(2014-07-21 ساعت 17:48)jafarpourmh نوشته:(2014-07-21 ساعت 14:14)shaya نوشته:(2014-07-21 ساعت 12:00)فری خانم نوشته:منم نقص مدرک داشتم ولی نوعش متفاوت بود مدارکی که نشون بده این ارتباط واقعی است رو کم برده بودم تو برگه برام علامت زدگفت اینایی که اوردی بررسی میکنیم علاوه براون در اولین فرصت پرینت همه ایمیلهاتو برامون بفرست تادر مورد پرونده ات تصمیم بگیریم من دو روز بعد که برگشتم پرینت همه ایمیلهاو چتها رو براشون پست کردم و اونا ایمیل زدن که مدارکت کامل شدمنتظر جواب اف بی ای چک بمون تازه ازون روز وارد مرحل کلیرنس شدم وگرنه تا اون روز توی سیس همون ready با قیمونده بود !!(2014-07-20 ساعت 21:26)shaya نوشته:من نقص مدرک داشتم. البته به این معنی:(2014-07-20 ساعت 20:30)ad_jojo نوشته: دوستای خوب و فعاااال سلام،
من از بچه های گلی که K1 (ابوطبی) هستند و بیشتر از 7-8 ماه که کلیرشون نیمده(یا بسلامتی ویزاشون اومده)، سئواال داشتم، مگه غیر از اینکه بعد از مصاحبه آفیسر جان با لحن خاصش میگه، تا ماکزیمم 6 ماه بعد نتیجش رو رو سایت چک کنید، ولی هیچ خبری هم نمیشه! یعنی دادن ایمیل یا پیگیری هم هنوز تاثیری نمیکنه؟
و اینکه اونایی که 10-12 ماه طول کشید کارشون مثل خانم و آقای humanamir - ldlid آیا نقص پرونده داشتند که اینقدر طولانی شد این پروسه یا دلایل عجیب تر هم هستن؟؟!!
ممنون میشم اگر لطف کنید اطلاعاتتون رو در میون بگزارید..
من هم برای همه بچه های با پشتکار و با محبت اینجا دعا می کنم تا با سرعت بیشتری کلیر بشیم و خیال هر دو طرفها آسوده شه .
قربانتوون
Interview: 20 May 2014-K1-ABD
)))هر صفحه این تاپیک رو که بخونی در مورد همین موضوع بحث شده !!
این FBI Check رو هیچکس در جریانش نیست حتی سفارت !!فقط آفیسره میدونه که چند لایه رو علامت زده که چک بشه ولی اینکه کی جوابش بیاد خدا داند !!بچه ها هم تا اونجایی که من میدونم نقص مدارک نداشتند !!ما هم که میبینی اینجا داریم تمرین صبوری میکنیم همین!!
ابتدا تو باجه نقص مدارک من رو خواستند و به من گفتند که ترجمه سند ازدواج و شناسنامه من از یک سال گذشته و اعتبار نداره. بعد از مصاحبه اون ها رو بهت میدیم برید تو شهر و ترجمه به روز رو بگیرید و برامون بیارید. ولی بعد از مصاحبه گفتند که وقتی شماره ات توی سایت اومد و خواستی بیائی و ویزات رو بگیری ترجمه جدید رو هم با خودت بیار. و توی برگه صورتی نقص مدرک رو برام علامت زد.
می خوام بگم کلیرنس هیچ کس بخاطر نقص مدارک طولانی نمیشه !!اگه مثل من باشن که وارد مرحله کلیرنس نمیشن تا مدارک دال بر تایید ارتباط رو نفرستن اگه نقص سایر مدارک مثل مدارک مالی و کپی شناسنامه و...باشه که تو برگه علامت میزنه میگه هر وقت اومدی ویزاتو بگیری اینا رو هم بیار تو اون برگه هم دقیقا اینو توضیح داده !!همونطور که گفتم کلیرنس پروسه ای است که محرمانه است و برای همینه همه ازش بی خبرن !!
دوست عزیز
همونطور که بقیه بچه ها توضیح دادن پروسه کلیر پیچیده هست و سفارت ها هم کارمنداشونو تعدیل کردن و همچنین ایرانیها هم کسی رو ندارن که از منافعشون دفاع کنه پس همه چیز ممکنه. یعنی اصلا نمبشه بگی کلیر چقدر طئل میکشه.
من خودم هیچ کسری مدارکی نداشتم. هیچ شغل حساس و دولتی نداشتم حتی سربازی هم نرفتم. ولی کلیرم از یکسال بیشتر شد.
دوست عزيز
نقص مدرك هيچ ربطي به كليرنس نداره. مدارك فرماليتي هست كه سفارت مجبور هست از شما بگيره و چه روز اول چه روز آخر زمان ويزا دادن توي برونده شما بذاره ولي كليرنس از واشنگتن انجام ميشه و صفحه اول گذرنامه و انگشت نگاري و ايناست كه واقعي هست براشون و از رو اينا تحقيقاتشون رو ميكنن .
نگران نباشين 99% اگه كليرنستون بياد فوقش 15 روز ديگش ميتونين اونور باشين .

البته اميدوارم برا همتون خيلي زود بياد و مثل ما بالاي جدوليا گرفتار نشين.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس