کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-10 ساعت 08:52)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 01:06)sasy_mamal نوشته:  از بچه هايي كه تركيه مصاحبه داشتن يا دارن مي تونم چند سؤال بپرسم؟؟ كسي هست ؟؟؟

ما jun آنكارا مصاحبه داشتيم

دوست عزيز ميشه بگي الان پروندتون در چه حال است ؟؟؟ و نامزدي بودين يا ازدواجي ؟؟ آيا روز مصاحبه خودتون صحبت كردين يا مترجم داشتيد ؟؟؟ميشه راجب حالا و هواي روز مصاحبه بنويسيد ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 22:56)الدورادو نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 21:50)itex نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 21:20)الدورادو نوشته:  راستشو بخواييد توي تاپيك كليرنس ما هم دو روايت ٦ماه و يكسال هست...من بعد از شش ماه و هشت روز كلير شدم

توی سایت سفارت ابوظبی که کماکان یکسال نوشته ولی شما با سفارت مکاتبه کنین که مطمئن بشین.

میدونم کار سختیه...ولی میشه لینکشو بذارید...هرچی گشتم پیداش نکردمRolleyes

یافت شد.با تشکر
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
یکی از اعضاء محترم در پیام خصوصی سوال فرموده بودن ، در حد تجربه خودم راهنمائیشون کردم ، شاید به درد شما هم بخوره:
سلام
من امروز ویزامو گرفتم، در ویزا قسمت کتگوری FX1 زده ، نباید F2A میزد؟

سلام دوست عزیز
ضمن تبریک باید بگم اصلا نگران نباشید موارد مشابه قبلا هم بوده ، مستند ترینشون این پست 814 هست مطالعه بفرمائید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، Elahvision ، romance33 ، itex ، hamed_na ، denag ، taghi1311
(2014-04-11 ساعت 00:51)sasy_mamal نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 08:52)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 01:06)sasy_mamal نوشته:  از بچه هايي كه تركيه مصاحبه داشتن يا دارن مي تونم چند سؤال بپرسم؟؟ كسي هست ؟؟؟

ما jun آنكارا مصاحبه داشتيم

دوست عزيز ميشه بگي الان پروندتون در چه حال است ؟؟؟ و نامزدي بودين يا ازدواجي ؟؟ آيا روز مصاحبه خودتون صحبت كردين يا مترجم داشتيد ؟؟؟ميشه راجب حالا و هواي روز مصاحبه بنويسيد ؟؟
ما الان بيشتر از ٩ ماهه كه منتظر كليرنس هستيم. ما كيسe1 بوديم، اونجا طرف ازتون ميپرسه كه مصاحبه فارسي ميخاييد يا انگليسي، ميتونيد انتخاب كنيد ، كلا همه چيز خوبه و مشكلي نداريد. سفرنامم رو توي تاپيك شناخت افسرهاي آنكارا نوشتم
سوالي داشتيد در خدمتم
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
آخرین بار سایت ارمنستان رو دادن دست کی که آپدیت کنه ؟ فکر کنم طرف ناشی بوده ...حداقل ما کارمون ازش بهتره و استاد شدیم تو این مدت
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-04-11 ساعت 01:47)amjad نوشته:  یکی از اعضاء محترم در پیام خصوصی سوال فرموده بودن ، در حد تجربه خودم راهنمائیشون کردم ، شاید به درد شما هم بخوره:
سلام

سلام دوست عزیز
ضمن تبریک باید بگم اصلا نگران نباشید موارد مشابه قبلا هم بوده ، مستند ترینشون این پست 814 هست مطالعه بفرمائید

ممنون امجد عزیز و چه جالب ایشون از من هم در پیغام خصوصی همین سوال رو پرسیده بودنBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، taghi1311
(2014-04-11 ساعت 01:47)amjad نوشته:  یکی از اعضاء محترم در پیام خصوصی سوال فرموده بودن ، در حد تجربه خودم راهنمائیشون کردم ، شاید به درد شما هم بخوره:
سلام

سلام دوست عزیز

تا اونجایی که من میدونم F2A نوع پرونده مهاجرت هستش که به این افراد ویزا از نوع FX داده میشه. اگر این حرف درست باشه هیچکس نباید توی ویزاش نوشته باشه F2A. من خودم FX نوشته برام.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، taghi1311
اين سفارت ابوظبي چه كار ميكنه، چرا هيج خبري نميشه؟؟؟؟كسي جديد اپديت شده؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، taghi1311 ، shadoow
(2014-04-11 ساعت 14:51)lidlid نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 13:23)piboo نوشته:  اين سفارت ابوظبي چه كار ميكنه، چرا هيج خبري نميشه؟؟؟؟كسي جديد اپديت شده؟؟

عزیزم شما که تازه نفسی صبر داشته باش
من پا به ماهمSmile دارم 9 ماهه میشم خدا کنه تا آخر ماه فارغ بشم Big Grin
ابوظبی درست مثل خود ا م ر ی ک ا هیچ غلطی نمیکنه Smile
واقعا عجب جمله ای گفته امام من که بهش تو این دوسال ایمان آوردم

برای ما که از 9ماه هم گذشت هیچ اتفاقی نیوفتادوهمچنان امیدوار وکسل کننده ومنتظر...SadRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، alitab ، houmanmir ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-04-11 ساعت 15:39)HPATIMAR نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 13:23)piboo نوشته:  اين سفارت ابوظبي چه كار ميكنه، چرا هيج خبري نميشه؟؟؟؟كسي جديد اپديت شده؟؟

برای ما که از 9ماه هم گذشت هیچ اتفاقی نیوفتادوهمچنان امیدوار وکسل کننده ومنتظر...SadRolleyes

منو چی میگید که 3 روز دیگه میشم فیلم 300!!! Big Grin Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، fa79iran ، romance33 ، amjad ، romantic ، hamed_na ، taghi1311 ، denag ، فری خانم
(2014-04-11 ساعت 17:32)houmanmir نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 15:39)HPATIMAR نوشته:  

منو چی میگید که 3 روز دیگه میشم فیلم 300!!! Big Grin Big Grin

لیست منتظران رو که نگاه میکنم به خودم شک میکنم نکنه مشکلی بوده خودم خبر نداشتم
بیشتر از این انتظار از سوال جوابای دوست و فامیل و آشنای نا آگاه خسته شدم بعضی ها انقدر خودشون رو در نظر دادن تو زندگیت و دونستن زیر و زبر کارات محق میدونن که...چی بگم !
کسی میدونه باید چجوری باهاشون برخورد کرد؟به بعضی ها واقعا نمیشه گفت به شما مربوط نیست
خدا به هممون صبر بده این دوران رو بگذرونیم به سلامت
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، kanan ، romance33 ، hamed_na ، taghi1311 ، denag ، فری خانم
(2014-04-11 ساعت 18:17)fa79iran نوشته:  لیست منتظران رو که نگاه میکنم به خودم شک میکنم نکنه مشکلی بوده خودم خبر نداشتم
بیشتر از این انتظار از سوال جوابای دوست و فامیل و آشنای نا آگاه خسته شدم بعضی ها انقدر خودشون رو در نظر دادن تو زندگیت و دونستن زیر و زبر کارات محق میدونن که...چی بگم !
کسی میدونه باید چجوری باهاشون برخورد کرد؟به بعضی ها واقعا نمیشه گفت به شما مربوط نیست
خدا به هممون صبر بده این دوران رو بگذرونیم به سلامت

از این مدل آشناها و فامیلا همه جا هست ، بهترین شکل برخورد کوچه علی چپه Smile البته شده بعضی وقتا اینم جواب نده چون یه سریا سیریش تر از این حرفان ، اون موقع بهترین مدل میشه فرار از اون جمع Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran ، denag ، فری خانم
سلام
آنکارا آپدیت شده. من که نبودم. شما چی ؟
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، alitab ، taghi1311 ، فری خانم
بچه های آنکارا بدویید بیایید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، alitab
بالاخره این مدت زمان کلیرنس به سفارت ربط داره یا نه؟ من زنگ زدم NVC و بهم گفتن که Regular Waiting Time الان بین 60 تا 90 روزه برای Administrative Processing.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، houmanmir ، alitab ، taghi1311 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان