کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-03-13 ساعت 14:43)itex نوشته:  امروز هم به ساعت ترکیه بروز شدم. بقیه چی؟

من که آخرین آپدیتم واسه دیروزه 12 مارچ
امیدوارم که همین هفته کلیر شی و هر جا هم که خواستی بمونی شاد و سبز باشید
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، houmanmir ، romance33 ، itex ، فری خانم
سلام به همگی
اگر میشه یکی از دوستان برای من بگه آپدیت شدن ینی چی دقیقآ؟
من 26 Feb آنکارا مصاحبه داشتم و برگه صورتی گرفتم. تا حلا که هر روز چک کردم ولی کیس نامبرم رو ندیدم هنوز. فقط نمی دونم اینکه دوستان میگن آپدیت شدیم ینی چی؟
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid

امین جان
حتماً حتماً فردا کلیر می شی به امید خدا. نگران نباش. دیگه نوبتی هم که باشه نوبت شماست
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، houmanmir ، romance33 ، itex

منم همینطور ۴ و ۱۲
امروزکه هنوز خبری نیست از آپدیت
دیگه زیاد برام مهم نیست این اپدیتا انقدر این چند وقت آپدیت شدم
نوبتیم باشه نوبت ماهاست
فکر کنم فردا یه خبرای باشه
کلا این مدت انتظار خیلی‌ چیزا یاد گرفتم و ارزششو داشت
امیدوارم که همتون به آرز‌وهاتون برسین
و زیاد سخت نگیرین به خودتون چون بالاخره تموم می‌شه این دوران دیرو زود داره ولی‌ سوخت سوز نداره
Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، houmanmir ، romance33 ، itex ، فری خانم
(2014-03-13 ساعت 17:02)Alireza83 نوشته:  سلام به همگی
من 26 Feb آنکارا مصاحبه داشتم و برگه صورتی گرفتم. تا حلا که هر روز چک کردم ولی کیس نامبرم رو ندیدم هنوز. فقط نمی دونم اینکه دوستان میگن آپدیت شدیم ینی چی؟
دوست عزیز توی سایت معروف سیس وقتی موقعیت خودت رو چک کنی اونجا متوجه آپدیت شدن هات میشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-13 ساعت 10:52)piboo نوشته:  No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد من تقريبا يك ماه از مصاحبم ميگذره اما هنوز سايت رو كه چك ميكنم اين پيغام رو ميده ، براشون ايميل هم زدم اما جواب ندادن كسي ميدونه چطور پيگيري كنم.
عزیزم نگران نباش برای من هم 9 ماهه که همین هست Smile
می تونی از این سایت هم چک کنی:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

از این سایت چک کن
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، houmanmir ، romance33
دوستان از پیامهای تبریک پیشاپیشتون ممنونم. به امید کلیر شدن همه.

(2014-03-13 ساعت 16:15)hamed_na نوشته:  
آیتکس جان فکر کنم دیگه تمومه. 100% توی لیست بعدی کلیر میشی. فقط کلیر شدی این مقام اعلام شماره های جدید رو به یه نفر تفویض کن لطفا". چون فکر نمیکنم که بعد از کلیر شدن دیگه وقت داشته باشی برا این کار. خلاصه یه فکری برا ما که هنوز منتظریم بکن لطفا"
پیشاپیش هم بهت تبریک میگم چون مطمءنم

عزیزم نگران نباش اگر دیدم نمیرسم حتماً ترتیبی میدم یک نفر دیگه این کار رو انجام بده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، فری خانم ، hamed_na
بچه ها توضیح دادن فقط من این نکته رو اضافه کنم که هر عملیاتی که روی پرونده شما انجام میشه چه در سفارت چه در آمریکا پرونده شما بروز میشه که میتونین توی CEAC اگاهی پیدا کنین ازش. برای مثال اگر ایمیل بزنین به سفارت در پرونده شما ثبت میشه و شاهد بروز شدن تاریخ Update پرونده خواهید بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag
(2014-03-14 ساعت 02:16)itex نوشته:  دوستان از پیامهای تبریک پیشاپیشتون ممنونم. به امید کلیر شدن همه.

(2014-03-13 ساعت 16:15)hamed_na نوشته:  
آیتکس جان فکر کنم دیگه تمومه. 100% توی لیست بعدی کلیر میشی. فقط کلیر شدی این مقام اعلام شماره های جدید رو به یه نفر تفویض کن لطفا". چون فکر نمیکنم که بعد از کلیر شدن دیگه وقت داشته باشی برا این کار. خلاصه یه فکری برا ما که هنوز منتظریم بکن لطفا"
پیشاپیش هم بهت تبریک میگم چون مطمءنم

عزیزم نگران نباش اگر دیدم نمیرسم حتماً ترتیبی میدم یک نفر دیگه این کار رو انجام بده.

اووف امين تا ديدم نوشته جديد نوشتي نصف شبي فكر كردم كلير شديا.راستي معمولا كي اعلام ميكنن ميشه الان در بياد اسمتون؟! فردا ايشالا ميبينم كلير شدين.فعلا شب خوش ساعت١:٢٦
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex
بچه‌ها نامزد من هم دیروز مصاحبه داشت ارمنستان. کلی‌ سوال و جواب و سین جین کرده بودن. بعد هم برگه‌ آبی دادن Sadگفتن که تا ۳-۴ ماه دیگه طول میکشه کلیرنست. حالا خوبه که اینطور که معلومه خودشون جلو جلو زمانی‌ رو که میگن بردن بالا. قبلا می‌گفتن تا دو سه‌ ماه دیگه حالا میگن سه چهار ماه دیگه.

در هر صورت،... بچه‌ها من هنوز تفاوت برگه‌ صورتی و آبی رو نمیدونم. میشه یکی‌ لطف کنه یه کم روشنگری کنه.

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، Rambod ، فری خانم ، pari pariaaa
(2014-03-13 ساعت 23:59)lidlid نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 10:52)piboo نوشته:  No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد من تقريبا يك ماه از مصاحبم ميگذره اما هنوز سايت رو كه چك ميكنم اين پيغام رو ميده ، براشون ايميل هم زدم اما جواب ندادن كسي ميدونه چطور پيگيري كنم.
عزیزم نگران نباش برای من هم 9 ماهه که همین هست Smile
می تونی از این سایت هم چک کنی:

از این سایت چک کن
سلام دوباره
متشکرم که سوال من رو پاسخ دادید.
1 سوال دیگه دارم. این آپدیت شدن چه تاثیری در روند ویزا داره؟
مثلا من 10 Mar آپدیت شدم یعنی چه اتفاقی خواهد افتاده. آیا تعداد آپدیت شدن برای هر کیس مشخصه؟ و بعد از مثلا 5 بار آپدیت ویزا آماده میشه؟
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-14 ساعت 08:40)Alireza83 نوشته:  سلام دوباره
متشکرم که سوال من رو پاسخ دادید.
1 سوال دیگه دارم. این آپدیت شدن چه تاثیری در روند ویزا داره؟
مثلا من 10 Mar آپدیت شدم یعنی چه اتفاقی خواهد افتاده. آیا تعداد آپدیت شدن برای هر کیس مشخصه؟ و بعد از مثلا 5 بار آپدیت ویزا آماده میشه؟

معنی خاصی نداره فقط جهت اطلاع از اینکه مثلاً ایمیل شما رو خوندن یا اینکه پرونده در دست بررسیه مفیده. معمولاً موقع کلیر شدن هم چندتا آپدیت پشت سر هم دارین. با این حال ممکنه پشت سر هم آپدیت بشین ولی باز هم کلیر نشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، Alireza83 ، فری خانم ، hamed_na
(2014-03-14 ساعت 02:24)baba manam sanaz نوشته:  اووف امين تا ديدم نوشته جديد نوشتي نصف شبي فكر كردم كلير شديا.راستي معمولا كي اعلام ميكنن ميشه الان در بياد اسمتون؟! فردا ايشالا ميبينم كلير شدين.فعلا شب خوش ساعت١:٢٦

بصورت عادی جمعه ها اعلام میکنن ولی هر موقع حجم اعلامیها بالا میره روزهای دیگه هفته هم اعلام میشه.
با ایمیل هم ممکنه کلیر کنن، آنکارا معمولاً ایمیل نمیزنه ولی برای ایروان و ابوظبی زیاد اتفاق افتاده
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، yalda91 ، hamed_na ، pari pariaaa
(2014-03-14 ساعت 12:54)itex نوشته:  
(2014-03-14 ساعت 02:24)baba manam sanaz نوشته:  اووف امين تا ديدم نوشته جديد نوشتي نصف شبي فكر كردم كلير شديا.راستي معمولا كي اعلام ميكنن ميشه الان در بياد اسمتون؟! فردا ايشالا ميبينم كلير شدين.فعلا شب خوش ساعت١:٢٦

بصورت عادی جمعه ها اعلام میکنن ولی هر موقع حجم اعلامیها بالا میره روزهای دیگه هفته هم اعلام میشه.
با ایمیل هم ممکنه کلیر کنن، آنکارا معمولاً ایمیل نمیزنه ولی برای ایروان و ابوظبی زیاد اتفاق افتاده

سلام ایتکس عزیز ضمن تشکر از زحمات شما لطفا اگه در مورد سوال زیر اطلاعی دارید منو راهنمایی کنین:روز مصاحبه از من فرم1040مالیاتی اسپانسررو خواستن والان اسپانسر برا من فرم پرداخت مالیاتش رو فرستاده ولی شماره فرم8879 است میخواستم ببینم همونه که سفارت میخواد یا نه؟ممنون میشم جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-14 ساعت 18:21)zobeir نوشته:  سلام ایتکس عزیز ضمن تشکر از زحمات شما لطفا اگه در مورد سوال زیر اطلاعی دارید منو راهنمایی کنین:روز مصاحبه از من فرم1040مالیاتی اسپانسررو خواستن والان اسپانسر برا من فرم پرداخت مالیاتش رو فرستاده ولی شماره فرم8879 است میخواستم ببینم همونه که سفارت میخواد یا نه؟ممنون میشم جواب بدین

من معمولاً در مورد مواردی که اطلاع کامل ندارم اظهار نظر نمیکنم که بعداً خدای نکرده مشکل ساز نشه برای شما. بهترین مرجع خوده سفارت هستش ازشون سئوال کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان