کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
به دوستای کلیر شده تبریک میگم ، مخصوصا nav عزیز ،
در ضمن منم یکشنبه تو سیس آپدیت شدم ولی پنجشنبه آپدیت نشده بودم، بچه های ابوظبی به جز پنجشنبه دیگه کسی آپدیت نشد؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، lidlid
مونا جان و nav عزیز بهتون تبریک میگم. انیدوارم به زودی در کنار همسرانتون زندگی شاد و همراه با آرامشی رو شروع کنید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36
تبريك به دوستان كلير شده انشااله كه هميشه شاد و موفق باشيد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36
(2014-03-12 ساعت 14:13)nav نوشته:  سلام دوستان من هم كلير شدم اميدوارم كه همگي زود كلير شن ايشالا

تبریک میگم
واقعا دیگه خیلی برا شما طول کشیده بود
امیدوارم کنار نامزدت خوشبخت زندگی کنی همیشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، piboo
(2014-03-12 ساعت 14:13)nav نوشته:  سلام دوستان من هم كلير شدم اميدوارم كه همگي زود كلير شن ايشالا

مبارككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككه خيلي خوشحال شدم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-12 ساعت 14:23)romantic نوشته:  
واقعا واقعا بهت تبریک میگم
همیشه اسمتو تو جدول نگاه میکردم و دعا میکردم که هر چه زودتر کلیر شی
و بیشتر خوشهال شدم که k1 هستی و بلاخره میتونی ازدواج کنی،مبارک باشه
زندگی به کامتون

مبارک باشه عزیزم Smile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-12 ساعت 16:01)houmanmir نوشته:  به دوستای کلیر شده تبریک میگم ، مخصوصا nav عزیز ،
در ضمن منم یکشنبه تو سیس آپدیت شدم ولی پنجشنبه آپدیت نشده بودم، بچه های ابوظبی به جز پنجشنبه دیگه کسی آپدیت نشد؟؟

والا من هم 5 مارچ آپدیت شدم ولی دیگه آپدیت نشدم Sad
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
سلام دوستان
من ٢٤ ژانويه كليير شدم ولى متاسفانه هنوز به خاطر يه سرى كار نتونستم هنوز برم براى گرفتن ويزا، تاريخ مهلت هم ١٧ اوريل هستش، الانم كه بليط هواپيما هنوز گيرم نيومده، به نظرشما مشكلى برام پيش نمياد آيا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-12 ساعت 22:06)Rambod نوشته:  سلام دوستان
من ٢٤ ژانويه كليير شدم ولى متاسفانه هنوز به خاطر يه سرى كار نتونستم هنوز برم براى گرفتن ويزا، تاريخ مهلت هم ١٧ اوريل هستش، الانم كه بليط هواپيما هنوز گيرم نيومده، به نظرشما مشكلى برام پيش نمياد آيا؟

دوست عزیز من جات بودم به محض کلیر شدن رفته بودم ویزا رو گرفته بودم و الان آمریکا بودم!!! خوبیه آنکارا و ایروان اینه که لازم نیست معطل ویزا بشید! برعکس ابوظبی!! تازه با اتوبوس هم میتونید برید!! هرچی زودتر بهتر!! نزار دقیقه نود!!
ای کاش ...
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid ، shadoow ، romance33
(2014-03-12 ساعت 22:17)houmanmir نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 22:06)Rambod نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز من جات بودم به محض کلیر شدن رفته بودم ویزا رو گرفته بودم و الان آمریکا بودم!!! خوبیه آنکارا و ایروان اینه که لازم نیست معطل ویزا بشید! برعکس ابوظبی!! تازه با اتوبوس هم میتونید برید!! هرچی زودتر بهتر!! نزار دقیقه نود!!
ای کاش ...

یعنی چی؟ مگه بعد از کلیر شدن بازم باید منتظر ویزا باشیم؟
پس الان منتظر چی هستیم؟
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، houmanmir
(2014-03-12 ساعت 22:44)lidlid نوشته:  یعنی چی؟ مگه بعد از کلیر شدن بازم باید منتظر ویزا باشیم؟
پس الان منتظر چی هستیم؟

الان درواقع منتظر پایان روال اداری هستیم. بعد از تحویل پاسپورت به سفارت ویزا صادر میشه و وضعیت شما از AP به Issued تغییر میکنه. در حالاتی ممکنه پس از تحویل پاسپورت ویزا ندن به شما که برای خوده منم پیش آمده. ولی به احتمال زیاد میدن و جای نگرانی نیست.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، teriole ، romance33
بچه ها میشه لطفا بگین به جز ترجمه جدید شناسنامه و سند ازدواج دیگه چه چیزی رو باید ترجمه کرد؟؟همسر من داره هفته دیگه میره انکارا و باز باید مثل اینکه دوباره ترجمه های جدید رو ببره...ممنون میشم راهنمایی کنید.....راستی ما الان مدارکمون تکمیل هست اگه خدا بخواد و سفارت در ایمیل بهمون گفته مراحل اداری ندارین و مدارک رو با خودتون بیارین...در صورتی که 11 ماه پیش که همسر من رفت سفارت در برگه صورتی دور مراحل اداری خط کشیده بودن...ولی بعد از 11 ماه که همسرم کلیر نشد در جواب ایمیل گفتن مراحل اداری ندارین و فقط کسری مدارک دارین....بچه ها ایا ممکنه همسرم وقتی کسری مدارک رو با خودش ببره سفارت تازه مراحل اداریش شروع بشه از اونروز؟؟؟؟اخه چون شمارمون در سایت در نیومد نگرانم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
از دوستان كسى ميدونه تو اين ١٠ يا ١٥ روز ارمنستان و يا امريكا روز تعطيل داره كه سفارت تعطيل باشه يا نه؟ برا برنامه ريزى سفر ميخوام. بليط هواپيما معلوم نيست كه كى گيرم بياد و با اتوبوس هم كابوسه مخصوصا تو اين سرما و برف. يه سوال ديگه: بنظرتون به سفارت ايميل بزنم سر اينكه دارم دير ميرم برا گرفتن ويزا ببينم مشكلى پيش مياد يا نه؟ من فكر ميكنم دير رفتن اگه مشكلى داشت مهلت رو تا ١٧ اوريل نميزدن، اينطور نيست آيا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-13 ساعت 00:04)kamela نوشته:  بچه ها میشه لطفا بگین به جز ترجمه جدید شناسنامه و سند ازدواج دیگه چه چیزی رو باید ترجمه کرد؟؟همسر من داره هفته دیگه میره انکارا و باز باید مثل اینکه دوباره ترجمه های جدید رو ببره...ممنون میشم راهنمایی کنید.....راستی ما الان مدارکمون تکمیل هست اگه خدا بخواد و سفارت در ایمیل بهمون گفته مراحل اداری ندارین و مدارک رو با خودتون بیارین...در صورتی که 11 ماه پیش که همسر من رفت سفارت در برگه صورتی دور مراحل اداری خط کشیده بودن...ولی بعد از 11 ماه که همسرم کلیر نشد در جواب ایمیل گفتن مراحل اداری ندارین و فقط کسری مدارک دارین....بچه ها ایا ممکنه همسرم وقتی کسری مدارک رو با خودش ببره سفارت تازه مراحل اداریش شروع بشه از اونروز؟؟؟؟اخه چون شمارمون در سایت در نیومد نگرانم

به جز شناسنامه و سند ازدواج، ترجمه ی کارت ملی و کارت پایان خدمت هم میخوان ، ترجمه ی مدرک تحصیلی برا ما نمیخوان ولی اگه ببرن بذ نیست! یه موقع الکی گیر ندن!!
شما یه با دیگه ایمیل بدید که آیا همسرتون کلیر شده یا تازه میخوان شروع کنن!! ولی اینجوری هم نیست ، چون مدارکتون پیششون بوده و اینایی هم که همسرتون داره میبره جز رفع نواقصه، ایشالله میرن و ویزا رو میگیرن Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، آلیس-1980
(2014-03-13 ساعت 00:35)Rambod نوشته:  از دوستان كسى ميدونه تو اين ١٠ يا ١٥ روز ارمنستان و يا امريكا روز تعطيل داره كه سفارت تعطيل باشه يا نه؟ برا برنامه ريزى سفر ميخوام. بليط هواپيما معلوم نيست كه كى گيرم بياد و با اتوبوس هم كابوسه مخصوصا تو اين سرما و برف. يه سوال ديگه: بنظرتون به سفارت ايميل بزنم سر اينكه دارم دير ميرم برا گرفتن ويزا ببينم مشكلى پيش مياد يا نه؟ من فكر ميكنم دير رفتن اگه مشكلى داشت مهلت رو تا ١٧ اوريل نميزدن، اينطور نيست آيا؟

دوست من شما لازم نیست ایمیل بزنید!! وقتی کلیر شدید بدوید برید ویزاتونو بگیرید!!! تعطیلات ارمنستانو نمیدونم ولی نزدیکترین تعطیلیه سفارت امریکا تو ماهه میه!! اگه هم تعطیلی برا ارمنستان باشه نهایتا دو روزه!!!! من جای شما بودم یه پرچم میگرفتم دستم پیاااده میرفتم!! حالا اتوبوسو هواپیما پیشکش!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان