کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-20 ساعت 14:56)romantic نوشته:  سلام
8 جون کلیر شدم
14 جون انکارا بودم و ازمایشاتو انجام دادم
15 جون مدارک رو تحویل سفارت دادم
16 جون روی سایت ready شدم،البته توضیحات زیرش رو خوندم متوجه شدم که میگه همه چی خوبه و منتظر باش و همون روز باز administrative processing شدم
17 جون ایشود شدم
18 جون ویزامو گرفتم.
تاریخ کلیرنسم 3 جون خورده ولی 8 جون کیس نامبرم روی سایت اومد.
توضیحات کیسم جهت رفع نگرانی خیلی ها در مورد شغلشون
من سالها پلیس بودم و خیلی جاها و خیلی شهر ها خدمت کردم،کلانتری ،فرودگاه، عقیدتی ۳۰ یا C، حفاظت از شخصیتها و ... کار کردم،تمام دوره های رو گذروندم تکاوری ،رنجری،دوره کوهستان،سقوط آزاد،چتر و... تقریبا تو 15 از شهر های ایران هم خدمتم بوده،به در خواست خودم وقتی که از کار بیرون اومدم دادگاهی هم شدم و کلی دادگاه و جریمه شدم.
تو یه شرکت تجاری بین المللی خانوادگی با اینکه تحریم هستیم هم تجارت کردم هم کار ترجمه
مربی تیم ملی هم بودم
همه این شغلها بحث بر انگیز و مشکوکه اما کلیر شدم.
این ها رو نوشتم که بعضی از دوستان اینقدر سخت نگیرن که تو یه شرکت کار میکنن یا میخوان برن سر کار میترسن.... کلیرنس رو هر کسی ممکنه بخوره حتی خانم های خونه دار که تو همین مهاجرسرا کلی از این عزیزان هستند پس زیاد حساس نباشید.
اگه واقعا مورد خاصی نداشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد،و کلیر میشید
راحت زندگی کنید و نگران نباشید
به امید کلیر شدن امیرحسین، مردادی، بهنام و....
بابا ماشاا... یه پا برای خودتون جیمز باند(007) هستید که!!!
راستی به نظر شما نظر آقای ظریف برای 4 ماه دیگه چی خواهد بود( شوخی)
در هر صورت امیدوارم در مراحل بعدیه زندگی هم موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romantic ، itex ، فری خانم
8 جون کلیر شدم
16 جون روی سایت ready شدم،البته توضیحات زیرش رو خوندم متوجه شدم که میگه همه چی خوبه و منتظر باش و همون روز باز administrative processing شدم
17 جون ایشود شدم
18 جون ویزامو گرفتم.
من سالها پلیس بودم و خیلی جاها و خیلی شهر ها خدمت کردم،کلانتری ،فرودگاه، عقیدتی ۳۰ یا C، حفاظت از شخصیتها و ... کار کردم،تمام دوره های رو گذروندم تکاوری ،رنجری،دوره کوهستان،سقوط آزاد،چتر و... تقریبا تو 15 از شهر های ایران هم خدمتم بوده،به در خواست خودم وقتی که از کار بیرون اومدم دادگاهی هم شدم و کلی دادگاه و جریمه شدم.
تو یه شرکت تجاری بین المللی خانوادگی با اینکه تحریم هستیم هم تجارت کردم هم کار ترجمه
مربی تیم ملی هم بودم
این ها رو نوشتم که بعضی از دوستان اینقدر سخت نگیرن که تو یه شرکت کار میکنن یا میخوان برن سر کار میترسن.... کلیرنس رو هر کسی ممکنه بخوره حتی خانم های خونه دار که تو همین مهاجرسرا کلی از این عزیزان هستند پس زیاد حساس نباشید.
خیلی بهتون تبریک میگم Big Grinمن از عکسی که گذاشتین فهمیدم یه فرقی با ما دارین ولی نمیفهمیدم چه فرقی دارین !!TongueBig Grinانشالله همه بچ ها زودتر کلیر شن برن ما هم بریمWink
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، فری خانم ، shadoow ، platypus15
(2014-07-20 ساعت 16:06)shaya نوشته:  
8 جون کلیر شدم
17 جون ایشود شدم
18 جون ویزامو گرفتم.
مربی تیم ملی هم بودم
خیلی بهتون تبریک میگم Big Grinمن از عکسی که گذاشتین فهمیدم یه فرقی با ما دارین ولی نمیفهمیدم چه فرقی دارین !!TongueBig Grinانشالله همه بچ ها زودتر کلیر شن برن ما هم بریمWink
پس اون شخصی که بالای 600 روز هست که منتظره یا احمدیه خودمونه یا یکی از وزراء ش!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، فری خانم
دوستای خوب و فعاااال سلام،
من از بچه های گلی که K1 (ابوطبی) هستند و بیشتر از 7-8 ماه که کلیرشون نیمده(یا بسلامتی ویزاشون اومده)، سئواال داشتم، مگه غیر از اینکه بعد از مصاحبه آفیسر جان با لحن خاصش میگه، تا ماکزیمم 6 ماه بعد نتیجش رو رو سایت چک کنید، ولی هیچ خبری هم نمیشه! یعنی دادن ایمیل یا پیگیری هم هنوز تاثیری نمیکنه؟
و اینکه اونایی که 10-12 ماه طول کشید کارشون مثل خانم و آقای humanamir - ldlid آیا نقص پرونده داشتند که اینقدر طولانی شد این پروسه یا دلایل عجیب تر هم هستن؟؟!!
ممنون میشم اگر لطف کنید اطلاعاتتون رو در میون بگزارید..
من هم برای همه بچه های با پشتکار و با محبت اینجا دعا می کنم تا با سرعت بیشتری کلیر بشیم و خیال هر دو طرفها آسوده شه .
قربانتوون Smile

Interview: 20 May 2014-K1-ABD
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2014-07-20 ساعت 20:30)ad_jojo نوشته:  دوستای خوب و فعاااال سلام،
من از بچه های گلی که K1 (ابوطبی) هستند و بیشتر از 7-8 ماه که کلیرشون نیمده(یا بسلامتی ویزاشون اومده)، سئواال داشتم، مگه غیر از اینکه بعد از مصاحبه آفیسر جان با لحن خاصش میگه، تا ماکزیمم 6 ماه بعد نتیجش رو رو سایت چک کنید، ولی هیچ خبری هم نمیشه! یعنی دادن ایمیل یا پیگیری هم هنوز تاثیری نمیکنه؟
و اینکه اونایی که 10-12 ماه طول کشید کارشون مثل خانم و آقای humanamir - ldlid آیا نقص پرونده داشتند که اینقدر طولانی شد این پروسه یا دلایل عجیب تر هم هستن؟؟!!
من هم برای همه بچه های با پشتکار و با محبت اینجا دعا می کنم تا با سرعت بیشتری کلیر بشیم و خیال هر دو طرفها آسوده شه .
قربانتوون Smile

Smile)))هر صفحه این تاپیک رو که بخونی در مورد همین موضوع بحث شده !!Smileاین FBI Check رو هیچکس در جریانش نیست حتی سفارت !!فقط آفیسره میدونه که چند لایه رو علامت زده که چک بشه ولی اینکه کی جوابش بیاد خدا داند !!بچه ها هم تا اونجایی که من میدونم نقص مدارک نداشتند !!ما هم که میبینی اینجا داریم تمرین صبوری میکنیم همین!! TongueBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، ad_jojo
8 جون کلیر شدم
17 جون ایشود شدم
18 جون ویزامو گرفتم.
من سالها پلیس بودم و خیلی جاها و خیلی شهر ها خدمت کردم،کلانتری ،فرودگاه، عقیدتی ۳۰ یا C، حفاظت از شخصیتها و ... کار کردم،تمام دوره های رو گذروندم تکاوری ،رنجری،دوره کوهستان،سقوط آزاد،چتر و... تقریبا تو 15 از شهر های ایران هم خدمتم بوده،به در خواست خودم وقتی که از کار بیرون اومدم دادگاهی هم شدم و کلی دادگاه و جریمه شدم....

من احساس ميكنم يك سوسكم. از حال بقيه خبر ندارم!Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، itex ، shaya
(2014-07-19 ساعت 20:51)mehri11 نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 19:05)itex نوشته:  تبریک میگم... ممنون که تجربت رو به اشتراک گذاشتی. این تاپیک رو نگاه کنی می بینی همه جورش هست. مسئله اصلی اینه که روال اداری خیلی طول کشیده وگرنه اگر دوماه بود که اینهمه سختی نداشت... این به دلیل شلوغ بودن سفارت هستش به FBI هم ارتباطی نداره.

منم از شما خيلي تشكر مي كنم كه با اينكه كارتون با اين تاپيك تموم شده اما همچنان از بچه ها حمايت مي كنيد و در كنارمون هستيد. شما فكر مي كنيد سفارت داره ما رو سرمي دوونه؟

ممنون از لطفتون. بحث سر دووندن نیست، الان هر سفارت چندین هزار پرونده زیر دستش هست و طبیعیه که کارها بیشتر طول بکشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم ، behnam7
(2014-07-21 ساعت 02:49)itex نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 20:51)mehri11 نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 19:05)itex نوشته:  تبریک میگم... ممنون که تجربت رو به اشتراک گذاشتی. این تاپیک رو نگاه کنی می بینی همه جورش هست. مسئله اصلی اینه که روال اداری خیلی طول کشیده وگرنه اگر دوماه بود که اینهمه سختی نداشت... این به دلیل شلوغ بودن سفارت هستش به FBI هم ارتباطی نداره.

منم از شما خيلي تشكر مي كنم كه با اينكه كارتون با اين تاپيك تموم شده اما همچنان از بچه ها حمايت مي كنيد و در كنارمون هستيد. شما فكر مي كنيد سفارت داره ما رو سرمي دوونه؟

ممنون از لطفتون. بحث سر دووندن نیست، الان هر سفارت چندین هزار پرونده زیر دستش هست و طبیعیه که کارها بیشتر طول بکشه.
از نظر زمانی الان زمان خوبی نیست هم دانشجویان و هم لاتاریهای باعث شدن سفارت سرش بیشتر شلوغ بشه انشالله تا 30 سپتامبر سرشون خلوت تر میشه Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، shadoow ، mehri11
انکارا اپدیت شد دوستان کسی نبود؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، فری خانم
(2014-07-20 ساعت 21:26)shaya نوشته:  
قربانتوون Smile

Smile)))هر صفحه این تاپیک رو که بخونی در مورد همین موضوع بحث شده !!Smileاین FBI Check رو هیچکس در جریانش نیست حتی سفارت !!فقط آفیسره میدونه که چند لایه رو علامت زده که چک بشه ولی اینکه کی جوابش بیاد خدا داند !!بچه ها هم تا اونجایی که من میدونم نقص مدارک نداشتند !!ما هم که میبینی اینجا داریم تمرین صبوری میکنیم همین!! TongueBig Grin
من نقص مدرک داشتم. البته به این معنی:
ابتدا تو باجه نقص مدارک من رو خواستند و به من گفتند که ترجمه سند ازدواج و شناسنامه من از یک سال گذشته و اعتبار نداره. بعد از مصاحبه اون ها رو بهت میدیم برید تو شهر و ترجمه به روز رو بگیرید و برامون بیارید. ولی بعد از مصاحبه گفتند که وقتی شماره ات توی سایت اومد و خواستی بیائی و ویزات رو بگیری ترجمه جدید رو هم با خودت بیار. و توی برگه صورتی نقص مدرک رو برام علامت زد.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، mehri11 ، ad_jojo
(2014-07-21 ساعت 12:00)فری خانم نوشته:  
قربانتوون Smile

ابتدا تو باجه نقص مدارک من رو خواستند و به من گفتند که ترجمه سند ازدواج و شناسنامه من از یک سال گذشته و اعتبار نداره. بعد از مصاحبه اون ها رو بهت میدیم برید تو شهر و ترجمه به روز رو بگیرید و برامون بیارید. ولی بعد از مصاحبه گفتند که وقتی شماره ات توی سایت اومد و خواستی بیائی و ویزات رو بگیری ترجمه جدید رو هم با خودت بیار. و توی برگه صورتی نقص مدرک رو برام علامت زد.
منم نقص مدرک داشتم ولی نوعش متفاوت بود مدارکی که نشون بده این ارتباط واقعی است رو کم برده بودم تو برگه برام علامت زدگفت اینایی که اوردی بررسی میکنیم علاوه براون در اولین فرصت پرینت همه ایمیلهاتو برامون بفرست تادر مورد پرونده ات تصمیم بگیریم من دو روز بعد که برگشتم پرینت همه ایمیلهاو چتها رو براشون پست کردم و اونا ایمیل زدن که مدارکت کامل شدمنتظر جواب اف بی ای چک بمون تازه ازون روز وارد مرحل کلیرنس شدم وگرنه تا اون روز توی سیس همون ready با قیمونده بود !!
می خوام بگم کلیرنس هیچ کس بخاطر نقص مدارک طولانی نمیشه !!اگه مثل من باشن که وارد مرحله کلیرنس نمیشن تا مدارک دال بر تایید ارتباط رو نفرستن اگه نقص سایر مدارک مثل مدارک مالی و کپی شناسنامه و...باشه که تو برگه علامت میزنه میگه هر وقت اومدی ویزاتو بگیری اینا رو هم بیار تو اون برگه هم دقیقا اینو توضیح داده !!همونطور که گفتم کلیرنس پروسه ای است که محرمانه است و برای همینه همه ازش بی خبرن !!Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mehri11 ، ad_jojo ، shadoow ، فری خانم
سلام حالا چرا هيچ كسي كلير نميشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
(2014-07-21 ساعت 14:42)shmo نوشته:  سلام حالا چرا هيچ كسي كلير نميشه؟

ايكاش شادي كلييرنس هر چه زودتر به اين جمع بياد.... من كه بد جوري كلافه و افسرده شدم ، خدايا به ما منتظر ان صبر عنايت فرما
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow ، فری خانم
(2014-07-21 ساعت 14:14)shaya نوشته:  
(2014-07-21 ساعت 12:00)فری خانم نوشته:  
قربانتوون Smile

منم نقص مدرک داشتم ولی نوعش متفاوت بود مدارکی که نشون بده این ارتباط واقعی است رو کم برده بودم تو برگه برام علامت زدگفت اینایی که اوردی بررسی میکنیم علاوه براون در اولین فرصت پرینت همه ایمیلهاتو برامون بفرست تادر مورد پرونده ات تصمیم بگیریم من دو روز بعد که برگشتم پرینت همه ایمیلهاو چتها رو براشون پست کردم و اونا ایمیل زدن که مدارکت کامل شدمنتظر جواب اف بی ای چک بمون تازه ازون روز وارد مرحل کلیرنس شدم وگرنه تا اون روز توی سیس همون ready با قیمونده بود !!
می خوام بگم کلیرنس هیچ کس بخاطر نقص مدارک طولانی نمیشه !!اگه مثل من باشن که وارد مرحله کلیرنس نمیشن تا مدارک دال بر تایید ارتباط رو نفرستن اگه نقص سایر مدارک مثل مدارک مالی و کپی شناسنامه و...باشه که تو برگه علامت میزنه میگه هر وقت اومدی ویزاتو بگیری اینا رو هم بیار تو اون برگه هم دقیقا اینو توضیح داده !!همونطور که گفتم کلیرنس پروسه ای است که محرمانه است و برای همینه همه ازش بی خبرن !!Smile

دوست عزیز
همونطور که بقیه بچه ها توضیح دادن پروسه کلیر پیچیده هست و سفارت ها هم کارمنداشونو تعدیل کردن و همچنین ایرانیها هم کسی رو ندارن که از منافعشون دفاع کنه پس همه چیز ممکنه. یعنی اصلا نمبشه بگی کلیر چقدر طئل میکشه.
من خودم هیچ کسری مدارکی نداشتم. هیچ شغل حساس و دولتی نداشتم حتی سربازی هم نرفتم. ولی کلیرم از یکسال بیشتر شد.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، behnam7 ، ad_jojo ، shadoow ، فری خانم
آنکارا با ۴ شماره بروز شد:
ANK2008640023, ANK2005842015, ANK2005640025, ANK2009754064
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، mehri11 ، behnam7 ، شاهین1 ، shadoow ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان