فکر کنم انتظار واسه بعضی از دوستان خیلی سخت شده.به نظر من کیس های ازدواجی،خانوادگی و لاتاری از هم جدا نیستند.همه به یه اندازه شانس دارند،فرض کنید یه مرد که لاتاری قبول میشه خوب شانس داشته.بعد از چند سال سیتیزن میشه و با دختری که از قبل همو دوست داشتن ازدواج میکنه و مهاجرت میکنن.پس یه جورایی دختر هم شانس داشته.حالا برادر دختره هم که بعد از چند سال از طریق خواهرش میتونه مهاجرت کنه شانس داشته.در واقع ماها هممون بخاطر سرنوشت و شانس که الان منتظریم.انتظار واسه همه سخته.اون کیس خانوادگی که از سال 2000 ،13 ساله منتظرند چی بگه؟!13 سال نمیدونستند اینوری هستند یا اونوری.فرزنداشون نمیدونستند ازدواج کنند یا نکنند.نمیدونستند بنای زندگیشون رو اینور بزارند یا اونور.13 سال مدام ازشون پرسیده میشده پس کارتون چی شد.بله سختی دوری از یار خیلی خیلی سخته ولی چه کار میشه کرد؟!باید ریشه این ناراحتی رو جای دیگه جویا شد.از جایی که چرا مهاجرت واسه همه آرزو شده که حالا واسه رسیدن بهش انقدر سختی و استرس کشید...
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
2014-01-02 ساعت 22:09
خوب به به عصر پنجشنبه شده و همه دلهای پر انگار که سر رفته
![]() یادمون باشه که ما وقتی پا توی این پروسه گذاشتیم هممون میدونستیم که زمانی بس طولانی باید پشت این صف منتظر بمونیم.اگه یادتون باشه تا همین چند وقت پیش صف انتظار گرین کارتی ها 5 سال بود ..... و همه ما ها این رو میدونستیم که باید کل طول این مدت رو انتظار بکشیم.خود من 7 ساله که درگیر این ماجرا هستم و خیلی وقت ها هم خیلی از افراد فامیل شده بودن بلای جونم و ازم هی سوال میکردن چی شد چی شد چی شد؟کار شوهرت درست شد؟و وقتی کار شوهرم درست شد و رفت تازه دور افتاد دستشون که حالا کی کار تو درست میشه؟ولی من به شخصه با یه سیاست چرچیلی ![]() ارادتمند: شقایق خواهر کوچیکتون ![]()
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
2014-01-02 ساعت 22:47
از تمام دوستان معذرت ميخوام كه براشون حرفم ناراحت كننده شده ولي با يكم فكر ميشه فهميد كه من منظورم اين بود كه اون دولتي كه قانونشو اب دوغ خياري وصف ميكنه بايد ارجعيت بده به كسايي كه اوضاعشون ناجور تره مثلا مني كه كيسم ازدواجيه با دوري ممكنه خيلي اتفاقا واسه زندگيم بيفته نسبت به اون دوستي كه علي بي غمه تو خونه با ليوان اب پرتغالش بازي ميكنه مجرده دستش تو جيب باباشه ميخواد از طريق لاتاري بره كه اگه نره هم باز اب پرتغال باباش هست ولي من زندگيم لنگ در هواست نه???
دوستان من نگفتم اون رفيقي كه از سره شانس نشسته لاتاري ثبت نام كرده نره امريكا بجاش من برم بلكه منظورم اين بود اوني كه تا ديروز نون پنير ميخورد هنوزم ميتونه همونو بخوره ولي مني كه ٣ سال با زنم اينجا نون پنير خوردم از سر ناچاري از هم جدا شديم كه اونجا يه زندگي خوبو بدونه اعصاب خوردي شروع كنم الان دولت امريكا اون اب پرتغاليرو ميفرسته منو ميزاره تو سركه قول بزنم اگه بازم ناراحتيت از دستم من معذرت ميخوام
2014-01-02 ساعت 22:51
(2014-01-02 ساعت 22:47)پيام نوشته: اگه بازم ناراحتيت از دستم من معذرت ميخوام پیام جان برادر خوبم ما از دست شما ناراحت نیستیم و کاملاً هم درکت میکنیم.امیدواریم که این دوری هر چه زودتر برای هممون تمام بشه و پایان خوشی واسه هممون داشته باشه.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
2014-01-02 ساعت 23:09
د نه د .
خانم ها و آقایون عزیز و محترم من توی پست اولم هم گفتم هیچ کسی نمیتونه حال کسایی مثل ما رو درک کنه پس از کسی هم نمیخوایم واسمون نسخه بپیچه و بگه فلان و بهمان . مخصوصا اونایی که پیش همسرشون هستند یا نهایتا چند ماه در کل مدت از هم دور بودن . هر وقت حتی تونستین تصور کنید که 1 سال و نیم همسرتون رو نبینید اون وقت بیاین تازه سر حرف و باز کنیم . کار ما از اینکه دیگرون بپرسن پس کارتون چی شد ما هم بگیم هنوز خبری نیست گذشته . کسی نگفته اونی که خواهرش واسش اقدام کرده چرا میره یا چرا 13 سال منتظره بلکه موضع اینه که هم خواهره سر زندگیشه هم برادره داره زندگیشو کارشو انجام میده نه مثل مای بدبخت همه چیو کوئیت کردیم صبح تا شب تو این اتاق پای کامپیوتر چون دل و دماغ هیچ کاریو نداریم . کسی نمیگه اونی که تو ژاپن بدنیا میاد یا انگولا یا امریکا برتری نسبت به هم دارند یا ندارن چرا یه عده از ما بدون درک مسئله سریع میخوایم جوابی داده باشیم شما خیلیم خوش بحالت که میتونی اومدی پیش همسرت موندی ، پس حتما قبول داری دوری و دلتنگیو . ( فرق است میان آنکه یارش در بر *** با آنکه دو چشم انتظارش بر در .) من اینهمه تو این سایت اومدم چیز یاد گرفتم در حد سوادمم راهنمایی اگه تونستم انجام دادم کسی ندیده تا حالا این طوری باشم . همیشه هم سعی کردم با یه لحن منطقی و شاد پست بزارم اما بد نیست ادمها یکم درکشون رو از موقعیت های هم دیگه ببرن بالاتر . در اینکه اکثر مدیرای سایت هم از بچه های لاتاری اند و اینکه 90 درصد ممبرهای فعال هم لاتاری اند و پست های اینچنینی همیشه جانبدارانه برخورد شده و یه عده ای هم با دلیل یا بی دلیل همیشه دانسته یا ندانسته سنگ یه سری های دیگه رو به سینه میزنن هم کاری ندارم . ولی این چیه که یه زن و شوهر از 2011 کیسشون در جریان دارم میگم ژن و شوهر نه خواهر و برادر نه حتی پدر و فرزند اما یه خانواده لاتاری 2014 ما می همون اردیبهشت خرداد خودمون قبول میشن نوامبر هم میرن مصاحبه یه ضرب میگیرن کریسمس هم همگی امریکااند . بدیش اینه هیچیم حال ادم و خوب نمیکنه من این چند ساعت که نبودم پاشدم جاتون خالی با خواهر برادرم رفتیم دربند چایی قلیون غذا ولی هیچ تاثیری تو روحیم نداشت که هیچ همش یاد همسرم بودم که مثلا قبلن با هم رفته بودیم . اون وقت همین دربندی که بریم اونور اسمشم هواییمون میکنه واسه یکی مثل من میشه مثل امشب من میشه تلخه تلخ . حالا چرا ؟ ...... یکم فکر کنید میفهمید .
CR1
2014-01-02 ساعت 23:29
بچه ها بغیر از sabre ayoob عزیز ککس دیگه ای رو دیدین که دو بار AP خورده باشه . این مو ضوع بدجوری رفته رو مخم . بنده خدا واقعاً صبر عیوب داشته .
2014-01-02 ساعت 23:37
(2014-01-02 ساعت 22:51)romance33 نوشته:(2014-01-02 ساعت 22:47)پيام نوشته: اگه بازم ناراحتيت از دستم من معذرت ميخوام عزیز دل برادر آفرین به شهامت شما قطعا شما میدونید قضاوت حق و ناحق ، درست و غلط ، باید ونباید کار مانیست . قطعا شما میدونید کرامت انسانی به موقعیت و رتبه اجتماعی و موقعیت جغرافیائی نیست . مادر من هم اکنون اونجا بعلت کهولت سن روی تخت بیمارستان و من نمیتونم تو این لحظات پیشش باشم، ولی کسی رو مقصر نمیدونم . کار مانیست شناسایی راز گل سرخ کار ما شاید این است که در افسون گل سرخ شناور باشیم پشت دانایی اردو بزنیم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
2014-01-02 ساعت 23:43
(2014-01-02 ساعت 23:09)MONA FB نوشته: د نه د .خوشحام ابجي كه واقعا ته حرفاي منو گرفتي ممنونم ارزوي كليرشدنتو دارم پاشيدن يه زندگي اونم به خاطر دلتنگي كه فقط فكر كنم تجربشو من داشتم سخته ايشاله هر چي زود تر كناره شوهرت باشي منم با تمامه زندگيم (خانمم)يه زندگي تازرو شروع كنم الان درست ٢ ساله كار نميكنم ديگه دستو دلم به كار نميره تشکر کنندگان: MONA FB ،
2014-01-02 ساعت 23:46
(2014-01-02 ساعت 23:37)amjad نوشته:(2014-01-02 ساعت 22:51)romance33 نوشته:(2014-01-02 ساعت 22:47)پيام نوشته: اگه بازم ناراحتيت از دستم من معذرت ميخوام اتفاقا رفيق اگه به من بود همين الان ويزاي شمارو ميدادم كه بري چون شما نسبت به من ارجع تري بيماري + دل تنگي كارو سخت تر ميكنه واقعا من باشم نميتونم تحمل كنم
2014-01-02 ساعت 23:47
(2014-01-02 ساعت 23:09)MONA FB نوشته: ...در اینکه اکثر مدیرای سایت هم از بچه های لاتاری اند و اینکه 90 درصد ممبرهای فعال هم لاتاری اند و پست های اینچنینی همیشه جانبدارانه برخورد شده و یه عده ای هم با دلیل یا بی دلیل همیشه دانسته یا ندانسته سنگ یه سری های دیگه رو به سینه میزنن هم کاری ندارم . ...به قول خودت: د نه د... ![]() از قضا من حال شما و بقیه دوستان رو به خوبی درک می کنم. زندگی من به شکلی بوده که گاهی وقت ها مدتی از همسرم دور بودم. البته این مدتی کجا و این مدت شما کجا؟! صد البته سختی وضعیت شما صدها برابر اون چیزی هست که من تحمل کردم. فقط مشکل اینجاست که ما هممون یک طرف ماجراییم و طرف دیگه یک سیستم یا روال اداری بی روح و احساسی هست که به خاطر عشق و محبت و عاطفه یک سر سوزن از قوانینش کوتاه نمیاد. برای همین هم وقتی دوستمون همه لاتاری ها رو به یک چوب روندند و پدران ما رو به طور غیر مستقیم چوپون و خودمون رو هم یک عده آدم فقط خرشانس (حتماً فاقد هیچ نوع توانایی و مزیتی نسبت به بقیه کیس های مهاجرتی) خطاب کردند و از قشر شریفی مثل روستایی ها به عنوان افراد فرودست یاد کردند دندون رو جیگر گذاشتم و بر خلاف نظر شما که گفتی با این پست ها جانبدارانه برخورد میشه ساکت موندم. این در حالی بود که پست های ایشون توسط سایر دوستان گزارش شده بود و من حتی در تاپیک مدیران از بقیه خواهش کردم که دست به پست های ذکر شده نزنند. در هر حال در جریان باشین که هر کسی هر جوری میره آمریکا دارای یک شرایطی بوده و به واسطه این شرایط شایسته این امر تشخیص داده شده ولی در تصویب قوانینی که او رو شایسته دونستند کوچکترین نقشی نداشته. و نتیجه این که در نهایت ما خرشانس ها با باباهای چوپون همون طرفی هستیم که شما شایستگان کیس های ازدواجی و از همه بدتر آقایون و خانم های دکتر مهندس کیس های دانشجویی هستند. مونا جان اگر این عبارت "پست های اینچنینی همیشه جانبدارانه برخورد شده " رو نمی نوشتی من تا آخرش ساکت می موندم و مواردی که به شخص خودم توهین محسوب می شد رو جواب نمی دادم ولی این حرفت به نظرم اشاره به عملکرد تیم مدیریت داشت و مجبور شدم این چند خط رو بنویسم. امیدوارم شما و سایر دوستان از این پارازیت اجباری من نرنجیده باشین. برای همه شما که با وضعیت سختی دست به گریبانید آرزوی کلیر شدن در کمترین زمان ممکنه رو دارم. همگی موفق باشید. سعید.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
(2014-01-02 ساعت 23:47)Saeedv13 نوشته:اقا سعيد اگه فكر ميكنيد شنيدن واقعيت سخته من ديگه چيزي نمينويسم مهمم نيست چه بسا كه اين چوپون بودن داشتن گله الان بيشتر رو بورسه تا منه نوعي اين حرفا واقعيت بود از اول تبعيض بوده به ما كه رسيده شده پيرن عثمان كه همه برابريم همه انسانيم نه من همچين چيزي رو قبول ندارم هيچم برابر نيستيم كسيم مثل من نيست هر كيم اخر تو قبر خودش ميخوابونن در ضمن نوشته هاي من هميشه دو تا معني ميده مثل بشين و بتمرگ ميمونه جفتي ١ معني ميده من نوشتم كاش پدرم چوپون بود ولي من به سرعت بچهاي لاتاري ميرفتم امريكا كه در اينجا بايد گفت تو كه بابات مكانيك بود اخرش چي شد منم با حسرت بگم هيچي اف بي اي چك خوردم بازم نوشتم كه قسط بي احترامي ندارم و مثل اون دوستاني كه ميگن امريكا ازاديه منم نظرمو ازادانه گفتم به دل نگيرين(2014-01-02 ساعت 23:09)MONA FB نوشته: ...در اینکه اکثر مدیرای سایت هم از بچه های لاتاری اند و اینکه 90 درصد ممبرهای فعال هم لاتاری اند و پست های اینچنینی همیشه جانبدارانه برخورد شده و یه عده ای هم با دلیل یا بی دلیل همیشه دانسته یا ندانسته سنگ یه سری های دیگه رو به سینه میزنن هم کاری ندارم . ...به قول خودت: د نه د... تشکر کنندگان:
2014-01-03 ساعت 00:17
(2014-01-02 ساعت 23:55)amjad نوشته:(2014-01-02 ساعت 23:22)Ghormeh Sabzi نوشته:اتفاقا این از فهم من که قصد دارم با مزاح فضا رو عوض کنم ، پست شما به موقع دم دست بود ، اینقدر از خدا عمر گرفتم تا از نوشته های یک نفر پی به درونش ببرم ، با 47 سال سن و 22 سال زندگی مشترک شما بگین ف ما تا اخرشو خوندیم ، قصدم آروم کردن شماها بود - متاسفم(2014-01-02 ساعت 21:28)amjad نوشته: همگی به خاطر این از خود گذشتگینمیفهمی من چی میگم دوستان خيلي اوضاع قاراشميشه ميگم من يه لب كارون بيام ٦/٨ كنيم فضا عوض شه همه قاطين بابا فردا پرسپوليس ميبره هممونم كلير ميشيم بابااااا تشکر کنندگان: romance33 ، alitg ، shadoow ، pari pariaaa
2014-01-03 ساعت 00:31
عمو سعید جان اگر گفتم پست های اینچنینی دلیل داشته
1 - اینکه از حال خودم میفهمم که شاید گلایه هام که از احوال بدم نشات گرفته باعث سوء تفاهم بشه و گاها سوء تفاهمات بدون تفهیم شدن یا رد میشن یا گزارش میشن یا حذف میشن چطور که قبلن شاهدش بودم . 2- اینکه در موارد مشابه دیگه دیدم که تا یکی یه درد و دلی کرده چند نفر دیگه هم اومدن و متاسفانه بدلیل جنبه اندک ما ادمیزادها بی احترامی هم بعضا اتفاق افتاده تا جایی که حتی منجر به حذف کسی یا قفل شدن تاپیک یا معدوم شدن چند صفخه شده . 3 - اینکه اینجا هیچی سر جاش نیست و غروب یه روز تعطیل که اتفاقا شهادته و زمستونه و هوای سرد و کثیف ممکنه یکی مث منو همزمان با خیلیای دیگه دلتنگ کنه به کنار اما این اصلن به این معنی نیست که من کسی و در توهین به دیگران همراهی کنم . ایشون البته قصد توهین نداشتن قطعا اما من به شما حق میدم که ناراحت بشینن چون مثلن اگه یکی هم تو تاپیک لاتاریا بگه اون ازدواجیه فلان فلان شده اگه تا 30 سپتامبر هم ویزاش نیاد واسش خیالی نیست شاید به منه نوعی بربوخوره . حداقلش واسه من یکی شخص شما جدا از بقیه ست و همیشه نسب به لطفی که نسبت به شرح حال ازدواجیا داشتین قدردان بوده و هستم . و خلاصه که میخوام خدافظی کنم تو این سال نوی میلادی و همه دوستان رو به ایزد قطعا رحیم بسپارم و پست بعدیم زمانی خواهد بود که کلیر بشم .
CR1
2014-01-03 ساعت 01:12
(2014-01-03 ساعت 00:31)MONA FB نوشته: عمو سعید جان اگر گفتم پست های اینچنینی دلیل داشتهالبته اگر کسی قبلاً توهین کرده، چون خلاف مقررات سایت بوده پست هاش حذف شده. در این مورد خاص هم باید همین کار رو می کردم ولی دو تا دلیل داشت که هیچ کاری نکردم. اول این که لاتاری ها این تاپیک رو نمی خونن پس درگیری بوجود نمیاد ولی اگر همین پست رو وسط تاپیک کلیرنس لاتاری 2014 میذاشتن اون موقع وضعیت خیلی فرق می کرد. دوم این که چون من خودم برنده لاتاری بودم همه شما فکر می کردین که دارم جانبدارانه برخورد می کنم. که البته حدسم هم درست بود و خود شما هم در پست قبلیت به این موضوع اشاره کردی. موضوعی که دوستمون ازش گلایه کردند یک واقعیت نیست. یک اعتراضه که با لحن مناسبی بیان نشده. اعتراض به کسانی هم هست که خودشون این وسط نه تنها نقشی نداشتند که بعضی هاشون حتی زمین خورده این شرایطند. امسال ما موارد زیادی داشتیم که خانمه برنده لاتاری با بچه هاش ویزا گرفتن و اومدن آمریکا و همسرش ایران مونده. یعنی وضعیت بعضی هاشون حتی بدتر از ازدواجی هاست. چون واقعاً کسی رو ندارند که در مورد زندگی جدید تو آمریکا راهنماییشون کنه و از طرفی مثل شما گرفتار مشکلات عاطفی دوری از همسر هم هستند ![]() من نمی خواستم خودم رو مثال بزنم و از خودم تعریف کنم ولی من تو ایران 12 سال عضو هیئت علمی پژوهشی و کارمند رسمی دولت ایران بودم و هنوزم هستم. سال ها نه در دانشگاه های دولتی بزرگ و طراز اول بلکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی تدریس می کردم. 3-4 سال قبل از برنده شدن در لاتاری تا یک قدمی پذیرش از دانشگاه ویرجینیا تک هم رفته بودم و اگر آمریکا با بحران اقتصادی مواجه نمی شد الان با روشی دیگه اینجا بودم. سال آخر با رتبه 20 در ایران دانشجوی دکترای دانشگاه فردوسی بودم و برای خودم زندگی داشتم و به قول معروف همه اینها باعث شده بود که با عرض معذرت "خرم با شاه هم فالوده نخوره" ![]()
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
2014-01-03 ساعت 01:25
سلام دوستان میخوام یه درد دل واستون بگم من 3 سال تلاش کردم که با نامزدم مدارکمونو آماده کنیم واسه رفتنمون به آمریکا ولی اون چند ماه قبل جا زد و برگشت اونجا و من موندمو افسوس وخوشبختیم داغون شد و باید تلاش کنم واسه یه زندگی و راه تازه واسه آرزوم. دوستان ناراحت نشین و صبور باشین همتون به وقتش میرین اونجا. منم بازم منتظرم و میگم خدابزرگه ولی تا.......
تشکر کنندگان: پيام ، romance33 ، shadoow ، pari pariaaa
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان