کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-08 ساعت 18:04)kanan نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 17:48)Alireza83 نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 17:19)kanan نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 17:08)k1_cid نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 17:03)kanan نوشته:  سلام دوستان عزيز
يه سئوال دارم، دوستانى كه ميتونن راهنماييم كنند لطفاً
كيس من سه روز متوالى داره آپديت ميشه، به نظرتون اين نشونه خوبيه؟ يعنى كلير من نزديكه؟
اينم اضافه كنم كه الان تو هشتمين ماه انتظارم
ممنون

دوست عزیز امیدوارم نشونه خوبی باشه!
چون قبلا میشد بطور صد در صد اینو گفت ولی الان خیلی فرق کرده.
ممکنه هیچ چیز خاصی نباشه ولی آرزو میکنم اتفاقات خوشی در انتظارتون باشه.
ممنونم از لطفتون، منم اميدوارم
سلام
معمولا قبل از کلیر شدن چند بار آپدیت میشید ولی بعد از آپدیت شدن لزومی نداره کلیر بشید. البته امیدوارم بشید ولی من هم توی یک دوره 2 هفته ای 5 بار آپدیت شدم و بعدش هیچی. دیگه آپدیت هم نشدم نزدیکه 1 ماهه. Sad

آرزو ميكنم به زودى كلير بشيد و صداى هوراااااااااااا تون اين پيج رو به وجد بياره دوست عزيزWink
ببخشید اگه ناامید کننده نوشتم. شما مثبت اندش بخونید. Big Grin
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، kanan
از ابوظبی کسی آپدیت نشده؟؟؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان:
متأسفانه یکی‌ از دوستان ما چند سال پیش این مساله براش پیش اومد. تنها چارش این هست که اگه اطلاعات جدیدی دارید که میتونه به کیستون کمک کنه، دوباره از اول همه پروسه رو شروع کنید.Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: meshki9394
(2014-04-09 ساعت 01:51)houmanmir نوشته:  از ابوظبی کسی آپدیت نشده؟؟؟؟

سلام
من هم نشدم ظاهرا" ابوظبي هنوز تو تعطيلات نوروز بسر مي برندCool
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، houmanmir
(2014-04-09 ساعت 07:38)taghi1311 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 01:51)houmanmir نوشته:  از ابوظبی کسی آپدیت نشده؟؟؟؟

سلام
من هم نشدم ظاهرا" ابوظبي هنوز تو تعطيلات نوروز بسر مي برندCool

نه مثل اینکه همچینم تعطیل نیست، دیروز چندتا از بچه های لاتاری آپدیت شدن و امروز هم کلیر شدن گفتم شاید کیس های دیگه هم آپدیت شده باشن!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، alitab ، taghi1311 ، pari pariaaa
سلام دوستان،

من تازه واردم. میخواستم ببینم اگه Clear بشم، توی سایت CEAC تغییری ایجاد میشه؟ من مصاحبه ام رو تو فرانکفورت داشتم و اونجا مثل آنکارا یا دوبی شماره کیس رو روی سایت نمیزنن. تنها چیزی که دارم CEAC هستش. الان میزنه Administrative Processing. یعد از اینکه جوابش میاد تغییری میکنه؟

مرسی.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
(2014-04-09 ساعت 16:11)everwaiting_sam نوشته:  سلام دوستان،

من تازه واردم. میخواستم ببینم اگه Clear بشم، توی سایت CEAC تغییری ایجاد میشه؟ من مصاحبه ام رو تو فرانکفورت داشتم و اونجا مثل آنکارا یا دوبی شماره کیس رو روی سایت نمیزنن. تنها چیزی که دارم CEAC هستش. الان میزنه Administrative Processing. یعد از اینکه جوابش میاد تغییری میکنه؟

مرسی.

سلام دوست عزیز ، خیلی خوش اومدی Smile
شما تو سایت سیس میتونی آپدیت های مربوط یه کیستونو ببینی ، سایت سیس زمانی تغییر میکنه که شما کلیر شدی و پاستو به سفارت داده باشی که ویزا برات صادر کنن ، تا قبل اینکه شما کلیر بشید فقط به درد این میخوره که از آپدیت شدنت خبردار بشی ،
برای اطلاع از کلیر شدنت هم به همون سایتی باید بری که سفارت بهت آدرسشو داده ، ابوظبی هم شماره کیس ها رو تو سایتی نمیزنه و مثل آنکارا و ایروان نیست که همه مطلع بشن هر چند روز چندتا کیس کلیر میکنن
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، everwaiting_sam ، romance33 ، pari pariaaa
نقل قول:سلام دوست عزیز ، خیلی خوش اومدی Smile
شما تو سایت سیس میتونی آپدیت های مربوط یه کیستونو ببینی ، سایت سیس زمانی تغییر میکنه که شما کلیر شدی و پاستو به سفارت داده باشی که ویزا برات صادر کنن ، تا قبل اینکه شما کلیر بشید فقط به درد این میخوره که از آپدیت شدنت خبردار بشی ،
برای اطلاع از کلیر شدنت هم به همون سایتی باید بری که سفارت بهت آدرسشو داده ، ابوظبی هم شماره کیس ها رو تو سایتی نمیزنه و مثل آنکارا و ایروان نیست که همه مطلع بشن هر چند روز چندتا کیس کلیر میکنن

مرسی بابت جوابت. یه سوال دیگه؛ چرا اینقدر زمان انتظار برای AP زیاده؟ توی این Google Sheet که گذاشتین نگاه کردم دیدم 5-6 ماه همه منتظر بودن. من از هر کسی که از خانوادم بوده یا دوست و آشنا پرسیم همه حدوده 1-2 ماهه کلیر شدن. فکر میکنم اون کسایی که خیلی منتظر نموندن تو این جدول هم نیستن که متوسط زمان انتظار رو بالانس کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، houmanmir ، فری خانم
(2014-04-09 ساعت 17:18)everwaiting_sam نوشته:  
نقل قول:سلام دوست عزیز ، خیلی خوش اومدی Smile

مرسی بابت جوابت. یه سوال دیگه؛ چرا اینقدر زمان انتظار برای AP زیاده؟ توی این Google Sheet که گذاشتین نگاه کردم دیدم 5-6 ماه همه منتظر بودن. من از هر کسی که از خانوادم بوده یا دوست و آشنا پرسیم همه حدوده 1-2 ماهه کلیر شدن. فکر میکنم اون کسایی که خیلی منتظر نموندن تو این جدول هم نیستن که متوسط زمان انتظار رو بالانس کنن.

نمیدونم والله، کسی از کارای سفارت سر در نمیاره
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، everwaiting_sam ، pari pariaaa
امروزم آپديت شدم، اين چهارمين روز متواليه
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، aghaghia ، houmanmir ، alitab ، romantic ، hamed_na ، pari pariaaa ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-04-09 ساعت 19:38)kanan نوشته:  امروزم آپديت شدم، اين چهارمين روز متواليه

امیدوارم خبرای خوبی در پیش باشه
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، kanan ، pari pariaaa ، فری خانم
سلام دوستان عزیز.راستش این داستان کلیرنس مثل اینکه مثل یه معما میدونه و هیچ کی هنوز نمیدونه که چه جوریه.من با توجه به تحقیقاتم یه فرضیه دارم که نمیدونم چقدر درست و از شما دوستان میخوام که اگر نظری دارید بگید که حتی الامکان دوستان به این کلیرنس مبتلا نشن.
به نظر من کلیرنس هر نوع ویزایی فرق میکنه و مثلا ویزای نامزدی که میخوان ببینن که دو نفر باهم نامزد هستن یا نه و با توجه که سندی هم ندارن بیشتر طول میکشه.ویزای ازدواج هم که باز هم میخوان ببینن که دو نفر ازدواجشون قانونی و رسمی هست یا نه.پس تا اینجای کار هر چی مدارک کاملتر باشه احتمال کلیرنس کمتر.و اما میماند داستان خود شخص(سربازی,کار دولتی و ...).ببینید دوستان در اداره ان وی سی یک قسمت اف.بی.ای وجود داره و به نظر من پرونده ما اونجا بررسی شده از قبل.فقط زمان مصاحبه اگه افیسر تشخیص بده که مصاحبه شونده به نظرش مشکوک دوباره باید مراحل اداری طی بشه ولی اگر موقع مصاحبه ،مصاحبه شونده همه چیزو واضح و جوابای کامل بده میتونه افیسرو قانع کنه که همه چیز درست و هیچ مشکلی نیست.راستش من خیلیا را دیدم که تونستن افیسر قانع کنن و یه ضرب ویزارو بگیرن و من این حرفو که میگن مصاحبه فرمالیته هست قبول ندارم.حداقل بشخصه تجربشو داشتم.خانما چون مشکل سربازی ندارن راحتتر ویزارو میگیرن ولی اقایون میتونن موضوع را برای افیسر شفاف کنن.و اینکه همه افراد از مرحله اف.بی.ای قبل مصاحبه عبور کردن و افیسر با توجه به صلاح دید خودش میتونه یه ضرب ویزارو بده و یا دوباره ارجاع بده به ا.م.ر.ی.ک.ا برای بررسی مجدد.
ببخشید زیاد شد و سرتون درد اوردم.مرسی از همه.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamed_na ، romance33 ، pari pariaaa ، فری خانم
(2014-04-09 ساعت 20:37)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.راستش این داستان کلیرنس مثل اینکه مثل یه معما میدونه و هیچ کی هنوز نمیدونه که چه جوریه.من با توجه به تحقیقاتم یه فرضیه دارم که نمیدونم چقدر درست و از شما دوستان میخوام که اگر نظری دارید بگید که حتی الامکان دوستان به این کلیرنس مبتلا نشن.
به نظر من کلیرنس هر نوع ویزایی فرق میکنه و مثلا ویزای نامزدی که میخوان ببینن که دو نفر باهم نامزد هستن یا نه و با توجه که سندی هم ندارن بیشتر طول میکشه.ویزای ازدواج هم که باز هم میخوان ببینن که دو نفر ازدواجشون قانونی و رسمی هست یا نه.پس تا اینجای کار هر چی مدارک کاملتر باشه احتمال کلیرنس کمتر.و اما میماند داستان خود شخص(سربازی,کار دولتی و ...).ببینید دوستان در اداره ان وی سی یک قسمت اف.بی.ای وجود داره و به نظر من پرونده ما اونجا بررسی شده از قبل.فقط زمان مصاحبه اگه افیسر تشخیص بده که مصاحبه شونده به نظرش مشکوک دوباره باید مراحل اداری طی بشه ولی اگر موقع مصاحبه ،مصاحبه شونده همه چیزو واضح و جوابای کامل بده میتونه افیسرو قانع کنه که همه چیز درست و هیچ مشکلی نیست.راستش من خیلیا را دیدم که تونستن افیسر قانع کنن و یه ضرب ویزارو بگیرن و من این حرفو که میگن مصاحبه فرمالیته هست قبول ندارم.حداقل بشخصه تجربشو داشتم.خانما چون مشکل سربازی ندارن راحتتر ویزارو میگیرن ولی اقایون میتونن موضوع را برای افیسر شفاف کنن.و اینکه همه افراد از مرحله اف.بی.ای قبل مصاحبه عبور کردن و افیسر با توجه به صلاح دید خودش میتونه یه ضرب ویزارو بده و یا دوباره ارجاع بده به ا.م.ر.ی.ک.ا برای بررسی مجدد.

نه دوست عزیز اینجوری هم که شما میگید نیست، کیس نامزدی بوده بعد 1 ماه کلیر شده ، خود من همه فکر میکردن یه ضرب میگیرم چون نه سربازی رفتم نه کار دولتی داشتم الان نزدیک 10 ماهه که منتظرم!! بچه های ازدواجی با سیتیزن هم بودن بعد 7 ، 8 ماه کلیر شدن! آقا و خانم هم نداره همه همین مدلین
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
(2014-04-09 ساعت 20:48)houmanmir نوشته:  نه دوست عزیز اینجوری هم که شما میگید نیست، کیس نامزدی بوده بعد 1 ماه کلیر شده ، خود من همه فکر میکردن یه ضرب میگیرم چون نه سربازی رفتم نه کار دولتی داشتم الان نزدیک 10 ماهه که منتظرم!! بچه های ازدواجی با سیتیزن هم بودن بعد 7 ، 8 ماه کلیر شدن! آقا و خانم هم نداره همه همین مدلین

houmanmir شما رشته تحصیلیت چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2014-04-09 ساعت 20:48)houmanmir نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 20:37)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.راستش این داستان کلیرنس مثل اینکه مثل یه معما میدونه و هیچ کی هنوز نمیدونه که چه جوریه.من با توجه به تحقیقاتم یه فرضیه دارم که نمیدونم چقدر درست و از شما دوستان میخوام که اگر نظری دارید بگید که حتی الامکان دوستان به این کلیرنس مبتلا نشن.

نه دوست عزیز اینجوری هم که شما میگید نیست، کیس نامزدی بوده بعد 1 ماه کلیر شده ، خود من همه فکر میکردن یه ضرب میگیرم چون نه سربازی رفتم نه کار دولتی داشتم الان نزدیک 10 ماهه که منتظرم!! بچه های ازدواجی با سیتیزن هم بودن بعد 7 ، 8 ماه کلیر شدن! آقا و خانم هم نداره همه همین مدلین
ممنون دوست عزیز.اینو قبول دارم که کیس با کیس فرق داره.و هیچ چیزی 100 در 100 نیست.فقط من فکر میکنم که میشه رو افیسر تاثیر گذاشت زمان مصاحبه چه مثبت و چه منفی.امیدوارم که بالاخره یکی بیاد این داستان کلیرنس بگهBig Grin
ایشالا شما هم زودتر کلیر شیدWink
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان