موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
به nav عزیز تبریک میگم و امیدوارم همه هر چه زودتر ویزاشون رو بگیرند.
از تمام دوستان که تبریک گفتین ممنونم، یلدا ، ریتا ، کاملیا ، سانازی ، آیتکس، عموسعید ، و بقیه دوستان ...
CR1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
12 مارچ آپدیت شدم ،کسی دیگه هم آپ دیت شده؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-13 ساعت 00:35)Rambod نوشته: از دوستان كسى ميدونه تو اين ١٠ يا ١٥ روز ارمنستان و يا امريكا روز تعطيل داره كه سفارت تعطيل باشه يا نه؟ برا برنامه ريزى سفر ميخوام. بليط هواپيما معلوم نيست كه كى گيرم بياد و با اتوبوس هم كابوسه مخصوصا تو اين سرما و برف. يه سوال ديگه: بنظرتون به سفارت ايميل بزنم سر اينكه دارم دير ميرم برا گرفتن ويزا ببينم مشكلى پيش مياد يا نه؟ من فكر ميكنم دير رفتن اگه مشكلى داشت مهلت رو تا ١٧ اوريل نميزدن، اينطور نيست آيا؟
دوست عزیز لینک زیر تعطیلات سفارت آمریکا در ارمنستان هست حتما قبل سفر یک چک بکنید.
http://armenia.usembassy.gov/holidays.html
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد من تقريبا يك ماه از مصاحبم ميگذره اما هنوز سايت رو كه چك ميكنم اين پيغام رو ميده ، براشون ايميل هم زدم اما جواب ندادن كسي ميدونه چطور پيگيري كنم.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-13 ساعت 12:59)itex نوشته: (2014-03-13 ساعت 10:26)romantic نوشته: سلام به همگی
12 مارچ آپدیت شدم ،کسی دیگه هم آپ دیت شده؟
منم بروز شدم. از آمریکا بوده به احتمال زیاد.
منم همینطور 4 و 12 مارچ
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان امروز بعد از ۳ روز من ایشود شدم
واقعا صبر کلیرنس یه طرف صبر ایشود شدن هم یه طرف
ماشاالله همه هم که دارن کلیر میشن
میخوام همین جا از همه ی بچه های مهاجر سرا تشکر کنم به خصوص اقا امین و romance33 که همیشه به سوالام دقیق جواب میدادن امیدوارم موفق باشید
به همه هم تبریک میگم که کلیر شدن
یه نکته هم بگم که الان اینجا سفارت سرش خیلی شلوغه و کسایی که دارن میان پاسشون بدن بهشون بگم که اگه دیدین طول کشید یه ۴ یا ۵ روز سکته نزنید
ممنون و خدانگهدار التماس دعا
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
امروز هم به ساعت ترکیه بروز شدم. بقیه چی؟