موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من که نفهمیدم این برگه صورتی و آبی بالاخره چیه !!!من اول آپریل ایراون مصاحبه داشتم و کیس نامزدی هستم که آفیسر بهم گفت هر مدرک دیگه ای که داری و این ارتباط رو بیشتر به ما نشون میده برامون پست کن و یه برگه آبی بهم داد همزمان یه کیس ازدواجی بودند که به اونا هم همین و گفت !!اون کیس ازدواجی فرداش همه پرینت ایمیلهاشون رو بردن دادند و امروز ویزاشون رو گرفتند من هم پریروز پست کردم براشون !!!حالا نمیدونم چی بشه !!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال دیگه دارم.اگه هسر من خدایی نکرده به این داستان کلیرنس خورد من میتونم برگردم ایران؟کیس ما ازدواجی هست.میتونم برگردم و وقتی کلیر شد باهم بیایم؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 16:53)everwaiting_sam نوشته: (2014-04-09 ساعت 20:37)فاطمه نوری نوشته: من الان تقریباً 10 ماه هست که منتظر کلیرنس هستم. منم فکر می کردم چون خانم هستم اصلا ***نس به من نمی خورد!!! ولی خوب اینطور نشد و من دقیقاً موقع مصاحبه برگه صورتی را پشت سر افیسر دیدم و وقتی مصاحبم تمام شد افیسر برگشت و برگه صورتی را به همراه مدارک اضافی پروندم بهم پس داد. و من اونجا بود که مطمئن شدم همه چی از قبل مشخص بوده. دلیل طولانی شدن کلیرنسمو نمی دانم ولی بعضی از دوستام می گن به خاطر اینکه پدرم فامیلیش را قبلاً عوض کرده!!!!!!!
امیدوارم همه زودتر کلیر بشیم، انتظار واقعاً سخته هر چقدر هم که آدم تلاش کنه که عادی زندگی بکنه
منم یه چیزایی راجع به اسم و فامیلی شنیدم. منطقی هم هست که مثلا چک کردن "حسین محمدی" خیلی سختتر از "افراسیاب خاچاکاتوریان نژاد" هست. حالا به قول شما اگه اسم عوض هم شده باشه یه کم دردسر ممکنه درست کنه.
کلیرنس به هیچ چیزی ربط نداره و این ها فقط زاییده فکر و تخیل ما هست دوستان . هر کسی کیس خودش رو میبینه و چند نفری که بیشتر شنیده و از همون جهت به موضوع نگاه میکنه .همون افراسیاب خاچاکاتوریان نژاد هم ممکنه 10 ماه انتظار بهش بخوره . بیشتر میشه گفت شانس و قسمت آدمهاست تو این مرحله که بالطبع با هم متفاوت هست ولی این قسمتش که 99% بالاخره این روز (کلیر شدن )براشون میرسه و این قسمت به پایان میرسه جای کلی خوشحالی و شکرگزاری داره.
ولی برای قبل از کلیر خوردن و بعد از کلیر شدن مسلما تلاش و هوش آدمها میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.
به امید اونروز برای همه ی شما دوستان خوب و دوست داشتنی.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 16:53)romance33 نوشته: (2014-04-10 ساعت 16:08)الدورادو نوشته: سلام دوستان عزیز...میخواستم بپرسم اون دسته از عزیزانی که بعد از ۶ ماه در سفارت ابوظبی کلیر میشند آیا لازمه مدیکالشونو تمدید کنند...البته ما کیس لاتاری هستیم ولی فکر کنم اینجور قوانین یکسان باشه
دوست عزیز قبلاً فقط آنکارا 6 ماهه بود و جدیداً ایروان هم بهش اضافه شده ولی از ابوظبی تا حالا من چیزی نشنیدم.ایشالا بچه های ابوظبی جوابتون رو میدن.
سلام
ابوظبی در حال حاضر یک سال است
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 20:13)فاطمه نوری نوشته: (2014-04-10 ساعت 18:53)houmanmir نوشته: (2014-04-10 ساعت 16:53)romance33 نوشته: (2014-04-10 ساعت 16:08)الدورادو نوشته: سلام دوستان عزیز...میخواستم بپرسم اون دسته از عزیزانی که بعد از ۶ ماه در سفارت ابوظبی کلیر میشند آیا لازمه مدیکالشونو تمدید کنند...البته ما کیس لاتاری هستیم ولی فکر کنم اینجور قوانین یکسان باشه
دوست عزیز قبلاً فقط آنکارا 6 ماهه بود و جدیداً ایروان هم بهش اضافه شده ولی از ابوظبی تا حالا من چیزی نشنیدم.ایشالا بچه های ابوظبی جوابتون رو میدن.
متاسفانه جدیدا ابوظبی هم مدیکالش 6ماهه شده و باید دوباره برید تمدید کنید
(2014-04-10 ساعت 18:31)فاطمه نوری نوشته: دوستان من یه سوال دیگه دارم.اگه هسر من خدایی نکرده به این داستان کلیرنس خورد من میتونم برگردم ایران؟کیس ما ازدواجی هست.میتونم برگردم و وقتی کلیر شد باهم بیایم؟
ایشالله که همسرتون یه ضرب میگیره ولی خدایی نکرده اگه نگرفت بله شما راحت میتونید بیایید ایران و برا هر مدتی که خواستید بمونید
ممنون دوست عزیز.اخه من این سوالو از این جهت پرسیدم که میگن پتیشنر که منم کلا باید تو ا.م.ر.ی.ک.ا باشه تا ویزا به شوهرم تعلق بگیره.نمیدونم تا چقدر این موضوع صحت داره.ایا فقط زمان مصاحبه من باید اینجا باشم و یا بعدشم تا زمان گرفتن ویزا باید اینجا باشم؟
ممنون از راهنماییتون
همسر من اومد ایران و نزدیک 6 ماه هم پیشم موند به امید اینکه ویزا آماده بشه تا با هم بریم ولی نشد و مجبور شد که بره
به نظر من از اول برگرد برو به کار و زندگی ت برس اینجا دیوونه میشید
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
راستشو بخواييد توي تاپيك كليرنس ما هم دو روايت ٦ماه و يكسال هست...من بعد از شش ماه و هشت روز كلير شدم
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
این زمان طولانی واسه کلیر شدن فقط واسه ما ایرانیهاست متاسفانه..یه انجمن مثل همین مهاجرسرای خودمون واسه متقاضیان مهاجرت یه امریکا از کشور هند رفته بودم , دیدم اونجا همه یک یا دو ماهه کلیر میشن یکی که اون وسط چهار ماه شده بود همه تعجب کرده بودن و داشتن بهش دلداری میدادن!!!!میگفتن نامه بزن برو سفارت پیگیری کن....
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014