کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-18 ساعت 22:48)itex نوشته:  امیدوارم همه زودتر کلیر بشن. مخصوصاً بچه های بالای یکسال انتظار... امیرحسین، مردادی، بهنام و....

البته این اتمام انتظار به معنی شروع شدن یک زندگی جدید در جای جدید هستش که برای خودش چالشهای مخصوص خودش رو داره.... ولی هر چقدر هم این چالشها زیاد باشه به سختی انتظار نمیرسه... حس انتظار رو کسایی که چشیدن میدونن مثل مدفون شدن زیر شن های ساعت شنی می مونه.

انتظار یعنی بلا تکلیفی !!یعنی معلق بودن در عالم برزخ !!و این خیلی بده !!وقتی کلیر بشی و بری دیگه طبق برنامه حرکت خواهی کرد و خوب سخت یا آسون دیگه بسته به تلاش تو داره !!ولی این کلیرنسه چیزیه که از دست تو خارجه !!این مدفون شدن زیر شن های ساعت شنی رو خوب اومدی TongueBig Grin
هیچ چیز منو به اندازه کلیر شدن این قورمه سبزی و مردادی و بهنام و بچه های صدر جدول خوشحال نمیکنه Big Grinاصلا جدول رو نگاه میکنم چشمم میفته به اینا ترس ورم میداره Tongueمن از صمیم قلب براشون آرزوی هر چه سریعتر کلیر شدن میکنم .آمینSmile
نذر کرده ام
يک روزي که خوشحال تر بودم
بيايم و بنويسم که
زندگي را بايد با لذت خورد
که ضربه هاي روي سر را بايد آرام بوسيد
و بعد لبخند زد و دوباره با شوق راه افتاد
مي آيم و مي نويسم که
اين نيز بگذرد
مثل هميشه که همه چيز گذشته است و
آب از آسياب و طبل طوفان از نوا افتاده است
يک نقاشي از پاييز ميگذارم , که يادم بيايد زمستان تنها فصل زندگي نيست
زندگي پاييز هم مي شود , رنگارنگ , از همه رنگ , بخر و ببر
نذرم را ادا مي کنم
تا روزهايي مثل حالا
که خستگي و ناتواني لاي دست و پايم پيچيده است
بخوانمشان
و يادم بيايد که
هيچ بهار و پاييزي بي زمستان مزه نمي دهد
و
هيچ آسياب آرامي بي طوفان
مهدي اخون ثالث
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
(2014-07-18 ساعت 22:48)itex نوشته:  امیدوارم همه زودتر کلیر بشن. مخصوصاً بچه های بالای یکسال انتظار... امیرحسین، مردادی، بهنام و....

البته این اتمام انتظار به معنی شروع شدن یک زندگی جدید در جای جدید هستش که برای خودش چالشهای مخصوص خودش رو داره.... ولی هر چقدر هم این چالشها زیاد باشه به سختی انتظار نمیرسه... حس انتظار رو کسایی که چشیدن میدونن مثل مدفون شدن زیر شن های ساعت شنی می مونه.

مرسی‌ itex جان خیلی‌ ممنونم
خیلی‌ کمک کردی تو این مدت
و با اینکه کلیر شدی هنوز اینجا هستی‌ این کلی‌ ارزش داره برای من
واقعا این مدت انتظار خیلی‌ سخته و وقتی‌ چیزی به سختی‌ به دست میاد ا دم قدرشو بیشتر میدونه
خیالم الان راحت شد که این انتظار سخت تره از زندگی‌ در آمریکاستWinkBig Grin
به دوستانی که تازه هم اینجا اومدن پیشنهاد می‌کنم که زیاد سخت نگیرن به خودشون
و با دیدن اینکه آپدیت شدن زیاد امیدوار نشن که حتما دیگه اینهفته کلیر میشن چون واقعا برای من سخت‌ترین چیز همین بوده
به امید کلیر شدن همه دوستان چه اونیکه ۱ هفته منتظر بوده چه اونهایی که اون بالا هانSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mordadi ، itex ، Ghormeh Sabzi ، jafarpourmh ، shadoow ، فری خانم
بچه ها کلیرنس به همه نمیخوره ، من 27 جون مصاحبه داشتم همون موقع هم مدارکمو گرفتنو موندم آنکارا چند روزی تا ویزام اومد ،اینجور که متوجه شدم کلیرنس بیشتر به موقعیت شغلی و کاری هر دو طرف و سابقشون بستگی داره. من که خودم هیچ وقت شغل دولتی نداشتم کلا سابقه شغلی ندارم به جز چند ماهی تو موسسه های فرهنگی ، نامزدمم که کلا آمریکایی هستش واسه همین اصلابه ما fbi check نخورد
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11 ، shmo ، Elahvision ، فری خانم ، platypus15
(2014-07-19 ساعت 13:58)sea.breeze نوشته:  بچه ها کلیرنس به همه نمیخوره ، من 27 جون مصاحبه داشتم همون موقع هم مدارکمو گرفتنو موندم آنکارا چند روزی تا ویزام اومد ،اینجور که متوجه شدم کلیرنس بیشتر به موقعیت شغلی و کاری هر دو طرف و سابقشون بستگی داره. من که خودم هیچ وقت شغل دولتی نداشتم کلا سابقه شغلی ندارم به جز چند ماهی تو موسسه های فرهنگی ، نامزدمم که کلا آمریکایی هستش واسه همین اصلابه ما fbi check نخورد

مبارکت باشه بهترینها رو برات آرزو میکنم Smileدرسته به همه کلیرنس نمیخوره و خیلی ها یه ضرب ویزا میگیرن !!Smileهنوز دقیقا معلوم نیست معیار کلیرنس چیه من بیشتر فکر میکنم بای چنس ممکنه کسی کلیرنس بخوره !!ولی همونطور که گفتی احتمال میدیم شغل دولتی موثر باشه !!ولی بیشتر از همه اون آفیسره موثره Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم

مرسي itex جان و shaya ي عزيز .از محبتتون و توجه تون به ما.
هميشه شاد باشين و سلامت و موفق..
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، itex
(2014-07-19 ساعت 13:58)sea.breeze نوشته:  بچه ها کلیرنس به همه نمیخوره ، من 27 جون مصاحبه داشتم همون موقع هم مدارکمو گرفتنو موندم آنکارا چند روزی تا ویزام اومد ،اینجور که متوجه شدم کلیرنس بیشتر به موقعیت شغلی و کاری هر دو طرف و سابقشون بستگی داره. من که خودم هیچ وقت شغل دولتی نداشتم کلا سابقه شغلی ندارم به جز چند ماهی تو موسسه های فرهنگی ، نامزدمم که کلا آمریکایی هستش واسه همین اصلابه ما fbi check نخورد

تبریک میگم... ممنون که تجربت رو به اشتراک گذاشتی. این تاپیک رو نگاه کنی می بینی همه جورش هست. مسئله اصلی اینه که روال اداری خیلی طول کشیده وگرنه اگر دوماه بود که اینهمه سختی نداشت... این به دلیل شلوغ بودن سفارت هستش به FBI هم ارتباطی نداره.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، mehri11 ، فری خانم
(2014-07-19 ساعت 19:05)itex نوشته:  

تبریک میگم... ممنون که تجربت رو به اشتراک گذاشتی. این تاپیک رو نگاه کنی می بینی همه جورش هست. مسئله اصلی اینه که روال اداری خیلی طول کشیده وگرنه اگر دوماه بود که اینهمه سختی نداشت... این به دلیل شلوغ بودن سفارت هستش به FBI هم ارتباطی نداره.

منم از شما خيلي تشكر مي كنم كه با اينكه كارتون با اين تاپيك تموم شده اما همچنان از بچه ها حمايت مي كنيد و در كنارمون هستيد. شما فكر مي كنيد سفارت داره ما رو سرمي دوونه؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
با درود، شاد باش فراوان بخاطر ویزای یک ضرب، اما درمورد اینکه نامزد یا همسر ایرانی باشه یا اوریجینالی امریکایی باشه تاثیر گذار نیست! فقط جنسیت بخاطر سربازی ، شغل دولتی و همین طور مدارک بالاتر از لیسانس می تونه تاثیرگذار باشه. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، shadoow ، فری خانم ، hamed.us
(2014-07-19 ساعت 22:11)georgia1 نوشته:  
با درود، شاد باش فراوان بخاطر ویزای یک ضرب، اما درمورد اینکه نامزد یا همسر ایرانی باشه یا اوریجینالی آمریکایی باشه تاثیر گذار نیست! فقط جنسیت بخاطر سربازی ، شغل دولتی و همین طور مدارک بالاتر از لیسانس می تونه تاثیرگذار باشه. موفق باشید

و همینطور تعداد سفرهای خارجی که رفتید. بخصوص عجیب و غریبهاش...
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1
تبرییییییییییییییییییک
یه تبریک ویژه به شوهر دوستم .
دیشب بهم خبر داد که شوهرش بعد از 1 سال و 11 ماه که منتظر کلیرنس بوده و تو سفارت معظم ابوظبی مصاحبه شده و میخواسته برای ویزیت دخترش بره آمریکا ، ویزاش اومد و برنامه عزیمت رو داره تدارک میبینه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، georgia1
(2014-07-20 ساعت 09:16)فری خانم نوشته:  تبرییییییییییییییییییک
دیشب بهم خبر داد که شوهرش بعد از 1 سال و 11 ماه که منتظر کلیرنس بوده و تو سفارت معظم ابوظبی مصاحبه شده و میخواسته برای ویزیت دخترش بره آمریکا ، ویزاش اومد و برنامه عزیمت رو داره تدارک میبینه.

یک سال و 11 ماه؟!!!!اینا از نسل ایوب اند؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
سلام
8 جون کلیر شدم
14 جون انکارا بودم و ازمایشاتو انجام دادم
15 جون مدارک رو تحویل سفارت دادم
16 جون روی سایت ready شدم،البته توضیحات زیرش رو خوندم متوجه شدم که میگه همه چی خوبه و منتظر باش و همون روز باز administrative processing شدم
17 جون ایشود شدم
18 جون ویزامو گرفتم.
تاریخ کلیرنسم 3 جون خورده ولی 8 جون کیس نامبرم روی سایت اومد.
توضیحات کیسم جهت رفع نگرانی خیلی ها در مورد شغلشون
من سالها پلیس بودم و خیلی جاها و خیلی شهر ها خدمت کردم،کلانتری ،فرودگاه، عقیدتی سیاسی، حفاظت از شخصیتها و ... کار کردم،تمام دوره های رو گذروندم تکاوری ،رنجری،دوره کوهستان،سقوط آزاد،چتر و... تقریبا تو 15 از شهر های ایران هم خدمتم بوده،به در خواست خودم وقتی که از کار بیرون اومدم دادگاهی هم شدم و کلی دادگاه و جریمه شدم.
تو یه شرکت تجاری بین المللی خانوادگی با اینکه تحریم هستیم هم تجارت کردم هم کار ترجمه
مربی تیم ملی هم بودم
همه این شغلها بحث بر انگیز و مشکوکه اما کلیر شدم.
این ها رو نوشتم که بعضی از دوستان اینقدر سخت نگیرن که تو یه شرکت کار میکنن یا میخوان برن سر کار میترسن.... کلیرنس رو هر کسی ممکنه بخوره حتی خانم های خونه دار که تو همین مهاجرسرا کلی از این عزیزان هستند پس زیاد حساس نباشید.
اگه واقعا مورد خاصی نداشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد،و کلیر میشید
راحت زندگی کنید و نگران نباشید
به امید کلیر شدن امیرحسین، مردادی، بهنام و....
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shmo ، فری خانم ، shaya ، georgia1 ، mordadi ، ad_jojo ، Elahvision ، itex ، behnam7 ، shadoow ، شاهین1 ، Ghormeh Sabzi ، platypus15
(2014-07-20 ساعت 11:44)shaya نوشته:  

با طولانی شدن پروسه کلیرنسش ، کم کم داشت از نسل نوح میشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
1 هفته پس از اینکه 6 ماه از انتظارم گذشت، به آنکارا ایمیل زدم ( 14 JUNE )
18 ام آپ شدم و پاسخ ایمیلم اومد. همون پاسخ همیشگی.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11
(2014-07-20 ساعت 15:36)فری خانم نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 11:44)shaya نوشته:  

با طولانی شدن پروسه کلیرنسش ، کم کم داشت از نسل نوح میشد.

پس امیرحسین هم نباید نا امید شه کسانی هستند که کارشون اینقدر طول کشیده !!
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان