کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-10 ساعت 10:38)behnam7 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 20:37)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.راستش این داستان کلیرنس مثل اینکه مثل یه معما میدونه و هیچ کی هنوز نمیدونه که چه جوریه.من با توجه به تحقیقاتم یه فرضیه دارم که نمیدونم چقدر درست و از شما دوستان میخوام که اگر نظری دارید بگید که حتی الامکان دوستان به این کلیرنس مبتلا نشن.
به نظر من کلیرنس هر نوع ویزایی فرق میکنه و مثلا ویزای نامزدی که میخوان ببینن که دو نفر باهم نامزد هستن یا نه و با توجه که سندی هم ندارن بیشتر طول میکشه.ویزای ازدواج هم که باز هم میخوان ببینن که دو نفر ازدواجشون قانونی و رسمی هست یا نه.پس تا اینجای کار هر چی مدارک کاملتر باشه احتمال کلیرنس کمتر.و اما میماند داستان خود شخص(سربازی,کار دولتی و ...).ببینید دوستان در اداره ان وی سی یک قسمت اف.بی.ای وجود داره و به نظر من پرونده ما اونجا بررسی شده از قبل.فقط زمان مصاحبه اگه افیسر تشخیص بده که مصاحبه شونده به نظرش مشکوک دوباره باید مراحل اداری طی بشه ولی اگر موقع مصاحبه ،مصاحبه شونده همه چیزو واضح و جوابای کامل بده میتونه افیسرو قانع کنه که همه چیز درست و هیچ مشکلی نیست.راستش من خیلیا را دیدم که تونستن افیسر قانع کنن و یه ضرب ویزارو بگیرن و من این حرفو که میگن مصاحبه فرمالیته هست قبول ندارم.حداقل بشخصه تجربشو داشتم.خانما چون مشکل سربازی ندارن راحتتر ویزارو میگیرن ولی اقایون میتونن موضوع را برای افیسر شفاف کنن.و اینکه همه افراد از مرحله اف.بی.ای قبل مصاحبه عبور کردن و افیسر با توجه به صلاح دید خودش میتونه یه ضرب ویزارو بده و یا دوباره ارجاع بده به ا.م.ر.ی.ک.ا برای بررسی مجدد.
ببخشید زیاد شد و سرتون درد اوردم.مرسی از همه.
بنظر من اصلا بخودتون استرس ندین
و برین برای یکضرب ویزا گرفتن
ولی‌ شانسیه بنظر من و به آفیسر ربط داره
من ساعت ۷ صبح وارد سفارت شدم ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر باهم مصاحبه کرد
۴ دقیقم بیشتر طول نکشید مصاحبم
همچیمم کامل بود ۲ دقیقم اون آقای آفیسر داشت بهم تبریک میگفت که مبارکه ویزا رو مابهت میدیم
یه جزوم بهم داد گفت برو اینو بخون راجبه قوانین ازدواج تو آمریکا
تا پروندمو بست زیرش اون برگهٔ صورتی‌ دیدم دور کیس نامبرو توش خط کشید داد دستم گفت
همچی‌ حله برو ۱ تا ۳ ماه دیگه بیا ویزاتو بگیر
الانم ۱۰ ماه که منتظرم
پس بی‌خیالش زیاد به خودتون توهم ندین

من الان تقریباً 10 ماه هست که منتظر کلیرنس هستم. منم فکر می کردم چون خانم هستم اصلا کیرنس به من نمی خورد!!! ولی خوب اینطور نشد و من دقیقاً موقع مصاحبه برگه صورتی را پشت سر افیسر دیدم و وقتی مصاحبم تمام شد افیسر برگشت و برگه صورتی را به همراه مدارک اضافی پروندم بهم پس داد. و من اونجا بود که مطمئن شدم همه چی از قبل مشخص بوده. دلیل طولانی شدن کلیرنسمو نمی دانم ولی بعضی از دوستام می گن به خاطر اینکه پدرم فامیلیش را قبلاً عوض کرده!!!!!!!
امیدوارم همه زودتر کلیر بشیم، انتظار واقعاً سخته هر چقدر هم که آدم تلاش کنه که عادی زندگی بکنهSad
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، houmanmir ، hamed_na ، pari pariaaa
من که نفهمیدم این برگه صورتی و آبی بالاخره چیه !!!من اول آپریل ایراون مصاحبه داشتم و کیس نامزدی هستم که آفیسر بهم گفت هر مدرک دیگه ای که داری و این ارتباط رو بیشتر به ما نشون میده برامون پست کن و یه برگه آبی بهم داد همزمان یه کیس ازدواجی بودند که به اونا هم همین و گفت !!اون کیس ازدواجی فرداش همه پرینت ایمیلهاشون رو بردن دادند و امروز ویزاشون رو گرفتند من هم پریروز پست کردم براشون !!!حالا نمیدونم چی بشه !!
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، فری خانم
(2014-04-10 ساعت 16:08)الدورادو نوشته:  سلام دوستان عزیز...میخواستم بپرسم اون دسته از عزیزانی که بعد از ۶ ماه در سفارت ابوظبی کلیر میشند آیا لازمه مدیکالشونو تمدید کنند...البته ما کیس لاتاری هستیم ولی فکر کنم اینجور قوانین یکسان باشه

دوست عزیز قبلاً فقط آنکارا 6 ماهه بود و جدیداً ایروان هم بهش اضافه شده ولی از ابوظبی تا حالا من چیزی نشنیدم.ایشالا بچه های ابوظبی جوابتون رو میدن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، alitab ، houmanmir
(2014-04-09 ساعت 20:37)فاطمه نوری نوشته:  من الان تقریباً 10 ماه هست که منتظر کلیرنس هستم. منم فکر می کردم چون خانم هستم اصلا ***نس به من نمی خورد!!! ولی خوب اینطور نشد و من دقیقاً موقع مصاحبه برگه صورتی را پشت سر افیسر دیدم و وقتی مصاحبم تمام شد افیسر برگشت و برگه صورتی را به همراه مدارک اضافی پروندم بهم پس داد. و من اونجا بود که مطمئن شدم همه چی از قبل مشخص بوده. دلیل طولانی شدن کلیرنسمو نمی دانم ولی بعضی از دوستام می گن به خاطر اینکه پدرم فامیلیش را قبلاً عوض کرده!!!!!!!
امیدوارم همه زودتر کلیر بشیم، انتظار واقعاً سخته هر چقدر هم که آدم تلاش کنه که عادی زندگی بکنهSad

منم یه چیزایی راجع به اسم و فامیلی شنیدم. منطقی هم هست که مثلا چک کردن "حسین محمدی" خیلی سختتر از "افراسیاب خاچاکاتوریان نژاد" هست. حالا به قول شما اگه اسم عوض هم شده باشه یه کم دردسر ممکنه درست کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
دوستان من یه سوال دیگه دارم.اگه هسر من خدایی نکرده به این داستان کلیرنس خورد من میتونم برگردم ایران؟کیس ما ازدواجی هست.میتونم برگردم و وقتی کلیر شد باهم بیایم؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2014-04-10 ساعت 16:53)everwaiting_sam نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 20:37)فاطمه نوری نوشته:  من الان تقریباً 10 ماه هست که منتظر کلیرنس هستم. منم فکر می کردم چون خانم هستم اصلا ***نس به من نمی خورد!!! ولی خوب اینطور نشد و من دقیقاً موقع مصاحبه برگه صورتی را پشت سر افیسر دیدم و وقتی مصاحبم تمام شد افیسر برگشت و برگه صورتی را به همراه مدارک اضافی پروندم بهم پس داد. و من اونجا بود که مطمئن شدم همه چی از قبل مشخص بوده. دلیل طولانی شدن کلیرنسمو نمی دانم ولی بعضی از دوستام می گن به خاطر اینکه پدرم فامیلیش را قبلاً عوض کرده!!!!!!!

منم یه چیزایی راجع به اسم و فامیلی شنیدم. منطقی هم هست که مثلا چک کردن "حسین محمدی" خیلی سختتر از "افراسیاب خاچاکاتوریان نژاد" هست. حالا به قول شما اگه اسم عوض هم شده باشه یه کم دردسر ممکنه درست کنه.
کلیرنس به هیچ چیزی ربط نداره و این ها فقط زاییده فکر و تخیل ما هست دوستان . هر کسی کیس خودش رو میبینه و چند نفری که بیشتر شنیده و از همون جهت به موضوع نگاه میکنه .همون افراسیاب خاچاکاتوریان نژاد هم ممکنه 10 ماه انتظار بهش بخوره . بیشتر میشه گفت شانس و قسمت آدمهاست تو این مرحله که بالطبع با هم متفاوت هست ولی این قسمتش که 99% بالاخره این روز (کلیر شدن )براشون میرسه و این قسمت به پایان میرسه جای کلی خوشحالی و شکرگزاری داره.
ولی برای قبل از کلیر خوردن و بعد از کلیر شدن مسلما تلاش و هوش آدمها میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.
به امید اونروز برای همه ی شما دوستان خوب و دوست داشتنی.Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، فری خانم
(2014-04-10 ساعت 16:53)romance33 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 16:08)الدورادو نوشته:  سلام دوستان عزیز...میخواستم بپرسم اون دسته از عزیزانی که بعد از ۶ ماه در سفارت ابوظبی کلیر میشند آیا لازمه مدیکالشونو تمدید کنند...البته ما کیس لاتاری هستیم ولی فکر کنم اینجور قوانین یکسان باشه

دوست عزیز قبلاً فقط آنکارا 6 ماهه بود و جدیداً ایروان هم بهش اضافه شده ولی از ابوظبی تا حالا من چیزی نشنیدم.ایشالا بچه های ابوظبی جوابتون رو میدن.

متاسفانه جدیدا ابوظبی هم مدیکالش 6ماهه شده و باید دوباره برید تمدید کنید

(2014-04-10 ساعت 18:31)فاطمه نوری نوشته:  دوستان من یه سوال دیگه دارم.اگه هسر من خدایی نکرده به این داستان کلیرنس خورد من میتونم برگردم ایران؟کیس ما ازدواجی هست.میتونم برگردم و وقتی کلیر شد باهم بیایم؟

ایشالله که همسرتون یه ضرب میگیره ولی خدایی نکرده اگه نگرفت بله شما راحت میتونید بیایید ایران و برا هر مدتی که خواستید بمونید
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: فاطمه نوری
(2014-04-10 ساعت 18:53)houmanmir نوشته:  

(2014-04-10 ساعت 18:31)فاطمه نوری نوشته:  دوستان من یه سوال دیگه دارم.اگه هسر من خدایی نکرده به این داستان کلیرنس خورد من میتونم برگردم ایران؟کیس ما ازدواجی هست.میتونم برگردم و وقتی کلیر شد باهم بیایم؟

ایشالله که همسرتون یه ضرب میگیره ولی خدایی نکرده اگه نگرفت بله شما راحت میتونید بیایید ایران و برا هر مدتی که خواستید بمونید
ممنون دوست عزیز.اخه من این سوالو از این جهت پرسیدم که میگن پتیشنر که منم کلا باید تو ا.م.ر.ی.ک.ا باشه تا ویزا به شوهرم تعلق بگیره.نمیدونم تا چقدر این موضوع صحت داره.ایا فقط زمان مصاحبه من باید اینجا باشم و یا بعدشم تا زمان گرفتن ویزا باید اینجا باشم؟
ممنون از راهنماییتون
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ

سلام
ابوظبی در حال حاضر یک سال است
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
(2014-04-10 ساعت 20:13)فاطمه نوری نوشته:  ممنون دوست عزیز.اخه من این سوالو از این جهت پرسیدم که میگن پتیشنر که منم کلا باید تو ا.م.ر.ی.ک.ا باشه تا ویزا به شوهرم تعلق بگیره.نمیدونم تا چقدر این موضوع صحت داره.ایا فقط زمان مصاحبه من باید اینجا باشم و یا بعدشم تا زمان گرفتن ویزا باید اینجا باشم؟
ممنون از راهنماییتون

شما از روز مصاحبه هم میتونید پیش همسرتون باشید، قبل اون باید در آمریکا باشید برای اسپانسر بودن و از این حرفا

(2014-04-10 ساعت 20:24)taghi1311 نوشته:  سلام
ابوظبی در حال حاضر یک سال است

taghiجان دیگه تایم مدیکال ابوظبی هم 6ماهه شده ، یکی از بچه ها که جدیدا ابوظبی بوده پرسیذه و تو سایت ابوظبی هم جدیدا یه جایی نوشتن که 6ماهه شده
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: فاطمه نوری ، فاطمه نوری ، romance33 ، taghi1311
(2014-04-10 ساعت 20:13)فاطمه نوری نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 18:53)houmanmir نوشته:  

ممنون دوست عزیز.اخه من این سوالو از این جهت پرسیدم که میگن پتیشنر که منم کلا باید تو ا.م.ر.ی.ک.ا باشه تا ویزا به شوهرم تعلق بگیره.نمیدونم تا چقدر این موضوع صحت داره.ایا فقط زمان مصاحبه من باید اینجا باشم و یا بعدشم تا زمان گرفتن ویزا باید اینجا باشم؟
ممنون از راهنماییتون
همسر من اومد ایران و نزدیک 6 ماه هم پیشم موند به امید اینکه ویزا آماده بشه تا با هم بریم ولی نشد و مجبور شد که بره
به نظر من از اول برگرد برو به کار و زندگی ت برس اینجا دیوونه میشید Sad
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
راستشو بخواييد توي تاپيك كليرنس ما هم دو روايت ٦ماه و يكسال هست...من بعد از شش ماه و هشت روز كلير شدم
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، kage.omid ، romance33 ، pari pariaaa ، hamed_na ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-04-10 ساعت 21:20)الدورادو نوشته:  راستشو بخواييد توي تاپيك كليرنس ما هم دو روايت ٦ماه و يكسال هست...من بعد از شش ماه و هشت روز كلير شدم

توی سایت سفارت ابوظبی که کماکان یکسال نوشته ولی شما با سفارت مکاتبه کنین که مطمئن بشین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، taghi1311
(2014-04-10 ساعت 21:50)itex نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 21:20)الدورادو نوشته:  راستشو بخواييد توي تاپيك كليرنس ما هم دو روايت ٦ماه و يكسال هست...من بعد از شش ماه و هشت روز كلير شدم

توی سایت سفارت ابوظبی که کماکان یکسال نوشته ولی شما با سفارت مکاتبه کنین که مطمئن بشین.

میدونم کار سختیه...ولی میشه لینکشو بذارید...هرچی گشتم پیداش نکردمRolleyes
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
این زمان طولانی واسه کلیر شدن فقط واسه ما ایرانیهاست متاسفانه..یه انجمن مثل همین مهاجرسرای خودمون واسه متقاضیان مهاجرت یه امریکا از کشور هند رفته بودم , دیدم اونجا همه یک یا دو ماهه کلیر میشن یکی که اون وسط چهار ماه شده بود همه تعجب کرده بودن و داشتن بهش دلداری میدادن!!!!میگفتن نامه بزن برو سفارت پیگیری کن.... Big Grin
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، k1_cid ، mordadi ، romance33 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان