موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
عزيزم ممنون ميدوني كه من تهران نيستم. بازم ممنون ببخشيد بچه ها تايپك و مشغول كردم!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-08 ساعت 07:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-08 ساعت 07:18 توسط kamela.)
بچه ها از همتون که تبریک گفتین خیلی خیلی ممنونم..خیلی لطف کردین و امیدوارم همتون به زودی ویزاتون رو بگیرید...ما هرچقدر توی این چند سال سختی کشیدیم ولی ایندفعه خیلی خیلی راحت و بدون هیچ سوال جوابی و خیلی خیلی زود ویزای همسرم رو دادن...تا 2 ماه دیگه میاد پیشمون که گرین کارت بگیره و باز برای کاری میریم ایران....برای همتون ارزوی موفقیت دارم...میام بهتون سر میزنم
اقای ایتکس همسرم گفت شما رو دیده بوده...ولی واقعا اسم من رو در مهاجرسرا نمیدونست که بهتون بگه....گفت امین رو شناختم ...منم گفتم باباااااا تو دیگه کی هستی!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-07 ساعت 20:08)baba manam sanaz نوشته: سلام به همگى ،بچه ها يكم از دستتون ناراحتم و دركتون ميكنم كه حال و حوصله زياد نداريد و من هر روز دعا ميكنم كه زود كلير بشيد ديرو زود داره سوخت و سوز نداره. اين روزا ميگذره.
ولي از شما هم خواهش ميكنم به ما كمك كنيد چون با تجربه هستيد و روزى مثل ما بوديد . به جز اين تايپك به تايپكاي ديگه ويزاهاي نامزدي و ازدواج سر بزنيد شايد كسي به راهنمايي شما احتياج داشت.من اينجا سوال داشتم ميشه لطفا جواب بديد.
فري خانم من منتظر مصاحبه هستم و به اين نتيجه رسيدم كه ١ماه مونده به مصاحبه انكارا واكسني نزنم.درسته بچه ها؟
http://www.mohajersara.com/thread-1051-page-227.html
ممنون اگه جواب بديد.
خانم دکتر در مرکز واکسیناسیون تجریش به من گفتند که بهتره تا 1 ماه قبل از مصاحبه هیچ نوع ویروس زنده در بدن نباشه و واکسن نزده باشی. البته گفتند که آنکارا روی این قضیه خیلی حساسه.
من هم برنامه زمانی واکسن زدنم رو طوری تنظیم کردم که این رو رعایت کنم .و 28 روز قبل از مصاحبه هیچ واکسنی نزده بودم . تو آنکارا هم واکسن نخوردم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-07 ساعت 23:45)baba manam sanaz نوشته: عزيزم ممنون ميدوني كه من تهران نيستم. بازم ممنون ببخشيد بچه ها تايپك و مشغول كردم!
ساناز عزیز
در اولین فرصت به مرکز واکسیناسیون شهرت برو و با پزشک مربوطه صحبت کن.
اگر در بچگی آبله مرغان گرفتی حتما تست آنتی بادی رو بده. هر واکسنی که قبلا زدی و کارتش رو داری با خودت ببر مرکز و به پزشک نشون بده . با توجه به تاریخشون بهت می گن که باید تجدید بشه یا نه. واکسن های جدیدی رو هم که باید بزنی بهت می گن. من چند سال قبل هر 3 نوبت هپاتیت رو زده بودم که تست آنتی بادی هپاتیت ب رو هم برام نوشت و انجام دادم.
در اسرع وقت برو تا دیر نشده. طوری هم برنامه ریزی کن که آنکارا سخت گیره و 1 ماه قبل از مصاحبه همه رو زده باشی.
بعضی از پزشکان هم که می دونند انکارا سخت گیره با متقاضی راه میان و در کارتشون تاریخ ها رو عقبتر می زنند.
بنابر این همه رو که زدی مدارکش رو جمع کن و یک باره بده به پزشک تا در کارت وارد کنه که اگر احیانا خواست تاریخ ها رو عقب تر بزنه کارت مخدوش نشه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عذرخواهی میکنم ولی مگه اینجا تاپیک کلیرنس متقاصیان ویزای نامزدی و ازدواجی نیست؟
مگه واکسن و مدیکال تاپیک خودشو نداره؟ بسه دیگه
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
يه سئوال دارم، دوستانى كه ميتونن راهنماييم كنند لطفاً
كيس من سه روز متوالى داره آپديت ميشه، به نظرتون اين نشونه خوبيه؟ يعنى كلير من نزديكه؟
اينم اضافه كنم كه الان تو هشتمين ماه انتظارم
ممنون