موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سوالي دارم از دوستان عزيزي كه از طريق سفارت آنكارا كلير شده اند.با توجه به اينكه سفارت آنكارا جلوي شماره كيس نامبر افراد، تاريخ انقضاي كليرنس آنها را مي نويسد ميخواستم بدونم كسيكه كلير ميشه تا چند وقت اعتبار اين كليرنسش هست.لطفا" دوستان آنكارا پاسخ بدهند چون من دارم براي سفر برنامه ريزي ميكنم و ويزاي ما هنوز درنيامده و اين پاسخ برام خيلي مهمه.دوبي الان خيلي شلوغه و من از پاشخ شما دوستان ميخوام نتيجه گيري كنم براي تاريخ سفر.منتظر پاسختون هستم
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من دیروز همین موقع ها به سفارت ایمیل دادم..ولی هنوز نه جواب دادن و نه اپدیت شدم..معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟؟راستی بچه ها ایمیل اگه بهم بدن چی میگن توش؟؟؟خوش بحالتون..هههی پشت هم اپدیت میشین...ما الان 10 ماهه 1بار هم اپدیت نشدیم...دلیلش چی واقعا؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از شما دوستان میدونه این فرم ds160 چی هست؟؟؟ممنون میشم زود بهم بگین..یکی از دوستام باید بفرسته سفارت و نمیدونه چی!!مرسی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-30 ساعت 00:50)kamela نوشته: کسی از شما دوستان میدونه این فرم ds160 چی هست؟؟؟ممنون میشم زود بهم بگین..یکی از دوستام باید بفرسته سفارت و نمیدونه چی!!مرسی
کاملای عزیز،
فرم DS-160 مخصوص متقاضیان ویزای غیرمهاجرت است. و آنلاین پر می شه.
برای اطلاعات بیشتر سایت زیر را مطالعه کنید.
http://www.educationusairan.com/farsi/visas/ds-160-faq
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
خوب با توجه به اینکه موتور کلیر شدن سفارتها روشن شده و بچه ها هم دارن پشت سر هم آپدیت میشن، امید به خدا به زودی که احتمالاً فردا خواهد بود باز با کوهی از کلیر شدگان روبرو میشیم.
با این حال افرادی مثل من که بروز نمیشن هم نگران نباشن روند بصورتی هستش که نشون میده تا پایان سال 92 بچه های بالای 6 ماه انتظار کلیر میشن.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-30 ساعت 15:05)itex نوشته: خوب با توجه به اینکه موتور کلیر شدن سفارتها روشن شده و بچه ها هم دارن پشت سر هم آپدیت میشن، امید به خدا به زودی که احتمالاً فردا خواهد بود باز با کوهی از کلیر شدگان روبرو میشیم.
با این حال افرادی مثل من که بروز نمیشن هم نگران نباشن روند بصورتی هستش که نشون میده تا پایان سال 92 بچه های بالای 6 ماه انتظار کلیر میشن.
انشاا... اقا امین دعا میکنم که همه عید نوروز در کنار خانوادشون باشن
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
الان داشتم لیست منتظران رو بررسی میکردم، متوجه شدم که حدود 20درصد اعضا در Jun 2013 مصاحبه شدن. این نشون میده تعدادی زیادی در این ماه مصاحبه شدن و اعلام همشون وقت زیادی میگیره. به بیان دیگه الان سفارت در قلّه بار کاری کلیر کردن قرار داره.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-29 ساعت 23:50)itex نوشته: (2014-01-29 ساعت 23:26)minoo meh نوشته: سلام
سوالي دارم از دوستان عزيزي كه از طريق سفارت آنكارا كلير شده اند.با توجه به اينكه سفارت آنكارا جلوي شماره كيس نامبر افراد، تاريخ انقضاي كليرنس آنها را مي نويسد ميخواستم بدونم كسيكه كلير ميشه تا چند وقت اعتبار اين كليرنسش هست.لطفا" دوستان آنكارا پاسخ بدهند چون من دارم براي سفر برنامه ريزي ميكنم و ويزاي ما هنوز درنيامده و اين پاسخ برام خيلي مهمه.دوبي الان خيلي شلوغه و من از پاشخ شما دوستان ميخوام نتيجه گيري كنم براي تاريخ سفر.منتظر پاسختون هستم
شما پاسخ سئوال رو خودتون دادین که، تاریخ انتقضای کلیرنس سفارت آنکارا جلوی شماره قید میشه... ولی از این طریق اصلاً نمیتونین برای ابوظبی برنامه ریزی کنین، توصیه میشه بعد از کلیرشدن اگر تاریخ انتضای شما مشخص نشده بود حتماً از سفارت ابوظبی در این مورد و همچنین مدت اعتبار مدیکال سئوال کنین.
شاید هم من منظور شما رو درست متوجه نشده باشم.
دوست عزيز من منظورم كساني هست كه الان كلير شده اند و مي دونن تا چه زمان وقت دارند براي گرفتن ويزا.منظورم مقايسه كردن بود.ممنون
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها من چند روز ديگه دارم ميرم ايروان براى گرفتن ويزا، كسى ميدونه چه جورى پاس و مداركمو اونجا بايد بدم سفارت؟ دم در ازم ميگيرن يا خودم بايد ببرم تو؟ تو چه ساعت كاريشون بايد برم؟
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-31 ساعت 10:31)Rambod نوشته: (2014-01-31 ساعت 03:07)Reflection نوشته: (2014-01-30 ساعت 20:45)Rambod نوشته: سلام
بچه ها من چند روز ديگه دارم ميرم ايروان براى گرفتن ويزا، كسى ميدونه چه جورى پاس و مداركمو اونجا بايد بدم سفارت؟ دم در ازم ميگيرن يا خودم بايد ببرم تو؟ تو چه ساعت كاريشون بايد برم؟
ممنون
تبریک آقا، اما شما چرا سفرنامه ننوشتین تا ما کمی درس عبرت بگیریم؟
ممنزن عزيزم
اتفاقا در تايپيك سفرنامه سفر قبليم رو تقريبا مفصل نوشتم. اين سرى هم رفتم چشم حتما مينويسم. اما در مورد سوالم: از بچه هاى ارمنستان كه رفتن ويزاشونو گرفتن كسى هست كه جوابمو بده؟
دوست عزیز از دوشنبه تا جمعه از ساعت 10 به بعد میتونی بری سفارت با نشون دادن برگه آبی میتونی وارد شی و در قسمت اول که اون خانومه که تمام وسایلتو میگشت همون ازت مدارک و پاسهاتو میگیره بعد یک شماره ازت میگیره تا هر موقع آماده شد باهات تماس بگیرند، معمولا بین 2 تا 4 روز کاری زمان می بره .
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ایروان: 21 کیس جدید اعلام شد، کسی هست که کلیر شده باشه؟ لطفا تاریخ مصاحبه تون رو هم بفرمائید.