کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-24 ساعت 17:41)Timber Wolf نوشته:  من توی یک هفته سه بار اپدیت شدم ولی سایت ارمنستان هنوز خبری نشده

(2014-01-29 ساعت 14:57)Timber Wolf نوشته:  من توی 10 روز چهار بار آپدیت شدم..ولی هنوز ارمنستان کیس جدید نذاشته.. نمیدونم چی میشه..فقط دارم دعا میکنم..هفته پیش رفتم مشهد از امام رضا خواستم کمکم کنه...یا امام رضا خودت دستمو بگیر...

فکر میکردم فقط واسه من این جوری داره آپدیت میشه
من 5 بار آپدیت شدم
خودم فکر نمیکردم انقدر سابقه داشته باشم که 5 روز بخواد روش کار بشه
Smile)(kidding)
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، navidshii ، romance33 ، hamed_na ، kamela ، Rambod ، denag ، shadoow
همین الان من واسه پنجمین بار آپدیت شدم...این معنیش چیه؟؟واسه چی اینهمه آپدیت میشیم؟؟؟
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، Rambod ، denag ، shadoow
(2014-01-29 ساعت 16:44)Timber Wolf نوشته:  همین الان من واسه پنجمین بار آپدیت شدم...این معنیش چیه؟؟واسه چی اینهمه آپدیت میشیم؟؟؟
یعنی بدو چمدونو ببند که می خواهی بری ارمنستان Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، hamed_na ، navidshii ، Rambod ، shadoow
(2014-01-29 ساعت 16:55)teriole نوشته:  
(2014-01-29 ساعت 16:44)Timber Wolf نوشته:  همین الان من واسه پنجمین بار آپدیت شدم...این معنیش چیه؟؟واسه چی اینهمه آپدیت میشیم؟؟؟
شما دوستان که هی پنجتا پنجتا آپ میشین اصلا خودتونو ناراحت نکنین ، اشتباه کردن ، بچگی کردن ، همین حالا یه ایمیل بزنین بگین آقا ما میخوایم رکورد صبر ایوب روبزنیم چرا هی مارو اپ میکنید ؟ اصرار نکنین نمیخوایم بریم ام ری کا مگه زور ؟!!Cool
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahdifarid ، teriole ، hamed_na ، fa79iran ، Rambod ، denag ، shadoow
(2014-01-29 ساعت 17:46)amjad نوشته:  
(2014-01-29 ساعت 16:55)teriole نوشته:  
شما دوستان که هی پنجتا پنجتا آپ میشین اصلا خودتونو ناراحت نکنین ، اشتباه کردن ، بچگی کردن ، همین حالا یه ایمیل بزنین بگین آقا ما میخوایم رکورد صبر ایوب روبزنیم چرا هی مارو اپ میکنید ؟ اصرار نکنین نمیخوایم بریم ام ری کا مگه زور ؟!!Cool
صحبت ناراحتی نیست
شما تشنه ات باشه بعد چیکه چیکه بهت آب بدن جون به سر نمیشی؟؟
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، HPATIMAR ، shadoow ، Timber Wolf
بچه ها من دیروز همین موقع ها به سفارت ایمیل دادم..ولی هنوز نه جواب دادن و نه اپدیت شدم..معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟؟راستی بچه ها ایمیل اگه بهم بدن چی میگن توش؟؟؟خوش بحالتون..هههی پشت هم اپدیت میشین...ما الان 10 ماهه 1بار هم اپدیت نشدیم...دلیلش چی واقعا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، denag ، shadoow
(2014-01-29 ساعت 18:26)kamela نوشته:  بچه ها من دیروز همین موقع ها به سفارت ایمیل دادم..ولی هنوز نه جواب دادن و نه اپدیت شدم..معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟؟راستی بچه ها ایمیل اگه بهم بدن چی میگن توش؟؟؟خوش بحالتون..هههی پشت هم اپدیت میشین...ما الان 10 ماهه 1بار هم اپدیت نشدیم...دلیلش چی واقعا؟

سلام به شما گفتن که فرم ۱۰ سوالی رو براتون میفرستیم موقع مضاحبه ؟
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-01-29 ساعت 00:33)amjad نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 23:44)shsep نوشته:  سلام من کیسم نامزدیه و به من هم 27 jan اف بی ای دادن تو آنکارا فردای روز مصاحبه هم به من ایمیل زدن و 10 تا سوال پرسیدن که کجا ها درس خوندم و چه استادایی داشتم ،میخواستم بدونم کسی این ایمیل رو داشته؟ اگر داشته چه جوری جواب داده؟
این یه روال عادیه که برای خیلیها فرستادن ، ممکن فقط پاسخ این سوالات رو بخوان و ممکن به همراه اون رزومه کاریCV شما رو هم بخوان
قبلا به فرم نه سوالی معروف بود و الان ده سوالی! من بادوفرمت pdfو word فرستادم ، ولی دوستان به درستی معتقدند در متن ایمیل بنویسیم ، تا نفرستین هم پروسه کاری برای شما شروع نمیشه !!
نحوه پرکردنش هم کاملا صادقانه ، فقط به سوال پاسخ بدین و از دادن هرگونه اطلاعات اضافی خودداری کنید- به هیچ وجه خود اظهاری نکنید
پست 270 تاپیک کلیرنس برندگان 2011 و پستهای قبل و بعد اونو بخونیدو همچنین پست های هستی بانو خانم در تاپیک راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی
سلام
منم 1هفته پیش مصاحبه داشتم و کلیرنس بهم خورد ولی بعد از مصاحبه تا الان هیچ ایمیلی برام نیومده! تو این 1 هفته 4 بار آپدیت شدم. نگران شدم که چرا برای همه بعد از مصاحبه ایمیل اومده فقط برای من نیومده؟ نمیدونم خودم ایمیل بزنم ازشون بپرسم یا نه؟
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
hamead-na عزیز
اینکه از شما فرم 10 سوالی رو نخواستن که بد نیست ، از خیلیها نخواستن فکر خودتونو مشغول این مورد نکنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، shadoow
(2014-01-29 ساعت 18:41)hamed_na نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 23:44)shsep نوشته:  سلام من کیسم نامزدیه و به من هم 27 jan اف بی ای دادن تو آنکارا فردای روز مصاحبه هم به من ایمیل زدن و 10 تا سوال پرسیدن که کجا ها درس خوندم و چه استادایی داشتم ،میخواستم بدونم کسی این ایمیل رو داشته؟ اگر داشته چه جوری جواب داده؟
این یه روال عادیه که برای خیلیها فرستادن ، ممکن فقط پاسخ این سوالات رو بخوان و ممکن به همراه اون رزومه کاریCV شما رو هم بخوان
قبلا به فرم نه سوالی معروف بود و الان ده سوالی! من بادوفرمت pdfو word فرستادم ، ولی دوستان به درستی معتقدند در متن ایمیل بنویسیم ، تا نفرستین هم پروسه کاری برای شما شروع نمیشه !!
نحوه پرکردنش هم کاملا صادقانه ، فقط به سوال پاسخ بدین و از دادن هرگونه اطلاعات اضافی خودداری کنید- به هیچ وجه خود اظهاری نکنید
پست 270 تاپیک کلیرنس برندگان 2011 و پستهای قبل و بعد اونو بخونیدو همچنین پست های هستی بانو خانم در تاپیک راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی
سلام
منم 1هفته پیش مصاحبه داشتم و کلیرنس بهم خورد ولی بعد از مصاحبه تا الان هیچ ایمیلی برام نیومده! تو این 1 هفته 4 بار آپدیت شدم. نگران شدم که چرا برای همه بعد از مصاحبه ایمیل اومده فقط برای من نیومده؟ نمیدونم خودم ایمیل بزنم ازشون بپرسم یا نه؟

دوست عزیز برای همه که ایمیل نمیاد برای کسایی میاد که سابقه ی کاری در ادارات دولتی یا نیمه دولتی دارن یه ایمیل میاد که ۱۰ تا سوال توشه تازه خود افیسر اخر مضاحبه بهتون میگه که ما این ایمیل براتون میفرستیم اگر بهتون نگفته یعنی نیاز نداشتین
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، kamela ، shadoow
(2014-01-29 ساعت 18:44)amjad نوشته:  hamead-na عزیز
اینکه از شما فرم 10 سوالی رو نخواستن که بد نیست ، از خیلیها نخواستن فکر خودتونو مشغول این مورد نکنید
ممنونم آخه من فکر کردم از همه خواستن
مرسی
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow
(2014-01-29 ساعت 18:45)GalaxyM1 نوشته:  
سلام

دوست عزیز برای همه که ایمیل نمیاد برای کسایی میاد که سابقه ی کاری در ادارات دولتی یا نیمه دولتی دارن یه ایمیل میاد که ۱۰ تا سوال توشه تازه خود افیسر اخر مضاحبه بهتون میگه که ما این ایمیل براتون میفرستیم اگر بهتون نگفته یعنی نیاز نداشتین
مرسی دوست عزیز خیالم راحت شد آفیسر هم نگفت ایمیل میاد
ممنون
پاسخ
(2014-01-29 ساعت 18:45)GalaxyM1 نوشته:  
سلام

---------------------------------

مرسی , آیا کسایی بودن که بعد از دریافت این ایمیل کلییر شده باشنند ؟ راستی شما از کدام سایت چک میکنید که که آپدیت شدین ؟
پاسخ
SHSEP عزیز
در این سایت شمارتون رو با سه حرف اولش بزنین و مثل ما بازی پیگیری تغییر تاریخها رو شروع کنین !!
شما بلافاصله بعد از ارسال پاسخهای فرم ده سوالی که کلییر نمیشین ، بلکه پروسه اداری شما شروع میشه - موفق باشین
سفرنامه مصاحبه دو روز پیش فراموشتون نشه ؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، kamalir36 ، romance33 ، hamed_na ، shadoow
(2014-01-29 ساعت 19:16)amjad نوشته:  SHSEP عزیز
در این سایت شمارتون رو با سه حرف اولش بزنین و مثل ما بازی پیگیری تغییر تاریخها رو شروع کنین !!
شما بلافاصله بعد از ارسال پاسخهای فرم ده سوالی که کلییر نمیشین ، بلکه پروسه اداری شما شروع میشه - موفق باشین
سفرنامه مصاحبه دو روز پیش فراموشتون نشه ؟!!

ممنون ار شما , انشاله همه به زودی انتظارمون سر بیاد و دلمان شاد بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، samira1990 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان