کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-07 ساعت 21:58)baba manam sanaz نوشته:  خيلي ممنون از راهنماييتون دوست قديمي.بازم شما!
هومن عزيز انگار كه واسع انكارا يكم سخت گيرترن و ميگن ١ماه قبل چيزي نزنيم!اينو يكي از مديران هم گفتن.
بازم خيلي ممنونم از لطفتون.ببخشيد استرس مصاحبه گرفته منو.

سلام ساناز جون قبلا بهت گفتم اگه انيستيتيو بري اونجا همه واكسنهارو كامل مي كن منو مونا كه رفتيم هر دو بار كارت واكسنمونو ازمون قبول كردن و واكسن اضافي بهمون نزدن.نگران نباش الان يه سالي هست كه همسر اونگان برسي مي كنه و خيلي بهتره البته بيشتر مواردرو .
من سري اول mmr،انفولانزا،ديفتري و كزاز رو بهم زد .بازم از اونا بپرسي اونا كاملا راهنمايي مي كنن.نگران نباش عزيزم با خبرهاي خوش بر مي گردي
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، kamela ، shadoow ، romance33
عزيزم ممنون ميدوني كه من تهران نيستم. بازم ممنون ببخشيد بچه ها تايپك و مشغول كردم!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2014-04-07 ساعت 22:19)kian88 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 20:08)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگى ،بچه ها يكم از دستتون ناراحتم و دركتون ميكنم كه حال و حوصله زياد نداريد و من هر روز دعا ميكنم كه زود كلير بشيد ديرو زود داره سوخت و سوز نداره. اين روزا ميگذره.
ولي از شما هم خواهش ميكنم به ما كمك كنيد چون با تجربه هستيد و روزى مثل ما بوديد . به جز اين تايپك به تايپكاي ديگه ويزاهاي نامزدي و ازدواج سر بزنيد شايد كسي به راهنمايي شما احتياج داشت.من اينجا سوال داشتم ميشه لطفا جواب بديد.
فري خانم من منتظر مصاحبه هستم و به اين نتيجه رسيدم كه ١ماه مونده به مصاحبه انكارا واكسني نزنم.درسته بچه ها؟

http://www.mohajersara.com/thread-1051-page-227.html
ممنون اگه جواب بديد.

سلام خوبي؟......ناراحتي واسه چي؟.....من كه حال و حوصله دارم زياد تا دلت بخواد

خب در جوابت بايد بگم .....هپاتيت كه اصلا مهم نيست تاريخش ....3 نوبتش رو اگر زدي پاستور كه رفتي واست وارد ميكنه ! .... باقي واكسن ها هم من كارت واكسن بچه گيم رو داشتم بردم پاستور بين المللي كرد واسم !..... توي دكتر اورگان هم 2 تا واكسن بهم زدن !.....فكر ميكنم مبلغش هم شد 300 دلار كلا (فكر كنم )........به نظر من تايمي كه ميري ميزني مهم نيست ..ولي اگر ميخواي 100 درصد مطمئن باشي همون يه ماه مونده به مصاحبه برو بزن !... منم همون موقع زدم!.... حالا عكس برگه اي كه دكتر اورگان بهم داد رو ميذارم خودت ببين كه هم آشنا بشي هم مقايسه كني!... به برگه هم دقت كني يسري واكسن هاي من واسه 10 15 سال پيش هستش تاريخش !..... برگه زرد پاستور هم ميگردم پيدا ميكنم نميدونم الان عكسش رو كجا گذاشتم!..... باز هر سوالي داشتي بپرس تا جايي كه بدونم جواب ميدم ....اصلا هم استرس نداشته باش ... آسونترين مرحله همين واكسن و مصاحبس :دي
https://www.dropbox.com/s/vieguivv9j1aigq/IMG_0636.jpg

https://www.dropbox.com/s/54xmyrtkdpksoar/IMG_0644.jpg
اقا كيان مثل همونو خودمم دارم ولى اون موقع اصلا من نميدونستم كه اينجا ميشه واكسن زد بعدا با مهاجرسرا اشتا شدم.فقط زمانش يكم گيجم كرد و استرس دارم و ناراحت شايد اصلا نرم!اين حرفا واسه تايپك بر ماچه گذشته ولى چون اونجا كسي سر نميزنه اينجا ادامه پيدا كرد ممنون.خداحافظ
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kian88
(2014-04-07 ساعت 21:58)baba manam sanaz نوشته:  خيلي ممنون از راهنماييتون دوست قديمي.بازم شما!
هومن عزيز انگار كه واسع انكارا يكم سخت گيرترن و ميگن ١ماه قبل چيزي نزنيم!اينو يكي از مديران هم گفتن.
بازم خيلي ممنونم از لطفتون.ببخشيد استرس مصاحبه گرفته منو.

سلام
من 1 هفته قبل از سفر به آنکارا واکسن زدم. هپاتیت زدم (نوبت دوم ) و آنفولانزا. البته به من گفته بودند 1 ماه قبلش واکسن نزنم ولی من زدم و مشکلی هم پیش نیومد. آنکارا هم همه واکسن ها رو قبول کرد و چیز دیگه ای نزد.
اگر واکسن هارو کامل نمی کردم حتما در آنکارا 300-400 $ باید پرداخت می کردم.Tongue
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، houmanmir
بچه ها از همتون که تبریک گفتین خیلی خیلی ممنونم..خیلی لطف کردین و امیدوارم همتون به زودی ویزاتون رو بگیرید...ما هرچقدر توی این چند سال سختی کشیدیم ولی ایندفعه خیلی خیلی راحت و بدون هیچ سوال جوابی و خیلی خیلی زود ویزای همسرم رو دادن...تا 2 ماه دیگه میاد پیشمون که گرین کارت بگیره و باز برای کاری میریم ایران....برای همتون ارزوی موفقیت دارم...میام بهتون سر میزنم

اقای ایتکس همسرم گفت شما رو دیده بوده...ولی واقعا اسم من رو در مهاجرسرا نمیدونست که بهتون بگه....گفت امین رو شناختم ...منم گفتم باباااااا تو دیگه کی هستی!
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، taghi1311 ، shinna ، shadoow ، houmanmir ، فری خانم ، hamed_na ، denag ، romance33
(2014-04-07 ساعت 20:08)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگى ،بچه ها يكم از دستتون ناراحتم و دركتون ميكنم كه حال و حوصله زياد نداريد و من هر روز دعا ميكنم كه زود كلير بشيد ديرو زود داره سوخت و سوز نداره. اين روزا ميگذره.
ولي از شما هم خواهش ميكنم به ما كمك كنيد چون با تجربه هستيد و روزى مثل ما بوديد . به جز اين تايپك به تايپكاي ديگه ويزاهاي نامزدي و ازدواج سر بزنيد شايد كسي به راهنمايي شما احتياج داشت.من اينجا سوال داشتم ميشه لطفا جواب بديد.
فري خانم من منتظر مصاحبه هستم و به اين نتيجه رسيدم كه ١ماه مونده به مصاحبه انكارا واكسني نزنم.درسته بچه ها؟

http://www.mohajersara.com/thread-1051-page-227.html
ممنون اگه جواب بديد.

خانم دکتر در مرکز واکسیناسیون تجریش به من گفتند که بهتره تا 1 ماه قبل از مصاحبه هیچ نوع ویروس زنده در بدن نباشه و واکسن نزده باشی. البته گفتند که آنکارا روی این قضیه خیلی حساسه.
من هم برنامه زمانی واکسن زدنم رو طوری تنظیم کردم که این رو رعایت کنم .و 28 روز قبل از مصاحبه هیچ واکسنی نزده بودم . تو آنکارا هم واکسن نخوردم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، baba manam sanaz
(2014-04-07 ساعت 23:45)baba manam sanaz نوشته:  عزيزم ممنون ميدوني كه من تهران نيستم. بازم ممنون ببخشيد بچه ها تايپك و مشغول كردم!

ساناز عزیز
در اولین فرصت به مرکز واکسیناسیون شهرت برو و با پزشک مربوطه صحبت کن.
اگر در بچگی آبله مرغان گرفتی حتما تست آنتی بادی رو بده. هر واکسنی که قبلا زدی و کارتش رو داری با خودت ببر مرکز و به پزشک نشون بده . با توجه به تاریخشون بهت می گن که باید تجدید بشه یا نه. واکسن های جدیدی رو هم که باید بزنی بهت می گن. من چند سال قبل هر 3 نوبت هپاتیت رو زده بودم که تست آنتی بادی هپاتیت ب رو هم برام نوشت و انجام دادم.
در اسرع وقت برو تا دیر نشده. طوری هم برنامه ریزی کن که آنکارا سخت گیره و 1 ماه قبل از مصاحبه همه رو زده باشی.
بعضی از پزشکان هم که می دونند انکارا سخت گیره با متقاضی راه میان و در کارتشون تاریخ ها رو عقبتر می زنند.
بنابر این همه رو که زدی مدارکش رو جمع کن و یک باره بده به پزشک تا در کارت وارد کنه که اگر احیانا خواست تاریخ ها رو عقب تر بزنه کارت مخدوش نشه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، shadoow
(2014-04-08 ساعت 11:26)فری خانم نوشته:  خانم دکتر در مرکز واکسیناسیون تجریش به من گفتند که بهتره تا 1 ماه قبل از مصاحبه هیچ نوع ویروس زنده در بدن نباشه و واکسن نزده باشی. البته گفتند که آنکارا روی این قضیه خیلی حساسه.
من هم برنامه زمانی واکسن زدنم رو طوری تنظیم کردم که این رو رعایت کنم .و 28 روز قبل از مصاحبه هیچ واکسنی نزده بودم . تو آنکارا هم واکسن نخوردم.

اون واکسنی که تا یک ماه ویروس زنده داره mmr هست که حتما حداکثر یک ماه قبل مصاحبه باید زده بشه!! بقیه ی واکسنا موردی نداره!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، baba manam sanaz
(2014-04-07 ساعت 23:45)baba manam sanaz نوشته:  عزيزم ممنون ميدوني كه من تهران نيستم. بازم ممنون ببخشيد بچه ها تايپك و مشغول كردم!
ببین ساناز خانم منم مثل شما تهران نیستم. اول رفتم مرکز بهداشت شهرمون, اونجا گفتم کارت بین المللی زرد واکسیناسیون میخوام برای خودم و پسرم. بعد لیست واکسنها رو بهشون نشون دادم و پرسیدم کدومو اینجا میزنید؟ گفتن دیفتری و کزاز و آنفولانزا رو. من گفتم آنفولانزا رو خودمون زدیم. اون هم دیفتری وکزاز رو زد و ثبت کرد و مهر کرد و همچنین آنفولانزا رو به تاریخ 1ماه قبل ثبت کرد البته بهش گفتم که به انگلیسی ثبت کنه. بعد گفت برای mmr باید بری فلان درمانگاه. رفتیم اونجا اونا رو هم زدن و ثبت و مهر کردن. مهر ها هم همه به فارسی بود. البته چون آشنا بودن mmr رو تک تک ثبت کردن که تعداد مهرها زیاد باشه(mmr سه تا واکسن جداست که با 1سرنگ میزنن) مخفف mumps,measles,rubella این 3تا رو جدا جدا ثبت کردن.همین. دکتر اونگان هم هیچ واکسنی به من نزد ولی به پسرم چند تا زد که تو سفرنامم توضیح دادم چرا. ضمنا" طبق چیزی که توی ایمیلی که از دفتر دکتر اونگان برام اومد اون داستان 4هفته برای واکسن زنده فقط برای بچه هاست که ممکن روی تست tb که میگیرن تاثیر بذاره که برا پسر من 26 روز گذشته بود ولی ایرادی نگرفتن وتستو انجام دادن.
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، houmanmir ، pari pariaaa ، kian88
از دوستان عذرخواهی میکنم ولی مگه اینجا تاپیک کلیرنس متقاصیان ویزای نامزدی و ازدواجی نیست؟
مگه واکسن و مدیکال تاپیک خودشو نداره؟ بسه دیگه
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، فری خانم ، alitab ، itex ، pari pariaaa
ممنون از همگي !اخرش بين دو هفته و ٣هفته يه روزي ميرمBig Grin والا ديگه انقدر خستم كه نميدونم ميرم يا نه! اين كاراي ويزامون از رسيدگي به مداركمون از امريكا بگير تا اين دكتر اونگان تركيه حساب كتاب نداره!دكتر ميگه ١ماه مونده نزنيد اينجا ميبينيم بچه ها دو هفته مونده هم زدن مشكلي نبوده!كشتن مارو واسه يه ويزا ميدونستم اينجوري ٤سال پيش قبول نميكردم!Sad
راستي عمو سعيد ببخشيدا من نميخواستم اينجا بحث واكسيناسيون باشه من گفتم سوالمو تو اون بخش مطرح كردم ولي اينجوري شد اگه ميشه از مديران اگه ميخوان اين چند پاسخ رو اونجا منتقل بكنن.بازم ممنون از همه اينجا مشغول شد.Sad
از همه ميخوام اگه جوابي يا راهنمايي دارين واسه دردل كه زياده [/quote]تو تايپك بر ما چه گذشت بياين يا واكسيناسيون و ويزاي ازدواج ممنون از همگي.

منم داشتم همين الان اينو مينوشتم اقاي k1_cid !چه لزومه به اين همه خشونت! ببخشيد جاتونو گرفتيم!جوابي داده شد ايشالا منتقل ميشه.
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، hamed_na ، denag ، Saeedv13 ، romance33 ، shadoow ، yalda91 ، alitab
سلام دوستان عزيز
يه سئوال دارم، دوستانى كه ميتونن راهنماييم كنند لطفاً
كيس من سه روز متوالى داره آپديت ميشه، به نظرتون اين نشونه خوبيه؟ يعنى كلير من نزديكه؟
اينم اضافه كنم كه الان تو هشتمين ماه انتظارم
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، taghi1311 ، hamed_na ، denag
(2014-04-08 ساعت 17:03)kanan نوشته:  سلام دوستان عزيز
كيس من سه روز متوالى داره آپديت ميشه، به نظرتون اين نشونه خوبيه؟ يعنى كلير من نزديكه؟
ممنون

دوست عزیز امیدوارم نشونه خوبی باشه!
چون قبلا میشد بطور صد در صد اینو گفت ولی الان خیلی فرق کرده.
ممکنه هیچ چیز خاصی نباشه ولی آرزو میکنم اتفاقات خوشی در انتظارتون باشه.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: kanan ، taghi1311 ، فری خانم ، behnam7
(2014-04-08 ساعت 17:19)kanan نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 17:08)k1_cid نوشته:  
ممنون

ممنونم از لطفتون، منم اميدوارم
سلام
معمولا قبل از کلیر شدن چند بار آپدیت میشید ولی بعد از آپدیت شدن لزومی نداره کلیر بشید. البته امیدوارم بشید ولی من هم توی یک دوره 2 هفته ای 5 بار آپدیت شدم و بعدش هیچی. دیگه آپدیت هم نشدم نزدیکه 1 ماهه. Sad
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، kanan ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-04-08 ساعت 17:48)Alireza83 نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 17:19)kanan نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 17:08)k1_cid نوشته:  
ممنون

ممنونم از لطفتون، منم اميدوارم
سلام
معمولا قبل از کلیر شدن چند بار آپدیت میشید ولی بعد از آپدیت شدن لزومی نداره کلیر بشید. البته امیدوارم بشید ولی من هم توی یک دوره 2 هفته ای 5 بار آپدیت شدم و بعدش هیچی. دیگه آپدیت هم نشدم نزدیکه 1 ماهه. Sad

آرزو ميكنم به زودى كلير بشيد و صداى هوراااااااااااا تون اين پيج رو به وجد بياره دوست عزيزWink
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، taghi1311 ، Elahvision

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان