کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان عزیز
راستش از روزی که اومدم اینجا پیش شماها خوسحال بودم که همراه های خوبی مثل شما دارم و همه دوستان حرف هم رو میفهمند چون همه درد مشترک داریم
دور بودن از کسایی که دوستشون داریم و بلا تکلیفی
همه تحت فشار عصبی هستیم و ناراحتی گاهی بهمون غلبه میکنه
منم مثل برادر کوچکترتون یه کم از خودم بگم
بیشتر از سه سال هست که نامزد کردیم و تو این سه سال 3 بار اومده شاید 2 ماه کنار نامزدم بودم و هر بار با کلی هزینه و مشکلات
منم تو دانشگاه تدریس میکنم اما این چند وقت اخیر واقعا تمرکز ندارم و گاهی حین درس دادن یادم میره چی میگفتم و مجبورم بپرسم خب کجا بودیم
اون طرف هم همین مشکلات و اخراج نامزدم از سر کار به دلیل اینکه تمرکز نداشته سر کار
رابطمون گاهی دچار مشکلات شدید شده و واقعا همش به دلیل فاصله و جدایی هست
خدا شاهده قصد قصه گفتن و نصیحت ندارم
اما خواستم بگم همه گرفتاریم و اگه چیزی میگیم به کسی بر نخوره چون هرکس که چیزی میگه برا اینه که درد رو کمتر کنه نه اینکه قصد توهین و جسارت داشته باشه
همدیگه رو درک کنیم تا گذشت این روزا کنار هم اسون تر بشه
به امید گذشتن هر چه سریعتر این دوره برا همه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، shadoow ، piboo ، پيام ، romance33 ، denag ، houmanmir ، hamed_na ، minoo meh ، pari pariaaa ، amjad
(2014-01-02 ساعت 23:29)omnia نوشته:  بچه ها بغیر از sabre ayoob عزیز ککس دیگه ای رو دیدین که دو بار AP خورده باشه . این مو ضوع بدجوری رفته رو مخم . بنده خدا واقعاً صبر عیوب داشته .
من از همسرم شنیدم یکی از دوستانش که اقدام کرده و بعد از کلرینس اول پاسپورتش رو تحویل داده دیدن تو این مدت مسافرت مالزی و سوئد داشته دوباره فرستادنش تا چکش کنن.
این یعنی فاجعه البته بهتره ما به این چیزا فکر نکنیم
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag ، shadoow ، minoo meh
(2014-01-02 ساعت 23:09)MONA FB نوشته:  د نه د .
خانم ها و آقایون عزیز و محترم من توی پست اولم هم گفتم هیچ کسی نمیتونه حال کسایی مثل ما رو درک کنه پس از کسی هم نمیخوایم واسمون نسخه بپیچه و بگه فلان و بهمان .
مخصوصا اونایی که پیش همسرشون هستند یا نهایتا چند ماه در کل مدت از هم دور بودن .

هر وقت حتی تونستین تصور کنید که 1 سال و نیم همسرتون رو نبینید اون وقت بیاین تازه سر حرف و باز کنیم .
کار ما از اینکه دیگرون بپرسن پس کارتون چی شد ما هم بگیم هنوز خبری نیست گذشته .
کسی نگفته اونی که خواهرش واسش اقدام کرده چرا میره یا چرا 13 سال منتظره بلکه موضع اینه که هم خواهره سر زندگیشه هم برادره داره زندگیشو کارشو انجام میده نه مثل مای بدبخت همه چیو کوئیت کردیم صبح تا شب تو این اتاق پای کامپیوتر چون دل و دماغ هیچ کاریو نداریم .
کسی نمیگه اونی که تو ژاپن بدنیا میاد یا انگولا یا آمریکا برتری نسبت به هم دارند یا ندارن چرا یه عده از ما بدون درک مسئله سریع میخوایم جوابی داده باشیم شما خیلیم خوش بحالت که میتونی اومدی پیش همسرت موندی ، پس حتما قبول داری دوری و دلتنگیو . ( فرق است میان آنکه یارش در بر *** با آنکه دو چشم انتظارش بر در .)
من اینهمه تو این سایت اومدم چیز یاد گرفتم در حد سوادمم راهنمایی اگه تونستم انجام دادم کسی ندیده تا حالا این طوری باشم . همیشه هم سعی کردم با یه لحن منطقی و شاد پست بزارم اما بد نیست ادمها یکم درکشون رو از موقعیت های هم دیگه ببرن بالاتر .
در اینکه اکثر مدیرای سایت هم از بچه های لاتاری اند و اینکه 90 درصد ممبرهای فعال هم لاتاری اند و پست های اینچنینی همیشه جانبدارانه برخورد شده و یه عده ای هم با دلیل یا بی دلیل همیشه دانسته یا ندانسته سنگ یه سری های دیگه رو به سینه میزنن هم کاری ندارم .
ولی این چیه که یه زن و شوهر از 2011 کیسشون در جریان دارم میگم ژن و شوهر نه خواهر و برادر نه حتی پدر و فرزند اما یه خانواده لاتاری 2014 ما می همون اردیبهشت خرداد خودمون قبول میشن نوامبر هم میرن مصاحبه یه ضرب میگیرن کریسمس هم همگی آمریکااند .

بدیش اینه هیچیم حال ادم و خوب نمیکنه من این چند ساعت که نبودم پاشدم جاتون خالی با خواهر برادرم رفتیم دربند چایی قلیون غذا ولی هیچ تاثیری تو روحیم نداشت که هیچ همش یاد همسرم بودم که مثلا قبلن با هم رفته بودیم . اون وقت همین دربندی که بریم اونور اسمشم هواییمون میکنه واسه یکی مثل من میشه مثل امشب من میشه تلخه تلخ .
حالا چرا ؟ ...... یکم فکر کنید میفهمید .

مونا جانم، من برای هیچ کس نسخه نپیچیدم، فقط گفتم بد دیگران رو هم نخوایم. اگه تعبیر به نسخه پیچیدن شد ببخشید.
اما فکر میکنی درکت نمیکنم. اشتباه میکنی. شما از 2011 شروع کردید، ما از 2010. بیشتر از 1 سال دور بودین از هم، ما هم بودیم (من هیچ جا نگفتم چند ماه، گفتم؟). حالا اگه کنار همیم هم دیدیم دیگه نمیشه. هرکسی یه چیزهایی رو فدای چیزهای دیگه میکنه. من هم چیزهایی رو از جمله مسایل کاری و مادی و تحصیلی رو فدای این کردم که دیگه کنار همسرم باشم تا روزی که ویزاش بیاد. هیچ وقت هم نمیگم خوش به حال دیگران که نکردن، چون این انتخاب منه. شاید من دوری بیشتر و سخت تری داشتم و فشارهای بیشتری تحمل کردم که به این نتیجه رسیدم ولی نمیگم دیگرانی که سختیهای من رو نکشیدن حقشون نیست! برعکس آرزو میکنم شما هیچ وقت سختیهای ما رو نکشید و ویزاتون هم به سرعت بیاد، برای شخص شما بارها دعا کردم و باز هم میکنم. هیچ وقت هم قضاوتتون نکردم.
همه مثالهایی که من زدم برای این بود که بگم اونچه ما امروز داریم یک شانسه که بهمون داده شده، پس ناراحت نشیم اگر به دیگران هم همین شانس با مسیری یه کم راحت تر داده میشه.
ببخشید اگر از حرفهام برداشت دیگه ای میشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Saeedv13 ، shadoow ، hamed_na ، pari pariaaa ، amjad
بچه ها گذاشتن من برم مسافرت شروع کنن به بحث کردن ;-)
این حرفا رو ول کنین که هیچ فایده ای جز اعصاب خوردی بیشتر نداره
در ضمن من دوبی هستم، اگر بعدا AP مجدد خوردم میفهمیم که سفر خارجی نباید بریم : ))
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، navidshii ، nilofar72 ، romance33 ، houmanmir ، amjad ، SabreAyob ، Saeedv13 ، shadoow ، kamalir36 ، hamed_na ، minoo meh ، behnam7 ، pari pariaaa
(2014-01-03 ساعت 13:49)itex نوشته:  بچه ها گذاشتن من برم مسافرت شروع کنن به بحث کردن ;-)
در ضمن من دوبی هستم، اگر بعدا AP مجدد خوردم میفهمیم که سفر خارجی نباید بریم : ))

امین جان بیکار بودی رفتی دوبی؟!Big Grin نه ایشالا که AP مجدد بهت نمیخوره.بهت خوش بگذره جای همه دوستان رو هم خالی کن.Tongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: MONA FB، romance33
به به مونا عزیزم.خوبی گلم؟چه سعادتیه که اسم من در کنار شما نشسته.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، denag ، shadoow
(2014-01-03 ساعت 13:49)itex نوشته:  بچه ها گذاشتن من برم مسافرت شروع کنن به بحث کردن ;-)

آیتکس جان ایشالله سفر بهت خوش بگذره Smile منم چند روزیه که از سفر اومدم ، بعد از یک سال و نیم منو نامزدم باهم تو استانبول همو دیدیم Smile ولی خوب الان هر کدوممون اومدیم و منتظریم که این پروسه تموووم بشه!!! Sad بعد سفر دلتنگیا بیشتر از قبل میشه!!! Sad
در ضمن من قبل سفرمون از سفارت پرسیدم که اگه من به سفر خارجی برم ممکنه دوباره چک بخورم؟ که گفتن نه! اصلا! هر چندتا میخوای بری برو!
چون میخواستیم مطمئن بشیم که اگه یه موقع همچین داستانی هست خانم جان برن دنبال پاس ایرانیشون! Smile ولی خوب سفارت گفت که مشکلی نیست!.
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag ، amjad ، shadoow ، hamed_na ، minoo meh ، pari pariaaa
در ضمن! بچه ها برای یادآوری میگم! اگه یادتون باشه دوستمون صبر ایوب بعد 6ماه کلیر شدن ولی چون تا بخوان برن سفارت 3هفته ای طول کشید برای همین زمانی که رفتن چک مجدد خوردن!! برای بچه های لاتاری هم همچین اتفاقی افتاده بوده!!
نگران این چیزا نباشید!! من که هر موقع کلیر بشم ظرف کمتر از 3روز رفتم!! این 3روز هم که گفتم برا گرفتن ویزای اماراته! وگرنه همون موقع میرفتم!! Smile آخه الان 6 ماه و نیمه که چمدون مخصوص برای گرفتن ویزام بسته شده Smile)))
ای خدا!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag ، amjad ، SabreAyob ، Saeedv13 ، shadoow ، hamed_na ، minoo meh ، pari pariaaa
(2014-01-03 ساعت 15:23)houmanmir نوشته:  در ضمن! بچه ها برای یادآوری میگم! اگه یادتون باشه دوستمون صبر ایوب بعد 6ماه کلیر شدن ولی چون تا بخوان برن سفارت 3هفته ای طول کشید برای همین زمانی که رفتن چک مجدد خوردن!! برای بچه های لاتاری هم همچین اتفاقی افتاده بوده!!
نگران این چیزا نباشید!! من که هر موقع کلیر بشم ظرف کمتر از 3روز رفتم!! این 3روز هم که گفتم برا گرفتن ویزای اماراته! وگرنه همون موقع نیرفتم!! Smile آخه الان 6 ماه و نیمه که چمدون مخصوص برای گرفتن ویزام بسته شده Smile)))
ای خدا!!
جمله دوست عزيزم هومن رو اصلاح كنم كه بنده بعد 8.5 ماه دفعه اول كليز شدم و نه 6 ماه.جالبه كه دفعه دوم هم تقريبا همين حدود طول كشيد.
ضمنا من و يلدا آنكارا هستيم منتظر خبرهاي خوب از ما باشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، navidshii ، mohamadtj ، denag ، پدی ، yalda91 ، itex ، romance33 ، kamalir36 ، Saeedv13 ، الی1 ، amjad ، shadoow ، hamed_na ، minoo meh ، pari pariaaa ، sayeh_m
(2014-01-03 ساعت 17:59)SabreAyob نوشته:  
(2014-01-03 ساعت 15:23)houmanmir نوشته:  در ضمن! بچه ها برای یادآوری میگم! اگه یادتون باشه دوستمون صبر ایوب بعد 6ماه کلیر شدن ولی چون تا بخوان برن سفارت 3هفته ای طول کشید برای همین زمانی که رفتن چک مجدد خوردن!! برای بچه های لاتاری هم همچین اتفاقی افتاده بوده!!
نگران این چیزا نباشید!! من که هر موقع کلیر بشم ظرف کمتر از 3روز رفتم!! این 3روز هم که گفتم برا گرفتن ویزای اماراته! وگرنه همون موقع نیرفتم!! Smile آخه الان 6 ماه و نیمه که چمدون مخصوص برای گرفتن ویزام بسته شده Smile)))
ای خدا!!
جمله دوست عزيزم هومن رو اصلاح كنم كه بنده بعد 8.5 ماه دفعه اول كليز شدم و نه 6 ماه.جالبه كه دفعه دوم هم تقريبا همين حدود طول كشيد.

مرسی که یادآوری کردید Smile شما هم برای ما دعا کنید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، پيام ، SabreAyob ، پدی ، romance33 ، الی1 ، shadoow ، minoo meh
(2014-01-03 ساعت 17:59)SabreAyob نوشته:  
ای خدا!!

شماکی رفتین انکارا؟پاستونو دادین سفارت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، houmanmir ، Rambod ، الی1 ، denag ، shadoow
ای صبر ایوب !ای اسوه مقاومت !با ویزا زودتر بیا تا دل جماعتی شاد شود
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، Rambod ، الی1 ، denag ، amjad ، shadoow ، SabreAyob ، hamed_na
سلام وای اینجا یه روزی که نبودم چه حبر شده ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
بچه ها به همه فضار اومده ولی باید خونسردیمونو حفظ کنیم .من آنکارا هستم امروز جواب مدیکالو گرفتم رفتم سفارت ببینم مدارکو تحویل می دن یا نه که گفتن 2شنبه بیا .2 تا چیز مهم برای آنکارایها
1- اولا شرایط مدیکال مدارکش عوض شده به هیچ عنوان عکس ازتون قبول نمی کنن واونجا با وب کم ازتون عکس می گیرن
2-امروز دم سفارت یکی اآپدیت شده رو بیاری کهآدرس داد تو آنکارا .در ضمن برای 2 شنبه براشون یه مصاحبه مجدد گذاشتن .با اینکه برای من نیست ولی واقعا ناراحتم از ظهر تا حالا دارم گریه می کنم ودعا که حل بشه .منم با ایشون رفتم برای اطمینان شناسناممو دادم ترجمه .بقدری عصبی هستم که کتفم گرفته .همسرم هم داشت می یومد اینجا که به علت برف پروازش از دیروز کنسل شده به امروز افتاده خلاصه حسابی برام اومده .بازم خاطر بدی از آنکارا .
تا وقتی ویزا نیاد باید دردسر بکشیم و این استرس لعنتی فایده نداره .
با اینکه میل زدم درباره مدارم لازم و گفتن فقطططططططططططططططططططططططط مدیکال امروز اطلاعاتش گفتن بهتره همه مدارکتون همراتون باشه
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، amirmd1361 ، Saeedv13 ، k1_cid ، azi_sa ، الی1 ، denag ، shadoow ، amjad ، kamela ، hamed_na ، minoo meh ، SabreAyob
سایت آنکارا با ۵ شماره بروز شد :-)
ANK2009705008, ANK2012799003, ANK2012297021, ANK2010827016, ANK2012804003
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، houmanmir ، Ghormeh Sabzi ، romance33 ، yalda91 ، aghaghia ، azi_sa ، denag ، shadoow ، kamela ، SabreAyob ، behnam7
(2014-01-03 ساعت 21:14)yalda91 نوشته:  سلام وای اینجا یه روزی که نبودم چه حبر شده ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
بچه ها به همه فضار اومده ولی باید خونسردیمونو حفظ کنیم .من آنکارا هستم امروز جواب مدیکالو گرفتم رفتم سفارت ببینم مدارکو تحویل می دن یا نه که گفتن 2شنبه بیا .2 تا چیز مهم برای آنکارایها
1- اولا شرایط مدیکال مدارکش عوض شده به هیچ عنوان عکس ازتون قبول نمی کنن واونجا با وب کم ازتون عکس می گیرن
2-امروز دم سفارت یکی اآپدیت شده رو بیاری کهآدرس داد تو آنکارا .در ضمن برای 2 شنبه براشون یه مصاحبه مجدد گذاشتن .با اینکه برای من نیست ولی واقعا ناراحتم از ظهر تا حالا دارم گریه می کنم ودعا که حل بشه .منم با ایشون رفتم برای اطمینان شناسناممو دادم ترجمه .بقدری عصبی هستم که کتفم گرفته .همسرم هم داشت می یومد اینجا که به علت برف پروازش از دیروز کنسل شده به امروز افتاده خلاصه حسابی برام اومده .بازم خاطر بدی از آنکارا .
تا وقتی ویزا نیاد باید دردسر بکشیم و این استرس لعنتی فایده نداره .
با اینکه میل زدم درباره مدارم لازم و گفتن فقطططططططططططططططططططططططط مدیکال امروز اطلاعاتش گفتن بهتره همه مدارکتون همراتون باشه
یلدا جان اول از همه بازم بهت تبریک میگم و در مرحله دوم اصلا متوجه مورد دومی که گفتی نشدم .چون اصلا خوانا نیست میشه بیشتر توضیح بدی؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، الی1 ، denag ، shadoow ، hamed_na
(2014-01-03 ساعت 21:20)itex نوشته:  سایت آنکارا با ۵ شماره بروز شد :-)
ANK2009705008, ANK2012799003, ANK2012297021, ANK2010827016, ANK2012804003

وای خدا رو شکر اگر هر روز چهار پنج تا شماره بدن بیرون خیلی عالیه
امیدوارم همینجور ادامه بدنRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، romance33 ، houmanmir ، الی1 ، denag ، teriole ، shadoow ، azi_sa ، hamed_na ، Rambod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان