کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-24 ساعت 10:47)mordadi نوشته:  بسیار ممنون zaniar جان .خیلی عالی هست.

با تشکر از نظراتتون،
در مورد رنگ بندی خاکستری رو به قرمز تغییر دادم، امیدوارم بهتر شده باشه.
در مورد Scale نمودار خیلی نمیشه کاریش کرد چونکه نمودار دینامیکه و مقادیر تو بازه ثابتی نیستن. جهت فهمیدن مقدار هر نوار میتونید نشانگر ماوس رو ببرید رو نوار مورد نظر و مقدار رو به صورت یک Tooltip مشاهده کنید.
درباره ایده آخرتون که باید بگم خیلی عالیه حتی میتونه یه لیست از آپدیتها باشه. من به اطلاعات اون لیست به صورت مستقیم دسترسی ندارم و باید با جناب Itex درمیون بگذارید. هر چه بیشتر این اطلاعات رو به اشتراک بزاریم درک بهتری خواهیم داشت.
تشکر مجدد از نظرات و توجهتون.
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، hamed_na ، mordadi ، فری خانم ، smpf
(2014-04-24 ساعت 10:47)mordadi نوشته:  بسیار ممنون zaniar جان .خیلی عالی هست. فقط 2 تا پیشنهاد ...اگه همه همموافق باشن.1. توی توتال و آنکارا هم no. of cases را مثل ابوظبی و ایروان هر case یک خط باشه و 2. رنگ سبز و خاکستری خیلی نزدیک هستن به هم. یک فکری به حال این موضوع هم بکنیم. مثلا از رنگ سبز خیلی روشن استفاده کنیم یا هر چی که بهتر بشه جداسازی کرد. در ضمن من یک نظری دارم که نمیدونم شما میتونین کاری کنین یا آیتکس عزیز باید زحمتش رو بکشه؟ یک ردیف دیگه جلوی اسمهامون توی جدول منتظران اضافه کنیم به نام ceac last update . فکرکنم در آینده کمک کننده باشه هم برا خودمون هم آیندگانSmile .البته اینهایی که گفتم در صورت صلاحدید خودتون و موافقت دوستان دیگه . به هر حال ممنون از زحمتی که کشیدی.

(2014-04-24 ساعت 11:14)zaniar_tnt نوشته:  با تشکر از نظراتتون،
در مورد Scale نمودار خیلی نمیشه کاریش کرد چونکه نمودار دینامیکه و مقادیر تو بازه ثابتی نیستن. جهت فهمیدن مقدار هر نوار میتونید نشانگر ماوس رو ببرید رو نوار مورد نظر و مقدار رو به صورت یک Tooltip مشاهده کنید.
درباره ایده آخرتون که باید بگم خیلی عالیه حتی میتونه یه لیست از آپدیتها باشه. من به اطلاعات اون لیست به صورت مستقیم دسترسی ندارم و باید با جناب Itex درمیون بگذارید. هر چه بیشتر این اطلاعات رو به اشتراک بزاریم درک بهتری خواهیم داشت.

در مورد last update : این قابلیت قبلاً وجود داشت ولی به 4 دلیل حذف شد:
1- بیشتر دوستان معمولاً بروز شدنشون رو اطلاع نمیدادن
2- بروز کردن جدول در این مورد کار زمانبری هستش
3- بروز شدن چون براساس ایمیل هم صورت میگیره صرفاً به معنی کار روی پرونده نیست
4- از همه مهمتر ارتباط معنی داری بین بروز شدن در CEAC و کلیر شدن وجود نداره و به عبارت دیگه فایده ای نداره این ستون و فقط برای سرگرمی خوبه
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Nightsky007 ، hamed_na ، mordadi ، فری خانم ، smpf
(2014-04-23 ساعت 23:37)amjad نوشته:  رومنس خانم یاد بگیر شیش ماه میخواهید نرخ فریت بار بگیرید برامون Big Grin

امجد جان من دیگه حساب این که به چند نفر تا الان قیمت دادم از دست خودم در رفته.میدونی من روزی چند تا ایمیل و پیام خصوصی جواب میدم خداوکیلی؟!! مسیر ها و نوع بار با همدیگه فرق داره.تا صد کیلو وبرای مثلاً کالیفرنیا 3.60 تا 4$ هستش برای هر کیلو.دیگه ایندفعه عمومی جواب دادم اونم توی این تاپیک و حسابی قانون شکنی کردم.خدا به دادم برسه الانه که عمو سعید برای دود دادن سبیل ها میانBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Saeedv13 ، houmanmir ، hamed_na ، shaya ، smpf
(2014-04-24 ساعت 10:47)mordadi نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 18:22)zaniar_tnt نوشته:  من بر اساس لیست منتظران این نمودارها رو درست کردم. امیدوارم دید بهتری از وضعیت پرونده ها به دوستان بده.
ضمنا این نمودارها دینامیک بوده و به صورت مداوم آپدیت خواهند شد. اگه نظری داشتید خوشحال میشوم که درمیان بگذارید.
بسیار ممنون zaniar جان .خیلی عالی هست. فقط 2 تا پیشنهاد ...اگه همه همموافق باشن.1. توی توتال و آنکارا هم no. of cases را مثل ابوظبی و ایروان هر case یک خط باشه و 2. رنگ سبز و خاکستری خیلی نزدیک هستن به هم. یک فکری به حال این موضوع هم بکنیم. مثلا از رنگ سبز خیلی روشن استفاده کنیم یا هر چی که بهتر بشه جداسازی کرد. در ضمن من یک نظری دارم که نمیدونم شما میتونین کاری کنین یا آیتکس عزیز باید زحمتش رو بکشه؟ یک ردیف دیگه جلوی اسمهامون توی جدول منتظران اضافه کنیم به نام ceac last update . فکرکنم در آینده کمک کننده باشه هم برا خودمون هم آیندگانSmile .البته اینهایی که گفتم در صورت صلاحدید خودتون و موافقت دوستان دیگه . به هر حال ممنون از زحمتی که کشیدی.

بنظر من جنس افراد هم کمک کننده است و تاریخهای آپدیتها هم خوبه که باشه و براساس جنس افراد ممکنه متفاوت باشه !!شاید یهتر باشه یه کلندری باشه که بچه ها تاریخهای آپدیتشون رو در اون وارد کنند .
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، hamed_na ، smpf
(2014-04-22 ساعت 20:21)piboo نوشته:  حالا بازم انكارا و ايروان چند تا شماره أعلام كردن، سفارت ابوظبي كه رسما تعطيل هست الان خيلي وقته كه كند داره پيش ميره

آره والا من که خسته شدم
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، smpf
(2014-04-24 ساعت 10:43)itex نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 07:41)Alireza83 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 01:06)houmanmir نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 01:03)Alireza83 نوشته:  خیلی ببخشید ودستان ولی من توی این سایت که یکی که نمی دونیم کی هست و چیکارست ، نشسته و تصمیم می گیره کدوم مطلب پاک بشه کدوم پاک نشه خیلی احساس امنیت نمی کنم. تصمیم گرفتم که فقط اینجا بیننده باشم . ممنونم.

علیرضا جان ناراحت نشو ، بعضی وقت ها از این اشتباها میشه ، مطمئن باش مدیرای سایت این مسئله رو بررسی میکنن Smile

چه جالب . حتی پیام خصوصی رو هم کنترل می کنند و پاک می کنند. به نظر خیلی جای نا امنی هست. دوستان مراقب باشید. به شدتSad
دوستی که پیام خصوصی دادید در مورد بلیت. من جواب دادم ولی پاک شده. من که دیگه اینجا چیزی نمینویسم.
اگه دوست داشتی این رو هم پاک کن.

امیدوارم توضیح مناسبی وجود داشته باشه.

ای بابا چرا اینکار رو می کنن؟ یکی داره بهمون کمک میکنه! نکنه به بیزنس خودشون لطمه میخوره؟
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، smpf
(2014-04-24 ساعت 14:04)itex نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 10:47)mordadi نوشته:  بسیار ممنون zaniar جان .خیلی عالی هست. فقط 2 تا پیشنهاد ...اگه همه همموافق باشن.1. توی توتال و آنکارا هم no. of cases را مثل ابوظبی و ایروان هر case یک خط باشه و 2. رنگ سبز و خاکستری خیلی نزدیک هستن به هم. یک فکری به حال این موضوع هم بکنیم. مثلا از رنگ سبز خیلی روشن استفاده کنیم یا هر چی که بهتر بشه جداسازی کرد. در ضمن من یک نظری دارم که نمیدونم شما میتونین کاری کنین یا آیتکس عزیز باید زحمتش رو بکشه؟ یک ردیف دیگه جلوی اسمهامون توی جدول منتظران اضافه کنیم به نام ceac last update . فکرکنم در آینده کمک کننده باشه هم برا خودمون هم آیندگانSmile .البته اینهایی که گفتم در صورت صلاحدید خودتون و موافقت دوستان دیگه . به هر حال ممنون از زحمتی که کشیدی.

(2014-04-24 ساعت 11:14)zaniar_tnt نوشته:  با تشکر از نظراتتون،

در مورد last update : این قابلیت قبلاً وجود داشت ولی به 4 دلیل حذف شد:
1- بیشتر دوستان معمولاً بروز شدنشون رو اطلاع نمیدادن
2- بروز کردن جدول در این مورد کار زمانبری هستش
3- بروز شدن چون براساس ایمیل هم صورت میگیره صرفاً به معنی کار روی پرونده نیست
4- از همه مهمتر ارتباط معنی داری بین بروز شدن در CEAC و کلیر شدن وجود نداره و به عبارت دیگه فایده ای نداره این ستون و فقط برای سرگرمی خوبه
من به شخصه آیتم 4 رو قبول ندارم هنوز تحقیقی رو این مسئله انجام نشده و نمیشه به این صراحت نتیجه گیری کرد !!یه بررسی آماری میتونه کمک کننده باشه به تفکیک حتی نوع ویزا و جنسیت !!
18 JAN 4،ژانویه 15 اکتبر 18 فوريه
18 FEB ،18ژانویه .6 نوامبر 23فوريه،
4 MARCH 18 فوريه 20 مارچ 17 مارچ
12 MARCH 4،، مارس 16 اپریل 13ايپريل
21 MARCH مارس12 17 اپریل 15ايپريل
28 MARCH مارس28 21 آپریل کلیر شد
2 April 2 آپریل
18 April 18آپریل
21آپریل
22آپریل
من فکر میکنم وقتی داده ها زیاد باشه بشه یه چیزای از توش در آورد !!و تا بررسی نشده نمیشه حکم قطعی صادر کرد !!هر کی دوست داره آپدیتهاشو بنویسه با نوع ویزا و جنسیت ببینیم چی در میاد از توش
من فی میل ویزا نامزدی و مصاحبه اول آپریل ایروان و اپدیتهام 16 آپریل و 21 آپریل قبل از اونهم 9 آپریل و 15 آپریل بود که فکر میکنم بدلیل ایمیل و رسیدن نقص مدارک به سفارت بوده !پیش بینی بعدی ام نیمه می هستش که آپدیت بشم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، hamed_na ، smpf
(2014-04-24 ساعت 16:17)lidlid نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 10:43)itex نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 07:41)Alireza83 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 01:06)houmanmir نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 01:03)Alireza83 نوشته:  خیلی ببخشید ودستان ولی من توی این سایت که یکی که نمی دونیم کی هست و چیکارست ، نشسته و تصمیم می گیره کدوم مطلب پاک بشه کدوم پاک نشه خیلی احساس امنیت نمی کنم. تصمیم گرفتم که فقط اینجا بیننده باشم . ممنونم.

علیرضا جان ناراحت نشو ، بعضی وقت ها از این اشتباها میشه ، مطمئن باش مدیرای سایت این مسئله رو بررسی میکنن Smile

چه جالب . حتی پیام خصوصی رو هم کنترل می کنند و پاک می کنند. به نظر خیلی جای نا امنی هست. دوستان مراقب باشید. به شدتSad
دوستی که پیام خصوصی دادید در مورد بلیت. من جواب دادم ولی پاک شده. من که دیگه اینجا چیزی نمینویسم.

امیدوارم توضیح مناسبی وجود داشته باشه.

ای بابا چرا اینکار رو می کنن؟ یکی داره بهمون کمک میکنه! نکنه به بیزنس خودشون لطمه میخوره؟

علیرضا یه ایمیل بذاره خارج ازین سایت بچه ها باش تماس بگیرند و مسئولیتش هم با خودشون !Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-04-24 ساعت 18:35)shaya نوشته:  من به شخصه آیتم 4 رو قبول ندارم هنوز تحقیقی رو این مسئله انجام نشده و نمیشه به این صراحت نتیجه گیری کرد !!یه بررسی آماری میتونه کمک کننده باشه به تفکیک حتی نوع ویزا و جنسیت !!
18 JAN 4،ژانویه 15 اکتبر 18 فوريه
18 FEB ،18ژانویه .6 نوامبر 23فوريه،
4 MARCH 18 فوريه 20 مارچ 17 مارچ
12 MARCH 4،، مارس 16 اپریل 13ايپريل
21 MARCH مارس12 17 اپریل 15ايپريل
28 MARCH مارس28 21 آپریل کلیر شد
2 April 2 آپریل
18 April 18آپریل
21آپریل
22آپریل
من فکر میکنم وقتی داده ها زیاد باشه بشه یه چیزای از توش در آورد !!و تا بررسی نشده نمیشه حکم قطعی صادر کرد !!هر کی دوست داره آپدیتهاشو بنویسه با نوع ویزا و جنسیت ببینیم چی در میاد از توش
من فی میل ویزا نامزدی و مصاحبه اول آپریل ایروان و اپدیتهام 16 آپریل و 21 آپریل قبل از اونهم 9 آپریل و 15 آپریل بود که فکر میکنم بدلیل ایمیل و رسیدن نقص مدارک به سفارت بوده !پیش بینی بعدی ام نیمه می هستش که آپدیت بشم Smile

هرجور خودتون صلاح میدونین ولی پیشنهاد من این هستش که اگر میخواین روی چیزی کار کنین ارتباط همین فاکتورهایی که نام بردین (مثل نوع پرونده، جنسیت و...) رو با زمان کلیر شدن استخراج کنین که اطلاعاتش هم موجوده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، hamed_na ، shaya ، romance33 ، smpf
(2014-04-24 ساعت 00:47)Alireza83 نوشته:  من جواب این پست رو دادم. چرا پاک شد؟ کسی مشکلی داره با این موضوع؟
من پاکش نکردم. فکر کنم اونی که پاکش کرده به خاطر اسم آژانسی هست که تو پستت آوردی. فکر کردن شما تبلیغ آژانس کردین.
البته من با شما موافقم. اینجا یک محیط مجازی هست که اصلاً هویت هیچ کاربر و مدیری مشخص نیست. معلوم نیست پشت این آیدی ها کیا هستند و کجا نشستن پست می ذارن؟ همگی خیلی مراقب باشید. من به تصمیم شما هم که فقط می خوای بیننده باشی احترام میذارم.
(2014-04-24 ساعت 07:41)Alireza83 نوشته:  چه جالب . حتی پیام خصوصی رو هم کنترل می کنند و پاک می کنند. به نظر خیلی جای نا امنی هست. دوستان مراقب باشید. به شدتSad
بچه ها کنترل پنل من اجازه دسترسی به پیام های خصوصی شما رو نمیده. تنها کسی که می تونه پیام خصوصی بخونه ادمین سایت (ناظم) هست. او از لحاظ اخلاقی خودش رو مجاز به همچین کاری نمی دونه. به علاوه مدت زمان کمی برای سر زدن به سایت داره و اصلاً وقت این که بیاد پیام های خصوصی این همه کاربر رو چک کنه نداره. اگر شما جای او بودین و پیام خصوصی کسی رو می خوندین و در حد یک آدم نرمال IQ داشتین پیام خصوصی خونده شده رو حذف می کردین و یا با کنترل پنلی که داشتین اون رو به صورت پیام نخونده در میاوردین. البته من مجدداً با این دوستمون موافقم که سرویس پیام های خصوصی امنیت چندانی نداره. چند ماه پیش من به دفعات مکرر به خاطر یک باگ نرم افزاری به عوض اینباکس خودم به پیام های خصوصی کاربر دیگه ای دسترسی پیدا کرده بودم. در عوض کاربر دیگه ای از برندگان 2013 به پیام های خصوصی من دسترسی داشت و بهم موضوع رو خبر داد. منم به مسئول فنی سایت یعنی payam_prz موضوع رو گزارش کردم و او اجباراً جدول پیام های خصوصی کل سایت رو ریست کرد. از اون زمان من دیگه مشکلی نداشتم ولی نرم افزار کامپیوتری هست دیگه. ممکنه دوباره اشکال پیدا کنه. بنابراین اطلاعات مهم و محرمانه رو از طریق پیام خصوصی رد و بدل نکنین. برای این موارد از ایمیل استفاده کنین خیلی بهتره. از این دوستمون هم که ناراحته معذرت می خوام. امیدوارم سوء تفاهمش رفع شده باشه. همگی موفق باشید.
(2014-04-22 ساعت 11:52)amjad نوشته:  از میون هزارو یک دلیلی که ممکن یک نفر چک بخوره من چند تا دلیل برای خودم سراغ دارم
تغییر فامیل- اسم عرب ی - سابقه کار در پتروشیمی - شغل ام نیتی برادرم در دالاس - سفر س و ر یه و فکر میکنم از همه کم اهمیت تر سابقه جب هه
برادر رمانتیک هم سابقه کار نظ امی دارن ؟
تو چه كردي كه به قلب همگان جا داري... آنچه خوبان همه دارند تو يكجا داري.
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، amjad ، hamed_na ، shaya ، sce ، romance33 ، pari pariaaa ، kage.omid
به امید خبرهای خوش...
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
من که هفته ای یکبار سیس رو چک می کنم اونهم روزهای جمعه هست ولی هیچ خبری از آپدیت ها نیست Sad
دو ماه پیش چند بار پشت سر هم آپدیت شدم ولی از 5 مارچ به بعد هیچ خبری نیست
بچه های ابوظبی یه خبری از خودتون بدید لدفن
خدا کنه امروز اینجا پر بشه از صدای هوراااااااا
بچه ها یعنی ما هیچ کاری برای سرعت دادن به کارم نمی تونیم انجام بدیم؟ Sad
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، mordadi ، shaya ، houmanmir ، pari pariaaa ، behnam7 ، taghi1311 ، kage.omid
(2014-04-25 ساعت 11:43)lidlid نوشته:  من که هفته ای یکبار سیس رو چک می کنم اونهم روزهای جمعه هست ولی هیچ خبری از آپدیت ها نیست Sad
توی این مرحله نه. هیچ کاری متاسفانهSad
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، taghi1311
(2014-04-25 ساعت 11:43)lidlid نوشته:  من که هفته ای یکبار سیس رو چک می کنم اونهم روزهای جمعه هست ولی هیچ خبری از آپدیت ها نیست Sad

یعنی جولای مصاحبه شدین بعد اونوقت آپدیت هاتون توی ژانویه و مارس بود ؟
میشه آپدیتهاتون رو برامون بنویسید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid

ابوظبی جمعه ها هیچ کاری نمیکنه!! ینی بستست! آنکارا و ایروان اکثرا تو این روزا کلیر میکنن
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان