کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام، گویا ارمنستان یک شماره جدید (YRV2013816026) اعلام کرده، امیدوارم درست متوجه شده باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، alitab ، romantic ، romance33 ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-04-09 ساعت 21:26)everwaiting_sam نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 20:48)houmanmir نوشته:  نه دوست عزیز اینجوری هم که شما میگید نیست، کیس نامزدی بوده بعد 1 ماه کلیر شده ، خود من همه فکر میکردن یه ضرب میگیرم چون نه سربازی رفتم نه کار دولتی داشتم الان نزدیک 10 ماهه که منتظرم!! بچه های ازدواجی با سیتیزن هم بودن بعد 7 ، 8 ماه کلیر شدن! آقا و خانم هم نداره همه همین مدلین

houmanmir شما رشته تحصیلیت چیه؟

من لیسانس کامپیوترم
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa
(2014-04-09 ساعت 23:51)houmanmir نوشته:  من لیسانس کامپیوترم

فااااااااااااااااااااااااااا****** منم که کامپیوتر خوندم.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، pari pariaaa
از بچه هايي كه تركيه مصاحبه داشتن يا دارن مي تونم چند سؤال بپرسم؟؟ كسي هست ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 17:18)everwaiting_sam نوشته:  مرسی بابت جوابت. یه سوال دیگه؛ چرا اینقدر زمان انتظار برای AP زیاده؟ توی این Google Sheet که گذاشتین نگاه کردم دیدم 5-6 ماه همه منتظر بودن. من از هر کسی که از خانوادم بوده یا دوست و آشنا پرسیم همه حدوده 1-2 ماهه کلیر شدن. فکر میکنم اون کسایی که خیلی منتظر نموندن تو این جدول هم نیستن که متوسط زمان انتظار رو بالانس کنن.
(2014-04-09 ساعت 20:37)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.راستش این داستان کلیرنس مثل اینکه مثل یه معما میدونه و هیچ کی هنوز نمیدونه که چه جوریه.من با توجه به تحقیقاتم یه فرضیه دارم که نمیدونم چقدر درست و از شما دوستان میخوام که اگر نظری دارید بگید که حتی الامکان دوستان به این کلیرنس مبتلا نشن.
به نظر من کلیرنس هر نوع ویزایی فرق میکنه و مثلا ویزای نامزدی که میخوان ببینن که دو نفر باهم نامزد هستن یا نه و با توجه که سندی هم ندارن بیشتر ...

دیدم که دوستان تازه وارد در این تاپیک در مورد کلیرنس و زمانش و جزئیات فرآیندش صحبت میکنن، لازم دیدم یک سری موارد رو یاد آوری کنم.
اول اینکه حدود یکسال هستش که میانگین زمان انتظار بالا رفته و قبل از اون این مدت زمان برای انتظار دیده نمیشد. من هفته پیش آنکارا بودم اکثراً حدود 9 ماه منتظر بودن و از کسایی هم که مصاحبه داشتن به ندرت یک ضرب گرفتن. به شخصه فکر میکنم با شروع تابستون اولویت بچه های لاتاری بالا میره و باز شاهد طولانی تر شدن کلیرنس میشیم.
نکته دوم اینکه، اصلاً کسی نمیدونه معیار کلیرخوردن چی هست و شامل چه چیزهایی میشه هر حالتی رو که شما بگین مثال نقضش وجود داره. جدول منتظران رو نگاه کنین کامل متوجه میشین.
آخر هم اینکه فکرای بیهوده رو از خودتون دور کنین که جز سر درد چیزی نمیاره و فقط تمرکز رو روی مواردی که برای زندگی آیندتون مفیده بزارین. یا علی
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: everwaiting_sam ، amjad ، shadoow ، behnam7 ، hamed_na ، romance33 ، pari pariaaa ، taghi1311 ، فری خانم
امين جان لطفا اون جا كه نوشتي به ندرت ويزا يك ضرب گوفتن رو پاك كن كه دلم حرري ريخت ناسلامتي ميخواييم راهي شيم تورو خدا مثبت بنويسين.همه به زودي كلير ميشين مارو هم دعا كنيد اينجا نياييم!!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، فاطمه نوری ، shadoow ، romance33
(2014-04-10 ساعت 02:11)baba manam sanaz نوشته:  امين جان لطفا اون جا كه نوشتي به ندرت ويزا يك ضرب گوفتن رو پاك كن كه دلم حرري ريخت ناسلامتي ميخواييم راهي شيم تورو خدا مثبت بنويسين.همه به زودي كلير ميشين مارو هم دعا كنيد اينجا نياييم!!
وای منم دلم حرری ریخت.این چی بودSad
من که اگه این اتفاق بیفته میرم ایران و بعدش با همسرم میام.دیگه طاقت ندارم بخدا
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
پارسالم تو آپریل و تابستون خیلی از بچه های ازدواجی و نامزدیو خانوادگی کلیر شدن که اصلا اسمشون تو جدول نیست! امسال یه خورده طولانی شده نه به خاطر کلیر شدن بچه های لاتاری که اگه اینجوری بود تو ماهای پیش خیلی بیشتر و زودتر باید کیس های خانوادگی و ازدواجی و نامزدی کلیر میشدن، کلا سفارت یه خورده سرعتش کند شده! سال پیش و دو سال پیش بچه های لاتاری هم سرعت کلیر شدنشون مثل کیس های خانوادگی بالا بوده ولی امسال برا اونا هم پایین اومده!
دوستای عزیز زیاد خودتونو درگیر این داستان نکنید، همه ایشالله به زودی کلیر میشیم
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، behnam7 ، romance33 ، piboo ، pari pariaaa ، taghi1311 ، kage.omid ، فری خانم
(2014-04-10 ساعت 01:06)sasy_mamal نوشته:  از بچه هايي كه تركيه مصاحبه داشتن يا دارن مي تونم چند سؤال بپرسم؟؟ كسي هست ؟؟؟

ما jun آنكارا مصاحبه داشتيم
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 20:37)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان عزیز.راستش این داستان کلیرنس مثل اینکه مثل یه معما میدونه و هیچ کی هنوز نمیدونه که چه جوریه.من با توجه به تحقیقاتم یه فرضیه دارم که نمیدونم چقدر درست و از شما دوستان میخوام که اگر نظری دارید بگید که حتی الامکان دوستان به این کلیرنس مبتلا نشن.
به نظر من کلیرنس هر نوع ویزایی فرق میکنه و مثلا ویزای نامزدی که میخوان ببینن که دو نفر باهم نامزد هستن یا نه و با توجه که سندی هم ندارن بیشتر طول میکشه.ویزای ازدواج هم که باز هم میخوان ببینن که دو نفر ازدواجشون قانونی و رسمی هست یا نه.پس تا اینجای کار هر چی مدارک کاملتر باشه احتمال کلیرنس کمتر.و اما میماند داستان خود شخص(سربازی,کار دولتی و ...).ببینید دوستان در اداره ان وی سی یک قسمت اف.بی.ای وجود داره و به نظر من پرونده ما اونجا بررسی شده از قبل.فقط زمان مصاحبه اگه افیسر تشخیص بده که مصاحبه شونده به نظرش مشکوک دوباره باید مراحل اداری طی بشه ولی اگر موقع مصاحبه ،مصاحبه شونده همه چیزو واضح و جوابای کامل بده میتونه افیسرو قانع کنه که همه چیز درست و هیچ مشکلی نیست.راستش من خیلیا را دیدم که تونستن افیسر قانع کنن و یه ضرب ویزارو بگیرن و من این حرفو که میگن مصاحبه فرمالیته هست قبول ندارم.حداقل بشخصه تجربشو داشتم.خانما چون مشکل سربازی ندارن راحتتر ویزارو میگیرن ولی اقایون میتونن موضوع را برای افیسر شفاف کنن.و اینکه همه افراد از مرحله اف.بی.ای قبل مصاحبه عبور کردن و افیسر با توجه به صلاح دید خودش میتونه یه ضرب ویزارو بده و یا دوباره ارجاع بده به ا.م.ر.ی.ک.ا برای بررسی مجدد.
ببخشید زیاد شد و سرتون درد اوردم.مرسی از همه.
بنظر من اصلا بخودتون استرس ندین
و برین برای یکضرب ویزا گرفتن
ولی‌ شانسیه بنظر من و به آفیسر ربط داره
من ساعت ۷ صبح وارد سفارت شدم ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر باهم مصاحبه کرد
۴ دقیقم بیشتر طول نکشید مصاحبم
همچیمم کامل بود ۲ دقیقم اون آقای آفیسر داشت بهم تبریک میگفت که مبارکه ویزا رو مابهت میدیم
یه جزوم بهم داد گفت برو اینو بخون راجبه قوانین ازدواج تو آمریکا
تا پروندمو بست زیرش اون برگهٔ صورتی‌ دیدم دور کیس نامبرو توش خط کشید داد دستم گفت
همچی‌ حله برو ۱ تا ۳ ماه دیگه بیا ویزاتو بگیر
الانم ۱۰ ماه که منتظرم
پس بی‌خیالش زیاد به خودتون توهم ندین

پاسخ
(2014-04-10 ساعت 02:11)baba manam sanaz نوشته:  امين جان لطفا اون جا كه نوشتي به ندرت ويزا يك ضرب گوفتن رو پاك كن كه دلم حرري ريخت ناسلامتي ميخواييم راهي شيم تورو خدا مثبت بنويسين.همه به زودي كلير ميشين مارو هم دعا كنيد اينجا نياييم!!

(2014-04-10 ساعت 03:20)فاطمه نوری نوشته:  وای منم دلم حرری ریخت.این چی بودSad
من دعا میکنم شما یک ضرب بگیرین و همینجا اعلام کنین و با هم خوشحالی کنیم ولی یک جمله ای داریم میگه: "مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ ، آرامم نکن!" به شخصه اگر من میدونستم که قراره 9 معطل بشم تصمیم دیگه ای میگرفتم و انقدر سختی نمیکشیدم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
(2014-04-10 ساعت 14:11)itex نوشته:  

(2014-04-10 ساعت 03:20)فاطمه نوری نوشته:  وای منم دلم حرری ریخت.این چی بودSad
من دعا میکنم شما یک ضرب بگیرین و همینجا اعلام کنین و با هم خوشحالی کنیم ولی یک جمله ای داریم میگه: "مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ ، آرامم نکن!" به شخصه اگر من میدونستم که قراره 9 معطل بشم تصمیم دیگه ای میگرفتم و انقدر سختی نمیکشیدم.

جمله خیلی قشنگی هست. (مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ ، آرامم نکن) باید حقیقت رو قبول کنیم.
البته خانما خیلی راحت تر کلیر میشن. ولی کلیر بیشتر به نهادهای امنیتی مربوط میشه و هر چی مدارک بیشتری داشته باشید بیشتر میتونن سوابق شما رو پیگیری کنن یا اگر قبلا آمریکا بودید استعلامای بیشتری میگیرن.البته یکی از دوستای من دانشجوی 21 ساله بود وهیچ سوابق سفر خارجی و کار و غیره هم نداشت ولی کلیرش نزدیک 9 ماه طول کشید.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: فاطمه نوری ، pari pariaaa ، itex
امین جان واقعا ممنون که هنوز اینجا هستی و پاسخ میدی
راستش با امین موافقم
بهتر هست حقایق رو بگیم تا الکی امیدواری بدیم
امیدوارم همه زود کلیر بشن برن سر خونه زندگیشون
برا من از همه چیز سخت تر بلاتکلیفی هست
یعنی اگه میگفتن 1 سال دیگه با خیال راحت میرفتم به زندگیم میرسیدم
اما چاره ای به جز صبر نیست

برای دوستانی که هنوز مصاحبه ندادن آرزوی گرفتن ویزای یک ضرب میکنم
اما همیشه به بهترین حالت فکر کنید و برا بدترین حالت خودتون رو آماده کنید ...

آرزو تندرستی برا همه دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romance33 ، hamed_na ، pari pariaaa ، itex
یکی از دوستان اشاره کرد به سابقه سفر. من هیچوقت آمریکا نبودم ولی الان حدوده 4 ساله که تو اروپام. Police Certificate برای کشورهایی هم که توش زندگی کردم فرستاده بودم. به نظر شما این تاثیری داره در این پروسه یا نه؟ اگه داره مثبت یا منفی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز...میخواستم بپرسم اون دسته از عزیزانی که بعد از ۶ ماه در سفارت ابوظبی کلیر میشند آیا لازمه مدیکالشونو تمدید کنند...البته ما کیس لاتاری هستیم ولی فکر کنم اینجور قوانین یکسان باشه
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، houmanmir ، pari pariaaa ، taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان