کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
wowwwwww
من الان چک کردم 18 جوون دوباره آپدیت شدم تا 2 ساعت پیش نشده بودم.
جه خبره؟ یواش یواش داره توهم کلیر شدن میاد سراغم, شد 4و11و12و17و18 June !!!!!!!!!
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: platypus15 ، mehri11 ، shaya ، فری خانم
سلام به همه دوستان خوبم.
من بعد از 12 روز از آنکارا بدون ویزا به ایران برگشتم و همچنان باید منتظر کلیر شدن بمونم.SadSad
این مسخره ترین چیزی بود که در زندگیم دیدم.
به راحتی به من گفتن که کلیر نشدم. با اینکه هنوز شماره کیسم رو سایت کوفتی آنکارا هست.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، shaya ، behnam7 ، houmanmir ، itex ، mordadi ، amjad ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 17:31)Alireza83 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم.
من بعد از 12 روز از آنکارا بدون ویزا به ایران برگشتم و همچنان باید منتظر کلیر شدن بمونم.SadSad
به راحتی به من گفتن که کلیر نشدم. با اینکه هنوز شماره کیسم رو سایت کوفتی آنکارا هست.
واقعا متاسفم !!! شوکه شدم!!
آخه چرا ؟؟؟ ازشون دلیل نخواستین برای این اشتباهشون و اینکه چرا وقت و پول شما رو به هدر دادند؟؟؟
ضمنا آیا فقط برای شما این اتفاق افتاده بود و یا کسان دیگری هم دیدید که مشکل شما رو داشتند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم

آره خیلی سخته. امیدوارم زودتر کلیر بشید.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
(2014-06-18 ساعت 15:09)shaya نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 14:28)behnam7 نوشته:  سلام دوستان من اپدیتم ۱۳ جون هستش هنوز
اونم فکرکنم بخاطر امیلی‌ که بهشون زدم شد ۱۳ هم وگرنه همون ۱۲ هم آخرین اپدیتمه
این چندمین بار هست که سفارت شروع می‌کنه به سریع جواب دادن و کلیر کردن
و تا به نزدیکی من میرسه تعطیل می‌شه
این هفته انتظار داشتم حداقل یه آپدیت بشم که هیچی‌
انگار دوباره رفتن تو کما
واقعا براشون متاسفم خیلی‌ زشته که نتونن یه نفرو بعد از یک سال چک کنن

بنظر منم دوباره کند شدن چرا نمیدونم !!!

(2014-06-18 ساعت 17:45)georgia1 نوشته:  
واقعا متاسفم !!! شوکه شدم!!
آخه چرا ؟؟؟ ازشون دلیل نخواستین برای این اشتباهشون و اینکه چرا وقت و پول شما رو به هدر دادند؟؟؟
ضمنا آیا فقط برای شما این اتفاق افتاده بود و یا کسان دیگری هم دیدید که مشکل شما رو داشتند؟

متاسفم که اینو می شنوم ، شما قبل از رفتن ایمیل هم ازشون گرفتین که کلیر رو کانفرم کرده باشن؟
پاسخ

ای بابا اینا چرا اینطوری رفتار میکنن , یعنی چی آخه؟؟؟Sad
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
سلام دوستان. سايت دوباره مشكل پيدا كرده بود؟ شرمنده از اينكه دير خبر ميدم اما من نمي تونستم وارد سايت بشم!!! از اتفاقي كه براي عليرضاي عزيز افتاد خيلي ناراحت شدم. هممون مي دونيم تحمل اين كليرنس لعنتي به خودي خود سخت هست ديگه اين مسايل هم كه بدترش مي كنه. از خدا مي خوام اين انتظار و واسه همه هر چه زودتر تموم كنه???. فقط چند تا نكته بگم. من با خود دكتر صحبت نكردم با منشي صحبت كردم كه قبول نكرد زودتر مديكال و بده اما قبلش به سفارت ايميل زدم و گفتم ٣ مديكال و مي گيرم اگه ٣:١٥ اونجا باشم قبول مي كنيد اونا هم قبول كردن.در ضمن لطفا به ايميلشون در مورد مدارك مورد نياز توجه نكنيد و هرچي مدرك داريد با خودتون ببريد. از من تو سفارت كارت ملي با ترجمه هم خواستند كه خوشبختانه همراه داشتم اما هيچ جا ازم نخواسته بودن ببرم. واسه ما ها كه دقيقه نود كلير مي شيم همين چيزا مي تونه كارمون رو عقب بندازه
پاسخ
تشکر کنندگان: platypus15 ، behnam7 ، shaya ، jafarpourmh ، hamed_na ، mehri11 ، mordadi ، amjad ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 18:44)1362Eli نوشته:  سلام دوستان. سايت دوباره مشكل پيدا كرده بود؟ شرمنده از اينكه دير خبر ميدم اما من نمي تونستم وارد سايت بشم!!! از اتفاقي كه براي عليرضاي عزيز افتاد خيلي ناراحت شدم. هممون مي دونيم تحمل اين كليرنس لعنتي به خودي خود سخت هست ديگه اين مسايل هم كه بدترش مي كنه. از خدا مي خوام اين انتظار و واسه همه هر چه زودتر تموم كنه???. فقط چند تا نكته بگم. من با خود دكتر صحبت نكردم با منشي صحبت كردم كه قبول نكرد زودتر مديكال و بده اما قبلش به سفارت ايميل زدم و گفتم ٣ مديكال و مي گيرم اگه ٣:١٥ اونجا باشم قبول مي كنيد اونا هم قبول كردن.در ضمن لطفا به ايميلشون در مورد مدارك مورد نياز توجه نكنيد و هرچي مدرك داريد با خودتون ببريد. از من تو سفارت كارت ملي با ترجمه هم خواستند كه خوشبختانه همراه داشتم اما هيچ جا ازم نخواسته بودن ببرم. واسه ما ها كه دقيقه نود كلير مي شيم همين چيزا مي تونه كارمون رو عقب بندازه

خدا رو شکر که تو یکی بالاخره کارت انجام شد خیلی ممنون زا اطلاعات خوبی که میدی
منم فکر میکنم باید خیلی محکم کاری کرد و قبل از رفتن باید ایمیل زد و کانفیرم کلیرنس رو گرفت و همه مدارک رو هم ببریم که اونجا لنگ چیزی نمونیم !!!خدای تو فقط یه کاری کن من زودتر کلیر شم بقیه اش با من Tongue
ارمنستان با دو کیس خانوادگی فقط 2 کیس !!!آپ دیت شد YRV2014571018وYRV2013725013
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، itex ، amjad ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 18:44)1362Eli نوشته:  سلام دوستان. سايت دوباره مشكل پيدا كرده بود؟ شرمنده از اينكه دير خبر ميدم اما من نمي تونستم وارد سايت بشم!!! از اتفاقي كه براي عليرضاي عزيز افتاد خيلي ناراحت شدم. هممون مي دونيم تحمل اين كليرنس لعنتي به خودي خود سخت هست ديگه اين مسايل هم كه بدترش مي كنه. از خدا مي خوام اين انتظار و واسه همه هر چه زودتر تموم كنه???. فقط چند تا نكته بگم. من با خود دكتر صحبت نكردم با منشي صحبت كردم كه قبول نكرد زودتر مديكال و بده اما قبلش به سفارت ايميل زدم و گفتم ٣ مديكال و مي گيرم اگه ٣:١٥ اونجا باشم قبول مي كنيد اونا هم قبول كردن.در ضمن لطفا به ايميلشون در مورد مدارك مورد نياز توجه نكنيد و هرچي مدرك داريد با خودتون ببريد. از من تو سفارت كارت ملي با ترجمه هم خواستند كه خوشبختانه همراه داشتم اما هيچ جا ازم نخواسته بودن ببرم. واسه ما ها كه دقيقه نود كلير مي شيم همين چيزا مي تونه كارمون رو عقب بندازه

مرسی از اطلاعاتتون
از شما چه مدارکی خواستن؟پاسپورتو کی دادید سفارت و کی برگردوندن؟ همون پست اولوس بودید؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. ما که هنوز کلیر نشدیم ولی شاید وقتی دیگر.Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-06-18 ساعت 17:13)hamed_na نوشته:  wowwwwww
من الان چک کردم 18 جوون دوباره آپدیت شدم تا 2 ساعت پیش نشده بودم.
جه خبره؟ یواش یواش داره توهم کلیر شدن میاد سراغم, شد 4و11و12و17و18 June !!!!!!!!!

انشالله اینهفته خیلی ها کلیر شن Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، mordadi ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 19:28)jafarpourmh نوشته:  

مرسی از اطلاعاتتون
از شما چه مدارکی خواستن؟پاسپورتو کی دادید سفارت و کی برگردوندن؟ همون پست اولوس بودید؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. ما که هنوز کلیر نشدیم ولی شاید وقتی دیگر.Wink
من ptt رو انتخاب كردم. يعني همسرم اينكارا رو انجام داد نمي دونم با اين لوتوس كه مي گين فرق داره يا نه? تو ايميلاز من فقط ترجمه شناسنامه خواستن و مديكال. اما تو سفارت به جز اصل و ترجمه شناسنامه ، اصل و ترجمه كارت ملي هم خواستن كه بهشون گفتم چون نخواسته بودين ترجمه جديد ندارم گفتن نياز نيست همون قديمو گرفتن. پاسپورتم هنوز نگرفتم ايشالا بزودي خبرشو مي دم
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، hamed_na ، shaya ، mordadi ، فری خانم
سلام دوستان، من ١شنبه به سفارت ايميل زدم و ٢ شنبه جواب دادن كه كلير شدي ولي بايد ٩ جولاي بياي مصاحبه دوباره!!!!!!!! يه سري مدارك هم بايد با خودم ببرم! ولي هنوز شماره كيسم را تو سايت اعلام نكردن، من كلي حالم كرفته شد ! واقعا جرا دوباره مصاحبهSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، hamed_na ، mehri11 ، shaya ، behnam7 ، itex ، 1362Eli ، romance33 ، shmo ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 20:58)poori نوشته:  سلام دوستان، من ١شنبه به سفارت ايميل زدم و ٢ شنبه جواب دادن كه كلير شدي ولي بايد ٩ جولاي بياي مصاحبه دوباره!!!!!!!! يه سري مدارك هم بايد با خودم ببرم! ولي هنوز شماره كيسم را تو سايت اعلام نكردن، من كلي حالم كرفته شد ! واقعا جرا دوباره مصاحبهSadSad

تبريك بسيار زياد. بابا دمت گرم . من اگر جاي شما بودم از خوشحالي مرده بودم.چيزي كه نيست برو مصاحبه حالشو ببر. بازم تبريك. من باور كن خيلي نگرانت بودم چون فقط شما بودي كه بالاي يكسال كليرت طول كشيد و من نگران بودم كه اين قضيه باب بشه. ولي شما ٩ جولاي كه بري پاستو ميگيره و ٥ روز بعد با ويزا ميدنت.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: poori ، shaya ، behnam7 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 20:58)poori نوشته:  سلام دوستان، من ١شنبه به سفارت ايميل زدم و ٢ شنبه جواب دادن كه كلير شدي ولي بايد ٩ جولاي بياي مصاحبه دوباره!!!!!!!! يه سري مدارك هم بايد با خودم ببرم! ولي هنوز شماره كيسم را تو سايت اعلام نكردن، من كلي حالم كرفته شد ! واقعا جرا دوباره مصاحبهSadSad

خیلی تبریک میگم
نگران نباش یه مصاحبهء فرمالیته هست. یادمه صبر ایوب هم دوباره مصاحبه شد گفت فقط قسم خوردم که همه چیز مثل سابقه و چیزی تغییر نکرده
پاسخ
تشکر کنندگان: poori ، shaya ، platypus15 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 21:42)hamed_na نوشته:  

خیلی تبریک میگم
نگران نباش یه مصاحبهء فرمالیته هست. یادمه صبر ایوب هم دوباره مصاحبه شد گفت فقط قسم خوردم که همه چیز مثل سابقه و چیزی تغییر نکرده

یعنی اگه ایمیل نمی زدی اونا یادشون میرفت بگنTongueمن ز 6 ماه به بعد که انشالله تا انوموقع طول نمیکشه هر دو هفته یه ایمیل خودکر براشون میزنم Smile
پوری خیلی خوشحال باش این مصاحبه فرمالیته است پاستو بجای اینکه بندازی صندوق میدی اون آفیسر تا ویزاتو بزنن توشBig Grinخیلی خوشحال شدم که جلوی اسمت تو جدول پر میشه Big Grinراستی یادم رفت بگم هووووراااااااااااااااا الان میرم ساز و دهلم بیارمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، poori ، platypus15 ، amjad ، mordadi ، shadoow ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان