کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-03-12 ساعت 23:08)itex نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 22:44)lidlid نوشته:  یعنی چی؟ مگه بعد از کلیر شدن بازم باید منتظر ویزا باشیم؟
پس الان منتظر چی هستیم؟

الان درواقع منتظر پایان روال اداری هستیم. بعد از تحویل پاسپورت به سفارت ویزا صادر میشه و وضعیت شما از AP به Issued تغییر میکنه. در حالاتی ممکنه پس از تحویل پاسپورت ویزا ندن به شما که برای خوده منم پیش آمده. ولی به احتمال زیاد میدن و جای نگرانی نیست.

منظور من ویزای مسافرتی اون کشور بود، برا ترکیه و ارمنستان مشکلی نیست ، ترکیه که یه پاس و الهی به امید تو ، ارمنستان هم که لب مرز یا تو فرودگاه ویزا رو میدن ولی امارات چند روز طول میکشه که ویزا بدن تا برید،
اون چیزی هم که Itex عزیز میفرمایند درسته ، وقتی پاسو به سفارت میدید چند روزی طول میکشه که ویزای امریکا رو بگیرید ،
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex
به nav عزیز تبریک میگم و امیدوارم همه هر چه زودتر ویزاشون رو بگیرند.
از تمام دوستان که تبریک گفتین ممنونم، یلدا ، ریتا ، کاملیا ، سانازی ، آیتکس، عموسعید ، و بقیه دوستان ...
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، baba manam sanaz ، Rambod ، houmanmir ، itex ، kamela ، teriole ، Saeedv13
(2014-03-13 ساعت 00:35)Rambod نوشته:  از دوستان كسى ميدونه تو اين ١٠ يا ١٥ روز ارمنستان و يا امريكا روز تعطيل داره كه سفارت تعطيل باشه يا نه؟ برا برنامه ريزى سفر ميخوام. بليط هواپيما معلوم نيست كه كى گيرم بياد و با اتوبوس هم كابوسه مخصوصا تو اين سرما و برف. يه سوال ديگه: بنظرتون به سفارت ايميل بزنم سر اينكه دارم دير ميرم برا گرفتن ويزا ببينم مشكلى پيش مياد يا نه؟ من فكر ميكنم دير رفتن اگه مشكلى داشت مهلت رو تا ١٧ اوريل نميزدن، اينطور نيست آيا؟
Rambod جان منم 21 ژانویه کلیر شده بودم و هفته بعدش با اتوبوس سریعا رفتم ویزامو گرفتم.ویزا کمتر از 24 ساعته حاضر شد و با اجازتون الان اینور هستم.اون موقع که رفتم سرمای خیلی شدیدی بود طوری که شب ها به منفی 16 میرسید.جاده هم یخ زده بود ولی با تمام اینها رفتن با اتوبوس خیلی خوب بود.الان که هوا بهتر شده.تعطیلی هم ندارن.میتونید خودتون از این لینک تعطیلی های ارمنستان رو ببینید.اگه مدارکت مشکلی نداشته باشند کل رفتن و برگشتن بیشتر از 5 یا 6 روز طول نمیکشه در ضمن خوبی اتوبوس اینه که هروفت ویزات حاضر شد فرداش میتونی برگردی و دیگه منتظر روز پروازت نمونی.
پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، teriole ، romance33 ، Rambod ، Saeedv13
سلام به همگی
12 مارچ آپدیت شدم ،کسی دیگه هم آپ دیت شده؟
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na
(2014-03-13 ساعت 00:35)Rambod نوشته:  از دوستان كسى ميدونه تو اين ١٠ يا ١٥ روز ارمنستان و يا امريكا روز تعطيل داره كه سفارت تعطيل باشه يا نه؟ برا برنامه ريزى سفر ميخوام. بليط هواپيما معلوم نيست كه كى گيرم بياد و با اتوبوس هم كابوسه مخصوصا تو اين سرما و برف. يه سوال ديگه: بنظرتون به سفارت ايميل بزنم سر اينكه دارم دير ميرم برا گرفتن ويزا ببينم مشكلى پيش مياد يا نه؟ من فكر ميكنم دير رفتن اگه مشكلى داشت مهلت رو تا ١٧ اوريل نميزدن، اينطور نيست آيا؟

دوست عزیز لینک زیر تعطیلات سفارت آمریکا در ارمنستان هست حتما قبل سفر یک چک بکنید.
http://armenia.usembassy.gov/holidays.html
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، Rambod
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد من تقريبا يك ماه از مصاحبم ميگذره اما هنوز سايت رو كه چك ميكنم اين پيغام رو ميده ، براشون ايميل هم زدم اما جواب ندادن كسي ميدونه چطور پيگيري كنم.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid
(2014-03-12 ساعت 22:06)Rambod نوشته:  سلام دوستان
من ٢٤ ژانويه كليير شدم ولى متاسفانه هنوز به خاطر يه سرى كار نتونستم هنوز برم براى گرفتن ويزا، تاريخ مهلت هم ١٧ اوريل هستش، الانم كه بليط هواپيما هنوز گيرم نيومده، به نظرشما مشكلى برام پيش نمياد آيا؟

دوست عزیز با هر وسیله ای که شده خودت رو برسون ویزات رو سریع بگیر بعد برگرد هر کاری داری سر صبر انجام بده.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، navidshii ، kamela ، Rambod ، Saeedv13
(2014-03-13 ساعت 10:26)romantic نوشته:  سلام به همگی

منم بروز شدم. از آمریکا بوده به احتمال زیاد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، teriole ، amjad ، hamed_na ، behnam7 ، navidshii ، Rambod ، فری خانم
(2014-03-13 ساعت 12:59)itex نوشته:  منم بروز شدم. از آمریکا بوده به احتمال زیاد.

امین عزیز امیدوارم که هورای بعدی واسه خودت باشه چون واقعاً لیاقتش رو داری.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، alitg ، teriole ، amjad ، itex ، hamed_na ، Rambod
(2014-03-13 ساعت 12:59)itex نوشته:  
منم همینطور 4 و 12 مارچ
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romantic ، kamalir36 ، romance33 ، Rambod
خوب دوستان امروز بعد از ۳ روز من ایشود شدم
واقعا صبر کلیرنس یه طرف صبر ایشود شدن هم یه طرف
ماشاالله همه هم که دارن کلیر میشن
میخوام همین جا از همه ی بچه های مهاجر سرا تشکر کنم به خصوص اقا امین و romance33 که همیشه به سوالام دقیق جواب میدادن امیدوارم موفق باشید
به همه هم تبریک میگم که کلیر شدن
یه نکته هم بگم که الان اینجا سفارت سرش خیلی شلوغه و کسایی که دارن میان پاسشون بدن بهشون بگم که اگه دیدین طول کشید یه ۴ یا ۵ روز سکته نزنید
ممنون و خدانگهدار التماس دعا
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، amjad ، omnia ، hamed_na ، Mahdifarid ، kamalir36 ، behnam7 ، piboo ، houmanmir ، romance33 ، فری خانم ، Saeedv13
(2014-03-13 ساعت 13:12)romance33 نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 12:59)itex نوشته:  منم بروز شدم. از آمریکا بوده به احتمال زیاد.

امین عزیز امیدوارم که هورای بعدی واسه خودت باشه چون واقعاً لیاقتش رو داری.

لطف شماست. باید اعتراف کنم دیگه خیلی برام مهم نیست. تا یک ماه دیگه کلیر نشم همسرم برمیگرده و 10سال دیگه هم طول بکشه اهمیتی نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، alitg ، kamela
امروز هم به ساعت ترکیه بروز شدم. بقیه چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، HPATIMAR ، romantic ، behnam7 ، houmanmir ، romance33 ، Rambod ، فری خانم ، Saeedv13
(2014-03-13 ساعت 14:25)amjad نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 12:59)itex نوشته:  
منم همینطور 4 و 12 مارچ

توی منتظران نیستی فکر کنم. دوست داشتی اضافه کن.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romance33
(2014-03-13 ساعت 14:43)itex نوشته:  امروز هم به ساعت ترکیه بروز شدم. بقیه چی؟
آیتکس جان فکر کنم دیگه تمومه. 100% توی لیست بعدی کلیر میشی. فقط کلیر شدی این مقام اعلام شماره های جدید رو به یه نفر تفویض کن لطفا". چون فکر نمیکنم که بعد از کلیر شدن دیگه وقت داشته باشی برا این کار. خلاصه یه فکری برا ما که هنوز منتظریم بکن لطفا"
پیشاپیش هم بهت تبریک میگم چون مطمءنم
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، baba manam sanaz ، kamalir36 ، piboo ، romance33 ، itex ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان