کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
داداش من ابوظبي هيچ روز از هفته كاري نميكنه ، همه روزها تعطيل هستن.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، lidlid ، taghi1311 ، romance33
فكر كنم كلا سر كار هستيم، آخه مگر ميخان چكار كنن كه ١٠ ماه طول كشيده و تا ٣ سالش هم من ديدم و هنوز جواب نگرفتن. احتمالا نتونستن قانوني ريجكتمون كنن اينجوري دارن خستمون ميكنن تا بيخيال شيم. هر چي ميگذوه هم ميانگين زمان انتظار ميره بالاتر. و اينكه مدت زمان كلير ربطي به حساسيت كيس نداره يعني كسايي كه پروندشون هيچ حساسيتي نداره و اصلا طرف ٢٠ سالشه و تازه از تخم در اومده هم دارن همينجوري علاف ميكنن. و مشخصه كه قانون مشخصي هم نداره قبلا يك ماه بعد از آپديت هاي مكرر كلير ميشدن ولي الان كه خيليها دو سه ماه از آپديت هاشون گذشته ولي هيچ خبري نيست.فكر كنم داريم تاوان ايراني بودنمون رو ميديم.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، alitab ، k1_cid ، amjad ، pari pariaaa ، taghi1311 ، mordadi ، romance33 ، kage.omid
(2014-04-25 ساعت 13:46)jafarpourmh نوشته:  فكر كنم كلا سر كار هستيم، آخه مگر ميخان چكار كنن كه ١٠ ماه طول كشيده و تا ٣ سالش هم من ديدم و هنوز جواب نگرفتن. احتمالا نتونستن قانوني ريجكتمون كنن اينجوري دارن خستمون ميكنن تا بيخيال شيم. هر چي ميگذوه هم ميانگين زمان انتظار ميره بالاتر. و اينكه مدت زمان كلير ربطي به حساسيت كيس نداره يعني كسايي كه پروندشون هيچ حساسيتي نداره و اصلا طرف ٢٠ سالشه و تازه از تخم در اومده هم دارن همينجوري علاف ميكنن. و مشخصه كه قانون مشخصي هم نداره قبلا يك ماه بعد از آپديت هاي مكرر كلير ميشدن ولي الان كه خيليها دو سه ماه از آپديت هاشون گذشته ولي هيچ خبري نيست.فكر كنم داريم تاوان ايراني بودنمون رو ميديم.
متاسفانه دقیقا همینیه که شما می فرمایید.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، alitab ، shaya ، pari pariaaa
شماره های جدید اعلام شد...
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، hamed_na ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-04-25 ساعت 19:21)zaniar_tnt نوشته:  شماره های جدید اعلام شد...

ما كه نبوديم
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33
و باز هم هیچ ...
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33
(2014-04-23 ساعت 11:48)amjad نوشته:  سلام
ژانویه : 4،18
فوریه : 18
مارچ : 4،12،28
اپریل : 2 ،18، 21 ، 22
شاید این جمعه بیاید ! شاید!
این جمعه هم نیومد
تورنادو عمو سعیدو ول کنه بیاد اونارو ببرشون!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، pari pariaaa ، romance33
(2014-04-25 ساعت 12:18)shaya نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 11:43)lidlid نوشته:  من که هفته ای یکبار سیس رو چک می کنم اونهم روزهای جمعه هست ولی هیچ خبری از آپدیت ها نیست Sad
دو ماه پیش چند بار پشت سر هم آپدیت شدم ولی از 5 مارچ به بعد هیچ خبری نیست
بچه های ابوظبی یه خبری از خودتون بدید لدفن
خدا کنه امروز اینجا پر بشه از صدای هوراااااااا
بچه ها یعنی ما هیچ کاری برای سرعت دادن به کارم نمی تونیم انجام بدیم؟ Sad

یعنی جولای مصاحبه شدین بعد اونوقت آپدیت هاتون توی ژانویه و مارس بود ؟
میشه آپدیتهاتون رو برامون بنویسید؟
سلام
راستش من سایت مهاجر سرا رو خیلی وقت نیست که عضو شدم و سیس رو هم چک نمی کردم
قاعدتا بعد از مصاحبه و پیگیری های ایمیلی و تلفنی آپدیت شدیم ولی آپدیت های بدون پیگیری و چند تا پشت سر هم تو فوریه بود. من تاریخ هارو جایی یادداشت نکردم
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، romance33 ، shaya
تا اونجایی که من میدونم آنکارا امروز شماره جدیدی اعلام نکرده. احتمالاً ستاره کم و زیاد کرده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
منم نبودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، taghi1311 ، romance33 ، kamalir36
سلام دوستای گلم. فکر کنم یکم زود از کوره در رفتم. قصد نداشتم 2باره اینجا چیزی بنویسم ولی حس کردم به اینجا مدیونم. از سوالاتی که این چند روزه بچه ها ازم پرسیدن حس کردم واقعاً احتیاج به کمک دارند و درست نیست که یی تفاوت باشم.
قبلش یه چیزی بگم.
دوستان لطفاً دیگه سوالاشون رو با پیام خصوصی نپرسن. اینجا بپرسن که جوابش به درد همه بخوره.
لطفاً هم از مسائل شخصی من نپرسید.
دوستانی که تلفن من رو دارند لطفاً انتشار ندهند ممنون میشم.
سوالای که در تخصص من هست و می تونم جواب بدم اینهاست.
خدمات فرودگاهی ( ایرلاین های مختلف و مقررات اونها و مقدار بار و اضافه بار و.....)
مقررات سفر های خارجی و قوانین خرید بلیت و......
قوانین آمریکا در مورد مسافرت با ویزا و مقررات فرود گاه های مختلف آمریکا
در زمینهء خرید بلیت هم می تونم راهنمایتون کنم . البه خودم بلیت صادر نمی کنم ولی با چند تا از آژانس های داخل ایران و داخل آمریکا کار می کنم.
البته اینها هیچ کدوم کار اصلی من نیست.
امید وارم به دوستانم کمک کرده باشم.Smile
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، pari pariaaa ، kamalir36 ، romance33 ، shaya ، itex ، hamed_na ، sib 24 ، behnam7 ، فری خانم
(2014-04-26 ساعت 01:05)Alireza83 نوشته:  سلام دوستای گلم. فکر کنم یکم زود از کوره در رفتم. قصد نداشتم 2باره اینجا چیزی بنویسم ولی حس کردم به اینجا مدیونم. از سوالاتی که این چند روزه بچه ها ازم پرسیدن حس کردم واقعاً احتیاج به کمک دارند و درست نیست که یی تفاوت باشم.
قبلش یه چیزی بگم.
دوستان لطفاً دیگه سوالاشون رو با پیام خصوصی نپرسن. اینجا بپرسن که جوابش به درد همه بخوره.
خدمات فرودگاهی ( ایرلاین های مختلف و مقررات اونها و مقدار بار و اضافه بار و.....)
در زمینهء خرید بلیت هم می تونم راهنمایتون کنم . البه خودم بلیت صادر نمی کنم ولی با چند تا از آژانس های داخل ایران و داخل آمریکا کار می کنم.

سلام میشه در مورد مقررات فرودگاه شیکاگو یه کمی توضیح بدین. مگه واسه مسافران خارجی این قوانین شامل قوانین فدرال نمیشه ؟
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
چند نکته بگم از سوالایی که تا حالا ازم پرسیدن.
1- کسی که ویزای نامزدی داره می تونه بلیت یک طرفه بخره البته 2طرفه بخره ارزون تره چون یک طرفه 70% قیمت دو طرفست.
2-با ویزای آمریکا نمیشه داخل کشور دیگه ای پیاده شد و از فرودگاه خارج شد. مثلاً برین آلمان چند روز بمونین بعد برین آمریکا. نمی شه.
3-چمدان های شما همزمان با شما به مقصد می رسه نمی شه وسط راه یجا بمونین بار خودش بره به مقصد. (البته در مورد فریت نمیگم ها)
4-اعتبار بلیت 1 سال است از زمان حرکت. حتی اگه برگشت شما Open باشه نمیشه بیشتر از یک سال برگشت رو عقب انداخت. البته بستگی به نوع بلیت داره بعضی ها 3 ماهن بعضی 6 ماه و..... نوع بلیت مهمه. ما 10-15 مدل بلیت وکلاس بلیت داریم.
مبلغ کنسلی و تغییر تاریخ هر بلیت هم بستگی به ایرلاین داره. موقع خرید نوشته که چقدر برای کنسل کردن و چقدر برای تغییر تاریخ باید بیدن. بعضی ایرلاین ها هم تغییر تاریخشون تا یک زمان مشخص رایگان. مثل Emirates Airline
5-مقدار بار مجاز بستگی به ایرلاین و مسیر پروازی داره و نوع بلیت. معمولاً تا آمریکا بسته2 تا 23 کیلویی هست. بازم میگم بستگی داره .... روی بلیت نوشته 1 P یا 2 P fبعضی مواقع هم به پوند نوشته. 50 پوند میشه 23 کیلو
6- مبلغ اضافه بار هم باز بستگه به ایرلاین و کلاس پرواز داره.2 نوع اضافه بار داریم. یا وزن زیاد یا بسته اضافه
مثلاً Lufthansa وزن زیاد رو 150 $ و اضافه بار رو 250 $ می گیره. بعضی ایرلاین ها اضافه بار رو کیلووی حساب می کنند و بعضی ها نه. اگه مثلاً بار مجاز شما 23 باشه تا 32 کیلوگرم مبلغ اضافه بارش ثابت یعنی فرقی نداره 24 باشه یا 30 یا 32 . پول همون وزن اضافرو میدی (150$). ولی بعضی ایرلان ها برای هر کیلو به کیلو وزن اضافه یه مبلغی می گیرند. مبلغ اضافه بار ضرب در مقدار کیلو بار اضافه.
7-اگر با کردیت کارت می تونید بلیت بخرید از ایران ارزونتر در میاد. آژانس ها بلیت رو با ارز آزاد حساب می کنند. پس اگه از ایران می خرید وقتی بخرید که دلار پایینه.
8-سعی کنید بهترین مسیر رو برای سفر انتخاب کنید. خودتون برید توی سالت های خرید بلیت آنلاین و مسیر ها و کانکشن ها رو ببینید بعد به آژانستون بگید اینو میخواین.
9-دقت کنید که شما از هر جا وارد مرز آمریکا بشید باید گمرک رو رد کنید. یعنی اگر مثلا می خواین برین کانزاس و مسیرتون از شیکاگو است باید از گمرک شیکاگو رد بشید و دوباره وارد مسیر پرواز های داخلی آمریکا بشید. در این موارد معمولاً شما مجبورید بار خودتون رو تحویل بگیرید و به از عبور از گمرک تحویل کانتر پرواز داخلی بدید. گفتم معمولا. چرا؟ چون اینم بستگه به ایرلاینی داره که استفاده می کنید. اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.
10- یک نکته مهم. پاکتی که سفارت به شما میده باید در همون مرز گمرک تحویل افسر مهاجرت داده بشه. پس حتماً داخل کیف دستیتون باشه نه چمدونی که به کانتر تحویل می دین. چون اول گمرک رو رد می کنید بعد به چمدان هاتون می رسید.
11-وزن مجاز بار دستی شما که داخل هواپیما می برید 8 کیلو گرمه. نه بیشتر. و سایز چمدان دستی شما 22 اینچ است نه بیشتر. اینجا توی فرودگاه تهران موقع سوار شدن زیاد گیر نمی دن ولی جاهای دیگه به شدت به اندازه و وزن چمدون دستی شما حساسن و دردسر میشه براتون.
دیگه از سوالای دوستان چیزی یادم نمیاد. اگه یادم اومد می نویسم.
راستی ای سوالا برای همه کساییی که می خوان مهاجرت کنند نه فقط منتظران کلرینس ویزای نامزدی. چی کار کنم که دیگران هم اینارو ببینند و جواب سوالاشون رو بگیرند ؟

(2014-04-26 ساعت 01:27)fa79iran نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 01:05)Alireza83 نوشته:  سلام دوستای گلم. فکر کنم یکم زود از کوره در رفتم. قصد نداشتم 2باره اینجا چیزی بنویسم ولی حس کردم به اینجا مدیونم. از سوالاتی که این چند روزه بچه ها ازم پرسیدن حس کردم واقعاً احتیاج به کمک دارند و درست نیست که یی تفاوت باشم.
قبلش یه چیزی بگم.

سلام میشه در مورد مقررات فرودگاه شیکاگو یه کمی توضیح بدین. مگه واسه مسافران خارجی این قوانین شامل قوانین فدرال نمیشه ؟

سلام
نه هر فرودگاه مقررات خودش رو داره. البته بگم اینو مقررات کلی یکه ولی در جزئیات با هم فرق دارن. چی می خوای بدونی؟
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، jafarpourmh ، kamalir36 ، romance33 ، houmanmir ، zaniar_tnt ، itex ، hamed_na ، georgia1 ، sib 24
(2014-04-26 ساعت 01:59)Alireza83 نوشته:  چند نکته بگم از سوالایی که تا حالا ازم پرسیدن.
1- کسی که ویزای نامزدی داره می تونه بلیت یک طرفه بخره البته 2طرفه بخره ارزون تره چون یک طرفه 70% قیمت دو طرفست.
2-با ویزای آمریکا نمیشه داخل کشور دیگه ای پیاده شد و از فرودگاه خارج شد. مثلاً برین آلمان چند روز بمونین بعد برین آمریکا. نمی شه.
3-چمدان های شما همزمان با شما به مقصد می رسه نمی شه وسط راه یجا بمونین بار خودش بره به مقصد. (البته در مورد فریت نمیگم ها)
4-اعتبار بلیت 1 سال است از زمان حرکت. حتی اگه برگشت شما Open باشه نمیشه بیشتر از یک سال برگشت رو عقب انداخت. البته بستگی به نوع بلیت داره بعضی ها 3 ماهن بعضی 6 ماه و..... نوع بلیت مهمه. ما 10-15 مدل بلیت وکلاس بلیت داریم.
مبلغ کنسلی و تغییر تاریخ هر بلیت هم بستگی به ایرلاین داره. موقع خرید نوشته که چقدر برای کنسل کردن و چقدر برای تغییر تاریخ باید بیدن. بعضی ایرلاین ها هم تغییر تاریخشون تا یک زمان مشخص رایگان. مثل Emirates Airline
5-مقدار بار مجاز بستگی به ایرلاین و مسیر پروازی داره و نوع بلیت. معمولاً تا آمریکا بسته2 تا 23 کیلویی هست. بازم میگم بستگی داره .... روی بلیت نوشته 1 P یا 2 P fبعضی مواقع هم به پوند نوشته. 50 پوند میشه 23 کیلو
6- مبلغ اضافه بار هم باز بستگه به ایرلاین و کلاس پرواز داره.2 نوع اضافه بار داریم. یا وزن زیاد یا بسته اضافه
مثلاً Lufthansa وزن زیاد رو 150 $ و اضافه بار رو 250 $ می گیره. بعضی ایرلاین ها اضافه بار رو کیلووی حساب می کنند و بعضی ها نه. اگه مثلاً بار مجاز شما 23 باشه تا 32 کیلوگرم مبلغ اضافه بارش ثابت یعنی فرقی نداره 24 باشه یا 30 یا 32 . پول همون وزن اضافرو میدی (150$). ولی بعضی ایرلان ها برای هر کیلو به کیلو وزن اضافه یه مبلغی می گیرند. مبلغ اضافه بار ضرب در مقدار کیلو بار اضافه.
7-اگر با کردیت کارت می تونید بلیت بخرید از ایران ارزونتر در میاد. آژانس ها بلیت رو با ارز آزاد حساب می کنند. پس اگه از ایران می خرید وقتی بخرید که دلار پایینه.
8-سعی کنید بهترین مسیر رو برای سفر انتخاب کنید. خودتون برید توی سالت های خرید بلیت آنلاین و مسیر ها و کانکشن ها رو ببینید بعد به آژانستون بگید اینو میخواین.
9-دقت کنید که شما از هر جا وارد مرز آمریکا بشید باید گمرک رو رد کنید. یعنی اگر مثلا می خواین برین کانزاس و مسیرتون از شیکاگو است باید از گمرک شیکاگو رد بشید و دوباره وارد مسیر پرواز های داخلی آمریکا بشید. در این موارد معمولاً شما مجبورید بار خودتون رو تحویل بگیرید و به از عبور از گمرک تحویل کانتر پرواز داخلی بدید. گفتم معمولا. چرا؟ چون اینم بستگه به ایرلاینی داره که استفاده می کنید. اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.
10- یک نکته مهم. پاکتی که سفارت به شما میده باید در همون مرز گمرک تحویل افسر مهاجرت داده بشه. پس حتماً داخل کیف دستیتون باشه نه چمدونی که به کانتر تحویل می دین. چون اول گمرک رو رد می کنید بعد به چمدان هاتون می رسید.
11-وزن مجاز بار دستی شما که داخل هواپیما می برید 8 کیلو گرمه. نه بیشتر. و سایز چمدان دستی شما 22 اینچ است نه بیشتر. اینجا توی فرودگاه تهران موقع سوار شدن زیاد گیر نمی دن ولی جاهای دیگه به شدت به اندازه و وزن چمدون دستی شما حساسن و دردسر میشه براتون.
راستی ای سوالا برای همه کساییی که می خوان مهاجرت کنند نه فقط منتظران کلرینس ویزای نامزدی. چی کار کنم که دیگران هم اینارو ببینند و جواب سوالاشون رو بگیرند ؟

قبلش یه چیزی بگم.

سلام
نه هر فرودگاه مقررات خودش رو داره. البته بگم اینو مقررات کلی یکه ولی در جزئیات با هم فرق دارن. چی می خوای بدونی؟
بیشتر در مورد کالا هایی که میتونیم با خودمون وارد آمریکا کنیم . مثلا مقدار طلا و تابلو فرش و اقلام از این قبیل . ایران خودش یه محدودیت هایی داره واسه خروج . امریکا واسه ورود چه محدودیت هایی داره؟
با توجه به تحریم ها
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 02:22)fa79iran نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 01:59)Alireza83 نوشته:  چند نکته بگم از سوالایی که تا حالا ازم پرسیدن.

قبلش یه چیزی بگم.

سلام
بیشتر در مورد کالا هایی که میتونیم با خودمون وارد آمریکا کنیم . مثلا مقدار طلا و تابلو فرش و اقلام از این قبیل . ایران خودش یه محدودیت هایی داره واسه خروج . آمریکا واسه ورود چه محدودیت هایی داره؟
با توجه به تحریم ها

خب. اول بگم که هر مرز ورودی در آمریکا مقررات خودش رو داره ولی مقررات کلی برای همه فرودگاه ها یکی. در مورد ورود کالا
به صورت کلی انواع دانه که امکان کاشت و رشت داشته باشه ورودش به آمریکا ممنوع است. مثل تخمه آفتاب گردان. تخم میوه ها و سبزی ها و .... در بعضی فرود گاه ها پسته رو هم نمی شود وارد آمریکا کرد.
میوه ی تازه ممنوع است .گیاهان تازه و زنده ممنوع است.
در مورد فرش. ورود هر نوع فرش ایرانی از سال 2009 به آمریکا ممنوع شده.
حتی اگه برای کادو دادن و هدیه باشه.
در مورد طلا و جواهر و کلاً هر چیز با ارزش و قیمتی باید قبل از رسیدن به فرودگاه مرزی مقصد، گزارش کالا هایی که همراه دارید را توی برگه ای که داخل هواپیما به شما میدهند اعلام کنید. البته اگر ارزش کل پول های نقدی و کالا ها قیمتی همراه شما بیشتر از 10.000 $ باشه.
داخل برگه ای که شما باید پر کنید در مورد همه چیز سوال شده. مثلاً : آیا به اندازه ی 10.000 $ پول نقد و کالای با ارزش همراه دارید یا نه؟
آیا تخمه و ..... همراه دارید یا نه ؟
و از این سوال ها. اگر شما در مورد این موارد دروغ بگویید و بار شما رو جستجو کنند و ببینند که دروغ گفتید توی دردسر می افتید.
در مورد طالا آلات ی که خانم ها استفاده می کنند لازم نیست اون هایی به گردن و دست و.... شما هست رو گزارش دهید. فقط مقدار اضافی که همراه دارید.
چیز دیگه ای یادم نمیاد . کسی که یک بار آمریکا رفته باشه و اون برگه رو پر کرده باشه می تونه کل موارد رو به شما بگه.
در مورد محدودیت های خروج از ایران می تونید توی سایت فرودگاه بخونید. من 2 تا از مهماشو میگم. 1- سکه بهار آزادی نمی تونید خارج کنید. هیچ نوعیش رو.
2- حد اکثر 5.000$ می تونید نقد خارج کنید.
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، fa79iran ، romance33 ، houmanmir ، zaniar_tnt ، itex ، hamed_na ، georgia1 ، shadoow ، sib 24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان