کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-07 ساعت 15:33)dingoo نوشته:  [quote='shadaneshad' pid='475048' dateline='1396868224']
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

What to do what not to doBig GrinBig Grin

کلیره شدم بره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، houmanmir ، pari pariaaa ، mordadi ، p.t ، alitab ، romance33 ، hamed_na ، fa79iran ، denag ، amjad ، hamidiri ، itex ، فری خانم
(2014-04-07 ساعت 14:24)Reflection نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 09:17)shinna نوشته:  Reflection عزیزم ازدواجی و نامزدی بعد از 3 سال سیتیزن میشن و لاتاری ها بعد از 5 سال دوست عزیز

بنده اگه خودم تو پروسه چیزی نبوده باشم و اطلاعات کافی‌ نداشته باشم، هیچ وقت نظری نمیدم. جالبه که شما از ایران بهتر از من که اینجا خودم دو سال پیش توا مراحل سیتیزنشیپ بودم , قانون رو میدونید. زحمت خاصی‌ هم نداره، به قول معروف God bless Google

Eligibility Requirements for Naturalization
To become a naturalized US citizen, you must meet several general requirements including age, residence, presence, moral character, English language, U.S. history, etc. Below is a list of basic requirements for naturalization, for more details please download USCIS Guide to Naturalization (03/2012 edition):

You are a lawful permanent resident (green card holder);
You must be 18 years of age or older;
You have resided in the US for at least 5 years, with no single absence from the US of more than one year.
Absence of more than 6 months may restart the clock of counting Continuous Residence (Note that "resided" means "retained legal residence," which is different than "physically present" in the following requirement);

........
دوست ندارم به این بحث دامن بزنم و واقعا اطلاعات دقیق هم دراین مورد ندارم

ولی‌ فکر می‌کنم برای ازدوجیها با citizen بعد از ۳ سال citizen بشن که البته

اونم قوانین خاص خودشو داره که ۲.۵ سال از ۳ سال باید اونجا باشی‌ و ...

حالا فعلا به ما همین ویزا و گرین کارت بدن citizeni بخور تو سرشون

زیاد خودتونوبا این چیزا درگیر نکنینBig Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، romance33 ، hamed_na ، denag
تبرییییک به دوستایی که ارمنستان کلیرشون کرد، بدوییید بیایید حاضری بزنید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Elahvision ، vania77 ، mordadi ، alitab ، lidlid ، romance33 ، taghi1311 ، denag ، shadoow
(2014-04-07 ساعت 15:54)houmanmir نوشته:  تبرییییک به دوستایی که ارمنستان کلیرشون کرد، بدوییید بیایید حاضری بزنید Smile

آقا این ابوظبی داره چیکار میکنه؟
یه همچین صفحه ای مثل ایروان و آنکارا نداره؟
حداقل ادم دو تا شماره ببینه دلش رو خوش کنه که داره کار انجام میدن
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، houmanmir ، romance33
(2014-04-07 ساعت 15:54)houmanmir نوشته:  تبرییییک به دوستایی که ارمنستان کلیرشون کرد، بدوییید بیایید حاضری بزنید Smile

من حاضررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
وتشکر از houmanamir و navidshi چون واقعا با راهنماییهاشون کمک بزرگی بودنSmile
پاسخ
(2014-04-07 ساعت 17:00)shadaneshad نوشته:  

مبارک باشه Smile رفتید ما رو بی خبر نذارید
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadaneshad ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 17:00)shadaneshad نوشته:  

تبريك دوست عزيز اميدوارم موفق باشيد

(2014-04-07 ساعت 16:59)lidlid نوشته:  

آقا این ابوظبی داره چیکار میکنه؟
یه همچین صفحه ای مثل ایروان و آنکارا نداره؟
حداقل ادم دو تا شماره ببینه دلش رو خوش کنه که داره کار انجام میدن

از اين بابت بد ترين سفارت ابوظبي است خدا كنه زودتر تكليف همه ما مشخص بشهSad
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، lidlid ، فری خانم ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 17:41)taghi1311 نوشته:  از اين بابت بد ترين سفارت ابوظبي است خدا كنه زودتر تكليف همه ما مشخص بشهSad

taghi جان تکلیفمون که مشخصه!! بهتره بگی زودتر ویزامونو بدن بریم سر خونه زندگیمون پیش خانم بچه هامون Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid ، denag ، taghi1311 ، pari pariaaa
فکر کنم یک شماره که آخرش 004 هست رو دوبار تکرار کردن، درسته؟

راستی کسی اطلاع داره که آیا مصاحبه شدگان July، August و September در ایروان همه کارشون تمام شده یا نه؟

(2014-04-07 ساعت 15:32)Elahvision نوشته:  22 شماره از سفارت خواب آلود ارمنستان هوراا... هركس كلير شده مبارك باشد.
YRV2013712011
YRV2013712012
YRV2013725009
YRV2013665002
YRV2013712009
YRV2013725017
YRV2013712023
YRV2013712028
YRV2013712042
YRV2013725020
YRV2013725019
YRV2013679004
YRV2013725024
YRV2013725010
YRV2013725012
YRV2013725014
YRV2013712036
YRV2013712039
YRV2013712024
YRV2013712029
YRV2013712046
YRV2013679004
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
سلام به همگى ،بچه ها يكم از دستتون ناراحتم و دركتون ميكنم كه حال و حوصله زياد نداريد و من هر روز دعا ميكنم كه زود كلير بشيد ديرو زود داره سوخت و سوز نداره. اين روزا ميگذره.
ولي از شما هم خواهش ميكنم به ما كمك كنيد چون با تجربه هستيد و روزى مثل ما بوديد . به جز اين تايپك به تايپكاي ديگه ويزاهاي نامزدي و ازدواج سر بزنيد شايد كسي به راهنمايي شما احتياج داشت.من اينجا سوال داشتم ميشه لطفا جواب بديد.
فري خانم من منتظر مصاحبه هستم و به اين نتيجه رسيدم كه ١ماه مونده به مصاحبه انكارا واكسني نزنم.درسته بچه ها؟

http://www.mohajersara.com/thread-1051-page-227.html
ممنون اگه جواب بديد.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، taghi1311
(2014-04-07 ساعت 20:08)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگى ،بچه ها يكم از دستتون ناراحتم و دركتون ميكنم كه حال و حوصله زياد نداريد و من هر روز دعا ميكنم كه زود كلير بشيد ديرو زود داره سوخت و سوز نداره. اين روزا ميگذره.
ولي از شما هم خواهش ميكنم به ما كمك كنيد چون با تجربه هستيد و روزى مثل ما بوديد . به جز اين تايپك به تايپكاي ديگه ويزاهاي نامزدي و ازدواج سر بزنيد شايد كسي به راهنمايي شما احتياج داشت.من اينجا سوال داشتم ميشه لطفا جواب بديد.
فري خانم من منتظر مصاحبه هستم و به اين نتيجه رسيدم كه ١ماه مونده به مصاحبه انكارا واكسني نزنم.درسته بچه ها؟

ممنون اگه جواب بديد.
سلام ساناز خانم! شما چی پرسیدید؟ برا واکسنا من یه جا جواب دادم که 2هفته مونده به مصاحبه آنفولانزا و کزاز و TD رو بزنید که دکتر به این واکسنا دیگه گیر نده!
من در همین حد میتونم راهنماییتون کنم چون من ابوظبی بودم و با اونگان و طربقه ی وقت گرفتنش آشنایی ندارم!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، taghi1311
خيلي ممنون از راهنماييتون دوست قديمي.بازم شما!
هومن عزيز انگار كه واسع انكارا يكم سخت گيرترن و ميگن ١ماه قبل چيزي نزنيم!اينو يكي از مديران هم گفتن.
بازم خيلي ممنونم از لطفتون.ببخشيد استرس مصاحبه گرفته منو.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، taghi1311
(2014-04-07 ساعت 20:08)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگى ،بچه ها يكم از دستتون ناراحتم و دركتون ميكنم كه حال و حوصله زياد نداريد و من هر روز دعا ميكنم كه زود كلير بشيد ديرو زود داره سوخت و سوز نداره. اين روزا ميگذره.

ممنون اگه جواب بديد.

سلام خوبي؟......ناراحتي واسه چي؟.....من كه حال و حوصله دارم زياد تا دلت بخواد

خب در جوابت بايد بگم .....هپاتيت كه اصلا مهم نيست تاريخش ....3 نوبتش رو اگر زدي پاستور كه رفتي واست وارد ميكنه ! .... باقي واكسن ها هم من كارت واكسن بچه گيم رو داشتم بردم پاستور بين المللي كرد واسم !..... توي دكتر اورگان هم 2 تا واكسن بهم زدن !.....فكر ميكنم مبلغش هم شد 300 دلار كلا (فكر كنم )........به نظر من تايمي كه ميري ميزني مهم نيست ..ولي اگر ميخواي 100 درصد مطمئن باشي همون يه ماه مونده به مصاحبه برو بزن !... منم همون موقع زدم!.... حالا عكس برگه اي كه دكتر اورگان بهم داد رو ميذارم خودت ببين كه هم آشنا بشي هم مقايسه كني!... به برگه هم دقت كني يسري واكسن هاي من واسه 10 15 سال پيش هستش تاريخش !..... برگه زرد پاستور هم ميگردم پيدا ميكنم نميدونم الان عكسش رو كجا گذاشتم!..... باز هر سوالي داشتي بپرس تا جايي كه بدونم جواب ميدم ....اصلا هم استرس نداشته باش ... آسونترين مرحله همين واكسن و مصاحبس :دي
https://www.dropbox.com/s/vieguivv9j1aigq/IMG_0636.jpg

https://www.dropbox.com/s/54xmyrtkdpksoar/IMG_0644.jpg
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، baba manam sanaz ، taghi1311 ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 22:19)kian88 نوشته:  

ممنون اگه جواب بديد.

سلام خوبي؟......ناراحتي واسه چي؟.....من كه حال و حوصله دارم زياد تا دلت بخواد

خب در جوابت بايد بگم .....هپاتيت كه اصلا مهم نيست تاريخش ....3 نوبتش رو اگر زدي پاستور كه رفتي واست وارد ميكنه ! .... باقي واكسن ها هم من كارت واكسن بچه گيم رو داشتم بردم پاستور بين المللي كرد واسم !..... توي دكتر اورگان هم 2 تا واكسن بهم زدن !.....فكر ميكنم مبلغش هم شد 300 دلار كلا (فكر كنم )........به نظر من تايمي كه ميري ميزني مهم نيست ..ولي اگر ميخواي 100 درصد مطمئن باشي همون يه ماه مونده به مصاحبه برو بزن !... منم همون موقع زدم!.... حالا عكس برگه اي كه دكتر اورگان بهم داد رو ميذارم خودت ببين كه هم آشنا بشي هم مقايسه كني!... به برگه هم دقت كني يسري واكسن هاي من واسه 10 15 سال پيش هستش تاريخش !..... برگه زرد پاستور هم ميگردم پيدا ميكنم نميدونم الان عكسش رو كجا گذاشتم!..... باز هر سوالي داشتي بپرس تا جايي كه بدونم جواب ميدم ....اصلا هم استرس نداشته باش ... آسونترين مرحله همين واكسن و مصاحبس :دي
https://www.dropbox.com/s/vieguivv9j1aigq/IMG_0636.jpg

https://www.dropbox.com/s/54xmyrtkdpksoar/IMG_0644.jpg

ما هم دو هفته قبل از مصاحبه آنكارا تو ايران واكسنا رو زديم و اونگان قبول كرد و هيچ واكسني نزد فقط به بچمون واكسن زد.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، yalda91 ، baba manam sanaz ، taghi1311
(2014-04-07 ساعت 21:58)baba manam sanaz نوشته:  خيلي ممنون از راهنماييتون دوست قديمي.بازم شما!
هومن عزيز انگار كه واسع انكارا يكم سخت گيرترن و ميگن ١ماه قبل چيزي نزنيم!اينو يكي از مديران هم گفتن.
بازم خيلي ممنونم از لطفتون.ببخشيد استرس مصاحبه گرفته منو.

اون واکسنی که میگن یک ماه قبل رفتنتون باید بزنید mmr هست که دو نوبت هم باید بزنید، واکسنای دیگه رو دو هفته مونده بزنید که دیگه اونگان جای گیری نداشته باشه!! اگه قبلا آبله مرغون گرفتین هم حتما جواب تستشو بگیرید گه دیگه الکی واکسنشو نخورید!
ساناز خانم تنها چیزی که استرس نداره مصاحبست Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، baba manam sanaz ، pari pariaaa ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان