد شانسیWink )
حالا ممکن بود اون کسی که به گفته شما گوسفندهاشو فروخته به جای برنده شدن لاتاری یک چنین ازدواجی میکرد. چرا به جای اینکه برای اون آدم آرزوی خوب کنیم، میگیم بهتر که نره آمریکا! به جای این آرزوها کاش آرزو کنیم که اونهایی که نشستند و برای ویزا دادن یا ندادن تصمیم میگیرن سعی کنن شرایط ما رو درک کنن
شمام متوجه حرف من نشدي عزيزم رفيق ايشاله همه برن زودتر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان