کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-18 ساعت 22:00)shaya نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 21:42)hamed_na نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 20:58)poori نوشته:  سلام دوستان، من ١شنبه به سفارت ايميل زدم و ٢ شنبه جواب دادن كه كلير شدي ولي بايد ٩ جولاي بياي مصاحبه دوباره!!!!!!!! يه سري مدارك هم بايد با خودم ببرم! ولي هنوز شماره كيسم را تو سايت اعلام نكردن، من كلي حالم كرفته شد ! واقعا جرا دوباره مصاحبهSadSad

خیلی تبریک میگم
نگران نباش یه مصاحبهء فرمالیته هست. یادمه صبر ایوب هم دوباره مصاحبه شد گفت فقط قسم خوردم که همه چیز مثل سابقه و چیزی تغییر نکرده

یعنی اگه ایمیل نمی زدی اونا یادشون میرفت بگنTongueمن ز 6 ماه به بعد که انشالله تا انوموقع طول نمیکشه هر دو هفته یه ایمیل خودکر براشون میزنم Smile
پوری خیلی خوشحال باش این مصاحبه فرمالیته است پاستو بجای اینکه بندازی صندوق میدی اون آفیسر تا ویزاتو بزنن توشBig Grinخیلی خوشحال شدم که جلوی اسمت تو جدول پر میشه Big Grinراستی یادم رفت بگم هووووراااااااااااااااا الان میرم ساز و دهلم بیارمBig Grin

مرسي از همه، بهم روحيه دادينWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، behnam7 ، hamed_na ، mordadi ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 22:12)poori نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 22:00)shaya نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 21:42)hamed_na نوشته:  [quote='poori' pid='514097' dateline='1403108926']
سلام دوستان، من ١شنبه به سفارت ايميل زدم و ٢ شنبه جواب دادن كه كلير شدي ولي بايد ٩ جولاي بياي مصاحبه دوباره!!!!!!!! يه سري مدارك هم بايد با خودم ببرم! ولي هنوز شماره كيسم را تو سايت اعلام نكردن، من كلي حالم كرفته شد ! واقعا جرا دوباره مصاحبهSadSad

خیلی تبریک میگم
نگران نباش یه مصاحبهء فرمالیته هست. یادمه صبر ایوب هم دوباره مصاحبه شد گفت فقط قسم خوردم که همه چیز مثل سابقه و چیزی تغییر نکرده

یعنی اگه ایمیل نمی زدی اونا یادشون میرفت بگنTongueمن ز 6 ماه به بعد که انشالله تا انوموقع طول نمیکشه هر دو هفته یه ایمیل خودکاربراشون میزنم پوری خیلی خوشحال باش این مصاحبه فرمالیته است پاستو بجای اینکه بندازی صندوق میدی اون آفیسر تا ویزاتو بزنن توشخ یلی خوشحال شدم که جلوی اسمت تو جدول پر میشه
راستی یادم رفت بگم هووووراااااااااااااااا الان میرم ساز و دهلم بیارم:[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]

همه، بهم روحيه دادينWink
من مصاحبه داشتم یه کیس خانوادگی مثل تو بود با من مصاحبه شد و همونروز پاسشو گرفت و چند روز بعد ویزا توش بهش دادن الان هم کالیفرنیاست !چشم بهم بزنی رفتیم تو صفحه بعدی داریم درمورد گرفتن گرین کارت و...تبادل اطلاعات میکنیمTongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، poori ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 20:58)poori نوشته:  سلام دوستان، من ١شنبه به سفارت ايميل زدم و ٢ شنبه جواب دادن كه كلير شدي ولي بايد ٩ جولاي بياي مصاحبه دوباره!!!!!!!! يه سري مدارك هم بايد با خودم ببرم! ولي هنوز شماره كيسم را تو سايت اعلام نكردن، من كلي حالم كرفته شد ! واقعا جرا دوباره مصاحبهSadSad

پوری جان اصلا نگران نباش
ماهم به احتمال زیاد مثل شماییم
خدارو شکر که کلیرت کردن
فقط می‌شه راهنمای کنی‌ چیا از ت خواستن که ماهم کم کم آماده کنیم
بجز مدیکال و برگه صورتی‌ و برگه‌ پست و پاسپورت
موفق باشی‌
WinkBig Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: poori ، فری خانم
سلام دوستان من يه سوال دارم
نميدونم اينجا جاشه يا نه
من ١جون رفتم ابوظبي براي مصاحبه نامزدي و اونجا گفتم كار نميكنم و واقعا هم كار نميكردم
اما الان ميخوام كار كنم جون معلوم نيست كي جواب كليرنس بياد،
پزشك هستم ،
اكه برم كار كنم كليرنس قراره بيشتر طول بكشه؟
جون بايد برم مجوز طبابت بگيرم و...
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na
(2014-06-18 ساعت 22:40)مسكاتي نوشته:  سلام دوستان من يه سوال دارم
نميدونم اينجا جاشه يا نه
من ١جون رفتم ابوظبي براي مصاحبه نامزدي و اونجا گفتم كار نميكنم و واقعا هم كار نميكردم
پزشك هستم ،

نه مشکلی نیست کار کنین. بر فرض محال بعداً دوباره بهتون گفتم براشون توضیح بدین که دوباره رفتین سر کار. ولی در مراحل کلیرنس شما تأثیری نداره به هر حال

(2014-06-18 ساعت 17:31)Alireza83 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم.
من بعد از 12 روز از آنکارا بدون ویزا به ایران برگشتم و همچنان باید منتظر کلیر شدن بمونم.SadSad
این مسخره ترین چیزی بود که در زندگیم دیدم.
به راحتی به من گفتن که کلیر نشدم. با اینکه هنوز شماره کیسم رو سایت کوفتی آنکارا هست.

واقعاً متأسفم. امیدوارم زودتر کلیر بشی
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، hamed_na ، romance33 ، فری خانم
خوب خدا رو شكر poori عزيز هم كلير شد???نگران نباش تا چشم رو هم بزاري اونوري
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، poori ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 23:25)1362Eli نوشته:  خوب خدا رو شكر poori عزيز هم كلير شد???نگران نباش تا چشم رو هم بزاري اونوري
تبریکککککک به پوری عزیز .
الی جان شما یا پوری هر کدوم فرصت داشتین لطف میکنین متن اولین ایمیلی که براتون آمد که کلیر شدین و ساعت ایمیلتون رو بذارین اینجا که ما هم ببینیم . مرسی
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، poori ، behnam7 ، فری خانم
تبریک میگم پوری جان .
هیچی نیست . فکرشم نکن . اینا برا بعضی از کیس ها فقط میخوان ببینن که همون شرایط و حفظ کردی و با اومدنت اونجا نشون میدی که مصمم هستی بازم بری یا کنسل کردی دیگه . به هر حال هیچی نمی پرسن و فقط میخوان دوباره فیس تو فیس ببینن.
12 یا 13 جولای ویزا دستت هست و دیگه هر وقت بخوای بری اوکی .....
بازم تبریک میگم که این انتظار طاقت فرسا برات تموم شد.....Smile
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، poori ، behnam7 ، فری خانم
(2014-06-18 ساعت 23:03)itex نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 22:40)مسكاتي نوشته:  سلام دوستان من يه سوال دارم
نميدونم اينجا جاشه يا نه
پزشك هستم ،

نه مشکلی نیست کار کنین. بر فرض محال بعداً دوباره بهتون گفتم براشون توضیح بدین که دوباره رفتین سر کار. ولی در مراحل کلیرنس شما تأثیری نداره به هر حال

(2014-06-18 ساعت 17:31)Alireza83 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم.
من بعد از 12 روز از آنکارا بدون ویزا به ایران برگشتم و همچنان باید منتظر کلیر شدن بمونم.SadSad
این مسخره ترین چیزی بود که در زندگیم دیدم.
به راحتی به من گفتن که کلیر نشدم. با اینکه هنوز شماره کیسم رو سایت کوفتی آنکارا هست.

واقعاً متأسفم. امیدوارم زودتر کلیر بشی
ممنون
شما مطم،ن هستين؟اخه تو قسمت سفرنامه همه نوشتن اكه كار دولتي نداشته باشين كليرنس نميخورين،من نتيجه گرفتم كار دولتي طولاني ميكنه؛)
و من نميدونم كار در درمونگاه به عنوان پزشك دولتي هست يا نه و اصلا اگر كار دولتي رسمي كنم با حكم كارگزيني و اينا چي ميشه؟؛)
ةاقاي عليرضاااا واقعا ناراحت شدم ،شكايت فايده نداره؟شايد يكم خجالت بكشن حداقل زودتر جواب بدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم
Bacheha yezarbbbb visamo gereftam
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، amjad ، مسكاتي ، shaya ، mehri11 ، platypus15 ، romance33 ، shmo ، shadoow ، 1362Eli ، behnam7 ، hamed_na ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 01:19)nedarzdh نوشته:  Bacheha yezarbbbb visamo gereftam
مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
آخ جووووووووووووووووون...
Big GrinBig Grin
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh ، shaya
(2014-06-19 ساعت 01:19)nedarzdh نوشته:  Bacheha yezarbbbb visamo gereftam

خوش بحالت ندا واقعا این تبریک داره [عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh
(2014-06-18 ساعت 23:36)mordadi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:25)1362Eli نوشته:  خوب خدا رو شكر poori عزيز هم كلير شد???نگران نباش تا چشم رو هم بزاري اونوري
تبریکککککک به پوری عزیز .
الی جان شما یا پوری هر کدوم فرصت داشتین لطف میکنین متن اولین ایمیلی که براتون آمد که کلیر شدین و ساعت ایمیلتون رو بذارین اینجا که ما هم ببینیم . مرسی

We are glad to inform you that her case is completed. She needs to come to our Embassy on 09-JUL-2014 at 13:30pm. She needs to bring the following documents to her interview:
· 1040 Individual Income Tax returns and W2 forms for 2013 from the petitioner
· Marriage Certificate (original)
· Birth Certificate (Shenasname) (original/updated translation/copy)
· DS-260 Form (please visit https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx ) and barcode page
· 2 Photos (please visit http://turkey.usembassy.gov/photo_requirements2.html for photo requirements)
· Medical report (please visit http://turkey.usembassy.gov/medical_requirements.html for medical requirements)
· Passport pickup location receipt (please visit https://usvisa-info.com/en-TR/selfservic...nformation )
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، platypus15 ، jafarpourmh ، hamed_na ، amjad ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 00:06)مسكاتي نوشته:  ممنون
شما مطم،ن هستين؟اخه تو قسمت سفرنامه همه نوشتن اكه كار دولتي نداشته باشين كليرنس نميخورين،من نتيجه گرفتم كار دولتي طولاني ميكنه؛)
و من نميدونم كار در درمونگاه به عنوان پزشك دولتي هست يا نه و اصلا اگر كار دولتي رسمي كنم با حكم كارگزيني و اينا چي ميشه؟؛)
ةاقاي عليرضاااا واقعا ناراحت شدم ،شكايت فايده نداره؟شايد يكم خجالت بكشن حداقل زودتر جواب بدن.

به این افسانه ها گوش ندین ولی به هر حال تصمیم با خودتونه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، مسكاتي ، behnam7 ، hamed_na ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 07:53)itex نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 00:06)مسكاتي نوشته:  ممنون

به این افسانه ها گوش ندین ولی به هر حال تصمیم با خودتونه.

مسکانی کدوم درمانگاه؟درمانگاههای بخش خصوصی که ربطی نداره مراکز بهداشتی درمانی بخش دولتی است که یا باید استخدام بشی یا طرح بگذرونی تا بتونی بیای توش و اگه منظورت قرار داد پزشک خانواده است اونم دولتی نیست خصوصیه یه نوع قرارداد پیمانکاری است!!بعدشم تو زمان قبل مصاحبه رو گفتی نه بعد مصاحبه!! فکر نکنم ربطی داشته باشه !!ببم جان برو یه کم پول در بیار بیکاری پدر دربیاره !!من که هم درگیر تزم هستم هم درمانگاه میرم بازم دارم خل و چل میشم !!Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان